Operațiune “Steag Fals”: 11 septembrie 2001 – o operațiune sub acoperire a serviciilor secrete

by “Marea și cumplita înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei de Emilia Teodorescu Motto: „Nimeni nu este mai puternic înlănţuit decât cel care crede, în mod greşit, că este liber.“ Goethe După cele mai recente date ale […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Marea și cumplita înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001

Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei
de Emilia Teodorescu
Motto: „Nimeni nu este mai puternic înlănţuit
decât cel care crede, în mod greşit, că este liber.“
Goethe
După cele mai recente date ale analiştilor celebrului „atentat terorist“ din 11 septembrie 2001 rezultă că, în realitate, el a fost organizat şi dus la îndeplinire chiar din interiorul administraţiei americane, prin intermediul francmasonilor infiltraţi în funcţii înalte în armată, poliţie etc. şi cu sprijinul nemijlocit al Preşedintelui satanist (membru Skull & Bones) George W. Bush, la porunca stăpânilor lor bancheri de la vârful francmasoneriei mondiale, împotriva statului şi poporului american şi a lumii arabe. O serie de investigaţii conduse în mod independent de oameni de ştiinţă integri şi oneşti din SUA au stabilit că îngrozitoarele atentate au fost realizate, de fapt, pentru atingerea unor obiective clare de pe agenda politicii masonice mondialiste. Astfel, conform devizei „prin haos la ordine“ şi „doctrinei dualităţii“, a fost înscenat chiar de către francmasoni un eveniment cumplit, o situaţie conflictuală („teroriştii arabi ne-au atacat şi vor să ne distrugă“), după care s-a oferit populaţiei îngrozite „soluţia“ dinainte pregătită şi dorită de aceşti conspiratori: „războiul împotriva terorismului“, prin care puteau să folosească fără restricţii resursele militare americane şi ale NATO pentru confiscarea resurselor  petroliere ale ţărilor arabe şi impunerea „ordinii“ satanice dorite de ei. Au fost sacrificaţi cu o cruzime incredibilă peste 3.000 de americani, a fost terorizată o ţară întreagă, înşelată aproape toată lumea şi ucişi sute de mii de oameni nevinovaţi din Afganistan şi Irak.
Înainte de catastrofă, două „turnuri“ se înălţau semeţe în New York…
Data de 11 septembrie 2001 nu mai are nevoie de prezentare. Cu toţii ştim că atunci au avut loc „atentatele teroriste“ de la World Trade Center din New York. Câţi dintre noi, însă, au înţeles ce s-a petrecut de fapt? Se ştie astăzi cu certitudine că realitatea este departe de varianta oficială, prezentată de Guvernul SUA şi răspândită cu un zel complice de mass-media.

Ce spun oficialii şi mass-media?

Iată care este povestea oficialilor şi a mass-mediei despre ceea ce s-a petrecut: în dimineaţa zilei de 11 septembrie, 19 fundamentalişti musulmani au deturnat patru avioane de pasageri; teroriştii s-au folosit, nici mai mult, nici mai puţin, de cutter-e pentru hârtie ca să îi ameninţe şi în final să îi ucidă pe cei opt piloţi, precum şi ca să îi controleze pe cei 266 de pasageri şi pe însoţitorii de zbor. Cele două zboruri din Boston, cu numerele 11 şi 175, au fost redirecţionate spre New York, unde avioanele au fost manevrate astfel încât să intre în coliziune cu turnurile World Trade Center. Acestea au luat foc, incendiul uriaş producând topirea armăturilor metalice ale structurii de rezistenţă şi ambele turnuri, 1 şi 2, s-au prăbuşit. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise.

Avionul care a decolat din Newark, zborul 93, şi-a menţinut cursul către Ohio şi apoi s-a întors către Washington D.C. În timpul acestui zbor, mai mulţi pasageri au telefonat din avion. Unii dintre ei au încercat, fără succes, să preia controlul asupra avionului, iar în timpul încleştării acesta s-a prăbuşit în centrul Pennsylvaniei. Cel de-al patrulea zbor, numărul 77, a decolat din Washington, a survolat partea de vest a Virginiei, a ajuns deasupra oraşului Ohio, de unde s-a întors la Washington DC, intrând în coliziune cu clădirea Pentagonului. Această variantă oficială a evenimentelor a născut, însă, multe întrebări, care au fost lăsate până în ziua de azi fără răspuns de către autorităţi.

Serie de şase fotografii ilustrând colapsarea turnului sudic, WTC 2. Fotografiile au fost luate de la aproximativ 1,5 km distanţă.
Serie de patru fotografii ilustrând prăbuşirea turnului sudic, WTC 1. Instantaneele au fost făcute de la aproximativ 1,5 km nord-est.

Atentat plănuit pentru atingerea unor obiective ale politicii mondialiste

După 11 septembrie 2001, multe persoane cu iniţiativă, intrigate de stranietatea anumitor aspecte ale evenimentelor şi de modul denaturat în care au fost prezentate de către oficialităţi, au făcut, pe cont propriu, ample investigaţii pentru aflarea adevărului. Ca urmare, au apărut sute şi sute de articole, cărţi şi filme despre „atentatele teroriste“ de la World Trade Center.
Concluzia la care au ajuns cei mai mulţi dintre cei care au realizat aceste investigaţii este că atacul din 11 septembrie a fost parte a unui plan foarte bine pus la punct de către liderii satanici ai francmasoneriei pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Astfel, imediat după atacuri, Preşedintele George Bush a acuzat gruparea fundamentalistă islamică Al Qaeda că a comis aceste atentate.
Imagine a WTC7 cu câteva ore înainte de prăbuşirea turnurilor gemene. Sunt vizibile incendii mari, izbucnite în clădire la etajele marcate pe fotografie, precum şi nori de fum ieşind din aceasta. Teroriştii încă nu îşi făcuseră apariţia… Cine să fi fost, oare, făptaşii?
Sub acest pretext cusut cu aţă albă, administraţia americană a declanşat, fără să dea socoteală nimănui, cu o grabă suspectă, aşa-numitul război contra terorismului, prin care a urmărit să justifice inumanele intervenţii militare din Afganistan şi Irak. Aceste adevărate invazii erau, de fapt, de mult timp plănuite.
WTC7 s-a prăbuşit la ora 17:20, ora New York-ului, ceea ce corespunde cu 22:20, ora Londrei. Şocant, dar ştirile de la BBC au anunţat încă de la ora 21:54 că WTC7 s-a prăbuşit, deci CU 26 DE MINUTE ÎNAINTE DE A SE PETRECE EVENIMENTUL! Ulterior, când postului TV BBC i s-a cerut să confirme faptul, oficialii săi s-au eschivat, motivând în mod penibil că s-a pierdut caseta cu ştirea… Totuşi, evenimentul a fost înregistrat de alţii. Vedeţi în imaginea de mai sus o captură de ecran în care este evidenţiată, în stânga jos, ora la care a fost difuzată ştirea.
De asemenea, în urma atentatelor, opinia publică americană a fost manipulată prin teroare, impunându-i-se, sub pretextul asigurării unei securităţi sporite, o serie de legi noi (cum ar fi, de exemplu, renunţarea la secretul corespondenţei), prin care libertatea individului este extrem de mult îngrădită, ca să nu spunem anulată. Acum telefoanele cetăţenilor americani pot fi ascultate fără restricţii, scrisorile pot fi deschise de către oamenii serviciilor secrete, iar cei care ridică glasul să protesteze riscă să fie imediat calificaţi drept conspiraţionişti, complici la terorism, nebuni etc., să fie daţi afară din slujbă şi defăimaţi, terfeliţi public.
Regizorul Michael Moore a realizat un film despre evenimentele din 11 septembrie – singurul de acest tip care a fost intens mediatizat, premiat şi aclamat în toată lumea – în care a prezentat, sub aparenţa de revelare a unor secrete teribile, doar legăturile lui Bush cu familia Bin Laden, distrăgând, în mod voit, atenţia publicului de la alte lucruri, mult mai grave. Întrebat fiind de ce nu a pomenit în filmul său despre faptul că NORAD (North American Aerospace Defense Command – Centrul Nord-American de Apărare Aerospaţială) nu a reacţionat în niciun fel la „atacurile“ aeriene sau despre alte aspecte extrem de importante ale evenimentelor, cum ar fi prăbuşirea ca într-o demolare controlată a Turnurilor gemene, Michael Moore a răspuns cu abilitate: „pentru că ar fi nepatriotic, neamerican“.Criminalul atac împotriva Irakului

Iată cum analizează fostul ofiţer român de securitate Valentin Manoliu acest subiect în cartea sa Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de colosala conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale.

În ceea ce priveşte atentatul din 11 septembrie 2001 împotriva statului şi poporului american, acesta a fost, în realitate,  un auto atentat organizat de către CIA, pentru ca Statele Unite să  aibă un pretext pentru a ataca Irakul şi a intra cu forţa în posesia petrolului irakian.

Petrolul este necesar pentru asigurarea consumului de energie al Statelor Unite şi pentru dezvoltarea programelor militare şi spaţiale, în vederea manipulării şi controlului de către francmasonerie a tuturor fiinţelor umane de pe suprafaţa globului. Astfel, după 11 septembrie 2001, americanii au ajuns să aibă baze militare chiar şi în Rusia.
Atacul SUA împotriva Irakului a fost plănuit cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul William Cooper din cadrul serviciului de informaţii al marinei americane, Naval Intelligence of Navy, în cartea „Behold a Pale Horse“. În această carte, el dezvăluie documente ale unui plan de operaţiuni împotriva ţărilor arabe, care preconiza folosirea înşelătoriei lui Roosvelt cu Pearl Harbour sau a trucului lui Churchill cu oraşul Coventry (din al Doilea Război Mondial), amândoi cunoscând dinainte ziua şi ora atacului plănuit de japonezi, respectiv de germani.
Din aceste documente reiese că într-unul dintre marile oraşe ale Statelor Unite urma să fie declanşată o explozie puternică, un auto atentat care să fie pus pe seama fundamentaliştilor iranieni, irakieni sau libieni şi să constituie un pretext pentru dezlănţuirea unui război de coaliţie, care să primească girul Consiliului de Securitate şi al ONU.
Blocurile-turn gemene ale World Trade Center au fost, în realitate, demolate  cu dinamită, plasată de experţii CIA în punctele cheie ale structurii clădirilor, iar Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, doar într-o aripă dezafectată, aflată în curs de reamenajare, care nu adăpostea personal, birouri şi calculatoare. Ambele acţiuni au fost puse la cale de CIA în cârdăşie cu preşedintele mason George Bush“.
Imagini de coşmar ale unor bebeluşi din Irak şi Afganistan, născuţi morţi, cu înfiorătoare malformaţii congenitale, cauzate de inumanele, satanicele bombardamente americane cu proiectile conţinând reziduuri de uraniu.

Francmasonii şi „doctrina dualităţilor“

Privind cu obiectivitate evenimentele din 11 septembrie, putem observa că totul a fost o înscenare clasică a francmasonilor, bazată pe deviza „prin haos la ordine“ care sintetizează doctrina „dualităţilor“ artificial create de către aceştia. Este vorba despre teoria filozofică a fazelor oricărui proces: teză, antiteză şi sinteză, utilizată într-un mod pervers de masoni, pentru obţinerea puterii de control a întregii planete.

Cei care conduc lumea din umbră se folosesc de doctrina dualităţilor pentru a-şi atinge scopurile: ei creează în mod artificial un conflict, o „problemă“ majoră, după care oferă publicului o „soluţie“ dinainte gândită, care coincide, de fapt, chiar cu scopul urmărit de ei, în ascuns. Este o modalitate pe cât de eficientă, pe atât de diabolică, datorită intenţiei cu care este pusă în aplicare. Un exemplu al acestei modalităţi satanice de impunere a propriilor scopuri este ceea ce s-a petrecut, în realitate, la Pearl Harbour. Agenţii lui Roosevelt au spart codul secret al japonezilor, aflând cu luni de zile înainte că baza navală de la Pearl Harbour va fi atacată. În mod intenţionat, FBI nu a făcut cunoscută această informaţie comandantului bazei navale, deoarece aveau nevoie de un pretext pentru a intra în război. Înaintea atacului, populaţia Americii era potrivnică ideii de implicare a Statelor Unite în vreunul dintre conflictele europene sau asiatice.

După aşa-zisul „atac surpriză“, manipulaţi, membrii Congresului au reacţionat şi au declarat război Japoniei în următoarele zile, în timp ce marea majoritate a cetăţenilor americani a crezut povestea şi nu a mai avut nimic împotriva intrării în război.
Chiar dacă poate părea greu de crezut că agenţii federali iniţiază acţiuni deosebit de violente şi de grave împotriva cetăţenilor americani, există sute de dovezi care demonstrează aceasta. În ceea ce priveşte evenimentele din 11 septembrie 2001, analizaţi singuri lista de fapte obiective pe care vi le prezentăm, care este de mare ajutor pentru a trage concluzii juste în legătură cu ceea ce s-a petrecut în realitate.
Un şocant gest obscen din partea Preşedintelui unei ţări care se pretinde „stindardul democraţiei“. G. Bush îşi arată, o dată în plus, adevărata faţă anticristică.

World Trade Center a fost, adesea, ţinta „atacurilor teroriste“ în cadrul simulărilor din aplicaţiile militare

• Manualul FEMA de răspuns în caz de terorism, din 1997, are ca ţintă turnurile World Trade Center, turnuri care au mai fost ţinta unor operaţiuni FBI de tip „steag fals“ în 1993.
• NORAD (North American Aerospace Defense Command) a condus în 1999 exerciţii militare care implicau scenarii cu avioane civile deturnate şi care aveau ţintă turnurile World Trade Center şi Pentagonul.
• În iunie 2000, Departamentul Justiţiei publică un manual de terorism, iar ţinta de pe copertă este chiar World Trade Center.
• În septembrie 2000, PNAC (Proiectul pentru un Nou Secol American (The Project for a New American Century – sesizaţi consonanţa semnificativă cu deviza de pe bancnota de 1 dolar, Novus Ordo Seclorum), o organizaţie din care fac parte masonii de rang înalt Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush şi Paul Wolfowitz, face un raport cu numele „Reconstruirea Apărării Americii“. În el se afirmă, în mod deschis, că procesul transformării este, probabil, unul lung, în absenţa unor evenimente catastrofice şi catalizatoare, cum ar fi un nou Peal Harbor.
• În 24 octombrie 2000, la Pentagon se execută primul dintre cele două exerciţii de antrenament ce presupun simularea coliziunii unui Boeing 757 cu clădirea.
• În iunie 2001, Departamentul Apărării stabileşte noi instrucţiuni de intervenţie militară în caz de deturnare pe liniile aeriene. În ele se precizează că Departamentul Apărării are nevoie de autorizaţie directă din partea Secretarului Apărării înainte de orice intervenţie. Ori, atunci când evenimentele din septembrie 2001 au avut loc, Dick Cheney nu a autorizat nicio astfel de interceptare a avioanelor deturnate, care ar fi putut da peste cap planurile conspiraţiei francmasonice din care făcea parte.

Foaie volantă „comemorativă“ care satirizează evenimentul din 11 septembrie 2001 şi înşelătoria criminală a „terorismului mondial“. Tipărită sub forma unei bancnote, aceasta ia în derâdere toate simbolurile şi instituţiile importante ale francmasoneriei: piramida cu ochiul „atotvăzător“, vulturul, craniul şi oasele, Noua Ordine Mondială, Preşedintele american etc.

Câştiguri frauduloase, persoane prevenite despre viitoarele atentate şi mii de dosare nedorite îngropate sub dărâmături

În 24 iulie 2001, Larry A. Silverstein, care deja deţinea clădirea numărul 7 din complexul World Trade Center, semnează, cu şase săptămâni înainte de 11 septembrie, un contract de leasing pentru WTC 1, 2, 4 şi 5, în valoare de 3,2 miliarde dolari, pe o perioadă de 99 de ani. În contractul de leasing a fost inclusă şi o clauză prin care Silverstein avea drept de reconstrucţie a clădirilor în cazul distrugerii lor, precum şi o asigurare împotriva eventualelor acte de terorism, în valoare de 3,55 miliarde de dolari. Lacom de câştig, Silverstein a considerat distrugerea turnurilor drept două incidente teroriste separate, în vreme ce asiguratorii o priveau ca pe unul singur. Disputa este lesne de înţeles: în cazul în care justiţia decidea că au fost două incidente, Larry primea 7,1 miliarde de dolari, şi nu doar 3,55 miliarde, cât i s-ar fi cuvenit în cazul unui singur incident.  Silverstein a dat în judecată 20 de companii de asigurări, din totalul de 22 cu care încheiase contracte (cu 2 asiguratori ajunsese la o înţelegere). Primul verdict, dat de instanţă în aprilie 2004, a avantajat, în mare parte, asiguratorii, dar pe 6 decembrie 2004, un al doilea juriu federal a decis în favoarea lui Silverstein. Acesta a primit alte 1,1 miliarde de dolari de la 9 companii de asigurări. În total, asigurarea clădirilor complexului WTC i-a adus lui Silverstein aproape 5 miliarde de dolari. Semnificativ este că afaceristul a amânat, deloc întâmplător, pentru o altă zi o şedinţă de consiliu care trebuia să se desfăşoare pe 11 septembrie în clădirea WTC 1.
Revista Time îl prezintă pe Silverstein făcând un semn masonic, calificându-l drept „cioban“ la „stâna de oi“ a credulilor americani, cu trimitere la gigantica asigurare încasată de el cu ocazia înscenării atacului terorist asupra turnurilor gemene.
La 7 ore după prăbuşirea turnurilor gemene, a căzut şi WTC 7, un imobil de 47 de etaje aflat la peste 100 de metri distanţă de turnul nordic, fără ca cineva să fie rănit, pentru că pompierii apucaseră să evacueze clădirea. Timpul de cădere a clădirii a fost de aproximativ 6 secunde. Straniu este că au fost fotografiate incendii la etajele inferioare ale WTC 7 cu câteva ore înainte de prăbuşirea turnurilor, iar Silverstein a fost auzit atunci cerându-i şefului pompierilor, într-o convorbire telefonică, să demoleze clădirea („Pull it!“), deşi versiunea oficială susţine că focul din WTC 7 a fost provocat de incendiul de la unul dintre turnurile gemene. Acest nou „atentat terorist“ i-a adus lui Silverstein încă aproximativ 500 de milioane de dolari. Clădirea nr. 7 a complexului WTC adăpostea birouri ale CIA, Departamentului Apărării, IRS, Serviciilor Secrete şi buncărul primarului New York-ului, Rudy Giuliani, care fusese consolidat în anii precedenţi pentru a rezista oricăror incendii sau catastrofe. De asemenea, imobilul depozita între 3.000 şi 4.000 de dosare incomode ce conţineau investigaţii asupra neregulilor de pe Wall Street, care astfel au fost distruse.
În săptămâna de dinainte de 11 septembrie, s-a înregistrat o stranie creştere, de 1.200%, a tranzacţiilor la bursă cu acţiunile companiilor aeriene United Airlines şi American Airlines, conform raportului Agenţiei de Bursă din Chicago. Un investitor vinde acţiuni atunci când se aşteaptă la o scădere a valorii acţiunilor, iar ca să vinzi atât de masiv, trebuie să fii sigur că urmează un eveniment în urma căruia valoarea acţiunilor va scădea. Zeci de milioane de dolari au fost câştigaţi de cei care, se pare, au fost avertizaţi despre „atacul terorist“. După cotidianele New York Times, Wall Street Journal şi London Independent, un procent mare dintre aceste tranzacţii a fost realizat de un singur investitor, Deutsche Bank. David Brown, cel care a fost managerul principal al acestei bănci până în 1988, este actualul director al CIA şi mason „de vază“. Nu s-a declanşat nicio investigaţie oficială în acest caz, deşi totul este cusut cu aţă albă.
Mai mulţi oficiali de la Pentagon au fost avertizaţi şi şi-au anulat imediat planurile de deplasare.
Primarul oraşului San Francisco, Willie Brown, a primit un telefon de avertizare să nu ia avionul în dimineaţa respectivă. Ulterior, Radio Pacifica a informat că telefonul a venit direct din partea Consilierului de Securitate Naţională, Condoleeza Rice.
Procurorul general John Ashcroft a declarat public că a primit avertizări de la FBI referitor la evenimentele ce urmau să se petreacă, indicându-i-se evitarea zborului cu avionul în acea perioadă.
Foarte semnificativ este că Marvin Bush, fratele lui George W. Bush, a fost, începând din 1990 şi până în 11 septembrie 2001, membru în consiliul director al companiei americano-kuweitiene Stratesec, ce furniza servicii de securitate pentru United Airlines, Aeroportul International Dulles şi… World Trade Center.
CIA şi NORAD, implicate în atentate

