Omul care ne controlează viețile aspiră la un imperiu real. Mark Zuckerberg, gata să preia America. Manifestul pro globalizare lansat de fondatorul Facebook

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În corul vedetelor de la Hollywood care strgă în gura mare, la fiecare decernare de premii, împotriva lui Donald Trump, adică a voinței populare, a mai intrat un personaj.

Printre anti-trumpiștii celebri se numără și Mark Zuckerberg, omul care deja controlează o lume. Manifestul pro globalizare lansat de el la sfârșitul săptămânii reprezintă, spun analiștii politici pe aceeași voce, un pas gigantic spre Casa Albă. Un salt spre campania electorală din 2020.
Lui Mark Zuckerberg, considerat „primarul virtual” al unui miliard opt sute de mii de oameni pe care îi controlează prin creația sa, gigantul Facebook, lumea aceasta virtuală i se pare prea mică. Și aspiră la una reală. Nu la un imperiu digital, ci la unul adevărat: America. Fondatorul Facebook a postat un manifest, pe care mulți s-au grăbit să-l compare chiar cu discursul asupra stării națiunii, tradiționalul speech al președintilor americani. Iar temele pe care le aduce în atenția americanilor, și nu doar lor, merg de la chestiuni de ordin social, tehnologic, politic până la informația viitorului.
Viziunea lui Zuckerberg despre lume și viață ar putea fi interesantă, dintr-un punct de vedere. Dacă nu ar fi terifiantă. Pentru că fondatorul Facebook poate fi considerat cel mai puternic om din lume: ne cunoaște ideile, gândurile, iubirile, temerile. Viața, cu bune, cu rele.
Omul care alege știrile pe care le putem citi, cenzurându-le pe cele care, după gusturile personale, nu ne-ar interesa, își începe manifestul cu o intrebare:
„Construim oare lumea care ne place? Cele mai bune oportunități ale noastre sunt globale, scrie el, spunand că astfel „putem răspândi prosperitatea, libertatea, pacea, progresul și putem înfrânge terorismul, schimbările climatice, sărăcia. Pentru a progresa, umanitatea trebuie să se unească, să nu gândească în termeni de orașe sau națiuni, ci ca și cum ar fi o comunitate globală”. Rol-cheie, pe care, desigur, îl va avea Facebook.
„Speranța mea este de a construi pe termen lung o infrastructură socială pentru a uni omenirea”, ne spune omul care ne știe fiecare mișcare și fiecare gând. Doresc „o comunitate informată, sigură, implicată din punct de vedere civic. Toate soluțiile nu vor veni doar de la Facebook, dar noi vom putea juca un rol”, transmite Zuckerberg, tânărul care are la dispoziție ce mai mare și puternică formă de control al oamenilor.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Omul-care-ne-controleaza-vietile-aspira-la-un-imperiu-real.-Mark-Zuckerberg-gata-sa-preia-America.-Manifestul-pro-globalizare-lansat-de-fondatorul-Facebook-141183
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Atacurile informatice ale globaliștilor
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Topul celor mai nimicitoare zece arme biologice
Tacticile mişcării homosexuale: Strategia folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume
Documente clasificate făcute publice - programul execuțiilor cu drone ale SUA
Proces istoric: Doi psihologi care au ajutat la conceperea programului de interogatorii al CIA, la judecată
Nu există încălzire globală! Totul este o afacere mondială
În Suedia, steagul ISIS este legal, poate fi afișat în public și nu incită la ură
SUA sunt percepute ca cea mai mare amenințare pentru pacea lumii
Implicarea SUA în fraudarea alegerilor prezidenţiale din Mexic în 2006
Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...