„Odă Imigrantului”: Ghidul ziaristului corect politic sponsorizat de UE

Distribuie!

„„Odă Imigrantului”: Halucinantele prevederi din GHIDUL ziaristului Corect Politic, sponsorizat de UE

Ziaristului occidental îi este interzis să scrie ce gândește, fiind obligat să respecte un set de reguli bazate pe ideologie și nu pe informare.

„Respect Words. Ethical Journalism Against Hate Speech” este un proiect realizat de organizații media din opt state europene – Austria, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Slovenia, Spania și Ungaria – și sprijinit de Uniunea Europeană.

Potrivit informațiilor de pe site-ul „Respect Words”, scopul este de a ajute ziariștii, în această epocă de ascensiune a „islamofobiei”, să „regândească” modul în care abordează „probleme legate de procesul de imigrație, de minoritățile etnice și religioase”.

În luna septembrie, „Respect Words” a dat publicității un document de 39 de pagini, intitulat „Raport asupra Imigrației și Minorităților: Abordări și Îndrumări”. Gatestone Institute face o analiză a acestui document.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/oda-imigrantului-halucinantele-prevederi-ghidul-ziaristului-ue.html

Aberatiile neomarxistilor continua. Neomarxistii sunt cei care se afla in spatele distrugerii valorilor nationale, ei sunt cei care au declansat Revolutia Neomarxista in SUA si UE pentru a crea o omenire fara identitate, fara cultura, istorie, religie, traditii. Ei sunt cei care ne impun cenzura, legile Big Brother, casatorii LGBT si adoptii de copii de catre persoanele LGBT, multiculturalismul. Ei sunt noii bolsevici, ei sunt globalistii.


SURSE

  1. http://evz.ro/oda-imigrantului-halucinantele-prevederi-ghidul-ziaristului-ue.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...