ONG-iștii lui George Soros nu pot schimba alegerile democratice făcute de majoritatea oamenilor

Distribuie!by In democratie, majoritatea oamenilor aleg. Desigur, majoritatea oamenilor pot alege corupti, hoti etc. sau pot alege oameni nationalisti. In Romania, ca in multe alte tari din Uniunea Europeana, exista multe ONG-uri finantate de miliardarul globalist, George Soros, care sunt folosite pentru a schimba ceea ce au ales majoritatea oamenilor […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In democratie, majoritatea oamenilor aleg. Desigur, majoritatea oamenilor pot alege corupti, hoti etc. sau pot alege oameni nationalisti. In Romania, ca in multe alte tari din Uniunea Europeana, exista multe ONG-uri finantate de miliardarul globalist, George Soros, care sunt folosite pentru a schimba ceea ce au ales majoritatea oamenilor in mod democratic.

In democratie, exista si oameni nemultumiti. Este normal. ONG-urile lui George Soros speculeaza anumite nemultumiri ale oamenilor pentru a rasturna guverne, desi majoritatea oamenilor au votat.


Cel mai elocventa dovada: protestele dupa tragedia de la clubul Colectiv din 2015. Imediat, ONG-istii lui George Soros au iesit, pregatiti fiind cu clisee si lonzinci (ex. “Coruptia Ucide”) si dupa cateva zile au reusit sa dea jos un Guvern.

Ce s-a intamplat? Simplu: au speculat o emotie si au dirijat-o impotriva Guvernului, sorosistii folosind moartea unor oameni in scop politic. Acesta este un exemplu. Intotdeauna, agitatorii au speculat emotiile si nemultumirile oamenilor.


La fel au facut in timpul “Euromaidanului” din 2013 din Ucraina. Atunci ONG-istii lui George Soros l-au rasturnat de la putere pe Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, dupa ce acesta a refuzat sa accepte ca Ucraina sa adere la Uniunea Europeana.

Au incercat in SUA, dupa victoria lui Donald Trump, sa schimbe rezultatul votului. Au mintit ca “hackerii rusi l-au ajutat pe Donald Trump sa castige”, dar fara succes, caci Donald Trump ramane Presedintele SUA. George Soros a pierdut un miliard de dolari, platind pentru ONG-uri si pentru Partidul Democrat din SUA (un partid neomarxist).

Daca in democratie, majoritatea oamenilor aleg, in bolsevism, un grup mic de oameni conduc. ONG-istii lui George Soros promoveaza astfel conceptele marxiste numite “Revolutia Permanenta” si “Teoria Critica”.

Asemanarea dintre ONG-istii lui George Soros si bolsevici nu este o exagerare, ci este un adevar. Au aceleasi clisee/sloganuri, modificate putin, au retele de socializare, au site-uri – adica au mai multe elemente de propaganda spre deosebire de bolsevici.

Vladimir Ilici Lenin, Parintele Revolutiei Bolsevice, a fost finantat direct din SUA. Finantarea poarta numele de “Planul Warburg”. George Soros este un internationalist, are exact aceleasi viziuni precum revolutionarii marxisti.

Scopul acestor ONG-uri ale lui George Soros este sa conduca dupa ideologia Marxismului Cultural. Planul internationalistilor/globalistilor a ramas acelasi: O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial Totalitar.

SURSE

  1. Foto: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro