ONG-iștii lui George Soros cer închiderea posturilor de televiziune România TV și Antena 3

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ONG-istii lui George Soros, acesti revolutionari anarhisti, neomarxisti, progresisti, asa-zisi “anticomunisti”, au inceput sa ceara inchiderea a doua posturi de televiziune: Romania TV si Antena 3. Desigur, ei sustin “democratia”!

Acestor revolutionari neomarxisti nu le plac adevarul, iar cine nu este cu ei, este impotriva lor. Desi pretind ca “lupta pentru libertate”, tocmai ei sustin cenzura. Cum se poate asa ceva? Simplu: Totul este o minciuna. Va recomandam sa cititi “Catehismul Revolutionarului” scris de Serghei Neceaev, un revolutionar anarhist.


ONG-istii lui George Soros sunt asemeni revolutionarilor comunisti, care au instaurat Comunismul in Rusia, in octombrie 1917. Atunci, Vladimir Ilici Lenin a fost liderul Revolutiei Comuniste. Vladimir Ilici Lenin le promiterea proletarilor ca ii vor elibera din sclavie, dar dupa ce a venit la putere, proletarii au devenit sclavii lui. Nu trebuie sa uitam niciodata istoria.

Astazi, la fel se intampla, doar ca nu mai vorbim de vechiul marxism, ci de neomarxism, o ideologie la fel de totalitara ca vechiul marxism. Concret, acesti indivizi vor o “Lume Noua”, dupa cum scria si radicalul de stanga Aldous Huxley, agent Tavistok, implicat in Miscarea Hippie din anii ’60.


Activistii Scolii de la Frankfurt au reusit sa schimbe negativ America. Cei mai cunoscuti activisti marxisti ai Scolii de la Frankfurt sunt: Herbert Marcuse (cel care a inventat conceptul de “Toleranta Represiva”), Aldous Huxley (cel care a inventat conceptul de “Lume Noua” – o lume fara identitate), Georgy Lukacs (cel care a inventat conceptul de “Terorism Cultural”), Antonio Gramschi.

Este important sa cunoastem aceste date istorice pentru a intelege ce se intampla, de fapt, astazi. Istoria se repeta!

ONG-iștii lui George Soros cer închiderea posturilor de televiziune România TV și Antena 3

România trece printr-o perioadă de criză, de neliniște, cu oameni care protestează după ce am avut alegeri, cu valuri de ură revărsate pe Facebook la adresa votanților PSD. Doar că lucrurile nu se opresc aici. Au început să circule petiții prin care se propun măsuri radicale împotriva Antena 3 și România TV.

30.000 de oameni au semnat pentru scoaterea din grila de programe a celor două posturi de televiziune.

“Având în vedere că în ultima perioadă cele două posturi, România TV și Antena 3, dezinformează telespectatorii cu intenția de a-i manipula, inițiez aceste demers de înaintare a unei solicitări colective către furnizorii de servicii de televiziune de scoatere a acestor 2 posturi din grila de programe. Refuz să mai am în grila de programe 2 posturi TV mincinoase”, se arată în textul petiției.

Boicot

Alții le cer românilor să nu mai cumpere produse promovate de Antena 3 și România TV, campania fiind inițiată de Corupția Ucide.

“Cerem companiilor să nu mai susțină televiziunile care transmit în mod sistematic știri dovedit false, manipulează, mint, dezinformează și în acest fel influențează capacitatea românilor de a avea o înțelegere corectă a realității. Nu vom mai cumpăra produsele promovate pe Antena 3 și România TV până când aceste companii nu anunță oficial că opresc definitiv publicitatea pe aceste posturi. Dacă aceste companii continuă să cumpere publicitate pe aceste posturi, înseamnă că se identifică cu valorile acestora”, se precizează în textul petiției.

Scrisoare către mama

Ba mai mult, pe Facebook circulă o scrisoare deschisă “către mama” prin care se explică, de fapt, generației mai în vârstă, că trebuie să se salveze de Antena 3 și România TV pentru că jurnaliștii mint și manipulează.

“Antena 3 nu a mințit niciodată, tot ce au zis, așa a fost, mi-a spus mama aseară. Mama, care este o femeie educată, cu asta s-a ocupat, a educat copii, a fost pînă anul trecut învățătoare. La ei în casă, televizorul merge mereu pe Antena 3. Îi spusesem că sunt bucuroasă că Johannis inițiază referendum, iar ea sărise supărată, ce președinte e ăla, un nenorocit, nepatriot, de ziua Unirii merge la Bruxelles”, scrie în scrisoare deschisă care circulă pe Facebook.

De unde vine valul de ură

Am încercat să aflăm de unde vine valul de ură și de ce unii doresc ca Antena 3 și România TV să dispară, dacă se poate.

Sociologul Vladimir Ionaș a explicat pentru DC News cum vede această situație.

“Nu este prima dată când încep să circule astfel de petiții și au loc astfel de mișcări. Au mai fost cazuri și cu televiziuni generaliste și cu anumite emisiuni. Am văzut, în trecut, că au fost și petiții de convingere a anumitor firme să-și retragă publicitatea. Am văzut chiar și acum că există petiții care fac referire la acest subiect, cu publicitatea. De asemenea, am citit și petiția care cere scoaterea din grila de programe a posturilor Antena 3 și România TV. Este surprinzător că majoritatea semnatarilor petițiilor, potrivit declarațiilor pe care le fac, nu intră în publicul țintă de la cele două posturi. Ei nu le urmăresc emisiunile. În plus, mai există și cea mai simplă soluție – telecomanda”, a declarat sociologul.

Războiul între generații

“Problema cea mai mare, care pe mine mă sperie ca om, este diferența mare de abordare între generații. Văd oameni din generația mea, 30-40 de ani, chiar și 20 și ceva de ani, care trimit scrisori deschise, pe Facebook, către proprii părinți și bunici în care încearcă să le explice cât de manipulatoare sunt cele două televiziuni. Ideea cu care pleacă oamenii care trimit astfel de mesaje – că ei au dreptate 100% – iar părinții și bunicii lor sunt manipulați și fac o greșeală pentru că le urmăresc, pe mine mă sperie. Deci noua generație este convinsă că are dreptate. Eu nu spun că greșesc ei sau greșesc părinții și bunicii lor. Fiecare are dreptul să urmărească și să se informeze de unde vrea. Dar să pleci de la premisa că tu ai dreptate, iar cei din generațiile mai în vârstă fac o greșeală că se informează de acolo mi se pare puțin cam mult. Din nou ajungem la războiul între generații. Până la urmă, generațiile părinților și bunicilor noștri ne-au ajutat pe noi să fim unde suntem astăzi. Or ce am spune, la 27 de ani de la Revoluție, România este mult mai bine decât era în anii ’90”, ne-a mai explicat Vladimir Ionaș.

România și SUA, scurtă comparație

“Haideți să facem o comparație pentru că mereu ne uităm la SUA. Să nu uităm ce s-a întâmplat în ultima campanie electorală cu CNN și FOX News. Să ne uităm ce discurs are actualul președinte la adresa media. Cu toate acestea, nu am văzut să se ceară închiderea CNN sau Fox News. Evident că fiecare își prezintă punctul de vedere. Diferența majoră între SUA și România este că acolo, fiecare televiziune, fiecare ziare sau site online poate să își asume de la început că susține un candidat anume sau un anumit partid. În România dacă faci acest lucru, a doua zi se cere închiderea televiziunii. Fiecare are dreptul să se exprime și fiecare are telecomandă. Înainte de a cere scoaterea unor anumite posturi TV din grilă, solicitări foarte radicale, să nu uităm că toți oamenii au telecomandă”, a adăugat Vladimir Ionaș pentru DC News.”[1]

“Un ONG din România, finanțat în exclusivitate de Soroș, a lansat un apel pentru suprimarea posturilor Antena 3, RTV și B1 TV. Apelul lansat de ONG-ul românesc Frontline Club Bucharest este cu atât mai sinistru cu cât ONG-ul este finanțat prin Programul pentru jurnalism independent al Open Society Foundations (Fundația Soroș). Programul fundației Soroș are ca scop principal tocmai susținerea „libertății de exprimare” și a „diversității opiniilor”.”[2]

Inca un argument in plus pentru interzicerea ONG-urilor finantate de catre globalistul George Soros. In 2015, Rusia a interzis Fundatia “George Soros” argumentand ca “este un pericol pentru Siguranta Nationala”. Ungaria si Macedonia doresc un control strict al ONG-urilor.

Ele devin periculoase pentru democratie atunci cand vor sa rastoarne alegerile legitime, fara sa tina cont de alegerea majoritatii. In democratie, majoritatea oamenilor aleg prin vot. In Bolsevism, cei care conduc sunt putini si nu ii intereseaza ce doresc cei majoritari.

Daca nu iti place un anume post de televiziune, exista telecomanda si poti schimba pe alt canal. La fel si pe Internet, daca nu iti place un site anume, nu-l citi, dar nu veni cu ideea aberanta de a-l interzice, caci a interzice un post de televiziune, o publicatie, blog, reprezinta o incalcare grava a Constitutiei Romaniei, caci articolul 30 din Constitutia Romaniei garanteaza libertatea de exprimare.

SURSE

  1. https://www.dcnews.ro/masuri-radicale-pentru-antena-3-i-romania-tv-sociolog-este-surprinzator-ce-se-intampla_530494.html
  2. Facebook/Grupul de Investigatii Politice
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...