Oficial american: „În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Președintele Comisiei din Camera Reprezentanților, care supervizează activitatea serviciilor de informații, a afirmat, luni, că la reședința din Trump Tower a lui Donald Trump nu au fost amplasate dispozitive de ascultare, dar a adăugat că e posibil ca în cazul actualului președinte să fi fost folosite alte metode de supraveghere, anunță Agerpres, care citează CNN și Reuters.

„Ca să fie clar, știm că nu au existat dispozitive de ascultare la Trump Tower”, a declarat republicanul Devin Nunes, președintele Comisiei permanente speciale pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților, în deschiderea unei audieri având drept temă implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016.


„Există însă posibilitatea ca alte metode să fi fost folosite pentru monitorizarea președintelui Trump și a asociaților lui”, a adăugat Devin Nunes.

Declarația nu pare deloc surprinzătoare, mai ales dacă ne gândim la recentele dezvăluiri ale portalului Wikileaks, potrivit cărora CIA poate spiona nu numai prin mijloacele clasice de supraveghere (camere video, microfoane etc.), dar și prin intermediul unor obiecte pe care le folosim zilnic, cum ar fi telefonul mobil, televizoarele smart și, în principiu orice dispozitiv care se poate conecta la Internet.


La începutul luniii martie, Donald Trump a cerut Congresului să investigheze un posibil abuz de putere din partea administrației Obama înainte de alegerile prezidențiale din 2016. Președintele SUA îl acuză pe predecesorul său că ar fi cerut ascultarea telefoanelor sale de la sediul de campanie al lui Trump, care se afla în Trump Tower din New York.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Oficial-american-%E2%80%9EIn-afara-de-microfoane-exista-alte-mijloace-de-supraveghere-a-presedintelui-Trump-si-a-asociatilor-lui-142015
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Angela Merkel acuzata in Bundestag ca este marionenta SUA ! Mitul Angela Merkel incepe sa se darame, incet, dar sigur !
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Consiliul pentru Relaţii Externe conduce SUA
Peste 10.000 oameni de știință și medici, petiție antiblocare: „Politicile de lockdown produc efecte devastatoare asupra sănătății publice pe termen scurt și lung”
Cenzura pe Facebook și lupta cu fake news: Franța, în pragul unei dictaturi
Peste 500 de medici germani acuză escrocii Covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”
Războaiele şi comunismul sunt creații masonice
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian: "Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!"
Black Helicopter Phenomenon: Misterul elicopterelor negre
Disparitia avionului malaezian - 6 lucruri care nu s-au spus la TV despre zborul 370! Telefoanele pasagerilor din avionul Malaysia Airlines inca SUNA! 20 de angajati ai unei companii high-tech orientata catre energie libera se aflau in acel moment in avion!
„Sindromul Hamburg” – un film din 1979 care se dovedește a fi profetic cu privire la Covid-19
Istoria Companiei Walt Disney
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...