În data de 11 septembrie 2001, o serie de exerciţii militare fac ca întregul teritoriu al SUA să rămână apărat de doar 14 avioane militare cu reacţie, care nu au reuşit să oprească cele patru avioane deturnate în interval de două ore. Controlorii de trafic aerian şi cei de la comandamentul NORAD nu ştiau care ţinte sunt reale şi care fac parte din exerciţiu. Pentru prima oară în 50 de ani, NORAD nu a reacţionat, motivul fiind că în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001 CIA conducea exerciţii militare care, ca din întâmplare, prevedeau simularea unui atac al clădirilor WTC de către avioane deturnate de terorişti. Acest fapt a fost raportat de Agenţia de Ştiri AP şi recunoscut pe site-ul CIA.

Cu câţiva ani înainte de 11 septembrie, jucătorul profesionist de golf Payne Steward zbura spre Dallas, cu prietenii lui din Florida, într-un mic avion personal. La o scurtă perioadă după decolare, au apărut nişte nereguli funcţionale la avion şi pilotul, împreună cu pasagerii, au leşinat şi apoi au pierdut temporar contactul cu FAA (Administraţia Federală a Aviaţiei). În 18 minute, NORAD a reuşit să trimită în zonă un avion F18. În 22 de minute, 4 avioane F18 zburau în tandem cu avionul afectat de defecţiunile tehnice, conform procedurii standard de acţiune.

În ciuda unei dotări tehnologice de vârf, care permite detectarea oricărui atac aerian asupra SUA şi intervenţia într-un interval de timp foarte scurt, NORAD a fost incapabil să intercepteze vreunul dintre avioanele „deturnate“. Oficialii NORAD pretind că s-a dat, la un moment dat, alertă că va fi atacată Casa Albă, iar avioanele forţelor aeriene au fost, în mod incredibil, incapabile să localizeze Casa Albă.
Sediul NORAD este localizat pe muntele Cheyenne din Colorado. Are la dispoziţie cea mai sofisticată aparatură de urmărire din lume şi  responsabilitatea de a monitoriza spaţiul aerian american, pentru a-l proteja de rachete şi avioane. Aceasta este îndatorirea NORAD. Totuşi, niciun F16 nu a apărut la timp pentru zborurile 11 şi 175 care au decolat din Boston, cu toate că au trecut 36 de minute din momentul în care FAA a aflat de deturnarea avioanelor şi până când avionul corespunzător „zborului 125“ s-a izbit de turnul sudic. Nu-i aşa că e ciudat?
Situaţia zborului 77 era mult mai gravă, deoarece timp de 43 minute nu s-a ştiut dacă aparatul era dirijat spre Washington şi Casa Albă sau spre Pentagon. Baza aeriană Andrews a forţelor militare, aflată la distanţă de doar câteva minute, nu a trimis niciun avion. Nici de la  baza din Langlay nu a fost trimis niciun avion, decât după atac. Există câteva baze militare aeriene în zonă care au capacitatea şi responsabilitatea de a proteja capitala – şi totuşi, niciuna dintre acestea nu a reacţionat, ascultând, se pare, de ordinul venit de la NORAD, care era, în mod foarte straniu: „Rămâneţi la sol!“
Puţină lume ştie de existenţa tehnologiei „Global Hawk“. Aceasta permite preluarea de la distanţă a comenzilor manuale şi automate ale avionului şi dirijarea cu o extrem de mare precizie a acestuia. Să ne imaginăm câte se pot realiza cu această tehnologie…

Bibliografie:
1. Webster Griffin Tapley, 9/11 Synthetic Terrorism, Made in SUA, Progressive Press, 2005
2. Greg Felton, author of “Enemies by Design: Inventing the War on Terrorism,” Progressive Press, 2005
3. Wisnewski, Gerhard, Les Dessous Du Terrorisme (Top Secret) – Qui Dirige Le Monde Par La Peur?, Editions Demi-Lune, 2007
4. Nafeez Mosadeq Ahmed, La Guerre contre la Verite, Editions Demi-Lune, 2006
5. Conspiracies, Conspiracy Theories, and the Secrets of 9/11, Mathias Brockers
6. The 9/11 Commission Report: Omissions And Distortions, David Ray Griffin
7. Michael Rupert, Crossing the Rubicon, New Society Publishers, 2004
8. Victor Thorn, Le Proces du 11 Septembre ou Le 11 Septembre a L’epreuve des faits,Editions Demi-Lune, 2005″[1]


Marea și cumplita înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 (II)
Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei
de Emilia Teodorescu
Data de 11 septembrie 2001 nu mai are nevoie de prezentare. Cu toţii ştim că atunci au avut loc „atentatele teroriste“ de la World Trade Center din New York. Câţi dintre noi, însă, au înţeles ce s-a petrecut de fapt? Se ştie astăzi cu certitudine că realitatea este departe de varianta oficială, prezentată de Guvernul SUA şi răspândită cu un zel complice de mass-media. Citiţi aici prima parte a acestui articol.
Comisia de anchetă neagă fără nicio jenă legile fizicii
Primul turn WTC cade la 9:59, acesta fiind turnul sudic, cel care a fost lovit al doilea. După 29 de minute, turnul nordic cade şi el, durata de prăbuşire a ambelor clădiri fiind de aproximativ 10 secunde.
Legea căderii libere a corpurilor formulată de Galilei şi acceptată astăzi de către toţi oamenii de ştiinţă afirmă că:
D = 1/2 x g x t2 , unde
D = distanţa parcursă de un obiect în cădere liberă, în vid;
g = acceleraţia gravitaţională, cu valoarea constantă 9,8 m/s2;
t = timpul în secunde.
Dacă există o rezistenţă oricât de mică, atunci viteza scade, iar timpul creşte proporţional cu această rezistenţă. În cazul WTC – turnul nord şi turnul sud, ştim că turnurile aveau 1.350 picioare înălţime (416 metri).
Din ecuaţia de mai sus deducem timpul minim de cădere pe distanţa de 416 m, socotit în vid, fără frecare: t2 = 2 x D / g. Deci: t =  9,1627 secunde.
Această valoare reprezintă cel mai scurt interval de timp, calculat teoretic, în care se poate prăbuşi complet o clădire de 416 m înălţime, în condiţii de vid. Având în vedere că turnul sudic WTC2 a căzut în 10,4 secunde, iar cel nordic WTC1 în 8,1 secunde, este uşor de înţeles că ancheta oficială oferă explicaţii penibile, mincinoase, care sfidează legile fizicii. În realitate, trebuie să ţinem seama că sub zona de impact erau un număr de etaje neafectate de coliziune. Singura posibilitate ca etajele superioare zonei de impact să se prăbuşească într-un timp practic egal cu cel al căderii libere este aceea ca etajele inferioare să se comporte ca şi… aerul, adică să nu frâneze în niciun fel căderea. Ori, aceasta se poate petrece doar dacă structura de rezistenţă este, într-un fel sau altul, distrusă, pulverizată. Pentru că nu ne putem închipui că etajele inferioare s-au retras, graţios, făcându-le loc celor superioare, aflate în plină prăbuşire. Ceea ce înseamnă că este vorba de o demolare controlată şi nu de altceva. Oare cât ar fi durat, în realitate, în condiţiile versiunii oficiale, prăbuşirea turnurilor: o oră, o zi, veşnic? Ceea ce este sigur este că, dincolo de orice îndoială, turnurile nu s-au putut, în nici un caz, prăbuşi pur şi simplu, din cauza forţei gravitaţionale, într-un timp atât de scurt.
Altfel, datele oferite de comisia de anchetă a evenimentelor de la 11 septembrie 2001 sfidează legile fizice ale gravitaţiei şi ale conservării energiei. Pentru ca datele oficiale să poată fi reale, ar fi trebuit ca etajele inferioare, neafectate de impact, să nu fi opus nicio rezistenţă la prăbuşirea întregii structuri, lucru imposibil. Ar fi trebuit, de asemenea, ca sticla şi cărămida să se fi dezintegrat de la sine, fără nicio intervenţie exterioară, fără explozie, fără aport energetic, anulând legea conservării energiei. Nu în ultimul rând, pentru ca varianta oficială să fie verosimilă, forţa de gravitaţie trebuia să fie, în mod miraculos, de… 1000 de ori (!!!) mai mare în ziua de 11 septembrie decât în celelalte zile ale anului, ceea ce este, deja, de-a dreptul comic.

Această fotografie înfăţişează turnul nordic la începutul colapsării. Nici raportul final NIST (Institutul Naţional de Standarde şi Tehnologie), nici vreun alt document nu încearcă să explice exploziile şi prăbuşirea cu mare viteză, care a urmat o traiectorie perfect verticală, întreaga structură fiind practic „pulverizată“. NIST nu se preocupă câtuşi de puţin să dea o explicaţie verosimilă catastroficei prăbuşiri, afirmând pur şi simplu că aceasta era „inevitabilă“.

În explicaţiile tehnice date de NIST în legătură cu prăbuşirea turnurilor au fost omise intenţionat tocmai dovezile care demonstrează că a fost vorba despre o demolare controlată. Observaţi jeturile de fum şi praf apărute datorită detonării unor explozibili la etaje mult inferioare celui la care a avut loc impactul.

Nu există în istorie clădiri cu structura de rezistenţă din oţel care să se fi prăbuşit din cauza focului

După ce clădirile au fost lovite de avioane, numeroşi reporteri au afirmat că în World Trade Center au avut loc explozii puternice înainte de prăbuşirea acestora.

Cele mai multe relatări ale martorilor includ: zgomote asurzitoare precum cele provenite de la explozii şi chiar luminile flăcărilor provenind de la etajele inferioare zonei de impact.
În foarte multe înregistrări video se pot vedea jeturi orizontale de fum şi praf la etajele inferioare zonei de impact, expulzate în afară cu mare viteză din cele două turnuri. Ori, aceste descrieri sunt suspect de asemănătoare cu cele ale unor clădiri demolate în mod controlat de experţi, prin detonare cu dinamită. O analiză atentă a imaginilor surprinse confirmă că prăbuşirea nu putea fi provocată de colapsul gravitaţional.
În întreaga istorie modernă se cunosc doar 3 clădiri cu structură de rezistenţă solidă, din oţel, prăbuşite complet din cauza focului – conform rezultatului „expertizei“ comisiei de anchetă: World Trade Center 1, 2 şi 7!
În 4 mai 1988, într-un zgârie nori din Los Angeles a izbucnit un incendiu care a durat 3 ore, fiind afectate 4 etaje, dar clădirea nu s-a prăbuşit.
În 23 februarie 1991, într-o clădire de 38 de etaje din Philadelphia, construită în 1973, a izbucnit un incendiu care a cuprins 8 etaje şi a durat mai bine de 19 ore, fără ca edificiul să se prăbuşească.
În 17 octombrie 2004, într-o clădire de 56 de etaje din Venezuela, construită în 1976, un incendiu s-a extins asupra a 26 de etaje, durând mai bine de 17 ore. Clădirea nu s-a prăbuşit, deşi incendiul a ajuns până la acoperiş.
În 12 februarie 2005, clădirea Windsor din Madrid, care are 32 de etaje, construită din beton armat, a fost cuprinsă de flăcări timp de mai bine de 24 de ore, fiind afectate peste 10 etaje. Deşi ultimele 10 etaje ale clădirii s-au prăbuşit, restul clădirii a rămas în picioare.
Cele două turnuri au ars timp de 56 minute, respectiv 103 minute, fiind afectate de foc numai 4 etaje, după care clădirile s-au prăbuşit efectiv la sol. A existat o mare dezbatere pe această temă, mulţi oameni de ştiinţă au venit cu explicaţii concludente, exprimându-şi dezaprobarea faţă de varianta oficială.
Probele fizice, oţelul topit şi orice alte probe materiale care ar fi fost strict necesare pentru a stabili ceea ce s-a petrecut pe 11 septembrie la World Trade Center au fost expediate în India „PENTRU RECICLARE“ de către primarul New York-ului, Giulliani, fără a putea fi examinate de investigatori. STRANIU, nu-i aşa?
 

Chiar cutremurele majore, care au cauzat căderea unor clădiri cu armătură de oţel, nu au provocat niciodată fărâmiţarea edificiilor ca în cazul Turnurilor. De exemplu, cutremurul din Taiwan a „smuls“ clădirile din fundaţie dar nu le-a fărâmiţat.

Clădirile WTC au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane

Profesorul Steven E. Jones, care a făcut una dintre cele mai bune investigaţii în acest sens, a concluzionat, bazându-se pe probe luate de la faţa locului, pe imaginile audio-video furnizate, pe simulările computerizate efectuate şi pe experienţa sa în domeniu, că în demolarea celor două turnuri s-a folosit termit (amestec de pulbere de aluminiu şi oxizi de metale care degajă la ardere o temperatură înaltă, folosit la producerea aliajelor de fier şi în sudură, ca substanţă incendiară).

În ciuda faptului că turnul sudic a fost lovit mai târziu decât cel nordic, la ora 9:03, de al doilea avion, acesta s-a prăbuşit primul! Analiza traiectoriei arată că al doilea avion nu a lovit în plin structura centrală de rezistenţă a turnului!
Van Romero, cercetător şi vicepreşedinte la Institutul de Minerit şi Tehnologie din New Mexico, a declarat iniţial, cu sinceritate, că prăbuşirea clădirilor a fost prea „estetică“ pentru a putea fi rezultatul coliziunii  structurii cu un avion. După 10 zile, din motive misterioase, el şi a schimbat complet declaraţia, spunând că, în mod cert, focul este cel care a determinat prăbuşirea acestora.
Hyman Brown – profesor de inginerie civilă, şeful de şantier al World Trade Center a declarat că WTC a fost proiectat să reziste oricăror uragane, vânturi puternice, bombe şi avioane care ar putea să-l lovească. Deşi proiectat să reziste la toate acestea, combustibilul unui avion ce a ars la 1000 de grade Celsius a slăbit, chipurile, oţelul din structura de rezistenţă a întregii clădiri, care nici nu se topeşte decât la 1.600 de grade Celsius!
Kevin Ryan, de la Underwriters Laboratories, compania care a omologat oţelul folosit în World Trade Center, într-o scrisoare adresată lui dr. Frank Gayle, specialist în metalurgie la Institutul Naţional de Standarde şi Tehnologie (NIST) şi şeful echipei de experţi care a realizat investigaţiile la WTC, scrie că metalul era omologat conform standardelor ASTM E119 şi că temperatura la care mostrele din acest oţel trebuie expuse ca să cedeze este de peste 1.000 de grade, timp de câteva ore. De asemenea, el a declarat că ar fi fost nevoie de temperaturi de peste 1.600 de grade Celsius pentru ca oţelul din care s-au realizat armăturile edificiilor WTC să se topească. La câteva zile după această declaraţie care contrazicea versiunea oficială, conducerea companiei l-a concediat.
Trebuie să observăm că FAA (Administraţia Federală a Aviaţiei) nu a dezvăluit informaţii despre traiectoria avioanelor şi nu a pus la dispoziţie înregistrarea conversaţiilor dintre piloţi şi FAA. Existau, în fiecare dintre aceste avioane mari, două cutii negre care au fost special construite astfel încât să reziste la condiţii extreme. Cu toate acestea, FAA a declarat, în mod cu totul incredibil, că toate cele opt cutii negre au fost, în mare măsură, distruse!

