Obama amenință Rusia, după așa-zisa „implicare” a Rusiei în alegerea lui Donald Trump: „Unele represalii vor fi explicite și publice”

Distribuie!

„Statele Unite vor riposta in fata actelor de piraterie cibernetica ale Rusiei din timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale americane, a afirmat joi seara presedintele Barack Obama la microfonul postului de radio NPR, relateaza AFP.

„Este clar ca daca un guvern strain, oricare ar fi, incearca sa vicieze integritatea alegerilor noastre, atunci trebuie actionam”, a declarat Barack Obama. „Vom face asta, in momentul si acolo unde vom decide”, a adaugat liderul de la Casa Alba, conform Agerpres.


„Unele (represalii) vor fi explicite si publice, altele poate ca nu vor fi”, a adaugat presedintele Barack Obama care va fi urmat la Casa Alba de republicanul Donald Trump, la 20 ianuarie.

Pana acum, presedintele american nu si-a asumat explicit raportul CIA care acuza Rusia ca a intervenit prin intermediul atacurilor cibernetice in campania electorala cu scopul precis de a-l ajuta pe Donald Trump sa fie ales.


El a dispus efectuarea unei investigatii aprofundate asupra atacurilor cibernetice inregistrate in timpul campaniei electorale premergatoare scrutinului prezidential din 8 noiembrie si a cerut sa i se prezinte un raport inaintea datei de 20 ianuarie.

„O intreaga serie de analize sunt in curs, in cadrul diferitelor agentii (de informatii)”, a precizat Barack Obama la postul NPR, intr-un interviu care urmeaza sa fie difuzat integral vineri, cu cateva ore inainte de traditionala conferinta de presa de la sfarsitul anului. „Cand voi primi raportul final, atunci vom fi in masura sa avem o adevarata vedere de ansamblu si o adevarata idee despre motivatiile care s-au aflat in spatele acestor actiuni”, a subliniat liderul de la Casa Alba.

„Cu siguranta, ne vom asigura ca raspunsul nostru este proportional”, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest, la 11 octombrie, jurnalistilor care il insoteau pe presedintele american. „Este putin probabil sa il anuntam dinainte”, a adaugat el.

„Presedintele a luat deja in discutie mijloacele importante de care dispune guvernul american pentru a ne apara sistemele (informatice) din Statele Unite si a desfasura totodata operatiuni ofensive in alte tari”, a avertizat purtatorul de cuvant.”[1]

Dupa cum spunea si intelectualul american, Noam Chomsky: „America este principalul stat terorist al lumii, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

Marxistii/globalistii/internationalistii/anarhistii care conduc Partidul „Democrat” din SUA impreuna cu George Soros sunt extrem de nervosi dupa victoria lui Donald Trump. In acest moment, ei incearca sa culpabilizeze Rusia, dar si site-urile de socializare, care, chipurile „posteaza stiri false”.

CIA acuza in mod aberant Rusia ca s-a implicat in alegerile din SUA. Nu uitati ca sunt aceeasi oameni, care au afirmat ca „Saddam Hussein are arme chimice, biologice si de distrugere in masa”. SUA este imperiul raului pe aceasta planeta, iar cetatenii americani si-au dat seama de asta si au votat ca atare, majoritatea.

De asemenea, singurul suport al Rusiei pentru Donald Trump a fost acela mediatic, Donald Trump fiind sustinut puternic de canalele internationale Russia Today si Sputnik.

SUA razboi

O contribuie semnificativa au avut si urmatoarele persoane: Edward Snowden (fost agent NSA), Guccifer (hacker roman), Julian Assange (fondatorul Wikileaks) si Bradley Manning (fost militar american). Acestia au demonstrat ca SUA este un stat corupt, un stat abuziv, un stat terorist, care a creat un haos urias in Orientul Mijlociu prin finantarea teroristilor ISIS si Al Qaeda.

Obama este cel care a coordonat crearea si finantarea teroristilor ISIS in cadrul operatiunii „Primavara Araba” (2010 – 2011). De abia acum, Rusia impreuna cu fortele pro-guvernamentale ale Sirie au reusit o victorie impotriva teroristilor ISIS. Barack Obama va ramane in istorie un terorist la fel ca si ceilalti presedinti americani.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/barack-obama-despre-interventia-rusiei-in-alegerile-din-sua-ne-vom-asigura-ca-raspunsul-nostru-este-proportional.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...