ONG-urile lui George Soros în acțiune: Protestele Tinerilor Frumoși și Liberi #Rezist împotriva grațierii, deși CEDO recomandă grațierea

by Tinerii Frumosi si Liberi, sustinuti de catre ONG-urile lui George Soros, au iesit in strada sa protesteze fata de noua lege a gratierii[1]. Legea gratierii este absolut necesara, iar daca nu se va intampla CEDO va condamna Romania sa plateasca o suma uriasa de bani. Chiar Presedintele CEDO, Guido Raimondi, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii Frumosi si Liberi, sustinuti de catre ONG-urile lui George Soros, au iesit in strada sa protesteze fata de noua lege a gratierii[1]. Legea gratierii este absolut necesara, iar daca nu se va intampla CEDO va condamna Romania sa plateasca o suma uriasa de bani.

Chiar Presedintele CEDO, Guido Raimondi, a recomandat sa se faca gratieri[2]. De fapt, gratieri se fac in toate tarile din Europa. Nu este ceva nou, doar ca in Romania s-a creat o politica penala deosebit de dura (securista), pedepsele fiind dure. Acesta a fost un experiment sustinut de catre globalistii SUA-UE-Soros.


Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist nu inteleg normalitatea gratierii. Totusi, in cazul in care Romania va fi condamnata sa plateasca o suma uriasa de bani, aceasta suma uriasa de bani s-o plateasca Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist impreuna cu ONG-urile lui George Soros!

Si nu in ultimul rand, calatoriile gratuite cu trenul pentru toti studentii trebuie anulate. Nu este normal sa aiba toti studentii gratuitate.


Nu ii vedem pe Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist sa iasa in strada si sa protesteze fata de abuzurile comise de catre procurori si sa ceara raspunderea procurorilor si judecatorilor, atunci cand CEDO condamna Romania pe banda rulanta ca urmare a abuzurilor.

De aici rezulta ca Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist, condusi de catre ONG-urile lui George Soros si globalistii SUA-UE, vor ca in Romania sa existe in continuare acest Sistem Represiv. Comportamentul si ideile extremiste nu sunt doar in Romania, ci si in alte state din UE, dar si in SUA.

Pe scurt: Politica Tinerilor Frumosi si Liberi #Rezist este una neomarxista/progresista/internationalista/globalista. Ei au fost manipulati de catre globalisti sa sustina Noua Ordine Mondiala si sa denigreze valorile nationale.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/protest-in-pia-a-victoriei-impotriva-legii-gra-ierii-oug13-se-intoarce-i-noi_1194226.html
  2. http://www.stiripesurse.ro/presedintele-cedo-recomanda-guvernului-romaniei-sa-faca-gratieri-video_1176418.html
  3. Foto: Internet

Citiți și...

Globaliștii SUA-UE-Soros au creat, susținut și instaurat Noua Securitate în România
Adevărata față sinistră a lui George Soros începe să fie cunoscută: Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice
Cum pregătesc think tank-urile lui Soros schimbările politice, invocând contracararea "capturării statului"
George Soros, în atenţia Congresului american: Congresmanii au făcut un dosar de 40 de pagini despre implicarea omului de afaceri în Europa de Est
Vechi arme ale ONG-urilor împotriva guvernelor
Lista completă. Pe cine a finanțat George Soros
Corupția, brand de țară. Globaliștii SUA-UE-Soros se află în spatele propagandei de denigrare a României la nivel global
Dictatura stângii, viitorul luminos al omenirii
Funky Citizens. Cine sunt cei care spun că se luptă cu corupția. Scurta biografie neromanțată a Elenei Calistru
Sorosiștii #Rezist ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților și împotriva impozitării multinaționalelor (20 ianuarie 2018)
Globaliștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva Guvernului, dar și pentru a susține Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială - 12 Mai 2018! Mesajul #Rezist: "Vrem lumină de la Bruxelles, nu întuneric de la Moscova!"
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro