ONG-urile lui George Soros în acțiune: Protestele Tinerilor Frumoși și Liberi #Rezist împotriva grațierii, deși CEDO recomandă grațierea

by Tinerii Frumosi si Liberi, sustinuti de catre ONG-urile lui George Soros, au iesit in strada sa protesteze fata de noua lege a gratierii[1]. Legea gratierii este absolut necesara, iar daca nu se va intampla CEDO va condamna Romania sa plateasca o suma uriasa de bani. Chiar Presedintele CEDO, Guido Raimondi, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii Frumosi si Liberi, sustinuti de catre ONG-urile lui George Soros, au iesit in strada sa protesteze fata de noua lege a gratierii[1]. Legea gratierii este absolut necesara, iar daca nu se va intampla CEDO va condamna Romania sa plateasca o suma uriasa de bani.

Chiar Presedintele CEDO, Guido Raimondi, a recomandat sa se faca gratieri[2]. De fapt, gratieri se fac in toate tarile din Europa. Nu este ceva nou, doar ca in Romania s-a creat o politica penala deosebit de dura (securista), pedepsele fiind dure. Acesta a fost un experiment sustinut de catre globalistii SUA-UE-Soros.


Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist nu inteleg normalitatea gratierii. Totusi, in cazul in care Romania va fi condamnata sa plateasca o suma uriasa de bani, aceasta suma uriasa de bani s-o plateasca Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist impreuna cu ONG-urile lui George Soros!

Si nu in ultimul rand, calatoriile gratuite cu trenul pentru toti studentii trebuie anulate. Nu este normal sa aiba toti studentii gratuitate.


Nu ii vedem pe Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist sa iasa in strada si sa protesteze fata de abuzurile comise de catre procurori si sa ceara raspunderea procurorilor si judecatorilor, atunci cand CEDO condamna Romania pe banda rulanta ca urmare a abuzurilor.

De aici rezulta ca Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist, condusi de catre ONG-urile lui George Soros si globalistii SUA-UE, vor ca in Romania sa existe in continuare acest Sistem Represiv. Comportamentul si ideile extremiste nu sunt doar in Romania, ci si in alte state din UE, dar si in SUA.

Pe scurt: Politica Tinerilor Frumosi si Liberi #Rezist este una neomarxista/progresista/internationalista/globalista. Ei au fost manipulati de catre globalisti sa sustina Noua Ordine Mondiala si sa denigreze valorile nationale.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/protest-in-pia-a-victoriei-impotriva-legii-gra-ierii-oug13-se-intoarce-i-noi_1194226.html
  2. http://www.stiripesurse.ro/presedintele-cedo-recomanda-guvernului-romaniei-sa-faca-gratieri-video_1176418.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Solstitiul de iarna - simbolistica astronomica si oculta pentru satanistii Iluminati !
Umberto Eco: "Rețelele de socializare dau cuvântul unor legiuni de imbecili!"
Guvernul României încearcă să saboteze Referendumul pentru Familie, după ce globaliștii UE le-au cerut politicienilor români să nu susțină acest Referendum. Activiștii #Rezist îndeamnă la boicot
MK-Ultra si Monarch - proiectele guvernamentale odioase de control a mintii umane ! Institutul Tavistock din Londra este centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor de pe aceasta Planeta !
Catedralele Gotice ale Iluminatilor - pline de simboluri masonice ale Cavalerilor Templieri ! Ele sunt doar niste lacasuri unde Iluminatii desfasoara ritualuri sataniste !
Facebook, în cădere liberă la deschiderea Bursei din New York
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
SRI: Șeful monitorizării online, omul lui Coldea, dat afară
Se întâmplă la Paris, „Orașul Luminilor”: Imigranți din Sri Lanka și-au scalpat un compatriot și i-au tăiat o mână, într-un restaurant parizian
Seful masoneriei din Romania sustine ca "masoneria nu vrea sa conduca lumea din umbra" ! Nu e nevoie s-o conduce din umbra, o puteti face bine si pe fata ! Iata argumentele care vor contrazice orice venerabil mason...
Din dragoste pentru natură, a plantat în fiecare zi un copac, timp de 37 de ani
Americanii de la Forbes își bat joc de România - premiază un anarhist #Rezist
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro