Omul-baterie – corpul sau genereaza curent electric cu care aprinde becuri si incarca baterii! Tensiunea si amperajul generate pot provoca socuri puternice unui om normal! Chakrele (Biocampurile) sale ii genereaza tot acest curent!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fiinta umana continua sa uimeasca pe cercetatorii cu mintea deschisa si nu numai atunci cand au de-a face cu astfel de persoane, pe care ignorantii ii considera „paranormali” (un termen absurd), iar fanaticii ii considera „posedati”, iar adeptii fizicii cuantice ii considera NORMALI.

Intr-un articol anterior, v-am prezentat povestea omului-electricitate, cel care rezista la curent electric, fara niciun fel de problema.
Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/omul-electricitate-super-omul-imun-la-curent-electric.


Iata povestea unui astfel de om:

„Viata lui Biba Struja, pe numele sau adevarat Slavisa Pajkic, a fost schimbata de electricitate. El este o persoana extraordinara, care poate praji un hot dog doar cu mainile, in incercarea de a deveni primul laser uman. Biba s-a nascut in Pozarevac, Serbia, si spune ca si-a descoperit talentul cand era adolescent. „Aveam 17 ani cand, intr-un accident la munca, am simtit ca electricitatea nu imi face nimic. Ploua, iar colegii mei au facut un gard de metal. Prietenul meu, care se sprijinea de gard, simtea electricitate, dar cand am atins eu locul ud, nu am simtit nimic”, povesteste barbatul.Biba sufera de displazie ectodermala, o boala rara caracterizata prin pielea extrem de uscata si o rezistenta uriasa fata de curentul electric.

Vara este un cosmar pentru Biba. El nu transpira intrucat nu are glande sudoripare si nici doua straturi de piele pe care oamenii obisnuiti le au. De aceea, el este obligat sa utilizeze diverse metode de racorire, precum purtarea unor tricouri ude. Biba rezista la voltajul mare. El poate forma un circuit electric cu alti oameni si sa descarce electricitate controland voltajul. El nu mananca peste si carne, nu a citit niciodata vreo carte, dar sustine ca are mai multe cunostinte decat pot oferi cartile. El crede ca viata sa pe Pamant este o pedeapsa. Biba a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori: in 1981 cand a atins peste 1.000 de volti si in 2003, cand a incalzit apa la 97 de grade in doar 1 minut si 37 de secunde.”[1]

Vedeti ce capacitati uluitoare pentru multi, are acest om -> http://m.220.ro/documentare/Omul-Baterie-Povestea-Extraordinara-A-Barbatului-Care-Produce-Curent-Electric/gGatgwoayn.


Ori de cate ori se naste un astfel de om, nu trebuie privit ca un “ciudat” ci fiecare dintre noi posedam aceleasi capacitati (telekinezie, levitatie, intangibilitate), doar ca ele se afla intr-o stare latenta, din cauza chimicalelor in care traim si nu numai. Corpul uman este alcatuit dintr-un sistem de 7 chakre principale dispuse de-a lungul coloanei vertebrale. Acesti centri energetici de forta, asa cum mai sint denumiti, dau corpului uman aceste manifestari. In cadrul stiintei alternative, acestea sint cunoscute drept “biocampuri”, iar manifestarile lor sint destul de bine cunoscute de oamenii de stiinta si cercetate, chiar si astazi, fiind folosite in diverse scopuri fie ele militare (remote-view) ori altele.

Mai multe pe larg despre cele 7 chakre cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/despre-chakrele-corpului-uman-si-metode-de-deschidere-a-acestora.

Recent oamenii de stiinta sustin ca ADN-ul se afla intr-o continua modificare acesta ajungand intr-un viitor nu indepartat la 12 spirale, asa cum se spune ca ar fi avut omul in vechime. Mai mult decat atat, exista persoane care s-au nascut cu 4 spirale in cadrul ADN-ului, acestia fiind investigati de cercetatori. Cercetarile acestea au fost incluse in cadrul cercetarilor ultrasecrete din cadrul U.S.A.P.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/oameni-care-s-au-nascut-cu-adn-ce-este-alcatuit-din-4-spirale-acesti-oameni-poseda-capacitati-extrasenzoriale-superioare-celorlalti.

Pentru cei care vreti sa aprofundati aceste lucruri va invit sa descarcati cartea cercetatorului Albert Ignatenko – “Cum sa devii fenomen” -> http://www.scribd.com/doc/149913934/Albert-Ignatenko-Cum-Sa-Devii-Fenomen.

SURSE

1. http://m.220.ro/documentare/Omul-Baterie-Povestea-Extraordinara-A-Barbatului-Care-Produce-Curent-Electric/gGatgwoayn/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...