Oare te numeri printre cei aleşi? 7 caracteristici ale luptătorilor spirituali

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Luptătorii spirituali sunt persoane alese să umble pe acest pământ pentru a înlesni trezirea spirituală a omenirii. Prin faptele şi sfaturile lor, aceşti aleşi ne ajută să ne eliberăm din capcanele întinse de lumea tot mai centrată pe lucrurile derizorii.

Oare faci şi tu parte dintre cei aleşi?


 

Înainte să ne naştem, unii dintre noi acceptăm provocarea de a contribui la trezirea spirituală a rasei umane. Puţini aleg totuşi să urmeze această cale grea, plină de obstacole, primejdii şi sacrificii.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://secretele.com/2017/08/oare-te-numeri-printre-cei-alesi-7-caracteristici-ale-luptatorilor-spirituali.html


SURSE

  1. https://secretele.com/2017/08/oare-te-numeri-printre-cei-alesi-7-caracteristici-ale-luptatorilor-spirituali.html
  2. Foto: secretele.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Iubim soldatul american!

Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a fost dezvaluita de catre un parlamentar rus !

3 analgezice naturale pentru 3 tipuri de dureri

România, stat polițienesc: Sindicaliștii din poliție vor ca polițiștii să nu mai fie filmați sau fotografiați! Cei care filmează sau fotografiază un polițist riscă să fie amendat cu 10.000 lei! Filmarea și fotografierea polițiștilor trebuie să rămână legală! Filmările și fotografiile cu polițiști care comit abuzuri trebuie postate pe internet pentru a atrage atenția opiniei publice!

Cetatea dacică Blidaru din Munţii Orăştiei, un loc plin de mistere

Închide