ONG-urile lui George Soros în acțiune: Protestele Tinerilor Frumoși și Liberi #Rezist împotriva grațierii, deși CEDO recomandă grațierea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii Frumosi si Liberi, sustinuti de catre ONG-urile lui George Soros, au iesit in strada sa protesteze fata de noua lege a gratierii[1]. Legea gratierii este absolut necesara, iar daca nu se va intampla CEDO va condamna Romania sa plateasca o suma uriasa de bani.

Chiar Presedintele CEDO, Guido Raimondi, a recomandat sa se faca gratieri[2]. De fapt, gratieri se fac in toate tarile din Europa. Nu este ceva nou, doar ca in Romania s-a creat o politica penala deosebit de dura (securista), pedepsele fiind dure. Acesta a fost un experiment sustinut de catre globalistii SUA-UE-Soros.


Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist nu inteleg normalitatea gratierii. Totusi, in cazul in care Romania va fi condamnata sa plateasca o suma uriasa de bani, aceasta suma uriasa de bani s-o plateasca Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist impreuna cu ONG-urile lui George Soros!

Si nu in ultimul rand, calatoriile gratuite cu trenul pentru toti studentii trebuie anulate. Nu este normal sa aiba toti studentii gratuitate.


Nu ii vedem pe Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist sa iasa in strada si sa protesteze fata de abuzurile comise de catre procurori si sa ceara raspunderea procurorilor si judecatorilor, atunci cand CEDO condamna Romania pe banda rulanta ca urmare a abuzurilor.

De aici rezulta ca Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist, condusi de catre ONG-urile lui George Soros si globalistii SUA-UE, vor ca in Romania sa existe in continuare acest Sistem Represiv. Comportamentul si ideile extremiste nu sunt doar in Romania, ci si in alte state din UE, dar si in SUA.

Pe scurt: Politica Tinerilor Frumosi si Liberi #Rezist este una neomarxista/progresista/internationalista/globalista. Ei au fost manipulati de catre globalisti sa sustina Noua Ordine Mondiala si sa denigreze valorile nationale.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/protest-in-pia-a-victoriei-impotriva-legii-gra-ierii-oug13-se-intoarce-i-noi_1194226.html
  2. http://www.stiripesurse.ro/presedintele-cedo-recomanda-guvernului-romaniei-sa-faca-gratieri-video_1176418.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...