Obama a recunoscut din greseala: "noi am antrenat Statul Islamic (ISIL)" ! Casa Alba a modificat rapid discursul "pentru a nu crea confuzie" !

Distribuie!by Cine a spus ca Iluminatii sunt “inteligenti”, intotdeauna, ar trebui sa-si mai revizuiasca ideile, caci asa cum o sa vedeti, insasi presedintele “lumii libere”, Barack Obama, a avut un moment de sincerite cu privire la organizatia terorista Statul Islamic (ISIL), punand astfel Casa Alba intr-o situatie destul de delicata, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine a spus ca Iluminatii sunt “inteligenti”, intotdeauna, ar trebui sa-si mai revizuiasca ideile, caci asa cum o sa vedeti, insasi presedintele “lumii libere”, Barack Obama, a avut un moment de sincerite cu privire la organizatia terorista Statul Islamic (ISIL), punand astfel Casa Alba intr-o situatie destul de delicata, atragand atentia, in mod special, a conspirationistilor.

ISIS+CIA+MEM

La data 8 iulie 2015, in timpul unui clasic discurs, Obama a spus cat se poate de clar ca, “am accelerat crearea si antrenarea Statului Islamic (ISIL), dupa cum scrie si publicatia Prison Planet[1]. Mai jos veti vedea transcriptul cu afirmatia lui Obama, acesta fiind modificat, Casa Alba, introducand cuvantul “Iraqi” intre “ISIL forces”, dupa ce Obama a spus totul pe fata.


070715slip

Faptul ca “democratii” din SUA-UE au pus bazele unor celule teroriste este cat se poate de evident, avand in vedere faptul ca, spre exemplu, familia Bush si familia Bin Laden erau prieteni si colaborau in cadrul corporatiei Carlyegroup. De asemenea, in anii ’50, in SUA, au fost puse bazele operatiunii “Nortwood”, in baza careia trebuiau sa se comita atentate teroriste, pentru a se invinui Cuba, invocandu-se ulterior necesitatea invaziei si atacarii ei pentru inlaturarea lui Fidel Castru. Aceste documente au fost desecretizate in 1997 in timpul cercetarii scandalului “Watergate”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-northwood-dovada-cutremuratoare-ca-sua-a-pus-la-cale-actiuni-teroriste-impotriva-cetatenilor-americani.


De asemenea, sa nu uitam nici de Operatiunea Gladio din anii ’70, pusa la punct in Italia, de catre NATO impreuna cu CIA si MI6, in baza careia s-au pus la cale o serie de atentate teroriste pentru invinuirea socialistilor comunisti.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-gladio-zeci-de-atentate-teroriste-planificate-de-nato-cia-si-mi6-in-europa.

Video cu declaratia lui Obama !

SURSE

1. http://www.prisonplanet.com/were-training-isil-white-house-website-corrects-obamas-speech-blooper.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul naționalist al Ungariei l-a învins pe George Soros! George Soros îşi închide Fundaţia Open Society din Ungaria și se mută la Berlin!
Suedia a lansat microcipul implantat care înlocuiește astfel biletul de tren
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Summit G7 la Taormina, în Sicilia - planul pentru Noua Ordine Mondială! Proteste împotriva Noii Ordini Mondiale!
Amenințări de război peste tot: Israelul avertizează Rusia ca va bombarda palatul lui Assad
Virgiliu Gheorghe: "Vizionarea TV este un factor important în generarea unei atitudini mentale pasive"
Armele chimice, folosite şi de americani. Agentul Orange a făcut ravagii în Vietnam
Alternativa III – planul Iluminatilor de a fugi de pe Pamant, tocmai pe Planeta Marte, pentru a scapa de furia oamenilor, in cazul, in care Noua Ordine Mondiala si Globalizarea esueaza !
Covid-19: Încălcarea vieții private și a drepturilor omului
Arde Suedia: Imigranții au transformat-o în teatru de război
Co-fondator Greenpeace, despre încălzirea globală: „Cea mai mare escrocherie din istorie”
Armele electromagnetice și controlul minții: Un sistem electronic sofisticat, care „vorbește” direct minţii ascultătorului, alterează şi interferează cu undele sale cerebrale, manipulează structura electroencefalogramei sale şi implantează în mod artificial stări emoţionale negative – frică, anxietate, disperare şi lipsa speranţei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro