“Odă Imigrantului”: Ghidul ziaristului corect politic sponsorizat de UE

by “„Odă Imigrantului”: Halucinantele prevederi din GHIDUL ziaristului Corect Politic, sponsorizat de UE Ziaristului occidental îi este interzis să scrie ce gândește, fiind obligat să respecte un set de reguli bazate pe ideologie și nu pe informare. „Respect Words. Ethical Journalism Against Hate Speech” este un proiect realizat de organizații […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Odă Imigrantului”: Halucinantele prevederi din GHIDUL ziaristului Corect Politic, sponsorizat de UE

Ziaristului occidental îi este interzis să scrie ce gândește, fiind obligat să respecte un set de reguli bazate pe ideologie și nu pe informare.

„Respect Words. Ethical Journalism Against Hate Speech” este un proiect realizat de organizații media din opt state europene – Austria, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Slovenia, Spania și Ungaria – și sprijinit de Uniunea Europeană.

Potrivit informațiilor de pe site-ul „Respect Words”, scopul este de a ajute ziariștii, în această epocă de ascensiune a „islamofobiei”, să „regândească” modul în care abordează „probleme legate de procesul de imigrație, de minoritățile etnice și religioase”.

În luna septembrie, „Respect Words” a dat publicității un document de 39 de pagini, intitulat „Raport asupra Imigrației și Minorităților: Abordări și Îndrumări”. Gatestone Institute face o analiză a acestui document.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/oda-imigrantului-halucinantele-prevederi-ghidul-ziaristului-ue.html

Aberatiile neomarxistilor continua. Neomarxistii sunt cei care se afla in spatele distrugerii valorilor nationale, ei sunt cei care au declansat Revolutia Neomarxista in SUA si UE pentru a crea o omenire fara identitate, fara cultura, istorie, religie, traditii. Ei sunt cei care ne impun cenzura, legile Big Brother, casatorii LGBT si adoptii de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalismul. Ei sunt noii bolsevici, ei sunt globalistii.


SURSE

  1. http://evz.ro/oda-imigrantului-halucinantele-prevederi-ghidul-ziaristului-ue.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Zece conspiratii in care cred americanii, acestea fiind adevarate !
CIA, FBI şi Vaticanul au editat pe Wikipedia informaţiile despre subiecte sensibile
Olanda a devenit stat polițienesc: site-urile de socializare sunt monitorizate de către autorități
China il acuza pe George Soros ca doreste sa le distruga economia
România – singura țară de pe Planetă care și-a plătit la un moment dat toată datoria externă
Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul "luptei anticorupție"!
Dezvăluiri din Ambasada SUA de la București: Cum au executat oficiali ai Ambasadei SUA din România un fost șef Secret Service
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Ministerul de Externe de la București ripostează în noul episod tensionat iscat cu Ungaria: Declarațiile premierului Tudose nu au „valențe etnice, anti-maghiare”! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Toți globaliștii uniți împotriva Rusiei
Noua Ordine Mondială înseamnă un comunism global, un guvern mondial, dictatura corporațiilor, dictatura minorităților, dictatura băncilor, căsătorii LGBT, multiculturalism, teoria gender, Big Brother, cenzura internetului, sfârșitul libertății de exprimare, distrugerea valorilor naționale, distrugerea națiunilor
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro