Oficial ONU: "sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!"

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oficial ONU: “sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!”

La data de 6 Mai 2013, Carla del Ponte, diplomat ONU, a declarat ca, “victimele afirma ca cei care au folosit gaz sarin impotriva lor au fost rebelii sirieni, nu guvernul sirian, dupa cum a scris, in mod ciudat, publicatia de propaganda, The Washington Times[1].


ISIS SUA - Israel - Arabia Saudita

Carla del Ponte, membru al Comisiei Internationale de ancheta privind, a declarat pentru postul Swiss TV ca, “rebelii sirieni ar fi facut asta pentru a-l putea acuza pe Bashar al-Assad”. Ea a accentul ca, nu a vazut dovezi din care sa reiasa folosirea gazului sarin de catre fortele guvernamentale.

Carla del Ponte este, in prezent, considerata “o persoana controversata”, ca de altfel orice persoana care spune adevarul. Carla del Ponte a fost numita la conducerea tribunalelor de razboi cu privire la situatia din Iugoslavia si Rwanda – ambele razboaie declansate de SUA. Carla del Ponte nu este orice persoana, ci un fost procuror elvetian, asadar cunoaste sa faca anchetele cu obiectivitate.


Comisia de Ancheta Internationala pentru Siria a ONU a fost infiintata in August 2011, la opt luni de la declansarea Operatiunii “Primavara Araba”, pe care SUA au creat-o si speculat-o in Orientul Mijlociu pentru a-i da jos pe toti “dictatorii”, creand un haos al democratiei, destabilizand astfel intregul Orient Mijlociu si ajutand la crearea si finantarea celulelor teroriste (cea mai puternica fiind Statul Islamic).

Comisia de Ancheta Internationala pentru Siria a ONU trebuia sa examineze pretinsele incalcari ale Drepturilor Omului in conflictul sirian din martie 2011. Purtatorul de cuvant al “rebelilor sirieni moderati” (fiind una si aceeasi cu ISIS), Louay Almokdad a negat faptul ca, rebelii au folosit arme chimice.

“In orice caz, nu avem mecanismul de a lansa aceste tipuri de arme, care ar avea nevoie de rachete pentru a transporta focoase chimice, iar noi, cei din FSA, nu posedam aceste capacitati”, a declarat Louay Almokdad pentru presa propagandista occidentala.

Trebuie sa le aducem aminte kapitalistilor, daca cumva au uitat ca, nici Saddam Hussein nu avea pretinsele “arme chimice, biologice si de distrugere in masa”, asa cum urlau in 2003, Presedintele american de la acea vreme, George W. Bush, vicepresedintele Dick Cheney (vinovatul principal de la 11 septembrie 2001), dar si membrii Marii Britanii.

De pilda, gazul sarin utilizat in Irak impotriva civililor “de catre Saddam” era fabricat in Germania. Uimitor, nu-i asa ? Asta a fost descoperit la acea vreme de catre anchetatorii impartiali, care erau oameni de stiinta germani si nu faceau parte din nicio organizatie globalista, cum ar fi ONU.

In prezent, SUA se afla intr-un urias scandal international, asta dupa ce “rebelii moderati”, dupa cum SUA i-a denumit pe cei ce ii finanteaza sa dea jos pe Bashar al-Assad, au predat armele organizatiei Al Qaeda. Orice om simplu intelege de aici ca Al Qaeda asa au primit arme, indirect, prin “rebelii lumii libere”. De asemenea, in octombrie 2014, Pentagonul a afirmat public ca, a livrat, “din greseala”, arme catre Statul Islamic (ISIS).

In prezent, Rusia atacand in forta ISIS, spre disperarea americanilor care i-au creat si-i finanteaza, anunta un bilant teribil: comandamentul ISIS a fost deja distrus, iar teroristii fug disperati. Putin a negociat cu Bashar al-Assad transferul teroristilor catre autoritatile ruse, care-i va duce tocmai in Siberia la munca fortata.

Presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad este un adevarat om, care a stiut cum sa-si tina in frau proprii oameni. De asemenea, in timpul sau, pana sa intervina CIA-ul care sa creeze ISIS, a fost pace intre crestini si musulmani. Bashar al-Assad este si un om echilibrat din perspectiva religioasa, intrucat sotia sa, nu a fost obligata sa poarte vesminte specifice musulmanilor.

SURSE

  1. http://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

În Venezuela are loc o lovitură de stat orchestrată de către SUA. Rusia îl susține pe Președintele Nicolas Maduro și acuză SUA: în Venezuela are loc o tentativă de preluare ilegală a puterii și au condamnat imixtiunea SUA în problemele interne ale altor state
Președintele SUA, Donald Trump, se declară naționalist
George Soros a depus plângere la Curtea Constituțională și CEDO, după ce Guvernul naționalist al Ungariei a adoptat pachetul de legi "Stop Soros", care interzice aducerea de imigranți
Foști oficiali americani recunosc că SUA au creat terorismul mondial
Bill Gates, vaccinurile și Noua Ordine Mondială
Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Institutul Tavistock și controlul minții
Limbajul orwellian folosit de Iluminați pentru manipularea oamenilor. Pericolele gândirii instituționale: lecții din "1984", "Matrix" și "Mitul peșterii"
Șef CIA pentru Coreea de Nord: Kim Jong-Un este un om politic rațional
Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
Tehnologia 5G - Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de modificare a undelor cerebrale ale oamenilor
Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro