ONG-iștii lui George Soros nu pot schimba alegerile democratice făcute de majoritatea oamenilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In democratie, majoritatea oamenilor aleg. Desigur, majoritatea oamenilor pot alege corupti, hoti etc. sau pot alege oameni nationalisti. In Romania, ca in multe alte tari din Uniunea Europeana, exista multe ONG-uri finantate de miliardarul globalist, George Soros, care sunt folosite pentru a schimba ceea ce au ales majoritatea oamenilor in mod democratic.

In democratie, exista si oameni nemultumiti. Este normal. ONG-urile lui George Soros speculeaza anumite nemultumiri ale oamenilor pentru a rasturna guverne, desi majoritatea oamenilor au votat.


Cel mai elocventa dovada: protestele dupa tragedia de la clubul Colectiv din 2015. Imediat, ONG-istii lui George Soros au iesit, pregatiti fiind cu clisee si lonzinci (ex. „Coruptia Ucide”) si dupa cateva zile au reusit sa dea jos un Guvern.

Ce s-a intamplat? Simplu: au speculat o emotie si au dirijat-o impotriva Guvernului, sorosistii folosind moartea unor oameni in scop politic. Acesta este un exemplu. Intotdeauna, agitatorii au speculat emotiile si nemultumirile oamenilor.


La fel au facut in timpul „Euromaidanului” din 2013 din Ucraina. Atunci ONG-istii lui George Soros l-au rasturnat de la putere pe Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, dupa ce acesta a refuzat sa accepte ca Ucraina sa adere la Uniunea Europeana.

Au incercat in SUA, dupa victoria lui Donald Trump, sa schimbe rezultatul votului. Au mintit ca „hackerii rusi l-au ajutat pe Donald Trump sa castige”, dar fara succes, caci Donald Trump ramane Presedintele SUA. George Soros a pierdut un miliard de dolari, platind pentru ONG-uri si pentru Partidul Democrat din SUA (un partid neomarxist).

Daca in democratie, majoritatea oamenilor aleg, in bolsevism, un grup mic de oameni conduc. ONG-istii lui George Soros promoveaza astfel conceptele marxiste numite „Revolutia Permanenta” si „Teoria Critica”.

Asemanarea dintre ONG-istii lui George Soros si bolsevici nu este o exagerare, ci este un adevar. Au aceleasi clisee/sloganuri, modificate putin, au retele de socializare, au site-uri – adica au mai multe elemente de propaganda spre deosebire de bolsevici.

Vladimir Ilici Lenin, Parintele Revolutiei Bolsevice, a fost finantat direct din SUA. Finantarea poarta numele de „Planul Warburg”. George Soros este un internationalist, are exact aceleasi viziuni precum revolutionarii marxisti.

Scopul acestor ONG-uri ale lui George Soros este sa conduca dupa ideologia Marxismului Cultural. Planul internationalistilor/globalistilor a ramas acelasi: O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial Totalitar.

SURSE

  1. Foto: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dacă nu ești de acord cu ocupația și politica americană, propaganda te etichetează ca fiind "rusofil" sau "plătit de ruși"
Budapesta, mulțumită după vizita lui Iohannis în secuime: Faptul că a ascultat „stând drepți'” și cu „multă stimă” imnul secuiesc și faptul că a primit un steag secuiesc reprezintă „pași importanți înainte”
Ziua în care patru bombe atomice americane au căzut în Spania (17 ianuarie 1966)
Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației
Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
În anul 2015, televiziunea de stat italiană, Rai – Radiotelevisione Italiana, a transmis o știre, care a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus legat de SARS, provenit de la lilieci și șoareci, întrebându-se dacă merită riscul modificării virusului pentru compatibilitate cu organismele umane
Nu există în istorie clădiri cu structură de oţel care s-au prăbuşit din cauza focului
Deputatul PSD Pleșoianu: "Solicit expulzarea ambasadorului SUA, Hans Klemm"
Donald Trump: "Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului"
Directorul CIA, Mike Pompeo, este deranjat de dezvăluirile Wikileaks: "WikiLeaks se comportă ca un serviciu de informații ostil și se exprimă ca un serviciu de informații ostil"
CIA si experimentele sale de control a minţii umane
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...