„Odă Imigrantului”: Ghidul ziaristului corect politic sponsorizat de UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Odă Imigrantului”: Halucinantele prevederi din GHIDUL ziaristului Corect Politic, sponsorizat de UE

Ziaristului occidental îi este interzis să scrie ce gândește, fiind obligat să respecte un set de reguli bazate pe ideologie și nu pe informare.

„Respect Words. Ethical Journalism Against Hate Speech” este un proiect realizat de organizații media din opt state europene – Austria, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Slovenia, Spania și Ungaria – și sprijinit de Uniunea Europeană.

Potrivit informațiilor de pe site-ul „Respect Words”, scopul este de a ajute ziariștii, în această epocă de ascensiune a „islamofobiei”, să „regândească” modul în care abordează „probleme legate de procesul de imigrație, de minoritățile etnice și religioase”.

În luna septembrie, „Respect Words” a dat publicității un document de 39 de pagini, intitulat „Raport asupra Imigrației și Minorităților: Abordări și Îndrumări”. Gatestone Institute face o analiză a acestui document.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/oda-imigrantului-halucinantele-prevederi-ghidul-ziaristului-ue.html

Aberatiile neomarxistilor continua. Neomarxistii sunt cei care se afla in spatele distrugerii valorilor nationale, ei sunt cei care au declansat Revolutia Neomarxista in SUA si UE pentru a crea o omenire fara identitate, fara cultura, istorie, religie, traditii. Ei sunt cei care ne impun cenzura, legile Big Brother, casatorii LGBT si adoptii de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalismul. Ei sunt noii bolsevici, ei sunt globalistii.


SURSE

  1. http://evz.ro/oda-imigrantului-halucinantele-prevederi-ghidul-ziaristului-ue.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Se cere anchetarea și interzicerea fundațiilor Soros pe teritoriul României
Criminaliștii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani
Obsesia securității și deriva anti-democratică
Camerele de supraveghere a traficului rutier, interzise de o Instanta din Chisinau ! Ministerul Afacerilor Interne din Moldova incalca dreptul la viata privata a cetatenilor !
Covid-19: Un război psihologic și informațional
Profesorul Adrian Hill de la Universitatea Oxford se plânge că dispare prea repede coronavirusul: „E o cursă contra cronometru. Inițial, estimam o probabilitate de 80% pentru elaborarea unui vaccin eficient până în septembrie. Acum, șansele de a nu obține niciun rezultat sunt de 50%. Chiar dacă am obține un rezultat în august, n-am putea începe vaccinarea generală a doua zi”
Petiție: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
General sârb despre NATO: "Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea". Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.
Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Cercetător rus: NASA ține la secret imagini cu un oraș extraterestru pe Lună
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Academia Română: "Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...