Cursa 93 nu s-a prăbuşit, ci a fost doborâtă, se pare, de avioane militare

Cel de-al treilea avion deturnat, cursa United 93, a decolat din New Jersey, s-a îndreptat spre Ohio, apoi a virat şi s-a întors către Washington DC. Se presupune, fără vreo dovadă, că pasagerii au dat telefoane celor dragi. Proiectul Achilles a demonstrat, însă, că posibilitatea de a folosi telefoanele celulare la altitudinea la care se presupunea că zburau avioanele este foarte mică. Astfel, probabilitatea de a reuşi un apel telefonic la o altitudine de 10 km este de 0,006%. La o altitudine de 1,2 km, probabilitatea de a efectua o convorbire telefonică este de 0,4%. Practic, imposibil.
S-a mai fabulat că, la un moment dat, persoane precum Scott Beamer şi alţii au încercat să preia controlul avionului. Varianta oficială susţine că acesta s-a prăbuşit în timpul zborului din cauza luptei dintre pasageri şi terorişti.
Dacă analizăm, însă, trei aspecte esenţiale, concluzia la care ajungem este că, de fapt, avionul a fost doborât, nu s-a prăbuşit. Acestea sunt:
a. Nu au putut fi identificate resturi semnificative. Practic, resturile avionului au fost împrăştiate pe o rază de aproximativ 13 km;
b. Resturile constau din bucăţi foarte mici;
c. Martorii oculari au relatat că au auzit o explozie puternică în timp ce avionul era încă în aer şi că au văzut avioane militare în zonă.
Astfel, imaginile de la locul „prăbuşirii“ zborului United 93, departe de a fi conforme cu scenariul prăbuşirii unui avion, trimit prin toate elementele la o doborâre cu avioane de vânătoare.

În mod suspect, mai mult de jumătate din personalul dat dispărut în urma atacului fusese mutat în aripa dezafectată a Centrului Naval de Comandă al Pentagonului cu puţină vreme înainte de atac. Cine ar fi avut interesul să trimită brusc oamenii să lucreze în aripa dezafectată?

Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, în niciun caz de un Boeing 757 de 16 tone

Varianta oficială a evenimentelor afirmă că cel de-al patrulea avion deturnat, zborul 77, a lovit Pentagonul. Să trecem în revistă câteva date semnificative despre acest edificiu, în legătură cu evenimentele din 11 septembrie 2001.

Pentagonul este una dintre cele mai mari clădiri de birouri din lume şi găzduieşte Departamentul American al Apărării. Este situat pe malul râului Potomac din Virginia, Arlington, în dreptul Washington D.C. Clădirea are forma unui pentagon regulat şi este formată din cinci „inele“ concentrice, interconectate prin pasaje. Construcţia sa a început în septembrie 1941 şi a fost terminată în 1942. În prezent, mai mult de 25.000 de civili şi militari lucrează acolo.

Cel mai bine apărat dintre edificiile armatei americane este cel al Pentagonului. Prin urmare, atunci când ni se spune că un avion a fost deturnat de către terorişti şi se îndreaptă spre capitală, iar Centrul Militar de Comandă al întregii Americi este paralizat şi nu reacţionează în niciun fel, este firesc să ne manifestăm cu scepticism şi să nu credităm această versiune neverosimilă, ca să nu spunem imposibilă.
Deşi în Washington D.C. există mai multe camere video şi echipamente de supraveghere decât oriunde în lume, Armata a publicat, în mod suspect, doar 2 imagini ale atacului, care nici măcar nu evidenţiază avionul atacator.
Înregistrările video ale sistemelor de supraveghere de la clădirile din jur (hoteluri, benzinării etc.) care au surprins adevărata desfăşurare a evenimentelor au fost ridicate de FBI şi s-a impus, printr-un ordin de securitate naţională, tăcerea asupra acestora. Ori, dacă nu era nimic de ascuns, de ce să fie secretizate casetele?
Cu puţină vreme înainte de atac, o decizie cel puţin stranie a comandamentului a făcut ca o parte din personal să fie trimisă să lucreze tocmai în aripa dezafectată – care nu mai adăpostea la momentul acela nici angajaţi, nici birouri, nici calculatoare! – în care a intrat avionul. 124 de oameni şi-au pierdut astfel viaţa acolo. Pentru oricine este mai mult decât evident că această mişcare a fost premeditată!
În imaginile filmate şi prezentate imediat după impact, se poate observa că în spărtura făcută în zid lipsesc cu desăvârşire urmele aripilor unui avion Boeing 757. Mai mult, geamurile clădirii erau intacte după impact. Un Boeing 757 de 16 tone lasă multe urme după un incident grav, soldat cu incendiu. Conform rapoartelor armatei, există doar două resturi (cu totul nesemnificative) care se presupune că provin de la avion, o piesă foarte mică şi nedefinită de metal şi o piesă de aluminiu. Întrebarea evidentă este: unde sunt motoarele, care cântăresc câte patru tone fiecare? Dar trenurile de aterizare şi multe alte resturi ce rezultă din prăbuşirea unui avion? Cel mai probabil este că ele s-au evaporat ca prin farmec, dacă au existat vreodată…
Toate acestea conduc la concluzia că, de fapt, Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, probabil un avion militar, şi nu de un Boeing 757, aşa cum s-a declarat oficial, pentru a da dimensiuni apocaliptice „atacului terorist“.
Zborul 77 a dispărut în totalitate de pe radar în timp ce se îndrepta către vest, spre Ohio; nimeni nu a declarat că l-ar fi văzut la întoarcerea sa spre Washington. Se pare că NORAD nu a trimis niciun avion să investigheze ce s-a petrecut cu această cursă decât după prăbuşire.
Această fotografie evidenţiază zona din clădirea Pentagonului afectată de impactul cu avionul. În imaginea de jos avem o simulare a coliziunii cu un  Boeing 757. Este evident că în această situaţie zona avariată trebuia să fie de aproape 40 de metri, adică dublă. Singura ipoteză plauzibilă este că Pentagonul a fost lovit de  un avion militar uşor, de dimensiuni simţitor mai mici.

Invazia Afganistanului, realizată pentru însuşirea cu forţa a resurselor petroliere

La 15 august 2001, o serie de lideri talibani se aflau în Houston, pentru a negocia cu societatea Unocal (Union Oil Company of California) dreptul de a construi o conductă de gaz în zona zăcămintelor afgane de petrol şi gaz, cunoscute drept unele dintre cele mai bogate din lume. Societatea Unocal avea strânse legături cu vicepreşedintele Dick Cheyney. Talibanii nu au acceptat termenii propuşi de americani. Consecinţele au urmat imediat:

a. Preşedintele Bush a semnat un ordin, datat înainte de 11 septembrie 2001, pentru organizarea unui atac asupra Afganistanului;
b. Noul Preşedinte al Afganistanului este o marionetă a americanilor – un fost înalt funcţionar de naţionalitate afgană al societăţii Unocal;
c. Prima dintre afacerile realizate de conducătorii Alianţei Nordice Afgane, instalaţi la putere de către americani, a fost acordul cu Unocal de a construi conducta de gaz în termenii impuşi de SUA.
În timpul invaziei, forţele aeriene americane au trimis mii de avioane pentru a lansa rachete de înaltă tehnologie în Afganistan asupra câtorva birouri, magazine, şcoli, spitale şi locuinţe. Mii de soldaţi au fost trimişi pentru a invada Afganistanul, pentru a le distruge modesta armată şi pentru a le doborî guvernul. Congresul american a dat preşedintelui votul pentru acţiune. Totuşi, Congresul nu a declarat niciodată război, aşa cum este clar specificat în Constituţia americană.
În orice caz, niciunul dintre cei despre care s-a spus că ar fi participat la „atacurile teroriste“ nu era din Afganistan. Ben Laden a susţinut că nu el este autorul, iar talibanii au afirmat că-l vor preda pe Ben Laden dacă SUA le oferă vreo dovadă că el a fost implicat.
Forţele speciale americane au dirijat şi au susţinut Alianţa Nord-Atlantică pentru a învinge forţele talibanilor. Nu a fost o bătălie în adevăratul sens al cuvântului. Americanii, cu arme avansate, de secol XXI, din programul militar supranumit Războiul Stelelor, au luptat contra unor crescători de capre, cu puşti şi arme mai vechi cu un secol. Una dintre strategiile favorite ale armatei americane în această vânătoare de raţe era de a lansa bombe incendiare din avioane care zburau la altitudini cu mult în afara razei de acţiune a tunurilor rudimentare ale talibanilor. Aceste bombe împrăştiau o substanţă  derivată din petrol pe o zonă de mărimea  unui teren de fotbal. În timp ce această substanţă era împrăştiată la sol, ea lua foc, provocând o combustie deosebit de puternică şi absorbţia aerului respirabil din acel perimetru. Nicio fiinţă nu putea supravieţui acestui holocaust. După o asemenea confruntare în nordul Afganistanului, aproximativ 2.000 de talibani au fost luaţi prizonieri. „Învingătorii“ i-au îndesat pe prizonieri în camioane, lăsându-i să se „coacă“ sub soarele puternic, fără a le da hrană sau apă. După mai multe zile, cei care mai erau în viaţă, mulţi dintre ei doar nişte băieţandri, au fost scoşi din maşini, împuşcaţi în cap şi îngropaţi în nişte morminte săpate superficial.
Care este rezultatul războiului din Afganistan? Constituţia americană a fost încălcată, mii de membri nevinovaţi ai unor triburi au fost ucişi. A fost instaurat un guvern-marionetă, condus de un fost angajat al corporaţiei Unocal. Conducta de petrol pentru Unocal a fost asigurată. Nivelul de viaţă al populaţiei din Afganistan a scăzut vertiginos. Banca Mondială şi FMI controlează acum economia Afganistanului. Producţia de opiu a crescut cu peste 900%. Pe scurt, francmasonii au obţinut, printr-un procedeu demonic, controlul asupra unei noi ţări.
Zeci de mii de victime ucise de politica americană
Pe 11 septembrie 2001, 2.998 de persoane au fost ucise în New York, în Pennsylvania şi la Pentagon. Acesta este considerat „cel mai cumplit atac terorist din istorie“.
Conform profesorului Mark Harold de la Universitatea New Hampshire, între 7 octombrie şi 7 decembrie 2001, forţele speciale americane au ucis cel puţin 3.800 de oameni nevinovaţi din triburile afgane, majoritatea bătrâni, femei şi copii. Profesorul Harold spune că aceasta este doar varianta publicată în rapoartele mass-media şi că numărul real al non-combatanţilor măcelăriţi se apropie, probabil, de 5.000. Ziarele din India au raportat mai mult de 20.000 de persoane ucise. Toate acestea s-au săvârşit în numele poporului american, sub titlul „Operaţiunea Dreptate Infinită“.
George Bush alături de Donald Rumsfeld în faţa zonei avariate a Pentagonului, după „atentatul terorist“. Bush afişează şi cu această ocazie un semn masonic transmiţând un mesaj „fraţilor“ săi.
Masonii Bush şi Cheney, împreună cu restul conducerii militare, au utilizat toate strategiile posibile ca să primească susţinere internaţională pentru a ataca Irakul. Pretextul lor era că Sadam a creat un imens arsenal de arme de distrugere în masă, precum şi un program secret de înarmare cu rachete. Această versiune are însă o „scăpare“ majoră: chiar americanii au distrus, în 1991, toată dotarea militară şi infrastructura Irakului, iar de atunci au instituit starea de embargo şi au adus observatori din SUA. Conform rapoartelor Naţiunilor Unite, aproximativ o jumătate de milion de copii irakieni au murit de foame şi din cauza lipsei asistenţei medicale, în urma embargo-ului.
Fără să discutăm crimele de care se făcea sau nu vinovat Saddam, este important să ştim că acesta a spus, în repetate rânduri, că ţara sa este deschisă oricărei inspecţii. Conform inspectorului ONU Scott Ritter, puşcaş marin şi republican până-n vârful unghiilor, susţinător al lui Bush, Irakul nu deţine niciuna dintre aceste arme.
În prezent, armata SUA se află în Irak. Peste 1.000 de soldaţi americani au fost ucişi. Peste 9.000 au fost trimişi acasă răniţi. America a cheltuit peste 250 de miliarde de dolari. Estimările oficiale afirmă că au fost ucişi peste 15.000 de irakieni, dar se vehiculează în mod neoficial cifre de până la 100.000 de morţi, majoritatea civili. Poporul irakian a fost zdrobit, umilit, adus la extrema sărăcie. A fost mutilată o întreagă societate, iar centrul Irakului a devenit un deşert arid, datorită utilizării bombelor cu uraniu sărăcit. În plus, au apărut nenumărate cazuri de malformaţii congenitale la noii-născuţi, din cauza expunerii părinţilor la radiaţii! Toate acestea, fără ca Irakul să fi deţinut vreodată o armă de distrugere în masă.
Prin aceste atentate, secta malefică a francmasoneriei a realizat încă un pas spre împlinirea obiectivelor prestabilite ale criminalei politici globaliste şi ale instaurării Noii Ordini Mondiale. Rămâne să hotărâţi singuri dacă fantastica poveste despre „atacul terorist“ ce a fost repetată, la nesfârşit, de o mass-media aflată în slujba capilor masonici este mai credibilă decât lista lungă şi consistentă de fapte care probează acest trist adevăr.
Bibliografie:
1. Webster Griffin Tapley, 9/11 Synthetic Terrorism, Made in SUA, Progressive Press, 2005
2. Greg Felton, author of “Enemies by Design: Inventing the War on Terrorism,” Progressive Press, 2005
3. Wisnewski, Gerhard, Les Dessous Du Terrorisme (Top Secret) – Qui Dirige Le Monde Par La Peur?, Editions Demi-Lune, 2007
4. Nafeez Mosadeq Ahmed, La Guerre contre la Verite, Editions Demi-Lune, 2006
5. Conspiracies, Conspiracy Theories, and the Secrets of 9/11, Mathias Brockers
6. The 9/11 Commission Report: Omissions And Distortions, David Ray Griffin
7. Michael Rupert, Crossing the Rubicon, New Society Publishers, 2004
8. Victor Thorn, Le Proces du 11 Septembre ou Le 11 Septembre a L’epreuve des faits,Editions Demi-Lune, 2005″[2]

11 septembrie 2001: Turnurile gemene nu s-au prăbușit în urma unui atentat terorist – Dezvăluirile curajoase ale unui agent secret
Motto: “Războaiele încep prin minciuni”

11 septembrie a fost un nou Pearl Harbor. Aceasta este ipoteza omului politic german Andreas von Bulow, fost membru al comisiei parlamentare de control al serviciilor secrete germane. Într-un interviu acordat revistei franţuzeşti Le Choc du Mois, acesta susţine că 11 septembrie a fost o operaţiune “sub acoperire” a serviciilor secrete. Scopul acestor evenimente îngrozitoare era de a creşte panica în sânul comunităţilor americane şi europene în faţa pericolului musulman şi de a obţine un pretext pentru a ataca Afghanistanul şi Irakul.

De ce paralela cu Pearl Harbour? Pe 7 decembrie 1941 a avut loc atacul Japoniei asupra bazei americane de la Pearl Harbor, determinând astfel intrarea Statelor Unite în cel de al doilea război mondial. Mai puţin cunoscut este faptul că FBI-ul şi Serviciul de Informaţii al Marinei Americane cunoşteau cu exactitate momentul când va avea loc acest atac.

Traducere după un articol publicat în revista Le Choc du Mois, nr. 4, din septembrie 2006

Complotul sinistru din data de 11 septembrie

Interviu cu Andreas von Bulow, realizat de Bruno Larebiere

Andreas von Bulow a fost secretar de stat al apărării şi apoi al cercetării ştiinţifice din cadrul guvernului german al lui Helmut Schmidt. Timp de 25 de ani a fost deputat al stângii socialiste în camera superioară a Parlamentului german (Bundestag). În vârstă de 59 de ani, este astăzi avocat în Bonn. A fost membru al comisiei parlamentare de control al serviciilor secrete germane şi a publicat, în 2003, o carte documentată despre evenimentele din 11 septembrie 2001, asupra cărora conduce o anchetă în colaborare cu un grup de cercetători americani. După el, versiunea oficială nu stă în picioare nici un moment. Ipoteza sa: 11 sepembrie a fost un nou Pearl Harbor, confirmă zicala că “războaiele încep prin minciuni”.

Bruno Larebiere: După 11 septembrie 2001, se părea că nu există nici o îndoială că teroriştii islamici au deturnat avioanele care au lovit turnurile WTC şi Pentagonul. Ce v-a făcut să puneţi la îndoială această versiune a faptelor?

Andreas von Bulow: Ca primă reacţie, am fost şi eu îngrozit de aceste atentate. După ce a trecut primul şoc, mi-am pus imediat întrebarea “Cui bono?” (Cine beneficiază de acestea? – întrebare esenţială în investigaţiile criminalistice). M-am întrebat cui i-ar aduce profit această acţiune înspăimântătoare şi în acelaşi timp spectaculoasă. Răspunsul meu bine documentat şi argumentat este următorul: atentatele din 11 septembrie dăunează cauzei islamice, dar serveşte intereselor celor care fac propagandă pentru lupta împotriva lumii islamice de ani de zile. Un prim argument: aproape în acelaşi timp cu imaginile avioanelor lovind turnurile World Trade Center au fost difuzate de televiziuni imagini cu grupuri de palestinieni bucurându-se, chipurile, datorită loviturii date. Difuzarea acestor imagini a fost atât de bine sincronizată încat a ridicat întrebarea unei propagande bine organizate.

Şi de fapt, câteva zile mai tarziu, citeam într-un comunicat al fostului adjunct al primarului Ierusalimului că o echipă a Ministerului Apărării israeliene a filmat acele imagini după ce a distribuit în prealabil dulciuri persoanelor care se aflau într- o piaţă arabă. Râsul acestor oameni nu avea deci nimic de-a face cu înspăimântătorul atentat, dar, într-un interval de câteva secunde, a traversat Atlanticul, ajungând în studiourile de televiziune ale Statelor Unite. O performanţă de prim plan. Acest lucru m-a alertat şi după aceea nu am mai exclus ideea unei operaţiuni “sub acoperire” a unuia sau a mai multor servicii secrete.

Explozibil pentru a distruge turnurile gemene

BL: Ce elemente concrete aţi descoperit în urma investigaţiilor şi analizelor dumneavoastră, care vă permit să respingeţi versiunea oficială?

AB: Constatăm, în lumina dovezilor descoperite între timp, că prezentarea oficială a evenimentelor din 11 septembrie, realizată de guvernul american este total insuficientă şi este pur şi simplu complet contrară adevărului. Noi am aflat, după numeroase cercetări incluzând poliţişti, pompieri, ocupanţi ai turnului, dar şi observatori exteriori, că prăbuşirea clădirilor a fost precedată de explozii puternice. Deşi majoritatea dovezilor aflate în scheletul metalic au dispărut sau s-au topit rapid, am reuşit să scoatem la lumină anumite probe care dovedesc utilizarea de termit (şi în plus de sulf), un explozibil care serveşte la demolarea clădirilor. Aceasta explică temperaturile foarte ridicate ale dărâmăturilor turnurilor, ca acelea pe care NSA (Agenţia de Securitate Naţională – în engleză: National Security Agency) le-a descoperit încă în aer cinci zile mai târziu.

Turnurile au avut o cădere liberă, adică au avut viteza de prăbuşire a unei sfere de oţel lansată de la o înălţime de 400 de metri. În 15 secunde, imensa clădire a fost complet dislocată în plan orizontal. “Teoria clătitei” nu poate explica acest fenomen. Din 236 de piloni externi din oţel ai turnului Nord, doar 39 au fost afectaţi. Restul era foarte bine susţinut, cu atât mai mult cu cât era legat la o reţea enormă din 47 de traverse imense din oţel special care se găseau în centrul clădirii. Temperaturile n-ar fi putut fi atât de ridicate pe cât s-a afirmat, pentru că pompierii au avansat până în punctul de impact al avioanelor şi s-au găsit în faţa unui foc uşor de stăpânit.

În cazul World Trade Center este vorba, deci, despre trei serii de evenimente criminale în legătură unele cu celelalte. Au fost exploziile, care au făcut să cadă trei dintre clădiri. Elementul cel mai important în explicaţie ar fi turnul World Trade Center 7, care nu a fost atins nici de avioane, nici de rămăşiţele turnurilor gemene, dar care s-a prăbuşit sub propria greutate în după-amiaza lui 11 septembrie, când incendiile erau de amploare redusă, şi asta într-o cădere liberă de câteva secunde. Proprietarul WTC, Larry Silverstein – un multimiliardar de origine israeliană – a asigurat clădirile cu câteva săptămâni mai devreme contra actelor teroriste. Ancheta oficială nu a îndrăznit să abordeze subiectul lui WTC 7. Acest turn găzduia serviciile CIA din New York şi un post central de comandament, protejat de bombe şi de actele teroriste, al primăriei New York-ului.

Apărarea aeriană a SUA nu a apărat ţara de avioanele aşa-zis deturnate

Listele de pasageri ale companiilor aeriene nu au descoperit nici unul dintre numele celor 19 islamişti despre care s-a spus că ar fi deturnat avioanele şi le-ar fi dirijat ulterior spre clădiri. În plus, conform unui comunicat BBC, doar şapte dintre pretinşii autori ai atentatelor au fost declaraţi în viaţă. În sfârşit, după şeful FBI, nici unul dintre autorii atacului citaţi pe 11 septembrie nu este clar identificabil. De altfel, conform FBI, Ossama Bin Laden – vechiul partener al CIA din vremurile luptelor împotriva Uniunii Sovietice în Afganistan – nu este pe lista teroriştilor căutaţi după 11 septembrie. Nu există nici o înregistrare video a teroriştilor în momentul apropierii de avion. Iar valizele conţinând informaţii revelatoare despre terorişti, aparţinând unui bărbat pe nume Mohammed Atta, au căzut în mâinile FBI.

Toate acestea puse cap la cap, conţinutul valizei – testamentul aşa-zisului terorist, scrisori, directive pentru înmormântare şi uniforma Lufthansei, dar şi maşina, parcată la vedere, conţinând instrucţiunile de zbor pentru Boeing-uri, aduse ca probe ostentative, par să indice că avem de-a face cu o pistă falsă, trasată de serviciile secrete, cu “vrăbiuţe” şi ţapi ispăşitori meniţi să ascundă faptele.

Mai rămâne deturnarea şi pilotarea avioanelor. Timp de mai mult de o oră, un haos total a domnit în sânul apărării antiaeriene a coastei de Est a unicei superputeri mondiale. Până pe 11 septembrie, avioanele de vânătoare de intercepţie interveniseră de 67 de ori după o încălcare a regulilor. N-a fost şi cazul pentru 11 septembrie. Controlorii aerieni civili şi apărarea antiaeriană militară nu au fost informaţi sau au fost, dar mult prea târziu şi urmăritorii nu şi-au întreprins patrularea decât la o treime din viteza lor maximă. Toate au ratat cele patru obiective. Nu este surprinzător, pentru că guvernul avea în curs, în acea zi cel puţin patru manevre aeriene, care deplasau avioane în direcţia Polului Nord sau care trebuiau să servească la capturarea, sub formă de exerciţiu, a până la 20 de avioane deturnate. Manevrele au fost din aceasta cauză artificial introduse în calculatoarele şi ecranele controlorilor de la sol ai Agenţiei Federale de Aviaţie (FAA). Controlorii nu ştiau ce era considerat manevră şi ce era exerciţiu . Cu câteva luni înainte, responsabilitatea cooperării între FAA şi Norad (Comandamentul Apărării Aeriene a Americii de Nord) a fost transferată vicepreşedintelui Statelor Unite, Dick Cheney.

Lipseşte totuşi avionul despre care se presupune că ar fi lovit Pentagonul. Pagubele suferite de clădiri nu coincid cu profilul avionului deturnat. Ţine de un miracol faptul că avionul a traversat cinci cercuri ale clădirii Pentagonului fără a-şi pierde giganticele reactoare. Lipsesc resturile avionului. Tambururile pentru cabluri, din lemn, sunt încă intacte după impact, în linia de acces. Este foarte probabil să fie vorba despre un avion telecomandat sau despre o rachetă care a lovit acea parte a clădirii Pentagonului în care nu există de altfel niciodată personal. Fotografiile obiective ale camerelor de supraveghere aflate în jurul Pentagonului au fost confiscate şi nu au mai fost restituite.
Vinovatul trebuie căutat în cercul apropiat al lui Bush

BL: Care este, în concluzie, teza sau cel puţin ipoteza dumneavoastră cu privire la ceea ce s-a petrecut cu adevărat pe 11 septembrie 2001?

AB: În timpul ultimilor cinci ani, guvernul Statelor Unite a făcut totul pentru a împiedica urgentarea unei explicaţii complete, de manieră calificată, a evenimentelor de pe 11 septembrie. Experţii au fost incomodaţi de necesitatea respectării secretului, de interdicţiile de a da declaraţii, de obligaţiile de confidenţialitate. Comportamentul Statelor Unite este suspect pentru că 11 septembrie ar fi revelat în mod simplu o listă de hibe în sistem, important de a fi depistate şi corectate ulterior. Nu doar că nu s-au explicat în mod riguros erorile autorităţilor şi conducătorii răspunzători nu au fost traşi la răspundere, ba chiar exact persoanele care au fost responsabile de erori în cazul 11 septembrie au fost promovate şi recompensate.

BL: Rămâne, în consecinţă, ipoteza conform căreia cercul cel mai intim al guvernului Bush a fost complicele, sau chiar autorul acestor fapte. Din punctul meu de vedere, pare plauzibilă ipoteza conform căreia aceste evenimente, bulversante pentru opinia mondială, şi anume deturnarea avioanelor, precum şi atacul care a urmat asupra turnurilor WTC, erau o operaţiune sub acoperire, efectuată de specialişti ai serviciilor secrete menită să fie pusă în cârca celor 19 arabi de identitate neclarificată şi a şefilor lor din munţii Afganistanului. Dovezile împotriva lor fiind la fel de vizibile ca urmele lăsate de o turmă de elefanţi, FBI trebuia în mod necesar să cadă în picioare.

AB: Foarte probabil piloţii au pierdut controlul avioanelor sub acţiunea unei comenzi la distanţă. Această tehnică este perfect funcţională şi implementată în Statele Unite pentru pilotajul avioanelor civile care fac obiectul unei deturnări de către piraţii aerului. Controlul avionului poate fi reluat de către aceştia din urmă de la sol sau din spaţiul aerian. Deconectarea transponderului, care permitea identificarea automată a celor patru avioane, susţine teoria unei astfel de operaţiuni. Cele aproximativ 30 de minute în timpul cărora avioanele au zburat către Vest, înainte de a fi orientate către ţintă, au servit la ştergerea automată a tuturor înregistrărilor vocilor şi comezilor celor 30 de minute precedente. Aceasta ar fi împiedicat, de asemenea, reconstituirea derulării deturnărilor în cazul în care cutiile negre ar fi fost regăsite. Ori, fie acestea nu au fost găsite, fie conţinutul lor nu a fost revelat din motive de confidenţialitate.

Cu un an înainte de atentate scenariul era deja scris

Scopul acestor evenimente abominabile era acela de a creşte panica în sânul comunităţii americane, dar şi al lumii europene, în faţa pericolului musulman şi de a obţine un pretext pentru a ataca Afghanistanul şi Irakul. După 24 de ore, administraţia americană începuse să vorbească despre un război mondial pe care nu mai puţin de 60 de ţări trebuiau să-l ducă alături de ea împotriva terorismului internaţional.

Făcând abstracţie de aceasta, autorii exploziilor trebuiau să cunoască în detaliu planurile turnurilor. Este chiar posibil ca o parte dintre acestea să fi fost identice. Au realizat prăbuşirea clădirilor, inclusiv pe cea a turnurilor WTC-7, extrem de dubios, ca “demolări controlate”. Cu câteva zile înainte de 11 septembrie, clădirile au fost de mai multe ori în pană de curent. În consecinţă, camerele video ale clădirii pline de azbest erau deconectate. Chiar şi câinii dresaţi să detecteze explozibil au fost temporar scoşi din sistemul de securizare înainte de 11 septembrie.

BL: 11 septembrie se înscrie, deci, ca “evenimentul catastrofic catalizator”, după exemplul Pearl Harbour, oarecum dorit în ”Project for the New American Century” (PNAC) publicat cu un an mai devreme de un grup de neo-conservatori, printre care Dick Cheney şi Paul Wolfowitz?

AB: Într-adevăr, cu un an înainte de 11 septembrie, cercul cel mai restrâns al guvernului Bush redactase un fel de scenariu al acestei zile. În acest document autorii pretind o creştere masivă a bugetului militar, în ciuda dispariţiei Uniunii Sovietice, pentru a putea garanta dominaţia mondială şi regională a Statelor Unite pe parcursul următorului secol. Ei cer împuşcarea lui Saddam Hussein, mai degrabă ca pretext pentru construirea unei gigantice baze militare în sânul teritoriilor petroliere ale Orientului Apropiat. Conform autorilor- domnii Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz, Perle şi Jeb Bush, fratele lui George W. Bush, era totuşi dificil să convingi electoratul american de necesitatea deblocării fondurilor necesare. Un nou Pearl Harbour, zguduind lumea, putea să remedieze acest lucru, permiţând aderarea marelui public, de pe o zi pe alta, la ceea ce se poate numi complexul militaro-industrial.

Ossama Bin Laden, o invenţie a serviciilor secrete

BL: Se poate deci vorbi de complot veritabil, intern până la complex militaro-industrial şi în slujba statului american, al cărui scop final era acela de a prelua conducerea ţării pentru a devia complet politica externă a Statelor Unite, ştiind că George W. Bush fusese ales cu mai puţin de un an înainte? Pentru a vorbi mai clar, ceea ce s-a produs pe 11 septembrie 2001 a fost o lovitură de stat?

AB: După cum am mai afirmat deja, concluzii definitive nu pot fi trase fără investigaţii din partea poliţiei judiciare, a ministerului public şi a judecătorilor. După părerea mea, în afară de aceasta, în Statele Unite domneşte un consens între diferitele părţi conform căruia această ţară, în calitate de unică putere mondială, are de acum înainte dreptul de a-şi însuşi rezervele de materie primă ale planetei, devenite cruciale, în special petrolul teritoriilor musulmane. Aceasta este de fapt punerea în practică a planului lui Zbigniew Brzezinski, unul dintre cei care au conceput geopolitica americană . După prăbuşirea Uniunii Sovietice, înlănţuirea actelor teroriste provenind din lumea musulmană ajută la amplificarea urii faţă de un nou inamic, islamismul. Profesorul Samuel P. Huntington, apropiat al CIA, a explicat că această ură este necesară pentru coeziunea “lumii occidentale”.

BL: Dacă teza pe care o susţineţi este adevarată, cine este atunci Ossama Ben Laden? Şi ce este Al Qaida?

AB: Al Qaida este aproape sigur o invenţie a serviciilor secrete. În lumea arabă Al Qaida semnifică “bază de date”. Sunt înscrişi în aceasta bază toţi tinerii musulmani, născuţi în mai mult de patruzeci de ţări musulmane, care luptau în Afghanistan pe timpul armatei sovietice sub egida serviciilor secrete din Pakistan, Statele Unite şi Arabia Saudită în scopul de a speria armata sovietică ca şi luptători ai libertăţii, cu ajutorul armelor provenind din arsenalul american.

După sfârşitul conflictului, aceşti soldaţi, formaţi în terorism în Uniunea Sovietică, au devenit disponibili pentru alte misiuni. Am putut astfel şi îi putem mereu regăsi pe aceşti “Afgani” în focare de criză ca Bosnia, Albania, Montenegro sau Cecenia, aproape de fiecare dată acolo unde interese americane sunt în joc. Şi, în sfârşit, Ossama Ben Laden a recrutat în jur de 10.000 de combatanţi pentru CIA în cadrul intervenţiilor în Afghanistan. El a fost un ofiţer al “Marii table de şah ” a CIA, imaginată de Zbigniew Brzezinski, consilier al securităţii preşedintelui Carter.

Colin Powell a minţit în faţa Adunării Generale a ONU

BL: Dacă pe 11 septembrie a fost complot, cum explicaţi faptul că nici un şef de stat sau de guvern, nici un ministru european în funcţie nu l-a denunţat, şi că toată lumea, în afara unor personalităţi izolate ca dumneavoastră, nu denunţă ceea ce ar fi una dintre cele mai impresionante manipulări din istoria umanităţii?

AB: Pearl Harbour era deja o gigantică manipulare a Casei Albe, una dintr-o lungă serie. Războaiele încep prin minciuni. Acestea nu devin credibile decât dacă mass-media este pregătită să le difuzeze şi să se opună demascării lor. Aşa se procedează aproape întotdeauna în Statele Unite şi practic la fel se petrece şi în Europa. Întrebările evidente, logice, nu sunt formulate. Aceasta permite guvernului să evite să dea un răspuns. Acela care abordează problema minciunilor evidente ale guvernului este calificat drept partizan al teoriei complotului. Atunci când Colin Powell, fostul secretar de stat (ministru al Afacerilor Externe) al Guvernului Bush a acuzat Irakul, în faţa Adunării Generale a Naţiunilor Unite, că dispune de arme de distrugere în masă , toată lumea ştia în sală, după spusele ambasadorului Germaniei, că era o urzeală de minciuni. Dar nu a îndrăznit nimeni să-l contrazică. Nu este simplu pentru nici un om de stat şi pentru nici un stat să se pună în calea unicei superputeri mondiale. Şi cu atât mai puţin în public.

BL: Aţi publicat în 2003 o carte despre acest subiect intitulată „Die CIA und der 11 September. Internationale Terror und die Rolle der Geheindienste ” (editura Piper). Cum a fost primită această lucare în Germania? Cum se face că nu a fost niciodată tradusă în Franţa? Care au fost urmările apariţiei ei în Statele Unite?

AB: Această carte a devenit imediat un best-seller. Câţiva jurnalişti neaparţinând cercului puterii, provenind din lumea radioului, a câtorva sectoare de televiziune şi a câtorva ziare au emis o critică foarte pozitivă a lucrării prin care mi-au dat ocazia de a vorbi despre aceste fapte, cât se poate de complexe şi de puţin comprehensibile pentru cetăţeanul de rând. Ori, în momentul în care succesul a devenit vizibil, o contra-ofensivă perfidă a fost lansată, din iniţiativa câtorva reviste printre care şi Der Spiegel. Afirmaţiile mele au fost mai întâi deformate în aceste publicaţii şi tratate ca o teorie a complotului ciudată şi absurdă. Argumentele perfide erau la fel de primare ca şi cele pe care am văzut că le folosea media americană. În mod vizibil, maşina de propagandă a administraţiei americane nici măcar nu şi-a dat silinţa să avanseze argumente câtuşi de puţin diferite pentru publicul european.

Mass-media, noul “idiot util”

BL: Cum explicaţi dumneavoastră lipsa de curiozitate a mass-mediei europene în privinţa evenimentelor din 11 septembrie, care îi tratează sistematic drept “paranoici” şi îi cataloghează drept “revizionişti” pe toţi cei care îndrăznesc să se îndoiască de versiunea oficială?

AB: După cum v-am spus, procesul este acelaşi ca şi în Statele Unite. Cu câteva mici excepţii, tot ce ar putea repune în discuţie versiunea falsificată a administraţiei este înăbuşit. Dan Rathercelebrul prezentator de televiziune, a răspuns BBC-ului, care îl întreba de ce nu pune întrebări critice, prin cuvinte frumoase invocând sentimentele sale patriotice. După el, un jurnalist critic îşi asumă riscul, aşa cum s-a petrecut în Africa de Sud, de a se trezi cu un pneu încins în jurul gâtului. De atunci, mass-media face în mod complet dovada unei ruşinoase laşităţi care o împiedică să abordeze subiectele în mod independent şi critic. Este necesar să ne amintim că la sfârşitul războiului din Vietnam, CIA a fost constrânsă să remunereze mai multe sute de jurnalişti din întreaga lume.

BL: Am putea spune că există două istorii: istoria oficială, propagată de mass-media – noul “idiot util” şi istoria care se derulează în mod real, care este de multe ori fructul acţiunii subterane a serviciilor de informaţii?

AB: Într-adevăr, aceasta este tehnica folosită. CIA, dar şi alte servicii secrete, au drept sarcină realizarea unor operaţii secrete, adică opera ţiuni care nu pot fi identificate ca atare, în numele raţiunilor statului. Actele de terorism, insurecţiile şi loviturile militare de stat fac parte din aceasta. Fireşte, alături de orientarea opiniei publice în cadrul războiului psihologic.

BL: Ce credeţi despre teza conform căreia “tranziţia democratică” sau “revoluţiile de catifea”, aşa cum au fost în Ukraina sau în România, ar fi astăzi formele cele mai rafinate de complot? Ar fi vorba de acum înainte, pentru a prelua puterea, nu de a organiza un puci, ci de a manipula opinia publică?

AB: Pentru a declanşa revoluţia portocalie în Ucraina au fost folosite nu mai puţin de 30 de milioane de dolari, conform surselor oficiale ale Bugetului Federal American. Ori aceasta nu reprezintă, în general, decât o parte din cheltuielile implicate la modul real, care sunt de foarte multe ori fonduri ce provin din lumea drogurilor. Campania de publicitate împotriva unui guvern şi în favoarea unui guvern nou, convenind Statelor Unite, face parte din rutina CIA.

