OMS a schimbat definiția „imunității de turmă”, susținând că aceasta nu se poate obține decât prin vaccinare în masă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru globalistii care conduc Organizatia Mondiala a Sanatatii, imunitatea de turma se obtine doar prin vaccinare. Pe ei nu ii intereseaza daca tu ai un sistem imunitar puternic, ci sa fii vaccinat si sa iei medicamente de sinteza, medicina naturista fiind vazuta ca ceva de „Evul Mediu”.

„OMS a schimbat definiția „imunității de turmă”, susținând că aceasta nu se poate obține decât prin VACCINARE ÎN MASĂ


DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a actualizat definiția „imunității turmei”, redefinind termenul. Astfel, OMS consideră că imunitatea de turmă este ceva realizabil doar când „marea majoritate a populației este vaccinată”.


Recent s-a descoperit că OMS a schimbat această definiție, suprimând faptul că imunitatea are loc ca un proces natural în populații, deoarece indivizii sunt infectați și dezvoltă imunitatea la un anumit virus. O astfel de „imunitate de turmă” poate fi asistată de un vaccin, dar nu depinde de acesta, potrivit LifeSiteNews.

Definiția OMS înainte de schimbare prevedea:

„Imunitatea de turmă este protecția indirectă împotriva unei boli infecțioase care se întâmplă atunci când o populație este imună fie prin vaccinare, fie prin imunitate dezvoltată prin infecția anterioară. Acest lucru înseamnă că și persoanele care nu au fost infectate sau la care o infecție nu a declanșat un răspuns imun, sunt protejate deoarece persoanele din jurul lor care au imunitate pot acționa ca tampoane între ele și o persoană infectată [subliniat].

Noua definiție a OMS este extrasă în mare parte dintr-un discurs susținut în octombrie de directorul general al organizației, Tedros Adhanom Ghebreyesus. Acesta suprimă faptul că imunitatea de turmă este obținută prin mijloace naturale și restrânge conceptul, care se aplică acum doar procesului de vaccinare, sugerând că protecția împotriva COVID-19 nu se poate realiza fără vaccinarea în masă.

Se afirmă:

„Imunitatea de turmă”, cunoscută și sub numele de „imunitatea populației”, este un concept utilizat pentru vaccinare, în care o populație poate fi protejată de un anumit virus dacă este atins un prag de vaccinare.

Imunitatea de turmă se obține prin protejarea oamenilor în fața unui virus, nu prin expunerea la acesta …

Cu imunitatea de turmă, marea majoritate a populației este vaccinată, reducând cantitatea totală de virus capabil să se răspândească în întreaga populație.

Dr. Jay Bhattacharya, epidemiolog de la Stanford și coautor al Marii Declarații Barrington, spune că noua definiție a Organizației Mondiale a Sănătății a „imunității de turmp” nu definește corect realitatea biologică. „Definiția revizuită a imunității pe site-ul OMS nu este de fapt o definiție a imunității de turmă. Acesta oferă o descriere frumoasă a modului în care vaccinurile pot proteja oamenii împotriva infecțiilor și face din ea un punct sensibil, dar evident că nu ar trebui să infectăm în mod intenționat pe nimeni”, notează sursa citată.”[1]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/OMS-a-schimbat-definitia-%E2%80%9Eimunitatii-de-turma-sustinand-ca-aceasta-nu-se-poate-obtine-decat-prin-VACCINARE-IN-MASA-164356
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...