ONU și-a retras personalul dintr-o țară africană, de teama vampirilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“NOAPTEA MINŢII: ONU şi-a retras personalul dintr-o ţară africană, de teama VAMPIRILOR

Organizaţia Naţiunilor Unite a fost forţată să-şi retragă angajaţii din Malawi, ţară din sud-estul Africii, după ce zvonuri despre vampirism au declanşat campanii de linşaj public.


Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, cel puţin şase persoane au fost ucise de gloate violente în districtele Phalombe şi Mulanje, în ultima lună. Grupuri de cetăţeni au instituit filtre pe drumuri, în încercarea de a găsi vampirii.

Angajaţii ONU au fost retraşi din zonă, iar alte câteva organizaţii au urmat exemplul, potrivit Departamentului de Siguranţă şi Securitate al ONU (UNDSS).


Credinţa în vrăjitorie este larg răspândită în zonele rurale din Malawi, una dintre cele mai sărace ţări din lume, unde multe organizaţii umanitare acţionează. Aşa-zişii vampiri sunt suspectaţi că beau sânge uman în cadrul unor ritualuri.

Un incident asemănător, cu gloate în căutare de vampiri, a avut loc în Malawi şi în 2002, când mulţi fermieri şi-au abandonat culturile de teama vampirilor. În 2003, un politician de rang înalt a fost urmărit şi lovit cu pietre de gloatele furioase care îl suspectau că este vampir.

“Aceste districte au fost afectate grav de zvonurile cu privire la posibila existenţă a creaturilor care sug sânge”, se arată în raportul ONU.

Coordonatorul ONU în Mawali, Florence Rolle, a afirmat într-un email de răspuns că “o parte a staff-ului ONU a fost relocat, în timp ce alţi angajaţi sunt în continuare în unele districte din Malawi, în funcţie de locul îşi care îşi desfăşoară operaţiunile”.

“ONU monitorizează în continuare situaţia îndeaproape, pentru a se asigura că toţi angajaţii ONU revin în teritoriu cât se poate de repede”, mai afirmă Rolle, fără a preciza câţi angajaţi au fost relocaţi.

Potrivit ONU, zvonurile despre vampiri au apărut în ţara vecină Mozambic, deşi nu este clar ce anume le-a generat. Persoanele cel mai des suspectate sunt cele care suferă de albinism.

Preşedintele ţării, Peter Mutharika, a declarat că va lansa o investigaţie. O restricţie de circulaţie pe timp de noapte a fost impusă de guvern pentru a preveni justiţiari locali să ucidă şi alte persoane.”[1]

Cum adica, ONU se teme de reptilieni?

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/noaptea-mintii-onu-si-a-retras-personalul-dintr-o-tara-africana-de-teama-vampirilor_1224481.html
  2. Foto: descopera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
“Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați” DNA protejează corupția Globaliștilor SUA-UE-Soros din România!

Portretul tefelistului român

Influența benefică a meditației asupra creierului

Covid-19, sfârșitul libertăților și Guvernul Mondial

Documentele secrete ale trădării Regelui Mihai. De la Vîşinski la Stalin, Molotov și Beria

Închide