Jurnalişti aparţinând CIA sunt de aceea membri ai principalelor redacţii şi ai principalelor servicii de informaţii. Ţări şi oameni politici pot, în această manieră, să fie discreditaţi de propriul popor. Sau se produc crime spectaculoase înaintea alegerilor, a căror neprevenire sau neelucidare poate fi imputată unei personalităţi conducătoare.

Între KGB şi CIA

BL: Nu este prima dată când puneţi în lumină manipulări de mare anvergură orchestrate de serviciile de informaţii. Puteţi să ne daţi exemple despre ceea ce aţi descoperit atunci când eraţi membru al Comisiei Parlamentare a Serviciilor Secrete Germane?

AB: Nu era mare lucru de descoperit. Serviciul de Informaţii al Guvernului Federal German provenea din secţiunea Armate Străine de Est ale Wehrmacht. A fost în întregime încorporat în CIA şi ulterior adus în componenţa noii Republici Federale Germane în calitate de nou serviciu secret străin. În cursul anilor în care aparţinea de CIA, transmitea americanilor date pentru a favoriza un comportament isteric în faţa uriaşului rus. De-a lungul anilor, a devenit serviciul secret al unei democraţii parlamentare. Marile jocuri jucate cu minorităţile Uniunii Sovietice au luat sfârşit. Mai multe alianţe născute în această epocă s-au dovedit a fi foarte problematice pe o perioadă lungă de timp. Se poate de altfel ca aceste alianţe să fi jucat un rol inadecvat după dezmembrarea Iugoslaviei. Nu mai era atunci loc pentru manipulare.

BL: De-a lungul deceniilor exista în Europa de Vest tendinţa de a vedea pretutindeni în Europa mâna KGB-ului. Nu există o tendinţă exagerată astăzi de a se vedea pretutindeni mâna CIA sau a altui serviciu de informaţii american? Dar ce fac serviciile ruse, chineze, germane, franceze, italiene etc.?

AB: CIA este un serviciu secret al unei puteri mondiale care intervine în lume de decenii. Serviciile ruse şi chineze vor să se înarmeze contra operaţiilor secrete ale CIA. Ele cunosc tehnicile, ştiu cum să le utilizeze şi să le combată. Pentru a da ocazii de intervenţie trebuie să fie create tensiuni. Este posibil ca în cea mai mare parte a timpului, să se păstreze pacea în sânul minorităţilor etnice sau religioase prin negocierea compromisului, concesiunii de libertăţi sau de autonomie. Cu toate acestea, conducătorii ajung deseori la capătul resurselor atunci când serviciile secrete încep să recompenseze eventualele elemente agresive pentru agitaţia lor continuă.

Europenii trebuie să se emancipeze de sub “Fratele cel Mare”

Serviciile secrete ale puterilor mijlocii ale Europei nu pot decât să creeze, în mijlocul evenimentelor, o situaţie independentă de “Fratele cel Mare”. Acest lucru devine cu atât mai important cu cât Ministerul American al Apărării a creat un alt department pe lângă CIA, experimentat în acest domeniu, care trebuie să simuleze perpetuarea actelor teroriste pentru a justifica intervenţii militare.

Sarcina serviciilor secrete, ca şi aceea a autorităţilor de represie, ar fi deci, de a distinge veritabilele acte teroriste de operaţiunile sub acoperire. Musulmanii disperaţi, înrolaţi ca fraierii sunt acolo pentru a orienta serviciile secrete şi poliţia criminalistă pe o pistă greşită.

BL: Aveţi vreo legătură cu Scholars for 9/11 Truth, o asociaţie de oameni de ştiinţă, universitari şi militari americani care caută adevărul despre 11 septembrie? Au ei în mod real credibilitate în Statele Unite? Şi ne puteţi spune unde găsim lucrările lor?

AB: Europenii care critică falsificările americane ale istoriei sunt cu toţii extrem de îndatoraţi cercetătorilor americani izolaţi, perseverenţi şi plini de energie, care s-au reunit pentru a forma mişcarea Truth. Dacă eu am dobândit credibilitate în ochii lor, aceasta se datorează faptului că am fost unul dintre primii oameni politici suficient de importanţi care a îndrăznit să facă legătura între enormele absurdităţi prezentate şi ideea operaţiunilor sub acoperire efectuate de serviciile secrete. Nu găsim cheia enigmei decât dacă acceptăm ca ipoteză o operaţie de acest tip.

BL: Dumneavoastră înşivă aţi fost, timp de patru ani, secretar de stat pe lângă Ministerul Apărării. Ne puteţi asigura că nu aţi ascuns niciodată manipulări în acelaşi stil?

AB: Absolut. Deja în calitate de secretar de stat, am început foarte rapid să mă îndoiesc de frica inspirată de gigantul rus, la care NATO ţinea atât de mult. Mai târziu, m-am interesat de eliminarea conflictului Est-Vest şi de contribuţia pe care o puteau aduce din acest punct de vedere structurile militare din cele două tabere. Preocuparea mea era de a dezvălui manipulările şi nu de a le ascunde.”[3]


40 de argumente care arată că autorităţile SUA ştiau despre atacurile teroriste din 11 septembrie, dar nu au făcut nimic să le oprească
de  Renata Oprea

Acest articol are la bază informaţii din două articole deosebit de semnificative: „11 septembrie 2001: Nicio surpriză” – „September 11, 2001: No Surprise” de Russ Kick, articol apărut  în ediţia din 2002 a catalogului principal  Loompanics şi „Fost spion german spune: SUA a greşit în legătură cu 11 septembrie” – „Former Top German Spy Says: US Wrong About September 11” de Christopher Bollyn, articol apărut în ediţia din 28 ianuarie 2002 a „American Free Press.

Russ Kick spune în primul paragraf al articolului său: „SUA dispune de Agenţia Centrală de Contrainformaţii (CIA), Biroul Federal de Investigaţii (FBI), Agenţia de Securitate Naţională (NSA – National Security Agency), Serviciile Secrete, Defense Intelligence Agency (DIA), National Reconnaissance Office (NRO) şi găzduieşte şi alte agenţii de contraspionaj şi securitate. Aceste agenţii folosesc sistemul Echelon, care monitorizează majoritatea comunicaţiilor electronice din lume; sistemul Carnivore, care interceptează email-urile; sistemul Tempest, cu o tehnologie care poate citi ce afişează monitorul unui computer situat în altă clădire; sateliţii Keyhole care au o rezoluţie de 10 cm şi alte tehnologii de spionaj, multe dintre ele fiindu-ne probabil necunoscute.
În anul 2001 SUA a cheltuit treizeci de miliarde de dolari pe culegerea de informaţii şi alte douăsprezece miliarde pe antiterorism. Cu toate aceste resurse plus altele, noi ar trebui să credem că guvernul nu a avut nici cea mai vagă bănuială că teroriştii plănuiau să atace Statele Unite, cu atât mai puţin că intenţionau să deturneze avioane pe care să le îndrepte spre ţinte majore.

După ce veţi citi următoarea listă de exemple, vă veţi convinge că autorităţile nu numai că ŞTIAU despre atacurile din 11 septembrie, dar de asemenea le-au permis să se producă.

1. În cel de-al doilea raport anual din 15 septembrie 2000, înaintat Ministerului Apărării al SUA de către un grup consultativ privind evaluarea capacităţilor locale de apărare în cazul terorismului cu arme de distrugere în masă se spunea: „Suntem forţaţi să luăm măsuri. Un atac terorist la un anumit nivel în interiorul graniţelor noastre este inevitabil”.

2. Există rapoarte similare, unul emis în 10 septembrie 2001 de Serviciul de Cercetări al Congresului şi două emise în 15 septembrie 1999 şi 15 martie 2001 de Comisia Naţională de Securitate sponsorizată de Departamentul de Apărare.

3. După atacuri, directorul CIA George Tenet, a părut surprins, deşi pe 2 februarie 2000 el a ţinut un discurs în care prevenea asupra faptului că: „Osama bin Laden este încă principalul terorist din cauza iminenţei şi gravităţii ameninţării pe care el o reprezintă”.

4. Andreas Von Bulow, fostul preşedinte al Comisiei Parlamentare care monitorizează Serviciile Secrete Germane a declarat: „Planificarea atacurilor a fost din punct de vedere tehnic şi organizatoric o realizare de excepţie – să deturnezi patru avioane imense în doar câteva minute şi în mai puţin de o oră să le prăbuşeşti în ţintele dinainte stabilite cu ajutorul unor manevre de zbor complicate… este de neimaginat fără ani de susţinere din partea serviciilor de spionaj ale statului”.

5. La mai puţin de două ore după atac, ziarul londonez „Al-Quds-al-Arabi” raporta: „Osama bin Laden a avertizat cu trei săptămâni în urmă că va atenta la interesele americane într-un atac fără precedent”. O întrebare logică ar fi cum se explică faptul că ziariştii de la ziarul londonez ştiau despre aceste atacuri, iar serviciile secrete americane nu ştiau?

6. După ce cele patru avioane au fost deturnate, avioanele de luptă militare americane au fost ţinute la sol pentru mai mult de o oră – deci pentru mai mult de şaizeci de minute. Cum este posibil aceasta când aceste minute erau atât de cruciale?

7. Departamentul de Stat a emis o avertizare pentru protecţia cetăţenilor pe 7 septembrie 2001, (cu patru zile înainte de atacuri), specificând: „Americanii ar putea fi ţinta unei ameninţări teroriste din partea grupurilor extremiste cu legături cu Organizaţia Al Qaeda condusă de Osama bin Laden.”

8. „The Airjet Airline World News” a raportat pe 23 iunie 2001: „US Airlines ar putea fi supuse unui risc terorist în următoarele trei zile”. Ei erau cu două luni şi jumătate mai în urmă, dar ştiau că ceva era în neregulă.

9. Maiorul Willie Brown din San Francisco trebuia să zboare de acasă din San Francisco spre New York în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001. Cu trei nopţi înainte, la ora 10 PM (pe coasta vestică) ceea ce însemna ora unu AM pe coasta estică, el a primit un apel telefonic de la „oameni săi de securitate de la aeroport”. Maiorul Brown şi-a anulat ulterior zborul. Şi ghiciţi? El a supravieţuit. Peste trei mii de alţi oameni fără „informatori din interior” nu au fost aşa de norocoşi.

10. În săptămâna de dinainte de atacuri, pachetul de acţiuni pentru United American Airlines, plus un tip de acţiuni al companiei de asigurări asociate a crescut de la 1,200% la valoarea record de mai mult de 15 miliarde de dolari!!!

11. În ediţia din 27 septembrie 2001 a ziarului „The London Times” se scria: „Autorul Salman Rushdie crede că autorităţile SUA au ştiut de iminentul atac terorist când l-au împiedicat să călătorească cu curse de zbor interne în Canada şi Statele Unite, cu doar o săptămână înainte de atacuri. FAA i-a spus publicistului autorului că Serviciile Secrete Americane le-au dat un avertisment că «ceva se petrece», dar au evitat să dea ulterior alte detalii.”

12. FBI ştia despre anumiţi terorişti care luau lecţii de pilotaj în SUA. În două ocazii ei au întrebat vicepreşedintele Şcolii de Pilotaj Aiman despre aceşti terorişti de la şcoala sa – o dată în 1999 şi a doua oară în august 2001!!!! Ei au aflat că un anume terorist, Zacarias Moussaoui, a vrut să înveţe doar cum să menţină avionul în aer în timpul zborului şi nu s-a sinchisit deloc să înveţe să decoleze sau să aterizeze.

13. Presupusul conducător al teroriştilor, Mohammed Atta, şi-a declarat paşaportul furat cu mai multe luni înainte de atacuri. În mod miraculos, dintr-o dată paşaportul apare în vârful dărâmăturilor arzânde ale Turnurilor Gemene… şi ghiciţi?! Aflat într-o condiţie foarte bună!

14. Şapte din cei nouăsprezece terorişti care au deturnat avioanele şi care au fost identificaţi de FBI, sunt actualmente în viaţă – deoarece au fost greşit identificaţi.

15. Se presupune că Serviciile Secrete Americane nu ştiau nimic despre aceste atacuri, dar la mai puţin de două zile după ce acestea s-au produs, ei au furnizat lista completă a teroriştilor piloţi sinucigaşi.

16. Cu zece zile înainte de atacuri, Serviciile Secrete Franceze au avertizat FBI despre legăturile pilotului islamist cu potenţiale atacuri teroriste.

17. În iunie 2001, trei cetăţeni din Orientul Mijlociu au fost arestaţi de ofiţerii Gărzii Federale de Protecţie în New York după ce au fost surprinşi fotografiind clădiri federale. Ei au făcut fotografii camerelor de luat vederi, punctelor de control de securitate şi posturilor de poliţie. Surprinzător, aceşti oameni au fost lăsaţi să plece, deşi ziarul „New York Post” titra pe 16 septembrie 2001 că: „anxioase, autorităţile şi-au exprimat îngrijorarea că anumite planuri pentru atacuri teroriste sunt în curs de elaborare.”

18. Câteva suspiciuni: Avem aici un plan deosebit de complex de deturnare a avioanelor şi de prăbuşire a lor în obiective simbolice americane. Este evident că asta a luat ani de pregătiri şi planificări. Şi ce fac teroriştii? Ei îşi fac tranzacţiile cu propriile cărţi de credit, care sunt pe numele lor! Şi de asemenea ei dau instructorului lor de zbor numele lor reale şi îşi „uită” într-un mod convenabil manualele de zbor scrise în aramaică, în propriile lor maşini închiriate. Având în vedere aceste aspecte, Andreas Von Bulow (menţionat anterior la alineatul 4) a spus că: „95% din munca serviciilor de spionaj din lume este înşelătorie şi dezinformare.”
Serviciile Secrete Americane au spus că nu aveau nicio idee că acest grup de terorişti era pe cale să dea lovitura, dar urmele pe care le-au lăsat teroriştii (vedeţi lista de exemple de mai sus), au fost similare cu urmele lăsate de o „turmă de elefanţi neîndemânatici”. De-a dreptul convenabil, nu-i aşa?

19. Mohammed Atta, creierul din spatele acestei operaţiuni, a fost supravegheat de CIA din ianuarie până în mai 2000, în timp ce locuia în Frankfurt, Germania. Apoi CIA a întrerupt supravegherea spunând că nu aveau nici un indiciu că el era implicat în terorism, nici măcar după ce acesta a început lecţiile de pilotaj!

20. CIA a pretins că ei au interceptat un apel telefonic jubilant de la Osama bin Laden DUPĂ atacuri, deşi ei au spus de asemenea că nu l-au putut monitoriza ÎNAINTE. De ce nu? S-a produs oare un miracol şi ei au început dintr-o dată să fie capabili să-l intercepteze?

21. În ediţia din 10 septembrie 2001 a ziarului „The Washington Times” se raporta că un oficial cu o mare vechime în Administraţie le-a spus că Serviciile Secrete ale Statelor Unite au interceptat un apel telefonic de la un adept al lui Osama bin Laden către Al Qaeda în care se discuta despre un iminent „mare atac”. Mai devreme în acelaşi an, ei au ascultat o convorbire telefonică referitoare la „Hiroshima”.

22. Serviciile Secrete Germane îi monitorizau de asemenea pe terorişti. CNN raporta în data de 2 octombrie 2001: „Serviciile Secrete Germane au interceptat un apel telefonic în data de 11 septembrie 2001, după atacurile teroriste din Statele Unite, în care adepţii lui Osama bin Laden se autofelicitau pentru reuşita asalturilor ucigaşe”. Deci şi Serviciile Secrete Germane au fost dintr-o dată, în mod miraculos, capabile să capteze apelul exact de pe acea frecvenţă?

23. Guvernul Britanic menţiona: „În două interviuri transmise în 1997şi în 1998 de televiziunea americană, Osama bin Laden s-a referit la teroriştii care au declanşat atacurile anterioare de la WTC, din 1993, ca la nişte modele de acţiune demne de urmat.”

24. Raportul Guvernului Britanic din data de 4 octombrie 2001, intitulat: „Responsabilitatea pentru atrocităţile teroriste din Statele Unite” spunea: „În august şi la începutul lui septembrie, asociaţii apropiaţi ai lui bin Laden erau avertizaţi să se întoarcă în Afganistan din alte părţi ale lumii, unde se aflau, până la data de 10 septembrie”.

25. În ediţia din 12 septembrie 2001 a „Counterpunch Magazine”, Alexander Cockburn şi Jeffrey St. Clair  relatează că securitatea de la WTC a fost întărită considerabil cu trei săptămâni înainte de 11 septembrie. Pentru prima şi prima dată au fost aduşi şi câini detectivi care adulmecă drogurile şi toate camioanele care au intrat în incinta WTC au fost minuţios controlate.

26. BBC a relatat pe 18 septembrie 2001: „Lui Niaz Naikia, fostului Secretar de Stat al Afacerilor Externe pakistanez i s-a spus pe la mijlocul lui iulie 2001, de către un important  oficial american, că o acţiune militară împotriva Afganistanului va începe pe la mijlocul lui octombrie.”

27. Jeb Bush, guvernatorul Floridei (fratele lui George W. Bush) a convocat pe 7 septembrie 2001 Garda Naţională de Stat – cu patru zile înainte de atacuri – pentru niciun motiv special cu excepţia „potenţialelor pagube masive aduse vieţii şi proprietăţii care ar putea rezulta dintr-un act terorist în portul Florida, şi necesitatea protejării vieţii şi proprietăţii de asemenea acte de terorism.” Hmmm, credeţi că el ştia ceva ce noi nu ştiam?

28. FBI a pornit pe calea interogării masive a oamenilor din oraşul New York care ştiau dinainte despre atacurile teroriste din 11 septembrie, în special a arabilor americani. Jurnalul de ştiri din Westchester, New York, raporta în ediţia din 11 octombrie 2001, că un experimentat poliţist newyorkez a declarat că atât de mulţi oameni din oraş vorbiseră despre catastrofele ce aveau să vină, astfel că „numărul pistelor de urmărire era atât de copleşitor de mare, încât era dificil să spui cine auzise despre atacuri din surse de mâna a doua şi cine auzise de la cineva care participa efectiv la complotul terorist”.

29. Copii din trei zone diferite ale ţării au vorbit în mod specific şi cu o surprinzătoare acurateţe despre atacuri iminente la World Trade Center în New York. Fiecare lucru pe care l-au spus s-a dovedit ulterior a fi corect.

30. Saddam Hussein şi-a instruit armata să fie în stare de maximă alertă cu două săptămâni înainte de atacuri, ceea ce Irakul nu mai făcuse niciodată de la războiul din Golf încoace. Hussein a mers în acelaşi timp şi s-a ascuns în buncărele sale subterane, în aparenţă fără niciun motiv. Gândiţi-vă – de ce ar fi făcut asta? Nu era niciun război în desfăşurare şi nimeni nu ataca Irakul. Vreţi să-mi spuneţi că doar el ştia dinainte despre atacurile de la World Trade Center şi absolut nimeni din Serviciile Secrete Americane nu ştia nimic?

31. Media rusească făcea gălăgie cu rapoarte despre atacurile ce vor avea loc în Statele Unite şi din acest motiv îndemna cetăţenii să schimbe dolarii în moneda autohtonă rusească. Dr. Alexander Nemets scria despre acest fenomen in ediţia din 17 septembrie 2001 a ziarului „NewsMax”, într-un articol intitulat: „Expert: Ruşii ştiau dinainte, cetăţenii încurajaţi să-şi schimbe dolarii”.

32. Dr. Tatyana Koryagina, care era angajata Ministerului Rus de Dezvoltare Economică, spunea în ziarul „Pravda” din 12 iulie 2001: „Statele Unite au fost alese ca obiect al atacului financiar deoarece centrul financiar al planetei este localizat acolo. Efectul va fi maxim. Undele de şoc ale crizei economice se vor împrăştia instantaneu pe toată planeta, şi ne vor aminti de balastul unei imense bombe nucleare”.

33. David Shippers, avocatul ce conducea audierile pentru procesul de trădare împotriva preşedintelui Clinton, a încercat în mod repetat să-i avertizeze pe John Ashcroft, pe membrii congresului, pe purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Dennis Hastert, şi pe cei din Comitetul pentru Spionaj al Senatului că extremiştii islamici plănuiesc să atace Statele Unite. Nimeni nu l-a ascultat. De ce?

34. Pe 14 septembrie 2001, la trei zile după atacuri, ziarul german „Neue Presse” relata despre un bărbat iranian care fusese reţinut în Hanovra, Germania. El susţinea că  spusese Serviciilor Secrete Americane despre un iminent act terorist, care va avea loc în săptămâna ce începea cu 10 septembrie. Atunci, doar cu o oră înainte de atac, el a încercat să trimită un fax cuprinzând aceste ştiri preşedintelui Bush, dar i-a fost interzisă această posibilitate.

35. Ziarul londonez „Daily Telegraph” raporta că doi experţi cu vechime în Mossad (versiunea din Israel a CIA), au fost expediaţi la Washington DC, în august 2001 pentru a informa CIA şi FBI de „existenţa unei celule de aproximativ două sute de terorişti care pregăteau o operaţiune de mare anvergură”.

36. În conformitate cu ediţia din 16 septembrie 2001 a ziarului Washington Times, Serviciile Secrete Ruseşti au prevenit autorităţile americane în numeroase ocazii că un atac era în faza de pregătire. Nikolai Patrushev (conducătorul FSB, versiunea actuală a KGB) a declarat pentru ziarul „Times”: „Noi i-am avertizat foarte clar”, dar cei din poziţiile cu putere de decizie „nu au acordat atenţia necesară”.

37. O menţiune directă din partea lui Russ Kick: „În conformitate cu respectatul ziar german „Frankfurter Allgemeine Zeitung”, membrii Serviciilor Secrete Germane au confirmat că Serviciile Secrete ale SUA, Marii Britanii şi Israelului au descoperit într-adevăr un complot al teroriştilor islamici prin care urmăreau să deturneze aeronave şi să le prăbuşească în clădiri importante ale Statelor Unite.” Autorul continua: „Folosind sistemul de spionaj global Echelon, aceste ţări ştiau cu şase luni înainte despre atacurile din 11 septembrie.”

38. Titlul principal din ediţia din 13 septembrie 2001 a ziarului Washington Times: „Echelon a prevenit autorităţile în legătură cu atacurile”.

39. O menţiune directă din partea lui Russ Kick despre Proiectul Bojinka: „Autorităţile din Filipine demască Proiectul Bojinka, complotul radicaliştilor islamişti de a izbi avioane deturnate în clădiri emblematice americane şi de a face să explodeze unsprezece avioane americane în numai două zile. Ei au transmis această informaţie FBI-ului.” Ziarul „Washington Post” adăuga în ediţia din 23 septembrie 2001, într-un articol intitulat „Reţeaua fără limite a terorii”: „Privind atacurile din New York şi Washington dezvăluite de televiziune mai devreme în această lună, un anchetator filipinez a bolborosit sufocat de emoţie: «E Bojinka. Noi le-am spus americanilor totul despre Bojinka. Am fost ignoraţi cu desăvârşire»”.

40. CIA ştia! David Wellna de la Radioului Public Naţional, prezentatorul emisiunii matinale „Morning Edition Show” relatând chiar în ziua atacurilor, despre evacuarea clădirii Capitol menţiona: „Am vorbit cu parlamentarul Ike Skelton – un democrat din Missouri şi membru al Comitetului pentru Servicii Armate – care a spus că doar de puţin timp directorul CIA i-a avertizat că ar putea avea loc un atac de această natură – un atac iminent – pe teritoriul Statelor Unite. Deci ceea ce s-a petrecut nu este pe de-a întregul neaşteptat.”

Atacurile de la World Trade Center sunt direct legate de războiului din Afganistan din patru motive fundamentale:

–    Rezervele imense de petrol de pe teritoriul rusesc de la Marea Caspică
–    Traficul ilegal de droguri
–    Gravele atacuri la adresa drepturilor fundamentale ale oamenilor motivate prin necesitatea „securităţii”
–    Profituri consistente pentru aceia care beneficiază de pe urma războiului.

Am putea adăuga la această scurtă explicaţie şi o menţiune a lui Christopher Bollyn pe marginea articolelor mai sus menţionate: „Imaginea unui nou inamic vine de la Zbigniew Brzezinski (n.n. – membru al grupului Bilderberg, primul preşedinte al Comisiei Trilaterale, membru al grupării oculte a Illuminati-lor) şi Samuel Huntington (n.n. – membru al Consiliul Relaţiilor Externe), doi manufacturieri ai politicii serviciilor secrete americane şi relaţiilor externe. Încă din anii ’90, Huntington credea că oamenii din Europa şi din Statele Unite aveau nevoie de cineva pe care să-l poată urî – aceasta, în viziunea lui, ar fi întărit identificarea lor cu propria societate. Şi Brzezinski, câinele nebun, în calitate de consilier al preşedintelui Jimmy Carter, a militat pentru drepturile exclusive ale Statelor Unite de a deţine toate materiile prime ale lumii, în special petrolul şi gazul.”

„În analiza sa asupra proceselor politice, von Bulow arăta că o hartă globală a războaielor civile şi a conflictelor armate de orice fel coincide cu locaţia mineralelor strategice. La fel este şi cazul celei de-a treia hărţi: punctele nodale ale traficului de droguri. Rezervele uriaşe de materii prime ale fostei Uniuni Sovietice, la fel ca şi impresionanta reţea de conducte pentru gaz şi petrol, sunt acum la dispoziţia Statelor Unite şi Marii Britanii.””[4]

DOSAR: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
de Emilia Kareva
Motto: „Nimeni nu este iremediabil mai înlănţuit decât cel care crede în mod greşit că este liber.” – Goethe
În 11 septembrie 2001 a avut loc, în realitate, un auto-atentat organizat de către CIA împreună cu preşedintele mason George W. Bush împotriva statului şi poporului american * O serie de investigaţii demonstrează că în spatele acestor atentate se află secta malefică a francmasoneriei * 3.000 de americani au fost ucişi pentru atingerea unui obiectiv clar de pe agenda politicii mondiale * Politica americană a ucis zeci de mii de persoane nevinovate din Afghanistan şi Irak
11 septembrie 2001. Aceasta dată nu mai are nevoie de prezentare. Cu toţii ştim că atunci au avut loc atentatele de la World Trade Center din New York. Câţi dintre noi, însă, au înţeles ce s-a întâmplat atunci? Ce veţi spune dacă veţi afla că realitatea se află departe de varianta oficială prezentată atunci de către Guvernul SUA sau de către presă?
Ce spun oficialii şi mass-media?
Iată care este povestea oficialilor şi a mass-mediei privind ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001: În dimineaţa zilei de 11 septembrie, 19 fundamentalişti musulmani au deturnat patru avioane de pasageri. Teroriştii au folosit cuţite pentru hârtie (cutter-e) pentru a se impune şi a-i ucide pe cei opt piloţi, precum şi pentru a-i controla pe cei 266 de pasageri şi pe însoţitorii de zbor. Cele două zboruri care au decolat din Boston, cu numerele 11 şi 175, au fost redirecţionate spre New York, unde s-au lovit de turnurile World Trade Center. Acestea au luat foc, producând topirea armăturii şi extinderea pagubelor, iar ambele turnuri WTC, 1 şi 2, s-au prăbuşit.
Avionul care a decolat din Newark, zborul 93, şi-a menţinut cursul către Ohio, şi apoi s-a întors către Washington D.C. În timpul acestui zbor, mai mulţi pasageri au telefonat din avion. Mai mulţi pasageri au încercat fără succes să preia controlul asupra avionului, şi în timpul luptei avionul s-a prăbuşit în centrul Pennsylvaniei. Cel de-al patrulea zbor, numărul 77, a decolat din Washington, a survolat partea de vest a Virginiei, a ajuns deasupra oraşului Ohio, de unde s-a întors la Washington DC, unde s-a izbit de clădirea Pentagonului. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise.
Această variantă a evenimentelor a născut, însă, multe întrebări care au fost lăsate şi până în ziua de azi de către autorităţi fără răspuns.
 
Atentat necesar pentru atingerea unor obiective din politica mondială
Din 11 septembrie 2001 multe persoane curajoase şi dornice să afle adevărul despre acele zile au făcut ample investigaţii. Zeci de articole, cărţi sau filme vorbesc despre conspiraţia atentatelor de la World Trade Center. Concluzia comună la care ajung cei mai mulţi dintre cei care realizează acest gen de investigaţii este că atacul din 11 septembrie a fost realizat pentru a se atinge obiectivul clar de pe agenda politicii mondiale, prestabilită de către cei care conduc lumea din umbră şi vor să instaureze Noua Ordine Mondială. Mai exact, la puţin timp după atacuri, Statele Unite au acuzat gruparea fundamentalistă islamistă Al-Qaeda de contribuirea la atentate. Acest lucru a declanşat aşa-numitul “Război contra terorismului”, care a justificat intervenţiile militare din Afganisthan şi Iraq, invazii care, însă, erau de mult timp plănuite. De asemenea în urma atentatelor, opinia publică s-a centrat mai ales pe securitatea naţională, creându-se astfel o serie de legi noi, în urma cărora s-a îngrădit de fapt extrem de mult libertatea individului, sub pretextul de a-i oferi o aparentă securitate.
Michael Moore a realizat un film despre evenimentele din 11 septembrie – fiind şi singurul film care a făcut ocolul lumii şi care a fost propulsat în cinematografe – în care a prezentat de fapt doar legăturile lui Bush cu familia Bin Laden, distrăgând atenţia în mod voit de la lucrurile esenţiale. Michael Moore, fiind întrebat de ce nu vorbeşte despre faptul că NORAD (North American Aerospace Defense Command) nu a reacţionat în nici un fel, sau despre problemele importante ale 9/11, a răspuns: „pentru că ar fi neamerican”.
Atacul criminal împotriva Irakului
Iată cum analizează Valentin Manoliu acest subiect în cartea sa “Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale”. “În ceea ce priveşte atentatul din 11 septembrie 2001 împotriva statului şi poporului american, acesta a fost în realitate  un auto-atentat organizat de către CIA, pentru ca Statele Unite să  aibă un pretext pentru a ataca Irakul şi a intra cu forţa în posesia petrolului irakian.
Petrolul este necesar pentru asigurarea consumului de energie al Statelor Unite şi pentru dezvoltarea programelor militare şi spaţiale, în vederea manipulării şi controlului de către francmasonerie a tuturor fiinţelor umane de pe suprafaţa globului. Astfel, după 11 septembrie 2001, americanii au ajuns să aibă baze militare chiar şi în Rusia.
Atacul SUA împotriva Irakului a fost plănuit cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul William Cooper din cadrul serviciului de informaţii al marinei americane, Naval Intelligence of Navy, în cartea „Behold a Pale Horse“. În această carte, el dezvăluie documente ale unui plan de operaţiuni împotriva ţărilor arabe, care preconiza folosirea trucului lui Roosvelt cu Pearl Harbour sau al lui Churchill cu oraşul Coventry (din al doilea război mondial), amândoi cunoscând ziua şi ora atacului japonez, respectiv german. Din aceste documente reiese că într-unul dintre marile oraşe ale Statelor Unite urma să fie declanşată o explozie puternică, un auto-atentat care să fie pus pe seama fundamentaliştilor iranieni, irakieni sau libieni şi să constituie un pretext pentru dezlănţuirea unui război de coaliţie, care să primească girul Consiliului de Securitate şi al ONU.
Blocurile-turn gemene ale World Trade Center au fost, în realitate, demolate prin implozie cu dinamită, plasată de experţii CIA în punctele cheie ale structurii clădirilor, iar Pentagonul a fost lovit de un avion uşor doar într-o aripă dezafectată, aflată în curs de reamenajare, care nu  adăpostea personal, birouri şi calculatoare. Ambele acţiuni au fost puse la cale de CIA în cârdăşie cu preşedintele mason George Bush”.
 
„Iluminaţii” se folosesc de sute de ani de procesul hegelian
Privind cu obiectivitate din perspectiva istorică, putem observa că evenimentele din 11 septembrie au fost o înscenare clasică bazată pe principiul hegelian. George Wilhelm Hegel (1770-1831) a fost un filosof german considerat astăzi drept unul dintre cei mai influenţi gânditori ai timpurilor moderne. Accentul pus de Hegel în învăţăturile sale privind fazele succesive ale conştiinţei şi conştienţei omului reprezintă, încă, piatra de temelie în teoriile filosofice actuale. Hegel este cunoscut pentru teoria sa referitoare la teză, antiteză şi sinteză. O traducere simplificată ar fi problemă, reacţie şi soluţie.
De sute de ani cei care conduc lumea din umbră, Iluminaţii, s-au folosit de procesul hegelian pentru a-şi urmări scopul: creează în secret o problemă la care populaţia reacţionează în general prin teamă, iar aceasta la rândul ei va cere ajutorul pentru rezolvare tot iniţiatorilor problemei. Este eficient şi diabolic. Un exemplu al acestui proces este ceea ce s-a petrecut în realitate la Pearl Harbour. Agenţii lui Roosevelt au spart codul secret al japonezilor aflând cu luni înainte de eveniment că Pearl Harbour va fi atacat. Oricum, în mod intenţionat FBI nu a făcut cunoscută această informaţie comandantului bazei navale, deoarece aveau nevoie de un motiv pentru a intra în război. Înaintea atacului, populaţia Americii s-a opus ferm ideii de acţiune a statului în vreunul dintre conflictele europene sau asiatice. După aşa zisul „atac surpriză”, Congresul a reacţionat şi a declarat război în următoarele zile, în timp ce marea majoritate a cetăţenilor care, evident, au crezut povestea, s-au adunat din spirit patriotic pentru a lupta.
Chiar dacă poate părea greu de crezut că agenţii federali iniţiază acţiuni deosebit de violente şi grave contra cetăţenilor americani, există sute de dovezi care demonstrează aceasta. În ceea ce priveşte evenimentele din 11 septembrie 2001, analizaţi singuri lista de fapte obiective pe care vi le prezentăm, esenţială pentru a trage concluzii juste în legătură cu ceea ce s-a petrecut în realitate.
World Trade Center, ţinta atacurilor teroriste în manuale
• Manualul FEMA de răspuns în caz de terorism, din 1997, are ca ţintă turnurile World Trade Center, turnuri care au mai fost ţinta unor operaţiuni FBI de tip „steag fals” în 1993.
• NORAD (North American Aerospace Defense Command) a condus în 1999 exerciţii militare ce implică scenarii cu avioane civile deturnate şi care aveau ţintă turnurile World Trade Center şi Pentagonul.
• În iunie 2000, Departamentul Justiţiei publică un manual de terorism, iar ţinta de pe copertă este chiar World Trade Center.
• În septembrie 2000, proiectul pentru un nou secol American (PNAC – The Project for a New American Century), o organizaţie din care făceau parte masonii de grad înalt Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush şi Paul Wolfowitz, fac un raport cu numele “Reconstruirea Apărării Americii”. În el se specifică că procesul transformării este probabil unul lung, dacă sunt absente evenimente catastrofice şi catalizatoare, cum ar fi un nou Peal Harbor.
• În 24 octombrie 2000 la Pentagon se execută primul din cele două exerciţii de antrenament ce presupune simularea prăbuşirii unui Boeing 757 în clădire.
• În iunie 2001 – Departamentul Apărării iniţiază noi instrucţiuni pentru intervenţie militară în caz de deturnare a liniilor aeriene. În ele se specifică că Departamentul Apărării are nevoie de autorizaţie directă din partea Secretarului Apărării înainte de orice intervenţie. Dick Cheney nu a autorizat nici o astfel de interceptare a avioanelor deturnate.
Câştiguri financiare fabuloase a celor informaţi de viitoarele atentate
• În 24 iulie 2001, Larry A. Silverstein care deja deţinea clădirea numărul 7 din complexul World Trade Center semnează un contract de 3.2 miliarde dolari, un contract de leasing pe o perioadă de 99 de ani, cu şase săptămâni înainte de 11 septembrie. În leasing a fost inclusă şi o asigurare ce includea actele de terorism, pentru o valoare asigurată de 3.5 miliarde de dolari.
• În săptămâna de dinainte de 11 septembrie s-a înregistrat o creştere de 1.200% a acţiunilor la bursă a companiilor aeriene United Airlines şi American Airlines, conform raportului Agenţiei de Bursă din Chicago. Un investitor vinde acţiuni atunci când se aşteaptă la o scădere a valorii acţiunilor. Zeci de milioane de dolari au fost câştigaţi de cei care se pare că au fost avertizaţi despre acest eveniment. După cotidianul New York Times, cotidianul Wall Street Journal şi după London Independent, un procent ridicat al acestei activităţi a provenit de la un singur investitor, Banca germană, Deutsche Bank. David Brown, cel care a fost managerul principal al acestei firme până în 1988 este actualul director al CIA şi mason „de vază”. Nu s-a realizat nici o investigaţie oficială.
• Mai mulţi oficiali de la Pentagon primesc avertizări să anuleze planurile de deplasare.
• Primarul oraşului San Francisco, Willie Brown, primeşte un telefon de avertizare să nu zboare în dimineaţa respectivă. Ulterior Radio Pacifica a raportat că telefonul a venit direct din partea Consilierului de Securitate Naţională, Condoleeza Rice.
• Procurorul general John Ashcroft a declarat public că a primit avertizări de la FBI referitor la evenimentele ce urmau să se petreacă, pentru a evita zborul cu avioane în acea perioadă.
• Marvin Bush, fratele lui George W. Bush, a fost din 1993 până în anul 2000, în consiliul director al companiei Securacom, ulterior cunoscută ca Stratesec, o companie americană-kuveitiană ce a furnizat servicii de securitate pentru United Airlines, Aeroportul Internation Dulles, şi, începand din 1990 până în 11 septembrie 2001, securitatea la World Trade Center.
CIA şi NORAD, implicate în atentate
• În 11 septembrie 2001, o serie de exerciţii militare fac ca SUA să rămână apărată de doar 14 avioane militare jet care nu au reuşit să oprească patru avioane deturnate în două ore. Controlorii de trafic aerian şi cei de la centrul de comandament NORAD nu ştiau care ţinte sunt reale şi care fac parte din exerciţiu. NORAD nu a reacţionat pentru prima oară în 50 de ani, motivul fiind că în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001 CIA conducea exerciţii militare identice cu atacurile, care prevedeau atacul clădirilor WTC de către avioane deturnate de către terorişti. Acest fapt a fost raportat de Agenţia de ştiri AP şi recunoscut pe site-ul CIA.
• Cu câţiva ani înainte de 11 septembrie jucătorul profesionist de golf Payne Steward zbura cu prietenii lui din Florida, într-un mic avion personal spre Dallas. La o scurtă perioadă după decolare au apărut nişte nereguli la avion şi pilotul împreună cu pasagerii au leşinat şi apoi au pierdut contactul cu FAA (Administraţia Federală a Aviaţiei). În 18 minute NORAD a reuşit să facă rost de un avion F18. În 22 minute, 4 avioane F18 zburau în tandem cu avionul dereglat, conform procedurii standard de acţiune.
• Sediul NORAD este localizat în muntele Cheyenne din Colorado. Aceştia au cea mai sofisticată aparatură de urmărire din lume şi este responsabilitatea lor să monitorizeze spaţiul aerian american şi să protejeze America de rachete şi avioane. Aceasta este îndatorirea lor. În opoziţie cu aceste întâmplări nici un F16 nu a apărut la timp pentru zborurile 11 şi 175 care au decolat din Boston, cu toate că au trecut 36 de minute de când FAA a aflat de deturnarea avioanelor şi până când zborul 125 s-a prăbuşit în turnul de sud.
• Situaţia zborului 77 este mult mai gravă deoarece timp de 43 minute nu s-a ştiut dacă zborul era dirijat spre Washington şi Casa Albă sau spre Pentagon. Baza aeriană Andrews a forţelor militare aflată la distanţă de doar câteva minute nu a trimis nici un avion. Nici de la  Baza din Langlay nu a fost trimis nici un avion decât după atac. Există câteva baze militare aeriene în zonă care au capacitatea şi responsabilitatea de a proteja capitala – totuşi nici una dintre acestea nu a reacţionat şi se pare că ordinul a venit de la NORAD, şi acesta era: „Rămâneţi la sol!”
• Puţină lume este conştientă de existenţa tehnologiei „Global Hawk”. Cu această tehnologie anumite avioane pot fi conduse cu o extrem de mare dexteritate şi comenzile avioanelor, atât cele manuale cât şi cele automate, pot fi preluate de la sol.
4.000 de dosare ale neregulilor de pe Wall Street, îngropate sub dărâmături
• Primul turn WTC cade la 9:59, acesta fiind turnul sudic, cel care a fost lovit al doilea. După 29 de minute turnul nordic cade şi el, durata de prăbuşire a ambelor clădiri fiind de aproximativ 10 secunde. E greu de explicat că bucăţi imense din cele două turnuri au fost catapultate până la aproximativ 130 de metri, că turnurile s-au prăbuşit, rămânând o mare de moloz. Singura explicaţie este că turnurile au explodat.
• Legea căderii corpurilor formulată de Galilei şi acceptată astăzi de către toţi oamenii de ştiinţă, afirmă că distanţa totală parcursă de orice obiect în orice interval de timp în vid este:  distanţa (D) = (32,16/2) x timpul în secunde. Dacă există o rezistenţă oricât de mică, atunci viteza şi timpul se reduc în corelaţie cu această rezistenţă. În cazul WTC – turnul nord şi turnul sud, ştiind că turnurile erau de 1.350 picioare înălţime, vom avea această ecuaţie pentru cel mai rapid timp de cădere totală, astfel: 1.350 = (32,16/2) x timpul în secunde. Această ecuaţie are rezultatul de 9,1627 sec, ca fiind timpul cel mai rapid în care aceste clădiri ar putea cădea. Acest lucru ridică nişte probleme foarte interesante, pentru că turnul de sud al WTC a căzut în 10,4 sec, iar cel din nord în 8,1 sec. Adiţional faţă de acest timp calculat în vid, a existat şi o anumită rezistenţă la cădere. Aceste fapte sfidează legile gravitaţiei şi arată că ceva a tras mai repede acele clădiri în jos.
• Explicaţia oficială a prăbuşirii celor două turnuri gemene a fost aceea că focul creat intern a aprins câteva tancuri de combustibil din clădire.
• În 11 septembrie 2001, la ora 17:20, clădirea nr. 7 a complexului World Trade Center – clădirea închiriată şi asigurată de Larry A. Silverstein pe o sumă de aproximativ 7 miliarde de dolari – un imobil de 47 de etaje aflat la peste 100 de metri distanţă de turnul nordic, s-a prăbuşit. Căderea WTC7 este identică cu o implozie clasică a clădirilor, unde coloana centrală a clădirii este distrusă iniţial, pentru ca întreaga clădire să cadă în interior, şi nu în exterior, fără să producă pagube altor clădiri. Timpul de cădere a clădirii este de aproximativ de 6 secunde. Aproape nici o televiziune nu a mai reluat sau nu a mai transmis deloc aceste imagini. Clădirea nr. 7 a complexului WTC adăpostea birouri pentru CIA, Departamentului Apărării, IRS, Servicii Secrete şi buncărul primarului New York-ului, Rudy Giuliani, care fusese ramforsat în anii precedenţi pentru a rezista oricăror incendii sau catastrofe. Deasemenea, imobilul adăpostea între 3.000 şi 4.000 de dosare de investigaţie asupra neregulilor de pe Wall Street.
Nu există în istorie clădiri cu structură de oţel care s-au prăbuşit din cauza focului
• Înainte de 11 septembrie, timp de două săptămâni, la World Trade Center au fost trimise echipe cu câini sensibili la explozibili şi gărzi de securitate cu program extins, aparent ca răspuns la ameninţările primite prin telefon.
• După ce clădirile sunt lovite de avioane, numeroşi reporteri au afirmat că în World Trace Center au avut loc numeroase explozii înainte de prăbuşirea clădirilor.
• Cele mai multe relatări ale martorilor, includeau: explozii, prăbuşirea iniţială sub zona lovită de avion, inele de demolare şi sclipiri, ejecţii orizontale, explozii sincronizate.
• În foarte multe imagini video se pot vedea jeturi de praf ieşind cu mare viteză din cele două turnuri, imagini asemănătoare cu cele ale unor clădiri demolate de experţi. O analiză rapidă a acestor imagini arată că aceste evenimente nu puteau fi provocate de colapsul gravitaţional.
• În istorie au existat doar 3 clădiri moderne, cu structură solidă de oţel, care s-au prăbuşit complet dând vina pe foc. Acestea sunt Worl Trade Center 1, 2 şi 7.
• În 4 mai 1988, un zgârie nori din Los Angeles a ars pentru 3 ore, fiind afectate 4 etaje şi nu s-a prăbuşit. În 23 februarie 1991, într-o clădire de 38 de etaje din Philadelphia, construită în 1973, 8 etaje au ars pentru mai bine de 19 ore fără să se prăbuşească. În 17 octombrie 2004 o clădire de 56 etaje din Venezuela, construită în 1976, a ars pentru mai bine de 17 ore, 26 etaje, fără să se prăbuşească, incendiul ajungând până la acoperiş.
• În 12 februarie 2005, clădirea Windsor din Madrid, de 32 etaje, deşi din beton armat, a ars pentru mai bine de 24 de ore, peste 10 etaje. Ultimele 10 etaje ale clădirii au căzut, dar clădirea însăşi nu s-a prăbuşit.
• Cele două turnuri au ars pentru 56, respectiv 103 minute, aproximativ 4 etaje au fost afectate după care au căzut efectiv la sol. A existat o mare dezbatere pe această temă, mulţi oameni de ştiinţă au venit cu explicaţii concludente, exprimându-şi dezaprobarea faţă de varianta oficială.
• Probele fizice, oţelul topit, şi orice altă probă necesară pentru a determina ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie la World Trade Center au fost expediate de către primarul New York-ului, Giulliani, pentru reciclare în India, fără a fi examinate de investigatori.
Clădirile au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane
• Profesorul Steven E. Jones, care a făcut una dintre cele mai bune investigaţii în acest sens, a concluzionat, bazându-se pe probe luate de la faţa locului, pe imaginile audio-video furnizate, a simulărilor efectuate şi pe baza experienţei sale în domeniu, că în demolarea celor două turnurilor s-a folosit termit (amestec de pulbere de aluminiu şi oxizi de metale care degajă la ardere o temperatură înaltă, folosit la producerea aliajelor de fier şi în sudură, ca substanţă incendiară).
• În ciuda faptului că al doilea avion a lovit turnul sudic între etajele 78 şi 82 la ora 9:03 a.m. şi combustibilul avionului a explodat într-o mare minge de foc, acesta s-a prăbuşit primul. Analiza traiectoriei arată că acest al doilea avion aproape a ratat structura centrală a turnului sudic.
• Van Romero, cercetător şi vicepreşedinte la Institutul de Minerit şi Tehnologie din New Mexico, a declarat iniţial că prăbuşirea clădirilor a fost prea metodică să fie rezultatul unei coliziuni a structurii cu avioane. După 10 zile şi-a schimbat declaraţia spunând că în mod cert focul este cel care a determinat clădirile să se prăbuşească.
• Hyman Brown – profesor de inginerie civilă şi directorul construcţiei World Trade Center a declarat că WTC a fost proiectată să reziste oricăror uragane, vânturi puternice, bombe şi avioane care ar putea să-l lovească. Deşi proiectat să reziste la toate acestea, combustibilul de avion ce a ars la 1000 de grade Celsius a slăbit oţelul, oţel care se topeşte doar la 1.600 de grade Celsius.
• Kevin Ryan, de la Underwriters Laboratories, compania care a certificat oţelul folosit în World Trade Center, într-o scrisoare adresată lui dr. Frank Gayle (frank.gayle@nist.gov), specialist în metalurgie al Institutului Naţional de Standarde şi Tehnologie (NIST) şi şeful echipei de experţi care a realizat investigaţiile la WTC, scrie că metalul era certificat ASTM E119 şi temperatura necesară la care mostrele trebuiau expuse a fost de peste 1.000 de grade, timp de câteva ore, ca să cedeze. De asemenea el declară că ar fi fost nevoie de temperaturi de peste 1.600 grade Celsius ca oţelul să se topească. La câteva zile după declaraţia lui, el a fost concediat.
• Trebuie să notificăm că FAA (Administraţia Federală a Aviaţiei) nu a dezvăluit informaţii despre traiectoria avioanelor şi nu a pus la dispoziţie înregistrarea conversaţiilor dintre pilot şi FAA. Există două cutii negre în fiecare dintre aceste avioane mari şi sunt făcute amândouă să reziste la accidente majore. Cu toate acestea este ciudat faptul că FAA a declarat că aceste opt cutii negre au fost în mare măsură distruse!
Cursa 93 nu s-a prăbuşit, ci a fost doborâtă de avioane militare
• Cel de-al treilea avion deturnat, cursa United 93, a decolat din New Jersey s-a îndreptat spre Ohio, apoi a virat şi s-a întors către Washington DC. Se presupune că pasagerii au dat nişte telefoane celor dragi şi chiar la un moment dat, persoane precum Scott Beamer şi alţii au încercat să preia controlul avionului. Varianta oficialilor susţine că în timpul zborului avionul s-a prăbuşit din cauza luptei dintre pasageri şi terorişti.
• Dacă analizăm, însă, trei aspecte esenţiale, concluzia la care ajungem este că de fapt avionul a fost doborât, nu s-a prăbuşit. Acestea sunt faptele: a. Resturile au fost împrăştiate pe o rază de 8 mile; b. Resturile au fost distruse în bucăţi foarte mici; c. Martorii din zonă relatează că au auzit o explozie puternică în timp ce avionul era încă în aer şi că au văzut avioane militare în zonă.
• Imaginile de la locul prăbuşirii zborului United 93 nu sunt conforme cu alte prăbuşiri de avioane. Nu au putut fi identificate resturi semnificative.
• Proiectul Achilles a demonstrat că posibilitatea de a telefona folosind telefoanele celulare la altitudinea la care se presupunea că zburau avioanele este foarte mică. Astfel, probabilitatea de a telefona de la o altitudine de 10 km este de 0.006%. La o altitudine de 1.2 km probabilitatea de a efectua o convorbire telefonică este de 0.4%.
Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, nu de un Boeing 757 de 16 tone
• Cel de-al patrulea avion deturnat, zborul 77 se spune că a lovit Pentagonul.
• Pentagonul este una dintre cele mai mari clădiri de birouri din lume şi găzduieşte Departamentul de Apărare. Este situat de-a lungul râului Potomac din Virginia, Arlington, în dreptul oraşului Washington DC. Clădirea este un pentagon tradiţional cu cinci laturi şi are cinci inele concentrice interconectate de pasaje. Construcţia clădirii Pentagonului a început în septembrie 1941 şi a fost terminată in 1942. Acum, mai mult de 25.000 de civili şi militari lucrează acolo. Mulţi istorici consideră simbolul pentagonului, un simbol magic ocult, esenţial metodologiei Iluminaţilor. De asemenea, este interesant de ştiut că Washington DC a fost construit pe o reţea de străzi care reprezintă un simbol masonic dacă este privit de sus.
• Pentagonul este cea mai protejată clădire dintre toate clădirile armatei. Deci, atunci când ni se spune că un avion despre care se ştie că este capturat şi care este la 3 state spre vest, face o întoarcere de 180 grade şi se întoarce înapoi spre capitală, fiindu-i permis să atace Centrul de Comandă Militar al întregii Americi fără a fi contraatacat, ceva pare a fi de necrezut.
• Deşi există mai multe camere video şi echipament de supraveghere în jurul zonei Washington DC decât oriunde în lume, armata arată doar 2 imagini ale atacului care nici măcar nu arată avionul care atacă.
• Casetele de securitate de la clădirile din jur (hoteluri, benzinării etc.) au fost ridicate de FBI şi s-a impus un ordin de securitate naţională de a nu vorbi despre aceste evenimente.
• Pentagonul a fost lovit într-o aripă dezafectată, aflată în curs de reamenajare, care nu  adăpostea personal, birouri şi calculatoare. În imaginile filmate imediat după impact, se poate observa că în gaura făcută în zid lipsesc cu desăvârşire urmele pe care ar fi trebuit să le lase aripile unui avion Boeing 757. Mai mult, geamurile clădirii erau intacte după impact.
• Un Boeing 757 de 16 tone, lasă multe indicii după un accident grav soldat cu incendii. Conform rapoartelor armatei există doar două piese de resturi care se presupun a proveni  de la avion, o piesă foarte mică şi nedefinită de metal şi o piesă de aluminiu care este vopsită. Întrebarea evidentă este unde sunt motoarele, care cântăresc câte patru tone fiecare? Unde sunt terenurile de aterizare şi alte indicii ale prăbuşirii unui avion?
• Toate acestea conduc la concluzia că, de fapt, Pentagonul a fost lovit de un avion uşor, probabil un avion militar, nu de un Boeing 757 aşa cum s-a declarat.
• Zborul 77 a dispărut în totalitate de pe radar în timp ce se îndrepta către vest spre Ohio; nimeni nu a declarat că l-ar fi văzut la întoarcerea sa spre Washington. Se pare că NORAD nu a trimis nici un avion să investigheze această cursă decât după prăbuşire.
Invazia Afganistanului realizată pentru deţinerea forţată a resurselor petroliere
• Pe 15 august 2001 o serie de lideri talibani se aflau în Houston, pentru a negocia cu societatea Unocal drepturile de a construi o conductă de gaz din câmpurile afgane petroliere şi de gaz, cunoscute drept unele dintre cele mai mari rezerve de combustibil din lume. Societatea Unocal are legături strânse cu Corporaţia Halliburton, al cărui manager a fost vice-preşedintele Dick Cheyney. Este interesant că după ce talibanii au rupt legăturile cu Unocal, s-au constatat următoarele:
a. Preşedintele Bush a semnat un ordin, datat înainte de 11 septembrie, de organizare a unui atac asupra Afghanistan-ului;
b. Noul preşedinte al Afghanistan-ului este un vechi angajat al Societăţii Unocal;
c. Prima dintre afacerile realizate de conducătorii Alianţei Nordice, instalată la putere după invazia americană în Afganistan, a fost acordul dintre Halliburton şi Unocal de a construi conducta.
• În timpul invaziei, Forţele Americane Aeriene au trimis mii de avioane pentru a lansa rachete de înaltă tehnologie în Afghanistan asupra câtorva birouri, magazine, şcoli, spitale şi locuinţe. Mii de soldaţi au fost trimişi pentru a invada Afganistanul, pentru a le distruge armata modestă şi pentru a le destitui guvernul. Congresul american şi-a dat votul preşedintelui pentru a acţiona. Totuşi, Congresul nu a declarat niciodată război, aşa cum este clar specificat în Constituţia americană.
• În orice caz, nici unul dintre cei care s-a spus că ar fi deturnători nu era din Afghanistan. Ben Laden a spus că nu el este autorul, iar talibanii afirmă că-l vor preda pe Ben Laden dacă  SUA le dă vreo dovadă că el a fost implicat.
• Forţele speciale americane au dirijat şi susţinut Alianţa Nord-Atlantică pentru a învinge forţele talibanilor. Nu a fost o adevărată bătălie. Americanii, cu arme avansate, din secolul 21, din programul Războiul Stelelor, contra unor crescători de capre, cu carabine din secolele 19 sau 20. Una dintre strategiile favorite ale armatei americane în această vânătoare de raţe era de a lansa bombe incendiare din avioane care zburau la altitudini cu mult în afara razei de acţiune a tunurilor rudimentare ale talibanilor. Aceste bombe împrăştiau o substanţă  derivată din petrol pe o zonă de mărimea  unui teren de fotbal. În timp ce această substanţă era împrăştiată asupra solului, ea lua foc, provocând atât o deosebit de puternică combustie termică, cât şi absorbţia aerului respirabil din acel perimetru. Nici o fiinţă nu putea supravieţui acestui holocaust. După o asemenea confruntare în nordul Afghanistan-ului, aproximativ 2.000 de talibani au fost luaţi prizonieri. Învingătorii Alianţei Nord-Atlantice i-au îndesat pe prizonieri în camioane lăsate pe străzi, lăsându-i să se coacă sub soarele puternic, fără a le da hrană sau apă. După mai multe zile, cei care mai erau în viaţă, mulţi dintre ei doar nişte băieţandri, au fost scoşi din maşini, împuşcaţi în cap şi îngropaţi în nişte morminte săpate superficial.
• Care este rezultatul războiului din Afghanistan? Constituţia americană a fost încălcată, mii de membri nevinovaţi ai unor triburi au fost ucişi. A fost instalat un guvern-marionetă, condus de un fost angajat al Corporaţiei Unocal. Conducta de petrol pentru Unocal şi Halliburn a fost asigurată. Nivelul de viaţă al populaţiei din Afghanistan a scăzut vertiginos. Banca Mondială şi FMI controlează acum economia Afghanistanului. Producţia de opiu a crescut cu peste 900%. Pe scurt, Iluminaţii au obţinut controlul asupra unei noi ţări.
Zeci de mii de victime ucise de politica americană
• Pe 11 septembrie 2001, 2.998 de persoane au fost ucise în New York, Pennsylvania şi la Pentagon. Acesta a fost numit cel mai cumplit atac terorist din istorie.
• Conform profesorului Mark Harold de la Universitatea New Hampshire, între 7 octombrie şi 7 decembrie 2001 forţele speciale americane au ucis minim 3.800 de oameni nevinovaţi din triburile afgane, majoritatea bătrâni, femei şi copii. Profesorul Harold spune că acest număr reflectă doar rapoartele mass-media. Numărul real al non-combatanţilor măcelăriţi se apropie probabil de 5.000. Ziarele din India au raportat mai mult de 20.000 de persoane ucise. Toate acestea s-au săvârşit în numele poporului SUA, sub titlul „Operaţiunea – Dreptate infinită”.
• Masonii Bush şi Cheyney împreună cu restul conducerii militare au utilizat toate strategiile posibile pentru a primi susţinere să atace Irakul. Versiunea lor este că Sadam a creat un imens arsenal de arme de distrugere în masă, precum şi un program secret de înarmare cu rachete. Această versiune are însă o problemă majoră: chiar americanii au distrus în 1991 toată dotarea militară şi infrastructura Irakului, iar de atunci au pus embargo şi au adus observatori americani. Conform rapoartelor Naţiunilor Unite, aproximativ jumătate de milion de copii irakieni au murit de foame şi din cauza lipsei asistenţei medicale, datorate embargo-ului.
• Fără să discutăm crimele de care se face sau nu vinovat Sadam, este important să ştiţi că acesta a spus în repetate rânduri că ţara lor este deschisă oricărei inspecţii. Conform inspectorului ONU Scott Ritter, puşcaş marin şi republican până-n vârful unghiilor, susţinător al lui Bush, Irakul nu are nici una dintre aceste arme.
• În prezent, armata SUA se află în Irak. Până acum, 1.000 de soldaţi americani au fost ucişi. Peste 9.000 au fost trimişi acasă răniţi. America a cheltuit peste 250 de miliarde de dolari. Estimările făcute afirmă că au fost ucişi peste 15.000 de irakieni. A fost schilodită societatea lor, iar centrul Irakului a devenit un deşert pustiu datorită utilizării uraniului îmbogăţit. Şi asta fără să existe nici o armă de distrugere în masă.
Prin aceste atentate secta malefică a francmasoneriei a realizat încă un pas spre împlinirea obiectivelor prestabilite ale politicii mondiale şi ale instaurării Noii Ordini Mondiale. Rămâne să hotărâţi singuri dacă lista lungă şi consistentă de fapte care dovedesc acest trist adevăr atârnă în balanţă mai greu decât povestea care a fost repetată la nesfârşit de o mass-media servilă celor ce deţin puterea.
Bibliografie:
Cărţi:
• “Dezvăluiri uluitoare despre modul în care este afectată România de gigantica conspiraţie internaţională a Noii Ordini Mondiale”, de Valentin Manoliu
• “9/11: The Big Lie”, de Thierry Meyssan
• “9/11 Revealed : The Unanswered Questions” de Rowland Morgan şi Ian Henshall
• “9/11 Synthetic Terror: Made in USA” de Webster Griffin Tarpley
• “A Culture of Conspiracy: Apocalyptic Visions in Contemporary America”, de Michael Barkun.
• “Conspiracies, Conspiracy Theories, and the Secrets of 9/11”, de Mathias Brockers
• “Crossing the Rubicon”, de Michael Ruppert
• “The New Pearl Harbor” de David Ray Griffin
• “The 9/11 Commission Report: Omissions And Distortions”, de David Ray Griffin
• “The Five Unanswered Questions About 9/11” de James Ridgeway
• “Pentagate”, de Thierry Meyssan
Filme
• Loose Change
• 9/11 – The Great Illusion
• The Great Conspiracy: The 9/11 News Special You Never Saw
Site-uri:
http://www.911research.wtc7.net/index.html
http://www.infowars.com/
http://www.ratical.org/ratville/CAH/VonBuelow.html
http://bogusstory.com/9-11
http://www.gordonthomas.ie/104.html
http://www.letsroll911.org/phpwebsite/
http://911blimp.net/prf_FreeFallPhysics.shtml
http://www.911investigations.net/
http://www.question911.com/
http://www.911weknow.com/911-mysteries-movie.html
http://www.commondreams.org/views06/0427-29.htm
http://www.laughingpond.com/
http://www.911research.wtc7.net/essays/commondreams/partridge.html
http://911u.org/Physics/
http://rense.com/general32/phot.htm
http://video.google.com/videoplay?docid=718236659434732032&q=kevin+ryan&hl=en
http://www.metallurgy.nist.gov/personnel/FGayle.html
http://truth911.net/
http://wtc.nist.gov/NISTNCSTAR1-6.pdf
http://fema.gov/pdf/library/fema403_ch2.pdf“[5]

