OOPART: 3 descoperiri arheologice care demonstrează că istoria omenirii e greșită

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Numărul de artefacte descoperite în ultimele decenii ridică numeroase semne de întrebare cu privire la istoria umanității. Dacă până nu demult, nimeni și nimic nu avea puterea să zdruncine din temelii istoria civilizației noastre, în prezent lucrurile sunt mult mai complexe de atât, încât există numeroși specialişti, care sunt de părere că tot ceea ce știm despre trecut pare să fie greșit.

Pentru a solidifica această teorie, vă prezentăm 3 descoperiri incredibile, care ne fac să ne gândim că istoria planetei noastre este total eronată și ne-a fost impusă din motive încă necunoscute.


1. Vasul Fuente Magna

La Tiahuanaco a fost descoperit şi faimosul vas „Fuente Magna”, care prezintă pe suprafaţa să înscrisuri cuneiforme şi hieroglifice în limba sumeriană.


Acest fapt este unul incredibil pentru că sumerienii și locuitorii din Puma Punktu nu s-au întâlnit niciodată. Și atunci cum a ajuns vasul din ceramică în Tiahuanaco? Nu se poate răspunde cu exactitate la această întrebare, dar putem să presupunem că cele două civilizații au avut lucruri în comun și astfel vasul în cauză s-a găsit în America de Sud.

2. Un deget lung de 38 de centimetri

Unul dintre cele mai bizare artefacte, care din punctul de vedere al celor mai mulți specialiști nu ar trebui să existe, este degetul uman fosilizat cu o vechime de peste 100 de milioane de ani. Acesta a fost descoperit în 1980 și de atunci și până în prezent a generat numeroase controverse.

Mai mult de atât, s-a stabilit că omul care a trăit pe Terra în urmă cu peste 100 de milioane de ani a avut parte de o moarte violentă. Întrebarea la care nimeni nu poate să răspundă este: Cum este posibil ca oameni să fi trăit pe Terra acum 100 de milioane de ani? Această întrebare este una legitimă în condiţiile în care cel mai vechi schelet uman descoperit pe Terra are o vechime de doar 3 milioane de ani.

3. Hieroglifele egiptene din Australia

Chiar dacă la prima vedere pare imposibil, egiptenii antici au ajuns nu doar pe teritoriul actual al Statelor Unite ale Americii, ci au colonizat și Australia.

Recent s-au descoperit mai multe hieroglife în peșterile din Australia. Acestea au fost numite hieroglifele Gosford și au fost minuțios studiate de către egiptologi. Concluzia a fost una impresionantă pentru că sunt atribuite egiptenilor antici.

Bineînțeles că specialiștii nu știu cum au reușit egiptenii să ajungă până în Australia, dar se pare că oamenii antici dețineau mult mai multe abilități decât ne putem imagina. În cele din urmă, o colonie egipteană a trăit pentru o perioadă de timp în Australia. Nu se știe ce s-a întâmplat cu ea și nimeni nu poate spune cu adevărat care a fost scopul acestor oameni în Australia.”[1]

OOPART este un acronim care inseamna „Out of Place Artifact”, care in traducere libera inseamna „artefacte ce nu ar trebui sa existe”, iar aici vorbim de artefacte pe care istoria oficiala nu le poate incadra istorico-arheologic. Aceste artefacte, in realitate, arata cat de contrafacuta este istoria oficiala.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/3-descoperiri-arheologice-care-demonstreaza-ca-istoria-omenirii-e-gresita

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...