ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !

by ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul ! ONG-urile speculantului evreu al bursei internationale, George Soros, cel care a ingenuncheat Banca Angliei, la 16 septembrie 1992, cand a castigat dintr-o singura lovitura la bursa, suma de 1,8 miliarde de dolari, sunt […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !

ONG-urile speculantului evreu al bursei internationale, George Soros, cel care a ingenuncheat Banca Angliei, la 16 septembrie 1992, cand a castigat dintr-o singura lovitura la bursa, suma de 1,8 miliarde de dolari, sunt foarte active in Romania.


Ce-i drept, audienta lor este foarte mica, paginile de Facebook ale lor, au, fiecare in parte, cateva mii de like-uri sau chiar sute. Deci nu vorbim de o puternica audienta in spatiul virtual, doar ca ele sunt preluate de mass-media capitalista, facand astfel front comun.

Cele mai absurde clisee pe care le veti identifica le ei sunt urmatoarele: “democratia”, “promovarea valorilor democratice”, “libertatea de experimare”, “anti-discriminarea”, “egalitatea de gen” – care include propaganda LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali si Transexuali). Toate acestea au un singur dusman, chiar daca unele nu-l declara oficial, dar il au, acela fiind Nationalismul.


Majoritatea oamenilor din presa si aproape toti politicienii romani nu sunt nationalisti, ci globalisti sau internationalisti, adica promovatori ai Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial. Tocmai din acest motiv au “copt” scandaloasa lege antilegionara, numita si legea anti-nationala sau legea 217/2015.

soros-nwo

Renate-Weber-George-Soros-pro-Kosovo-si-Tinutul-Secuiesc-independent

Mai multe despre aceste ONG-uri aflam de pe Active News si mai ales sumele pe care acestea le primesc:

“Mai multe organizații non-guvernamentale, conduse sau reprezentate de către persoane publice din România, au primit, doar în 2014, finanțări sute de mii de euro.

ONG-urile, dintre care majoritatea sunt foarte active în societatea civilă, au primit bani pentru a promova “democrația, drepturile omului, transparența și buna guvernare, democrația participativă, combaterea rasismului și xenofobiei, anti-discriminarea, inegalitățile sociale, sărăcia și excluziunea (inclusiv în zonele rurale), egalitatea de gen, violență bazată pe gen”, inclusiv la copiii de grădiniță.

Banii au venit de la Fondul ONG, un sistem de burse pe proiecte, finanțate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, informează Ziariști Online.

În România, acest Fond este operat de către “Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”, împreună cu partenerii săi “Fundația pentru Parteneriat” și “Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi”.

Toate aceste fundații au fost înființate sau fac parte din rețeaua Open Network, finanțată de magnatul George Soros. Relevant este faptul că pe siteul oficial al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile nu este trecut niciun nume al fondatorilor, ci doar anul, 1994 și faptul că websiteul a fost realizat cu sprijinul “Trust for civil society in Central and Eastern Europe”.

“Fundația pentru parteneriat” este un ONG înființat în 1998 de un etnic maghiar din Miercurea Ciuc, Potozky László. De altfel, din conducerea organizației fac parte patru unguri și un român.

Beneficiarii burselor oferite prin FOND ONG sunt în cvasi-totalitate, ONG-uri care promovează sau își propun să promoveze homosexualitatea, dreptul la avort, teoria genului, ecologia, etc.

Astfel, un program al Fundației “Centrul Parteneriat pentru Egalitate”, care își propune “intervenția timpurie în dezvoltarea copiilor”, în “copilăria timpurie”(4-5 ani), a primit o finanțare de 200.000 de euro. “Acest proiect isi propune sa constientizeze si sa pregateasca profesorii in tematicile de gen, minoritati si persoane cu dizabilitati, sa dezvolte si sa aplice metode de tip pro-diversitate si incluziune (Persona Dolls, Povesti de Viata, Jocul cu Nisip) si sa creeze materiale didactice, pentru a dezvolta o retea de resurse umane in vederea promovarii diversitatii in invatamantul prescolar (persoane de etnie roma, persoane cu handicap), pentru a sprijini gradinitele in implementarea proiectelor tematice despre diversitate, pentru pilotat un program educational complex pro-diversitate in 6 gradinite, pentru a initia actiuni de advocacy in vederea integrarii diversitatatii in sistemul de invatamant prescolar si primar”, afirmă inițiatorii. Ei susțin că “Stereotipurile si prejudecatile sunt formate in copilaria timpurie (4-5 ani). Odata formate, ele devin rezistente la schimbare si creaza o baza solida pentru rasism, sexism, homofobie”,

Aceeași fundație a mai primit aproape 75.000 de euro pentru “Coalitia pentru Egalitate” de gen, în care are ca parteneri ONG-uri ale extremei stângi.

Societatea Academică din România (SAR) a Alinei Mungiu a primit în total finanțări de aproape 274.000 de euro, pentru “Mobilizarea universitatilor pentru combaterea discriminarii” dar și pentru “Dezvoltarea capacității de monitorizare a bunei guvernări”.

Asociația “ActiveWatch”, fosta Agenție de Monitorizare a Presei, a primit peste 400.000 de euro pentru 5 proiecte: “Net-rangeri împotriva intoleranței”, “Harta interactivă a Libertății de Exprimare”, “Decid pentru mine! Drepturi egale prin autoreprezentare pentru beneficiarii de servicii de sanatate mintala”, “Acces egal în spațiul public” și “Brigada civică Cojocna”.

Principala asociație care promovează drepturile homosexualilor, ACCEPT, a primit și ea peste 160.000 de euro pentru două proiecte: “Acces si remedii adecvate pentru persoanele care sunt victime ale discriminarii” și “Voluntari pentru drepturi egale”.

Nici viitorul candidat la primăria Capitalei, Nicușor Dan, nu a ratat ocazia. Astfel, prin asociația sa, “Salvați Bucureștiul”, a primit 60.000 de euro pentru proiectul “Instrumente pentru accesul la justitie al ONG-urilor”.

Celebra “Miliție Spirituală” a primit aproape 70.000 de euro pentru a-i implica pe elevi în problemele școlii.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-social/ONG-uri-finantate-cu-sute-de-mii-de-euro-pentru-a-interveni-timpuriu-in-gradinite-asupra-COPIILOR-pentru-a-promova-diversitatea-inclusiv-sexuala-124878

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !
Lovitura de stat din decembrie 1989 - orchestrata de CIA, KGB si MOSSAD - Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg si i-a deranjat pe asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala platindu-le datoria
SUA trimit 1.000 de militari în România pentru "a ne apăra de Rusia cea rea a dictatorului Putin"
Ministerul Mediului dă ordin pentru împușcarea a 1.691 de animale protejate. Pe listă se află animale care nu fac nicio pagubă
Iluzii în care cred românii și care blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României
LARICS – un laborator care dezinformează, pretinzând că luptă cu dezinformarea
Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Primarul din Sfântu Gheorghe acuzat că batjocorește drapelul național și îi umilește pe români: „Nu putem întâmpina Centenarul Marii Uniri umiliți în propria țară. Ne obligă memoria înaintașilor!”! Extremiștii unguri trebuie expulzați din România!
Directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, solicită revizuirea emisiunii de mărci poștale Făuritori ai Marii Uniri, cerând îndepărtarea primului Patriarh al Țării și al primului premier al României Mari
În 2003, SUA au amenințat și șantajat România să nu facă publică descoperirea complexului subteran din Munții Bucegi
Atacurile UE la adresa românilor au trezit naționalismul la viață!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro