• Fără categorie

Oficial american, declaraţii tranşante la Bucureşti: „SUA nu acceptă produsele tradiţionale, vrem culturi modificate genetic”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Statele Unite ale Americii nu vor accepta implementarea sistemului european de protectie a produselor agro-alimentare prin indicatii geografice, in viitorul Acord transatlantic de liber-schimb (TTIP) UE-SUA, negociat in prezent intre guvernul de la Washington si Comisia Europeana – a declarat, joi, la Bucuresti, Michael Scuse, adjunctul secretarului american pentru Agricultura, scrie Hotnews.

Michael Scuse, al doilea om din Guvernul SUA in materie de agricultura, a stat de vorba, joi, la Bucuresti, cu cativa jurnalisti romani, printre care si reporterul HotNews


Un alt exemplu este cultivarea plantelor rezultate din biotehnologii, Scuse recomandand europenilor culturile de organisme modificate genetic (OMG), aratand ca asa poate fi crescuta productia pentru a raspunde nevoilor alimentare ale unei populatiei globale in plina ascensiune.”[1]

romania-s-a-alaturat-protestelor-mondiale-impotriva-monsanto-i-omg-7488

In mod sigur acest lobby-ist oficial american are creierul modificat genetic, iar daca el, ca de altfel si alti propagandisti ai Monsanto si ai Parteneriatului Transatlantic (TTIP), au impresia ca vor reusi sa otraveasca lumea, atunci se inseala. Deja in toata lumea sunt proteste uriase impotriva Monsanto, TTIP si a globalistilor in general.


SURSE

  1. http://www.flux24.ro/oficial-american-declaratii-transante-la-bucuresti-sua-nu-accepta-produsele-traditionale-vrem-culturi-modificate-genetic/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...