Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !

by Ca vaccinurile sunt un produs toxic, vedem nu doar un caz, ce poate fi certificat ca, “fiind unic, particular”, ci sunt foarte multe cazuri de acest fel. Un alt exemplu este vaccinul FLUAD, care in noiembrie 2014, a fost retras de pe piata din Italia, dupa moartea a 11 […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ca vaccinurile sunt un produs toxic, vedem nu doar un caz, ce poate fi certificat ca, “fiind unic, particular”, ci sunt foarte multe cazuri de acest fel. Un alt exemplu este vaccinul FLUAD, care in noiembrie 2014, a fost retras de pe piata din Italia, dupa moartea a 11 persoane si exemplele pot continua in acest sens.

david_dees_thimerosol_mercury_and_baby

De pe site-ul Active News aflam ceea ce, de data asta, autoritatile recunosc si nu doar niste “nebuni adepti ai Teoriei Conspiratiei”, cum s-ar spune deobicei:


“Agenția Națională de Securitate a Medicamentului din Franța a confirmat marți că moartea a doi bebeluși, în 2012 și 2014, a fost cauzată de vaccinurile Rotarix și RotaTeq, destinate prevenirii gastroenteritei la nou născuți, informează site-ul ziarului leparisien.fr.

Decesul celor doi nou născuți, în 2012, respectiv 2014, a fost provocat de ocluzii intestinale legate de o invaginație (pătrunderea unui segment intestinal în segmentul imediat următor), conform presei franceze.

Rotarix și RotaTeq sunt autorizate în Europa din februarie, respectiv iunie, 2006. În Franța s-au înregistrat „508 notificări de efecte adverse medical confirmate”, a anunțat Agenția de Securitate a Medicamentului.

Printre observațiile grave s-au aflat 47 de cazuri de invaginații acute, survenite în interval de o lună de la vaccinare, dintre care cele două fatale.

Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) și RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente și în România, fiind prescrise începând cu vârsta de șase săptămâni.

Invaginația intestinală acută este un efect advers care, deși este considerat foarte rar (sub 1 caz la 10.000 de vaccinați), necesită, din cauza gravității sale, îngrijiri de la primele simptome: dureri abdominale, reprize de plâns repetate și neobișnuite al copil, vomismente, prezența sângelui în scaune, balonări abdominale și/sau febră mare, a explicat Agenția.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/oficialii-francezi-confirma-moartea-a-doi-bebelusi-provocata-de-vaccinuri_1894088.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro