Omenirea evoluează tehnologic și involuează spiritual

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultimele decenii, tehnologia a evoluat rapid pe aceasta planeta, dar, in acelasi timp, spiritualitatea a involuat. Unii cred, in mod gresit, ca evolutia tehnologica a unor state inseamna in mod automat si evolutie spirituala.

Lucrurile sunt tocmai pe invers, cu cat tehnologia evolueaza pe acesta planeta, spiritualitatea se degradeaza. Desigur, asta face parte din planul Iluminatilor de a distruge spiritualitaea, natiunile si tot ce inseamna valori nationale cu scopul de a crea o omenire fara identitate, care sa fie sclava a lor. Iluminatii au proiectat actuala societate umana cu scopul de a tine omul ocup, omul sa nu mai aiba timp sa fie interesat de spiritualitate, ci sa munceasca pana la epuizare.


O omenire fara spiritualitate este o omenire care se va prabusi intr-o perioada scurta de timp. Desi Romania nu este o „tara civilizata” precum celelalte, aici, spiritualitatea se pastreaza, oamenii incapatanandu-se sa accepte „valorile lumii libere si civilizate”.

In ultimii ani, se observa un interes tot mai crescut al oamenilor fata de spiritualitate. Se vorbeste despre „Inteligenta Inimii”, o forma superioara de inteligenta menita sa transforme fiinte umana. Inteligenta inimii este o inteligenta emotionala, care se manifesta prin bunatate, respect, altruism, adica trasaturi pe care le observam din ce in ce mai rar la oameni.


Revenind la Romania. Este imposibil sa opreste spiritualitatea poporului roman, in conditiile in care istoria pe aceasta planeta incepe in Carpati. Noi, romanii, avem o istorie ancestrala. Romania este singura tara de pe planeta cu sapte chakre si tot Romania are cele mai multe puncte energetice de pe planeta. In ultimii ani, asistam la tot felul de tentative de a distruge valorile nationale romanesti (cultura, religie, traditie, istorie), dar fara succes.

Evolutia spirituala nu inseamna sa citesti doar niste carti motivationale sau ezoterice, ci inseamna sa fii o persoana buna, altruista, onesta. Degeaba citeste o carte despre spiritualitate, daca, dupa ce inchisi cartea, ai un comportament agresiv, arogant. Da, avem nevoie de tehnologie, dar tehnologia nu trebuie sa inlocuiasca spiritualitatea, caci spiritualitatea este fundamentul existential al oamenilor.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...