ONG-iștii vor ca posturile TV ce prezintă adevărul despre acțiunile subversive ale lui George Soros împotriva României să fie amendate de CNA!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Disperare mare in tabara sorosistilor! Acestia incep sa solicite Consiliului National al Audiovizualului amendarea posturilor TV, care spun adevarul despre actiunile subversive ale lui George Soros impotriva Romaniei. Aceasta mentalitate bolsevica ne arata, inca odata, cine sunt acesti indivizi si ce plan au pentru Romania.

In acest caz este vorba despre postul de televiziunile Romania TV, un post care in ultima perioada si-a facut o misiune din a arata oamenilor cine este George Soros si cat de periculos este acest om. ActiveWatch[1], celebrul ONG al lui George Soros, a lansat, joi, 8 decembrie 2016, un apel catre CNA cu privire la “intoxicarile si manipulare” din mass-media (Romania TV in acest caz) si le solicita sa ia masuri urgente, “corecte politic”, pentru a opri toate aceste dezvaluiri.


Apelul a fost lansat, iar la scurt timp Unitatile Militare de Propaganda ale lui Soros (Aktual24.ro, Adevarul.ro, HotNews.ro, Mediafax.ro si alte publicatii[2][3][4]) au inceput sa promoveze o idee toxica prin care se cere, nici mai mult, nici mai putin, decat cenzura unui post de televiziune prin amendarea sa. Momentan, ei solicita amendarea (aplicarea legii), dar daca vor ajunge la putere vor ajunge sa ceara chiar arestarea celor care il critica pe George Soros si intreg Sistemul Securist construit de acesta in lume.

Pe acest fond al “corectitudinii politice”, Donald Trump a ajuns Presedintele SUA. Cetatenii americani s-au saturat de Sistemul abuziv si securist din SUA asa ca au decis sa voteze un nationalist. Unii oameni se intreaba: “Dar ce a facut George Soros de este asa de periculos?”


Intrebarea este legitima si vom raspunde clar si precis: Acest om, la data de 16 septembrie 1992, a prabusit Banca Angliei, castigand un miliard de dolari, dupa ce a pariat impotriva lirei sterline. Este poreclit “omul care a spart Banca Angliei”. De asemenea, George Soros a afirmat intr-un interviu la CBS, la data de 20 decembrie 1998, in emisiunea “60 minutes”, ca “nu imi pasa de consecintele actiunilor mele”. Atunci cand a fost intrebat daca crede in religie si in Dumnezeu a raspuns directi ca nu.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/george-soros-interviu-cbs-20-decembrie-1998-cred-ca-am-fost-invinuit-pentru-orice-dar-eu-in-principiu-sunt-interesat-sa-fac-bani-nu-pot-si-nu-imi-pasa-de-consecintele-sociale-ale-actiunilor/

Societatea Civila a lui George Soros

Facem precizarea ca, inca, in Romania nu a fost instaurata dictatura marxista, desi ONG-istii lui George Soros vor o astfel de dictatura a Marxismului Cultural, iar televiziunile ca si toti romanii au dreptul la libera exprimare garantat de Constitutia Romaniei la articolul 30.

Atunci cand s-a discutat despre sanctionarea penala a celor ce insulta simbolurile nationale, ONG-istii lui George Soros au reactionat imediat afirmand ca “este cenzura”. De ce? Simplu: ideologia lor este antiromaneasca.

P.S. Subliniem ca nu toate ONG-urile din Romania sunt create, finantate si controlate de George Soros.

SURSE

  1. http://www.activewatch.ro/ro/freeex/reactie-rapida/consiliul-national-al-audiovizualului-martor-pasiv-al-intoxicarilor-si-manipularilor-de-la-romania-tv/
  2. http://www.aktual24.ro/reactie-viguroasa-fata-de-manipularile-si-intoxicarile-de-la-romania-tv-stire-rtv-iohannis-soros-planul-pentru-putere-presedintele-recunoaste-tot/
  3. http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21458543-activewatch-acuza-cna-este-martor-pasiv-intoxicarilor-manipularilor-romania-perioada-campaniei-electorale.htm
  4. http://www.mediafax.ro/cultura-media/activewatch-acuza-cna-ca-este-martor-pasiv-al-intoxicarilor-si-manipularilor-16021301
  5. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Liderul masonilor din Romania desemnat sa conduca Masoneria Regulara Universala la nivel internetional ! Inca o dovada ca acestia acapareaza puterea in politica !
Preşedinţia Consiliului UE propune un sistem de subvenţii/penalităţi: 60.000 de euro pentru fiecare imigrant primit şi identic pentru unul respins
Partidul Miscarea Populara sustine cedarea masiva a suveranitatii Romaniei catre UE! Basescu a cedat catre UE o parte din suveranitatea Romaniei, motiv pentru care a si ramas presedinte! Si uite asa se incalca articolul 1 din Constitutie!
UDMR - partidul "fantoma" al carui scop este din anul 1990 preluarea controlului asupra Transilvaniei! Din punct de vedere istoric nu au niciun fel de drepturi in Transilvania! Un partid ilegitim si periculos pentru ca doreste regionalizarea (federalizarea) Romaniei!
Iată lista ONG-urilor lui George Soros care susțin căsătoriile gay
Horia Georgescu, fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR
Mafia pădurilor nu iartă și nu uită! Din denunțător la DNA, un pădurar a fost dat în judecată de Romsilva
Ce s-ar întâmpla dacă băncile și multinaționalele ar pleca din România? România ar fi o țară suverană, independentă și cu o economie puternică. România este cea mai bogată țară de pe Pământ, doar că nu este lăsată să se dezvolte. Băncile și multinaționalele țin România în mod intenționat în sărăcie
Academicianul Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca: "Sunt oameni, în general, inteligenți, dar cu inteligența canalizată spre scopuri controlate de o elită malefică"
SUA și UE greșesc fatal stăpânind românii cu arma cătușelor
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro