Olanda a devenit stat polițienesc: site-urile de socializare sunt monitorizate de către autorități

Distribuie!by Mai mulți olandezi care au postat pe Twitter mesaje critice cu privire la centrele de azil destinate refugiaților s-au trezit cu polițiștii la ușă, oamenii legii îndemându-i să șteargă postările, informează neurope.eu. În ultimele luni, polițiștii olandezi au vizitat locuințele mai multor cetățeni care au postat mesaje critice cu […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai mulți olandezi care au postat pe Twitter mesaje critice cu privire la centrele de azil destinate refugiaților s-au trezit cu polițiștii la ușă, oamenii legii îndemându-i să șteargă postările, informează neurope.eu.

În ultimele luni, polițiștii olandezi au vizitat locuințele mai multor cetățeni care au postat mesaje critice cu privire la centrele de azil din țară. Astfel, în octombrie 2015, în Leeuwarden, aproximativ 20 dintre adversarii programului au primit vizite din partea polițiștilor.


polsta2

Același lucru s-a întâmplat și în Enschede, în unele zone din Brabant. Potrivit presei olandeze, în aceste locuri oamenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la sosirea refugiaților și au deschis o pagină pe Twitter pentru a cere oprirea fluxului de extracomunitari. Un tânăr a povestit cum s-a trezit cu poliția la birou, aceștia cerându-i să-și schimbe tonul în mesajele pe care le postează pe Twitter.

”Postezi cam mult pe Twitter. Avem ordine să îți cerem să ai grijă la tonul pe care îl folosești pe viitor. Mesajele tale par tendențioase”, a fost mesajul pe care i l-au transmis polițiștii. Un purtător de cuvânt al poliției a recunoscut că există zece unități de informații care monitorizează în timp real paginile de Facebook și conturile de Twitter, căutând postările care ”merg prea departe”.


Astfel, Mark Jongeneel din orașul Sliedrecht a primit într-o zi vizita Poliției care l-a avertizat că postează prea multe mesaje pe Twitter cu privire la refugiați.

”Avem ordine să vă rugăm să fiți atent la tonul pe care îl folosiți”, i-au transmis oamenii legii.

În aceste condiții, cetățenii s-au plâns că Olanda este pe cale să devină un stat polițienesc.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Olanda-Cetatenii-se-plang-ca-tara-e-pe-cale-sa-devina-un-stat-politienesc.-Ce-a-patit-un-tanar-care-a-postat-pe-Twitter-un-mesaj-critic-la-adresa-refugiatilor-129395
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Lavrov dezvăluie cum SUA folosesc Europa împotriva Rusiei
Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
Ingineria socială fragmentată. Cum este România dirijată spre multiculturalism și căsătorii gay
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Exercițiile militare ale SUA în Siria - o recunoaștere a ocupației
Firme europene permit ISIS accesul la Internet
Henry Kissinger și Guvernul Mondial
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
Oamenii de știință confirmă că Turnurile Gemene au fost demolate pe 11 septembrie 2001 cu anumite materiale explozive
Statul politienesc din China comunista se lupta cu protestatarii care vor dezmembrarea comunismului ! China comunista este un model perfect pentru Noua Ordine Mondiala, asa cum afirma bancherul evreu David Rockefeller in 1973 !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro