ONG-iștii vor ca posturile TV ce prezintă adevărul despre acțiunile subversive ale lui George Soros împotriva României să fie amendate de CNA!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Disperare mare in tabara sorosistilor! Acestia incep sa solicite Consiliului National al Audiovizualului amendarea posturilor TV, care spun adevarul despre actiunile subversive ale lui George Soros impotriva Romaniei. Aceasta mentalitate bolsevica ne arata, inca odata, cine sunt acesti indivizi si ce plan au pentru Romania.

In acest caz este vorba despre postul de televiziunile Romania TV, un post care in ultima perioada si-a facut o misiune din a arata oamenilor cine este George Soros si cat de periculos este acest om. ActiveWatch[1], celebrul ONG al lui George Soros, a lansat, joi, 8 decembrie 2016, un apel catre CNA cu privire la “intoxicarile si manipulare” din mass-media (Romania TV in acest caz) si le solicita sa ia masuri urgente, “corecte politic”, pentru a opri toate aceste dezvaluiri.


Apelul a fost lansat, iar la scurt timp Unitatile Militare de Propaganda ale lui Soros (Aktual24.ro, Adevarul.ro, HotNews.ro, Mediafax.ro si alte publicatii[2][3][4]) au inceput sa promoveze o idee toxica prin care se cere, nici mai mult, nici mai putin, decat cenzura unui post de televiziune prin amendarea sa. Momentan, ei solicita amendarea (aplicarea legii), dar daca vor ajunge la putere vor ajunge sa ceara chiar arestarea celor care il critica pe George Soros si intreg Sistemul Securist construit de acesta in lume.

Pe acest fond al “corectitudinii politice”, Donald Trump a ajuns Presedintele SUA. Cetatenii americani s-au saturat de Sistemul abuziv si securist din SUA asa ca au decis sa voteze un nationalist. Unii oameni se intreaba: “Dar ce a facut George Soros de este asa de periculos?”


Intrebarea este legitima si vom raspunde clar si precis: Acest om, la data de 16 septembrie 1992, a prabusit Banca Angliei, castigand un miliard de dolari, dupa ce a pariat impotriva lirei sterline. Este poreclit “omul care a spart Banca Angliei”. De asemenea, George Soros a afirmat intr-un interviu la CBS, la data de 20 decembrie 1998, in emisiunea “60 minutes”, ca “nu imi pasa de consecintele actiunilor mele”. Atunci cand a fost intrebat daca crede in religie si in Dumnezeu a raspuns directi ca nu.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/george-soros-interviu-cbs-20-decembrie-1998-cred-ca-am-fost-invinuit-pentru-orice-dar-eu-in-principiu-sunt-interesat-sa-fac-bani-nu-pot-si-nu-imi-pasa-de-consecintele-sociale-ale-actiunilor/

Societatea Civila a lui George Soros

Facem precizarea ca, inca, in Romania nu a fost instaurata dictatura marxista, desi ONG-istii lui George Soros vor o astfel de dictatura a Marxismului Cultural, iar televiziunile ca si toti romanii au dreptul la libera exprimare garantat de Constitutia Romaniei la articolul 30.

Atunci cand s-a discutat despre sanctionarea penala a celor ce insulta simbolurile nationale, ONG-istii lui George Soros au reactionat imediat afirmand ca “este cenzura”. De ce? Simplu: ideologia lor este antiromaneasca.

P.S. Subliniem ca nu toate ONG-urile din Romania sunt create, finantate si controlate de George Soros.

SURSE

  1. http://www.activewatch.ro/ro/freeex/reactie-rapida/consiliul-national-al-audiovizualului-martor-pasiv-al-intoxicarilor-si-manipularilor-de-la-romania-tv/
  2. http://www.aktual24.ro/reactie-viguroasa-fata-de-manipularile-si-intoxicarile-de-la-romania-tv-stire-rtv-iohannis-soros-planul-pentru-putere-presedintele-recunoaste-tot/
  3. http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21458543-activewatch-acuza-cna-este-martor-pasiv-intoxicarilor-manipularilor-romania-perioada-campaniei-electorale.htm
  4. http://www.mediafax.ro/cultura-media/activewatch-acuza-cna-ca-este-martor-pasiv-al-intoxicarilor-si-manipularilor-16021301
  5. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Pușcăria ca proiect de țară - un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate!
NATO vrea mai mulţi bani de la români!
Președintele Iohannis vrea ca autoritățile să nu-i mai onoreze pe luptătorii din rezistența anticomunistă care „s-au îndepărtat de valorile democratice”. Document INST: Componenta majoră a mișcării de rezistență anticomuniste din România a fost legionară
Ambasada SUA „instruiește” adolescenții în „anticorupție”!
Zece ani de la intrarea în Uniunea Europeană: Sărăcie, Globalizare, Neomarxism, Neoliberalism, Noua Ordine Mondială, "Corectitudine Politică", Big Brother, Multiculturalism, Multinaționale, Codex Alimentarius, Monsanto Abuzuri și Marxism Cultural
Spune "nu" vaccinării cu forța. Nu confundați "vaccinarea" cu "vaccinarea cu forța". Nu confundați "dreptul de a vă vaccina copilul" cu "a vi se lua și vaccina copilul cu forța". Nu confundați alegerea și consimțământul liber cu siluirea
Darren White, fost șef al US Secret Service: "DNA face dosare politice, Kovesi nu e corectă, SRI și SIE sunt folosite politic!"
DNA Big Brother: DNA cumpără tehnică de interceptare a comunicațiilor și pentru decodarea telefoanelor mobile. Achiziția depășește două milioane de lei
Comisia de la Veneția - locul de unde "iau lumină" membrii Statului Paralel din România! Membrii Statului Paralel consideră mai importante "recomandările" globaliștilor Comisiei de la Veneția decât Constituția României!
Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !
Raport financiar: americanii s-au umplut de bani pe seama românilor
Iluminații vor distrugerea României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Comunismul în Cuba şi Nicaragua – instaurat cu ajutorul SUA

Magda Ursache: “Scuzați-⁠mi patriotismul!”

Proiectul Montauk: Călătoria în timp și teleportarea

O nouă eră de supraveghere în masă ia naștere în Europa

O fetiță de 7 luni a murit după ce a primit un vaccin hexavalent Infanrix

Închide