Obama a recunoscut din greseala: "noi am antrenat Statul Islamic (ISIL)" ! Casa Alba a modificat rapid discursul "pentru a nu crea confuzie" !

Distribuie!

Cine a spus ca Iluminatii sunt „inteligenti”, intotdeauna, ar trebui sa-si mai revizuiasca ideile, caci asa cum o sa vedeti, insasi presedintele „lumii libere”, Barack Obama, a avut un moment de sincerite cu privire la organizatia terorista Statul Islamic (ISIL), punand astfel Casa Alba intr-o situatie destul de delicata, atragand atentia, in mod special, a conspirationistilor.

ISIS+CIA+MEM

La data 8 iulie 2015, in timpul unui clasic discurs, Obama a spus cat se poate de clar ca, „am accelerat crearea si antrenarea Statului Islamic (ISIL), dupa cum scrie si publicatia Prison Planet[1]. Mai jos veti vedea transcriptul cu afirmatia lui Obama, acesta fiind modificat, Casa Alba, introducand cuvantul „Iraqi” intre „ISIL forces”, dupa ce Obama a spus totul pe fata.


070715slip

Faptul ca „democratii” din SUA-UE au pus bazele unor celule teroriste este cat se poate de evident, avand in vedere faptul ca, spre exemplu, familia Bush si familia Bin Laden erau prieteni si colaborau in cadrul corporatiei Carlyegroup. De asemenea, in anii ’50, in SUA, au fost puse bazele operatiunii „Nortwood”, in baza careia trebuiau sa se comita atentate teroriste, pentru a se invinui Cuba, invocandu-se ulterior necesitatea invaziei si atacarii ei pentru inlaturarea lui Fidel Castru. Aceste documente au fost desecretizate in 1997 in timpul cercetarii scandalului „Watergate”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-northwood-dovada-cutremuratoare-ca-sua-a-pus-la-cale-actiuni-teroriste-impotriva-cetatenilor-americani.


De asemenea, sa nu uitam nici de Operatiunea Gladio din anii ’70, pusa la punct in Italia, de catre NATO impreuna cu CIA si MI6, in baza careia s-au pus la cale o serie de atentate teroriste pentru invinuirea socialistilor comunisti.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/operatiunea-gladio-zeci-de-atentate-teroriste-planificate-de-nato-cia-si-mi6-in-europa.

Video cu declaratia lui Obama !

SURSE

1. http://www.prisonplanet.com/were-training-isil-white-house-website-corrects-obamas-speech-blooper.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...