Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a fost dezvaluita de catre un parlamentar rus !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultimii ani, Vladimir Putin, a deranjat teribil de mult pe Iluminati. Pe langa faptul ca s-a opus loviturii de stat din Ucraina, din iarna lui 2013, Putin i-a oferit si ajutor fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, un critic vehement al SUA-UE-NATO-ONU, despre care a afirmat in acea perioada de formare a Euromaidan-ului ca, „vor sa ne homosexualizeze tara”.

Putin impotriva Iluminatilor

Rusia i-a deranjat atat de mult pe Iluminati, incat a fost scoasa din G8 (Globalizare) si si-a atras o serie de acuze si critici, care mai de care mai absurde (exemplu: „Rusia ar vrea sa foloseasca armele nucleare). Astfel de stiri, de tip propagandistic, au aparut si la televiziunile manelistice din Romania, unde se imbina perfect tiganeala, manelismul si incultura cu aceasta odioasa propaganda.


Gratie puterii tot mai vizibile a internetului prin site-urile sale de socializare (gen Facebook), oamenii au acces si la alte informatii, de tip alternativ, care le permit sa aiba o viziune de ansamblul asupra situatiei. In acest articol veti vedea declaratia unui parlamentar rus, care spun ca, are o informatie-bomba despre un complot pe care l-ar pune la cale oligarhii rusi (a se citi evrei sionisti) si cei americani (a se citi tot evrei sionisti) impotriva lui Putin, pentru a-l da jos si pentru a dezmembra Rusia.

Informatia a fost publicata pentru prima oara pe InfoWars si preluata, si tradusa blogger-ul Dan Tanasescu:


Parlamentarul rus Evgheni Fedorov susține că oligarhii ruși sunt în negocieri cu corporaţii de top americane și Casa Albă pentru a instiga o revoluție care va duce la înlăturarea președintelui Vladimir Putin și prăbușirea Federației Ruse în termen de doi ani.

Pe parcursul unui interviu de 34 minute pe un canal media rusesc, Feodorov a făcut o serie de afirmaţii bombă susţinând că a fost planificată o lovitură de stat în stil Ucraina.

“Ei poartă un proces de negociere cu elitele ruse pentru extrădarea lui Putin”, a declarat Fedorov, menționând că același proces a fost efectuat şi înainte de lovitura de stat de la Kiev care l-a înlăturat pe Viktor Yanukovici. El l-a identificat pe John F. Tefft, ambasadorul Statelor Unite în Rusia, ca fiind figura centrală din spatele acestei conspirații.”[1][2]

Evreii au pus toate tunurile pe Presedintele Putin, cu presa, institutii financiare, ONG uri, mari corporatii, embargouri mascate si asa mai departe

Video cu parlamentarul rus !

Vladimir Putin despre Iluminati: SUA, ONU, NATO si crimele acestora impotriva umanitatii !

SURSE

1. http://dantanasescu.ro/2015/07/14/oligarhii-rusi-comploteaza-cu-americanii-rasturnarea-lui-putin-si-dezmembrarea-rusiei.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...