Omuleții cenușii din constelația Zeta-Reticuli

Distribuie!

„Cel mai celebru caz de răpire a fiinţelor umane de către extratereştri este cel al soţilor Betty şi Barney Hill, eveniment ce ar fi avut loc în luna septembrie a anului 1961, conform declaraţiilor date de aceştia. Cei care i-au răpit, se pare, pe cei do soţi, vin din constelaţia Zeta-Reticuli, apropiată de steaua Barnard, vecină cu constelaţia Orion.

Cum arată extratereştrii din constelaţia Zeta-Reticuli?


Sunt foarte mici de înălţime (talia de 1,06-1,22 cm), culoarea pielii este cenuşie şi nu au organe genitale sau digestive. Ei au fost creaţi printr-un proces de clonare în cadrul tehnologiei genetice extraterestre şi sunt o rasă veche, care s-a reprodus ea însăşi în urmă cu mii de ani. Omuleţii cenuşii au trăsăturile feţei foarte limitate, ochii mari, o foarte mică deschizătură pentru gură, iar nasul lipseşte. Ochii sunt mari, în formă de migdală, şi negri. Ei au dezvoltat atât de bine procesul de reproducere, încât toate organele genitale şi aparatul lor digestiv sunt total atrofiate; sunt deci relativ apropiaţi de familia insectelor.

ZETAS sunt primii amestecaţi în mutilarea vitelor, ei absorbind din unele părţi ale corpului acestora anumite substanţe care îi stabilizează în procesul de clonare. Substanţele pot fi plasate, probabil, sub limbă, cea care le dă hrană şi stabilitate pentru câtva timp, şi provin din mai multe mucoase: buze, nas, organe genitale şi rectum, dar şi alte organe. Aceste substanţe glandulare servesc drept elemente nutritive în loc de hrană. Punerea substanţelor sub limbă nu este singura modalitate prin care se hrănesc. După cum se ştie, mutilarea vitelor se face, în general, după ce tot sângele a fost drenat în afara corpului.


ZETAS au în bazele lor cutii de metal şi cuve în care organele umane şi animale plutesc într-un lichid violet, care le menţin în suspensie. Ei înoată în mixtură şi absorb elementele nutritive prin pielea lor, utilizând, de asemenea, peroxid de hidrogen, care îi ajută să conserve lichidul.

Cum nu au aparat digestiv, extratereştrii în cauză elimină reziduurile prin piele, pentru aceasta ei având nevoie ca substanţele stabilizatoare să treacă prin diverse părţi ale corpului lor. Multe plante elimină urmând aceeaşi cale. Şi în acest proces este folosit peroxidul de hidrogen, care le ajută să elimine corect. S-a făcut aluzie la ZETAS ca la nişte omuleţi verzi, deoarece au o tendinţă să capete nuanţe verzi când nu s-au hrănit destul. Când sunt în această stare, sunt foarte vicioşi. Cloriarea acestor extraterestri se poate face rapid, reproducând o copie sintetică exactă.

ZETAS, sclavii altor extratereştri

Ei au o tehnologie care este mult avansată de cea umană şi care a condus la un acord cu guvernul Statelor Unite, conform căruia ar putea fi efectuate schimburi cu aceste tehnici. Omuleţii cenuşii din Zeta-Reticuli nu sunt stăpâni pe propriul destin şi se află mai degrabă sub dominaţia unei rase de oameni-reptilă pe planeta lor de origine. ZETAS vor să se elibereze de stăpânii lor, dar sunt temători. Ei par să dorească să lucreze în relaţie strânsă cu oamenii în efortul de a dobândi această libertate pe _care o au pe Pământ şi de care n-au avut parte niciodată înainte. În dorinţa lor de a păstra această libertate faţă de stăpânii lor reptilieni, ZETAS speră să joace un rol de stăpân pe Terra, sau să aibă cel puţin destul control pentru a fi în siguranţă şi a nu fi sclavii altor specii.

ZETAS au două clase sociale, una este FAUCON (HAWKISH), iar cealaltă mai asemănătoare cu porumbeii. ZETAS din această specie sunt mai rafinaţi şi capabili de relaţii comerciale cu oamenii, în timp ce celălalt tip este mai brusc, brutal şi rudimentar. ZETAS doresc să ajute oamenii în aşteptarea viitoarei confruntări cu stăpânii reptilieni, pe care cred că îi vor întâlni în următorii 20 de ani. Se vorbeşte chiar de un pretins „asteroid” aflat în drum spre Terra, adăpostind 30 de milioane de extraterestri reptilieni. Cu toate acestea, asteroidul şi-a deturnat, temporar, drumul în timp ce se deplasa în constelaţia DRACO.”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/omuletii-cenusii-din-constelatia-zeta-reticuli/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...