Obama a recunoscut din greseala: "noi am antrenat Statul Islamic (ISIL)" ! Casa Alba a modificat rapid discursul "pentru a nu crea confuzie" !

by Cine a spus ca Iluminatii sunt “inteligenti”, intotdeauna, ar trebui sa-si mai revizuiasca ideile, caci asa cum o sa vedeti, insasi presedintele “lumii libere”, Barack Obama, a avut un moment de sincerite cu privire la organizatia terorista Statul Islamic (ISIL), punand astfel Casa Alba intr-o situatie destul de delicata, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine a spus ca Iluminatii sunt “inteligenti”, intotdeauna, ar trebui sa-si mai revizuiasca ideile, caci asa cum o sa vedeti, insasi presedintele “lumii libere”, Barack Obama, a avut un moment de sincerite cu privire la organizatia terorista Statul Islamic (ISIL), punand astfel Casa Alba intr-o situatie destul de delicata, atragand atentia, in mod special, a conspirationistilor.

ISIS+CIA+MEM

La data 8 iulie 2015, in timpul unui clasic discurs, Obama a spus cat se poate de clar ca, “am accelerat crearea si antrenarea Statului Islamic (ISIL), dupa cum scrie si publicatia Prison Planet[1]. Mai jos veti vedea transcriptul cu afirmatia lui Obama, acesta fiind modificat, Casa Alba, introducand cuvantul “Iraqi” intre “ISIL forces”, dupa ce Obama a spus totul pe fata.


070715slip

Faptul ca “democratii” din SUA-UE au pus bazele unor celule teroriste este cat se poate de evident, avand in vedere faptul ca, spre exemplu, familia Bush si familia Bin Laden erau prieteni si colaborau in cadrul corporatiei Carlyegroup. De asemenea, in anii ’50, in SUA, au fost puse bazele operatiunii “Nortwood”, in baza careia trebuiau sa se comita atentate teroriste, pentru a se invinui Cuba, invocandu-se ulterior necesitatea invaziei si atacarii ei pentru inlaturarea lui Fidel Castru. Aceste documente au fost desecretizate in 1997 in timpul cercetarii scandalului “Watergate”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-northwood-dovada-cutremuratoare-ca-sua-a-pus-la-cale-actiuni-teroriste-impotriva-cetatenilor-americani.


De asemenea, sa nu uitam nici de Operatiunea Gladio din anii ’70, pusa la punct in Italia, de catre NATO impreuna cu CIA si MI6, in baza careia s-au pus la cale o serie de atentate teroriste pentru invinuirea socialistilor comunisti.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-gladio-zeci-de-atentate-teroriste-planificate-de-nato-cia-si-mi6-in-europa.

Video cu declaratia lui Obama !

SURSE

1. http://www.prisonplanet.com/were-training-isil-white-house-website-corrects-obamas-speech-blooper.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

O școală din California a reclamat un elev la poliție pentru că avea la el versete din Biblie
"Serurile adevărului": spălarea creierului și controlul mental
Big Brother în Franța: Fişier gigantic cu date biometrice, adrese, e-mailuri etc., pentru 60 de milioane de cetăţeni! Adică buletinul, paşaportul şi toate informaţiile despre fiecare vor fi de acum înainte stocate într-un singur fişier!
Big Brother a fost INSTITUIT în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT
Arabia Saudita, aliat al SUA - 47 de executii ale opozantilor fata de Regimul Saudit, exact ca ISIS
Fost Consilier al lui Obama recunoaste ca terorismul este o farsa pentru a ataca Orientul Mijlociu !
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Pentagonul a publicat fotografii cu abuzurile comise de militari americani in Irak si Afganistan
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Neturei Karta - organizația evreilor antisionism
După Marea Britanie, în alte două țări se fac pregătiri pentru ieșirea din Uniunea Europeană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro