ONG-iștii lui George Soros au ieșit în stradă, după ce Ministrul Justiției a anunțat legea răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!

Distribuie!

UPDATE FOTO VIDEO Aproximativ 500 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Oamenii striga „PSD, ciuma rosie!”

Peste 500 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de modificarile propuse la legile justitiei anuntate miercuri de ministrul Tudorel Toader. Oamenii scandeaza „PSD, ciuma rosie”, dar si „Justitie, nu coruptie”. Lumea a a inceput sa se adune inca de la ora 18.00, desi un eveniment creat de „Initiativa Romania” anunta un protest incepand cu ora 20.30.


Ora 21.40: Circulatia a fost blocata.

21.37: Lumea striga „Partid de hoti si de mafioti!”


Ora 21.31: Oamenii au intonat imnul Romaniei.

Ora 21.13: Peste 350 de persoane striga in Piata Victoriei „Demisia!”, „DNA sa vina sa va ia!”, „PSD, ciuma rosie!” si „Justitie, nu coruptie!”

19.45 Aproximativ 50 de persoane s-au adunat la aceasta ora pentru a protesta fata noile modificari in justitie planificate de ministrul Tudorel Toader.

UPDATE Sunt aproximativ 15 persoane la acest moment in Piata Victoriei.

„Guvernarea PSD a poruncit, Tudorel Toader s-a executat!. După marțea neagră, propunerile de masacrare ale legilor Justiției prezentate astăzi de ministrul Justiției sunt punctul culminant al luptei împotriva DNA și justiției independente. Un om care spune răspicat „REZIST!” face mai mult pentru viitorul țării decât un guvern și o majoritate parlamentară cu apucături mafiote. Iar împreună putem să decidem noi viitorul. Vino în Piața Victoriei în această seară. Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Initiativa Romania.”[1]

Iata ca Sistemul Represiv din Romania a reactionat! Sistemul si-a scos oamenii in strada – ONG-istii lui George Soros. De ce nu accepta acesti oameni raspunderea magistratilor? Pentru ca ei vor ca Romania sa fie un stat represiv, un stat specific regimurilor totalitare. Dincolo de activistii neomarxisti/progresisti ai lui George Soros, majoritatea oamenilor sunt de acord cu legea raspunderii magistratilor.

Romania este condamnata pe banda rulanta la CEDO ca urmare a abuzurilor comise de magistrati. Aceasta lege a raspunderii magistratilor bloca Sistemul Represiv instaurat in Romania de catre globalistii SUA-UE-Soros.

A se vedea ca reprezentatii asa-zisului „Stat de Drept” impreuna cu ONG-istii lui George Soros sunt suparati de aceasta lege a raspunderii magistratilor si o considera „un atac la justitie”. Fals, legea raspunderii magistratilor nu este „un atac la justitie”, ci este o lege normala si importanta pentru Romania.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21966968-initiativa-romania-anunta-protest-pentru-miercuri-seara-vino-piata-justitia-pericol.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Ministerul de Externe de la București ripostează în noul episod tensionat iscat cu Ungaria: Declarațiile premierului Tudose nu au „valențe etnice, anti-maghiare”! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Un timișorean, ignorat și amenințat de polițiști după ce a anunțat că 30 de migranți sunt în trenul București – Timișoara
Instanța de judecată: steagul secuiesc, steag publicitar ce nu poate fi arborat în spațiul public fără autorizație. Documente
Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
Rectorul Babes-Bolyai îi predă o lecție de ținut minte liderului maghiar Kelemen Hunor! „Dacă nu recunoști sărbătoarea națională, n-ai cum să trăiești aici!”
Legea răspunderii magistraților: Judecătorii și procurorii vor răspunde material pentru erorile judiciare
Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Curtea de Apel Bucureşti se delimitează de protestul magistraţilor din faţa instanţei
Nimeni nu e în siguranță. Profilul Facebook îți poate fi închis chiar acum. Facebook trage "cortina de fier" cu mâna tefeliștilor
Institutul Național de Statistică: Populația României continuă să scadă și să îmbătrânească
Institutul Elie Wiesel a organizat o dezbatere publică în care au fost atacate Biserica Ortodoxă Română, valorile naționale ale României și libertatea de exprimare. Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel și Marco Maximillian Katz au ținut un discurs împotriva libertății de exprimare. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Minciuna "pestei porcine africane": După ce un fermier şi-a omorât porcii, autorităţile i-au spus că erau sănătoşi

Citiți și...

Mâna lungă a Institutului Elie Wiesel, Mircea Vulcănescu și o rapidă reglare de conturi în SNSPA
Șapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal într-un club, după ce au plecat fără să plătească
Aderarea la Uniunea Europeană a distrus economia României
Discursul noului episcop de Huși despre „diavolul roşu al comunismului“ şi „marxismul cultural“
Românii nu mai cred în Uniunea Europeană, o spune chiar eurobarometrul Parlamentului European. Se pregătește o mișcare naționalistă care să răspundă acestei tendințe eurosceptice
Pactul ONU pentru migrație va fi semnat! România va da undă verde intrării migranților, chiar dacă mai multe state și-au anunțat în ultimele luni decizia de a se retrage
Dacă #rezistenții vor ajunge la putere în România, vor vinde România rapid străinilor și vor globaliza România într-un mod accelerat, față de vechile partide, care au fost la guvernare
România, pusă la zid alături de Polonia, Ungaria și Bulgaria. Polonia, Ungaria și Bulgaria se opun globaliștilor!
Calea Babelor
Vestigiile antice din Sarmizegetusa Regia sunt în pericol. „Starea lor este medie şi rea, în curs de deteriorare accelerată”
De ce nu va reuși "Revoluția Sexuală" la comandă în România? "A încredința copilul unor cupluri de homosexuali este de neconceput"
Economistul Dr. Constantin Cojocaru despre jefuirea României prin Legea offshore: cedarea resurselor uriașe din Marea Neagră către "investitorii străini". Legea offshore, prin care românilor li se fură peste 130 miliarde de euro

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...