Oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD ! Acestia spun adevarul asa cum este !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele, ale caror politica ideologica este una contrar Iluminatilor spun adevarul despre toata tevatura legata de aparitia Statului Islamic (ISIS). Oficialii rusi, ceceni, dar si iranieni sustin sus si tare ca sangerosii teroristi ISIS, sunt creatia CIA-ului, MI6 si a MOSSAD-ului, acestia prezentand si legaturi dintre seful acestei organizatii sangeroare, Abu Bakr Al Baghdadi, cel care acum un an, se intalnea cu cine credeti ? Cu celebrul senator american, John McCain, recunoscut pentru implicarile sale in cele mai “democratice” revolutii, ce au avut loc, in acesti ani, in zona Orientului Mijlociu.

isis2

Mai multe citez de pe publicatia Yahoo Romania:


“Legătura dintre Statul Islamic şi Mosad a fost adusă în discuţie din nou, dar de această dată de un oficial rus. Alexander Prohanov, consilier apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, a acuzat Israelul şi Statele Unite aale Americii că pregătesc membri ai grupului terorist Statul Islamic. În mod specific, acesta a declarat că agenţii Serviciului israelian de informaţii – Mosad – au fost principalii responsabili.

“Statul Islamic este o unealtă în mâinile Statelor Unite. Ei spun europenilor că dacă noi (americanii) nu intervenim, Statul Islamic vă va face rău”, a spus acesta mass mediei de stat iraniene, potrivit Jerusalim Post. “Ei [militanţii Statului Islamic] şi-au lansat primul atac terorist împotriva noastră cu doar câteva zile în urmă în Cecenia”, a afirmat acesta.

Mai mulţi bărbaţi înarmaţi au atacat un post de poliţie şi au tras într-o clădire din capitala cecenă Groznîi, ucigând 10 ofiţeri de poliţie.

Mass media iraniană de stat şi oficialii iranieni au susţinut în trecut că militanţii Statului Islamic, inclusiv liderul Abu Bakr Al Baghdadi, au fost pregătiţi de Mosad împreună cu agenţi ai CIA şi ai serviciilor britanice de informaţii.

Un fost ministru iranian al informaţiilor, Heydar Moslehi, a declarat la mijlocul lunii octombrie că Statul Islamic a fost creat cu ajutorul “triunghiului Mosad, MI6 şi CIA”, conform unui raport al Radio Europa Liberă, care a citat agenţia de ştiri iraniană Fars News.

“Coaliţia cu siguranţă nu doreşte să distrugă Statul Islamic deoarece are nevoie de acesta pentru majoritatea scopurilor sale”, a susţinut Moslehi.

Atât Iranul cât şi SUA se opun Statului Islamic. Totuşi, unii oficiali iranieni, incluzându-l pe liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei, şi unii lideri militari, se opun coaliţiei conduse de SUA care luptă împotriva grupului terorist.

Totuşi, Iranul s-a alăturat recent luptei împotriva Statului Islamic şi, conform rapoartelor media, Teheranul a efectuat atacuri aeriene împotriva unor ţinte ale grupului terorist folosind vechile avioane de luptă F-4.

Viceministrul iranian de externe Ebrahim Rahimpour a confirmat atacurile aeriene câteva zile mai târziu, declarând că acestea au avut loc la cererea guvernului irakian. Totuşi, acesta a subliniat că Iranul nu se alătură coaliţiei conduse de SUA.

“În această chestiune noi nu ne-am coordonat cu americanii. Ne-am coordonat doar cu guvernul irakian”, a declarat Rahimpour pentru publicaţia The Guardian.”[1]

Şeful armatei siriene susţine că Israelul lucrează cu Statul Islamic şi Al-Qaeda !

“Comandantul forţelor armate siriene, general-locotenentul Ali Abdullah Ayoub, a susţinut că Israelul a colaborat cu grupurile teroriste Statul Islamic şi Al-Qaeda pentru a ataca Siria.

Afirmaţiile generalului au loc după ce guvernul sirian a învinuit avioanele israeliene pentru atacuri efectuate asupra unor centre militare în apropiere de Damasc duminică noaptea, conform unui articol publicat în Jerusalem Post.

“Această agresiune confirmă faptul că Israelul susţine terorismul în Siria şi ridică moralul organizaţiilor teroriste, conduse de Statul Islamic şi Jabhat al-Nusra, o ramură a Al-Qaeda în Levant”, a declarat şeful armatei siriene.

“Inamicul israelian a comis o agresiune împotriva Siriei prin ţintirea a două zone sigure din provincia Damasc, anume în Dimas şi în apropiere de Aeroportul Internaţional Damasc”, conform unui raport al televiziunii siriene de stat, adăugând că nu au existat victime.

Rezidenţii din Damasc au declarat că au auzit explozii puternice. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, care monitorizează conflictul, a declarat că 10 explozii au fost auzite în apropiere de Dimas.

Conform rapoartelor media străine, atacul a vizat un depozit cu rachete avansate S-300 de fabricaţie rusă, care urmau să fie trimise din Siria în Liban, către grupul Hezbollah.”[2]

Moartea jurnalistului american James Foley, a fost dorita de Guvernul SUA, care a interzis familiei, amenintand-o cu inchisoarea, daca cumva va negocia eliberarea lui Foley. Asta a produs un scandal in SUA, mai ales ca familia lui Foley a acuzat in public SUA, pentru ca au dorit moartea lui Foley, pentru a putea specula o mare minciuna.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-sua-a-interzis-familiei-lui-james-foley-sa-l-salveze-din-mana-teroristilor-isis.

Pentagonul a spus la un moment dat ca, “a livrat arme teroristilor ISIS din greseala”, aratandu-ne inca o data cine-i finanteaza -> http://www.fara-secrete.ro/pentagonul-sustine-ca-a-aprovizionat-cu-arme-din-greseala-statul-islamic-isis.

SURSE

1. https://ro.stiri.yahoo.com/consilier-al-lui-putin-lupt%C4%83torii-statului-islamic-au-163000263.html

2. http://epochtimes-romania.com/news/seful-armatei-siriene-sustine-ca-israelul-lucreaza-cu-statul-islamic-si-al-qaeda—227159

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...