Omul este animat de un suflet legat de spirit şi trăieşte sub influenţele mediului înconjurător, scăldându-se în energiile acestuia

Distribuie!

„Societatea contemporană a ajuns aproape să deraieze omenirea de la linia corectă a vieţii. Din cauza acestei derive, bolile sunt din ce în ce mai multe şi mai grave, încât medicina actuală este sufocată, depăşită şi nu numai că nu le mai poate trata pe toate, dar a ajuns să nu le poată cunoaşte pe unele noi.

Să-i privim pe cei care trăiesc mai izolaţi, departe de lumea dezlănţuită. Viaţa lor este mai lungă şi mai sănătoasă. Nu putem să trăim cu toţii izolaţi, dar comunicarea cu noi înşine ajută la eliminarea decalajelor, a tensiunilor create de stres, care constituie principala cauză a declinului sănătăţii noastre.


Un om nu este un sac din piele plin cu organe, ci este animat de un suflet legat de spirit şi trăieşte sub influenţele mediului înconjurător, scăldându-se în energiile acestuia. Studierea sănătăţii trebuie făcută holistic. Afecţiunile corpului fizic provin din spirit sau din suflet, acesta din urmă constituind corpul energetic. Expresia „mi-ai mâncat sufletul” se poate traduce prin „m-ai secat de energie”, iar la polul opus se află altă expresie „… a însufleţit petrecerea”, adică a animat-o, a făcut-o să fie plină de energie.

Deci, atunci când se tulbură sufletul suferă sistemul energetic al corpului şi, de asemenea, alimentarea organelor cu energie, atrăgând afecţiuni funcţionale şi structurale. Tratarea pentru eliminarea acestor probleme trebuie făcută în sensul echilibrării sistemului energetic, al regăsirii liniştii sufleteşti. Medicamentele, în general, caută să stopeze un efect, şi nu să înlăture o cauză, fapt benefic pentru industria farmaceutică, pentru că tratamentele durează toată viaţa, de cele mai multe ori, în afecţiunile considerate ireversibile.


Am scris considerate ireversibile pentru că aşa suntem educaţi. Adevărul este altul, pe care noi l-am uitat. Când o persoană se însănătoşeşte, scăpând de o afecţiune considerată incurabilă, cei din jur spun că este o minune. Este, de fapt, un fenomen normal, la îndemâna oricui, dar nu există credinţă în existenţa lui.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/manifest-pentru-suflet-554833.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...