Oficial ONU: "sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!"

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Oficial ONU: “sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!”

La data de 6 Mai 2013, Carla del Ponte, diplomat ONU, a declarat ca, “victimele afirma ca cei care au folosit gaz sarin impotriva lor au fost rebelii sirieni, nu guvernul sirian, dupa cum a scris, in mod ciudat, publicatia de propaganda, The Washington Times[1].


ISIS SUA - Israel - Arabia Saudita

Carla del Ponte, membru al Comisiei Internationale de ancheta privind, a declarat pentru postul Swiss TV ca, “rebelii sirieni ar fi facut asta pentru a-l putea acuza pe Bashar al-Assad”. Ea a accentul ca, nu a vazut dovezi din care sa reiasa folosirea gazului sarin de catre fortele guvernamentale.

Carla del Ponte este, in prezent, considerata “o persoana controversata”, ca de altfel orice persoana care spune adevarul. Carla del Ponte a fost numita la conducerea tribunalelor de razboi cu privire la situatia din Iugoslavia si Rwanda – ambele razboaie declansate de SUA. Carla del Ponte nu este orice persoana, ci un fost procuror elvetian, asadar cunoaste sa faca anchetele cu obiectivitate.


Comisia de Ancheta Internationala pentru Siria a ONU a fost infiintata in August 2011, la opt luni de la declansarea Operatiunii “Primavara Araba”, pe care SUA au creat-o si speculat-o in Orientul Mijlociu pentru a-i da jos pe toti “dictatorii”, creand un haos al democratiei, destabilizand astfel intregul Orient Mijlociu si ajutand la crearea si finantarea celulelor teroriste (cea mai puternica fiind Statul Islamic).

Comisia de Ancheta Internationala pentru Siria a ONU trebuia sa examineze pretinsele incalcari ale Drepturilor Omului in conflictul sirian din martie 2011. Purtatorul de cuvant al “rebelilor sirieni moderati” (fiind una si aceeasi cu ISIS), Louay Almokdad a negat faptul ca, rebelii au folosit arme chimice.

“In orice caz, nu avem mecanismul de a lansa aceste tipuri de arme, care ar avea nevoie de rachete pentru a transporta focoase chimice, iar noi, cei din FSA, nu posedam aceste capacitati”, a declarat Louay Almokdad pentru presa propagandista occidentala.

Trebuie sa le aducem aminte kapitalistilor, daca cumva au uitat ca, nici Saddam Hussein nu avea pretinsele “arme chimice, biologice si de distrugere in masa”, asa cum urlau in 2003, Presedintele american de la acea vreme, George W. Bush, vicepresedintele Dick Cheney (vinovatul principal de la 11 septembrie 2001), dar si membrii Marii Britanii.

De pilda, gazul sarin utilizat in Irak impotriva civililor “de catre Saddam” era fabricat in Germania. Uimitor, nu-i asa ? Asta a fost descoperit la acea vreme de catre anchetatorii impartiali, care erau oameni de stiinta germani si nu faceau parte din nicio organizatie globalista, cum ar fi ONU.

In prezent, SUA se afla intr-un urias scandal international, asta dupa ce “rebelii moderati”, dupa cum SUA i-a denumit pe cei ce ii finanteaza sa dea jos pe Bashar al-Assad, au predat armele organizatiei Al Qaeda. Orice om simplu intelege de aici ca Al Qaeda asa au primit arme, indirect, prin “rebelii lumii libere”. De asemenea, in octombrie 2014, Pentagonul a afirmat public ca, a livrat, “din greseala”, arme catre Statul Islamic (ISIS).

In prezent, Rusia atacand in forta ISIS, spre disperarea americanilor care i-au creat si-i finanteaza, anunta un bilant teribil: comandamentul ISIS a fost deja distrus, iar teroristii fug disperati. Putin a negociat cu Bashar al-Assad transferul teroristilor catre autoritatile ruse, care-i va duce tocmai in Siberia la munca fortata.

Presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad este un adevarat om, care a stiut cum sa-si tina in frau proprii oameni. De asemenea, in timpul sau, pana sa intervina CIA-ul care sa creeze ISIS, a fost pace intre crestini si musulmani. Bashar al-Assad este si un om echilibrat din perspectiva religioasa, intrucat sotia sa, nu a fost obligata sa poarte vesminte specifice musulmanilor.

SURSE

  1. http://www.washingtontimes.com/news/2013/may/6/syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-assads-regi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rozicrucianul Francis Bacon – adevăratul autor al operelor atribuite lui William Shakespeare - cercul select al rozicrucienilor Francis Bacon și John Dee – cele mai importante figuri din societatea elisabetană a Iluminaților
George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
Sângele albastru - Rh negativ, reptilienii Anunnaki și originea extraterestră
Manipularea omenirii prin frică de către Iluminați
Suedia se prăbușește din cauza multiculturalismului-marxist: Guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, Suedia arde în haosul războiului civil
80% dintre americani consideră că guvernul lor, băncile şi mass-media corporatistă sunt corupte
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Dries Van Agt, fost premier olandez: "Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război"
Jaroslaw Kaczynski: "Polonia nu a invitat refugiații în Europa, așadar are dreptul să spună 'nu'"
The Guardian: Lojile masonice secrete ale parlamentarilor și jurnaliștilor britanici
Comisarul european pentru buget: „Pieţele financiare îi vor învăţa pe italieni cum să voteze“
După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro