Omul care ne controlează viețile aspiră la un imperiu real. Mark Zuckerberg, gata să preia America. Manifestul pro globalizare lansat de fondatorul Facebook

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În corul vedetelor de la Hollywood care strgă în gura mare, la fiecare decernare de premii, împotriva lui Donald Trump, adică a voinței populare, a mai intrat un personaj.

Printre anti-trumpiștii celebri se numără și Mark Zuckerberg, omul care deja controlează o lume. Manifestul pro globalizare lansat de el la sfârșitul săptămânii reprezintă, spun analiștii politici pe aceeași voce, un pas gigantic spre Casa Albă. Un salt spre campania electorală din 2020.
Lui Mark Zuckerberg, considerat „primarul virtual” al unui miliard opt sute de mii de oameni pe care îi controlează prin creația sa, gigantul Facebook, lumea aceasta virtuală i se pare prea mică. Și aspiră la una reală. Nu la un imperiu digital, ci la unul adevărat: America. Fondatorul Facebook a postat un manifest, pe care mulți s-au grăbit să-l compare chiar cu discursul asupra stării națiunii, tradiționalul speech al președintilor americani. Iar temele pe care le aduce în atenția americanilor, și nu doar lor, merg de la chestiuni de ordin social, tehnologic, politic până la informația viitorului.
Viziunea lui Zuckerberg despre lume și viață ar putea fi interesantă, dintr-un punct de vedere. Dacă nu ar fi terifiantă. Pentru că fondatorul Facebook poate fi considerat cel mai puternic om din lume: ne cunoaște ideile, gândurile, iubirile, temerile. Viața, cu bune, cu rele.
Omul care alege știrile pe care le putem citi, cenzurându-le pe cele care, după gusturile personale, nu ne-ar interesa, își începe manifestul cu o intrebare:
„Construim oare lumea care ne place? Cele mai bune oportunități ale noastre sunt globale, scrie el, spunand că astfel „putem răspândi prosperitatea, libertatea, pacea, progresul și putem înfrânge terorismul, schimbările climatice, sărăcia. Pentru a progresa, umanitatea trebuie să se unească, să nu gândească în termeni de orașe sau națiuni, ci ca și cum ar fi o comunitate globală”. Rol-cheie, pe care, desigur, îl va avea Facebook.
„Speranța mea este de a construi pe termen lung o infrastructură socială pentru a uni omenirea”, ne spune omul care ne știe fiecare mișcare și fiecare gând. Doresc „o comunitate informată, sigură, implicată din punct de vedere civic. Toate soluțiile nu vor veni doar de la Facebook, dar noi vom putea juca un rol”, transmite Zuckerberg, tânărul care are la dispoziție ce mai mare și puternică formă de control al oamenilor.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Omul-care-ne-controleaza-vietile-aspira-la-un-imperiu-real.-Mark-Zuckerberg-gata-sa-preia-America.-Manifestul-pro-globalizare-lansat-de-fondatorul-Facebook-141183
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

UK. După cazul Charlie Gard, justiția progresistă face din nou ravagii: Un "refugiat" sirian care a atacat sexual șase femei după primirea azilului în Marea Britanie a primit amânarea executării pedepsei în așteptarea diagnosticului de "stres posttraumatic"
Theodore Roosevelt: "În spatele guvernului vizibil, domnește o putere nevăzută, care nu este credincioasă poporului și nu-și asuma nici o răspundere"
Hackerii au spart e-mailul lui George Soros și au făcut descoperiri uimitoare: "Sunt gata să-l chem pe șeful Trezoreriei din America!"
Dr. Ligia Barbarii, șefa Laboratorului de Genetică din cadrul INML, despre lipsa autopsiilor, așa-zisele laboratoare ale DSP, teste îndoielnice și alte bâlbe: „Din cei 1.400 de decedați, câți, de fapt, au murit din cauza unor infecții respiratorii?”
Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale Revoluției Sexuale Marxiste de azi
În 1953, CIA lansează proiectul secret MK-Ultra: manipularea mentală de la distanţă a oamenilor, controlul minţii şi determinarea lor de a executa comenzile primite fără măcar a realiza ce se întâmplă
Românii care vor să fie „Suveran Fiinţă Vie Născut Viu“. Cer acte de identitate fără Cod Numeric Personal
KGB și armele psihotronice
Naționaliștii germani protestează împotriva globaliștilor, care aduc imigranți în Germania
Angajații unei companii și-au injectat un cip în mână de bunăvoie
Întâlnirea Iluminaților: Forumul Economic Mondial de la Davos (2018) - planul pentru Noua Ordine Mondială
Feminismul și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Alchimia – elixirul vieții

Cine e regizorul lui Mălin Bot? O poveste cu DNA, SRI și mulți bani: Pentru ce?

Viktor Orban, după Brexit: “Ungaria a ales o altă direcție. UE reprezintă dezordinea”

“Românii sunt o naţie inferioară” susţinea delegaţia maghiară la Paris

Legile gândirii înalte

Închide