Oficial american: „În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui”

Distribuie!

„Președintele Comisiei din Camera Reprezentanților, care supervizează activitatea serviciilor de informații, a afirmat, luni, că la reședința din Trump Tower a lui Donald Trump nu au fost amplasate dispozitive de ascultare, dar a adăugat că e posibil ca în cazul actualului președinte să fi fost folosite alte metode de supraveghere, anunță Agerpres, care citează CNN și Reuters.

„Ca să fie clar, știm că nu au existat dispozitive de ascultare la Trump Tower”, a declarat republicanul Devin Nunes, președintele Comisiei permanente speciale pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților, în deschiderea unei audieri având drept temă implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016.


„Există însă posibilitatea ca alte metode să fi fost folosite pentru monitorizarea președintelui Trump și a asociaților lui”, a adăugat Devin Nunes.

Declarația nu pare deloc surprinzătoare, mai ales dacă ne gândim la recentele dezvăluiri ale portalului Wikileaks, potrivit cărora CIA poate spiona nu numai prin mijloacele clasice de supraveghere (camere video, microfoane etc.), dar și prin intermediul unor obiecte pe care le folosim zilnic, cum ar fi telefonul mobil, televizoarele smart și, în principiu orice dispozitiv care se poate conecta la Internet.


La începutul luniii martie, Donald Trump a cerut Congresului să investigheze un posibil abuz de putere din partea administrației Obama înainte de alegerile prezidențiale din 2016. Președintele SUA îl acuză pe predecesorul său că ar fi cerut ascultarea telefoanelor sale de la sediul de campanie al lui Trump, care se afla în Trump Tower din New York.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Oficial-american-%E2%80%9EIn-afara-de-microfoane-exista-alte-mijloace-de-supraveghere-a-presedintelui-Trump-si-a-asociatilor-lui-142015
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...