De la 11 septembrie la Noua Ordine Mondială…
de Lidia Teodorescu
Există vreo legătură între atentatul de la World Trade Center, familia Rockefeller şi o dictatură mondială ca aceea imaginată de George Orwell în celebrul roman 1984? La prima vedere nu pare să fie una directă, cu excepţia faptului că aceste trei elemente sunt bucăţi din acelaşi puzzle ce susţine teoriile conspiraţiei!
Să aruncăm o privire în lumea obscură a conspiraţiilor, a societăţilor secrete şi a uneltirilor care se desfăşoară în spatele scenei, pentru dominaţia lumii.
De la distrugerea turnurilor gemene din New York, America trăieşte într-o ciudată stare de spirit. După ce multă vreme şi-au pus în scenă diversele coşmaruri în filme apocaliptice, americanii, cu acel 11 septembrie, au trăit un cumplit scenariu, chiar în realitate. La aceasta se adaugă războaiele purtate în Orientul Mijlociu sub pretextul unor false probleme, politica externă agresivă, detenţiile abuzive, torturile, restricţionarea libertăţilor individuale… Împotriva acestor lucruri se ridică tot mai multe voci, chiar şi de dincolo de Atlantic, semnalând ceea ce se conturează a fi un gigantic complot conjugat al complexului militaro-industrial, al CIA şi al unor personaje obscure.
„În politică nimic nu se produce accidental. Dacă ceva s-a petrecut, puteţi paria că acel lucru a fost planificat.” Franklin D. Roosevelt (1882-1945), al 32-lea preşedinte al Statelor Unite.
În timp ce un număr tot mai mare de americani este convins că atacurile din 11 septembrie au fost „executate din interior”, diverse teorii s-au răspândit ca fulgerul pe internet, readucând în atenţie teze mai vechi, în special pe cele construite în jurul bancherilor multimiliardari Rockefeller şi Rothschild.

Numeroşi autori, americani şi nu numai, vorbesc despre existenţa unor forţe bizare care lucrează în subteran la crearea unei Noi Ordini Mondiale – o lume unică care va fi controlată de o super-elită compusă din bancheri internaţionali, oameni politici influenţi şi proprietari de imperii financiare sau mediatice. Scopul acestora ar fi acela de a controla şi de a reduce populaţia globului cu ajutorul războaielor, al foametei şi al epidemiilor…

Există două modalităţi de a privi istoria. Una aşa-zisă „accidentală”, care ar vrea ca evenimentele să fie fructele circumstanţelor şi ale hazardului, şi a doua, perspectiva conspiraţionistă, care presupune că istoria rezultă în urma aplicării şi a îndeplinirii unor planuri concepute în secret.

Pentru SUA, comploturile sunt la fel de vechi ca şi ţara în sine: debutând cu complotul coroanei engleze contra statului nou format, existând apoi tot mai multe suspiciuni vizavi de guvernul federal.
Subiecte sensibile
 
Sentimentul existenţei unor mistere tenebroase s-a consolidat în special în timpul Războiului Rece. Începând cu anii ‘50, cetăţenii americani au fost folosiţi fără ştirea lor drept cobai în experienţe obscure secrete ale CIA. Operaţiunea Northwood din 1962 este citată adesea în sprijinul acestei afirmaţii. Ea presupunea organizarea unor false atacuri împotriva trupelor americane, pentru a justifica o intervenţie militară în Cuba! Respins de preşedintele Kennedy, acest proiect criminal nu i-a împiedicat însă pe cei care l-au conceput să ocupe locuri importante în administraţiile care au urmat. Asasinarea lui Kennedy în sine ilustrează, de asemenea, această stare de spirit – existenţa neliniştitoare a controverselor şi comploturilor.
Pentru unii, JF Kennedy a vrut să înăbuşe anumite influenţe stranii, şi aceasta l-a costat viaţa. Pentru a-şi sprijini teza, ei citează, de asemenea, un discurs pe care preşedintele american l-a ţinut la New York, în aprilie 1961, în care îi avertiza pe compatrioţii săi împotriva societăţilor secrete.

Aşadar, cu şi după 11 septembrie şi celelalte catastrofe care se produc fără încetare pe planeta noastră, ne îndreptăm spre o dictatură mondială? Suntem oare cu toţii jucăriile organizaţiilor oculte ale căror scopuri sunt la fel de tenebroase? Trecem în revistă în continuare câteva dintre piesele importante ale acestui gigantic puzzle, invitându-vă să faceţi corelaţii şi să trageţi singuri concluzii.

„Vom avea un guvern mondial, indiferent dacă ne place sau nu. Singura întrebare este de a şti dacă acesta va fi introdus prin adeziune, sau prin cucerire.” James Paul Warburg (1896-1969), fost ofiţer al OSS (Office of Strategic Services), într-un discurs în faţa Senatului american, în anul 1950.

Faţa ascunsă a bancnotei verzi

„Daţi-mi controlul asupra monedei unei naţiuni şi nu-mi pasă cine îi face  legile.” Meyer Amschel Rothschild (1748-1811)
Contrar a ceea ce ne-am putea gândi, guvernul Statelor Unite nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală). În mod semnificativ, FED a fost adoptată de Congresul american în decembrie 1913, în timpul vacanţelor parlamentarilor!

Privind cu atenţie bancnota de un dolar, observăm că abundă în simboluri şi devize masonice. Binecunoscutul simbol ocult al piramidei, adăugat în anul 1933 de preşedintele Roosevelt, are aici un ochi în vârf – ochiul care vede totul – reprezentând dominaţia unei elite „iluminate” asupra maselor.

Două inscripţii sunt de asemenea demne de atenţie. Mai întâi „Annuit Coeptis”, în traducere „opera noastră va fi încununată de succes”, şi apoi „Novus Ordo Seclorum” însemnând „noua ordine a secolelor”, care nu este alta decât Noua Ordine Mondială. Data 1776, scrisă cu cifre romane, s-ar putea referi atât la crearea SUA, cât şi la anul de fondare a grupării Illuminati-lor din Bavaria.

O altă deviză francmasonică prezentă, „E Pluribus Unum”, „unul plecând de la mai mulţi”, este alcătuită, deloc întâmplător, din 13 litere. Cifra 13, al cărei simbolism ocult este deosebit de important în cadrul masoneriei, se regăseşte în mai multe locuri. Avem 13 stele luminoase, 13 săgeţi, 13 frunze, 13 arcade. Baza piramidei este alcătuită din 13 rânduri de cărămizi, figurând primele 13 colonii americane, dar reprezintă de fapt masele aflate sub dominaţia unei elite. În mod semnificativ, în Biblie, numărul Fiarei 666 apare în capitolul 13 din Apocalipsă.
Proiectul HAARP
 

Format din 180 de antene imense în mijlocul Alaskăi, acest program ştiinţifico-militar condus de guvernul SUA, era oficial destinat să desfăşoare activităţi de cercetare a ionosferei. Dar nu numai …

După unii oameni de ştiinţă şi cercetători, aplicaţiile reale ale HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project – proiectul de cercetare auroral de înaltă frecvenţă) sunt de fapt… războiul electromagnetic şi ionosferic. Posibilităţile militare ar fi imense: bruiajul comunicaţiilor, dispozitive anti-satelit, controlul emoţiilor umane, crearea uraganelor, a secetei, a cutremurelor de pământ şi a tsunamiurilor… Începând cu anii ‘60, armata americană face cercetări intensive în direcţia războiului climatic. Cu succes uneori, mai ales în Vietnam, unde ea a reuşit să deturneze un muson! În 1997, Parlamentul European a instituit o comisie de anchetă asupra pericolelor potenţiale ale unei asemenea tehnologii utilizată în scopuri militare. Dar comisia va fi rapid dizolvată, preşedintele acesteia fiind oprit la aeroport, descoperindu-se că avea asupra lui marijuana şi o casetă porno gay…

„În ultimii ani (ai studiilor mele la Yale), am devenit membru Skull&Bones, o societate secretă. Într-adevăr atât de secretă încât nu pot spune mai mult. Mi-am făcut 14 prieteni noi.” G. W. Bush, „Cu ajutorul lui Dumnezeu”
Virusul gripal H1N1 este de fapt o escrocherie?
 
„Conform serviciilor secrete americane, populaţia lumii va depăşi cu 3 miliarde capacităţile planetei noastre în 2015. Prin urmare, s-au decis să pregătească toate tipurile de virusuri capabile să regleze populaţia Pământului şi să o menţină la un nivel acceptabil…” Generalul Leonid Ivanov, preşedinte al Academiei Ruse de Geopolitică.
Virusul gripei porcine, H1N1, este în realitate o armă biologică elaborată în laborator de oameni de ştiinţă, în opinia a numeroşi specialişti, care văd aici mâna malefică a marilor carteluri farmaceutice şi a unor societăţi secrete – pe baza unor dovezi incontestabile. „Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că este vorba fie de un virus congelat care s-a reactivat, fie de o contaminare provenită dintr-un laborator”, citim în cotidianul francez Le Figaro. Jurnalista austriacă Jane Burgenmeister chiar a depus o plângere împotriva OMS şi ONU, acuzându-i de genocid programat. Alte surse estimează că vaccinarea în masă ar permite inocularea de microcipuri informatice populaţiei! O altă teză vehiculată este aceea că pandemia ar servi ca pretext pentru a accelera procesul de globalizare, un guvern mondial unic fiind privit ca singura modalitate de a stopa acest risc fără frontiere.

„Starurile” comploturilor. Mic tur de orizont al principalelor conspiraţii care au punctat istoria omenirii.

Servicii sau mai bine zis societăţi secrete, grupuri de influenţă, laboratoare de cercetare deturnate din interior, reţele închise ale unor personaje având relaţii şi funcţii importante: dintre toate aceste organizaţii, unele sunt mai mult discrete decât cu adevărat secrete. Dar toate se tem de a atrage atenţia publicului.
Lumea Illuminati-lor
Societate extrem de secretă, versată în ştiinţele oculte, „Illuminati” a apărut cu mii de ani în urmă, deşi informaţii despre existenţa sa au început să circule începând doar cu 2-300 de ani în urmă. Gruparea „Iluminaţii din Bavaria”, fondată în 1776 în Germania de Adam Weishaupt, nu reprezintă nicidecum originea acestui Ordin. Scopul secret al acestei organizaţii este acela de a distruge toate statele şi toate religiile pentru a impune o Nouă Ordine Mondială, condusă de către membrii săi „iluminaţi”. Opera secretă a Revoluţiei franceze este atribuită Illuminati-lor bavarezi. Adevărata elită a „elitei”, Illuminati-i dirijează lumea graţie infiltrării lor în toate sectoarele societăţii, economice, politice sau militare, prin intermediul multiplelor reţele de influenţă. Illuminati-i (şi filialele lor) sunt consideraţi artizanii războaielor şi ai diferitelor crize financiare şi sanitare care au marcat omenirea după anul 1800. De altfel, deviza lor este „La ordine prin haos”, cu alte cuvinte, creează haosul pentru a impune ordinea. Precum pompierii piromani, bancherii de pe Wall Street sunt chemaţi să salveze economia mondială (după ce aceasta a fost condusă la dezastru din umbră, chiar de ei).
Bohemian Club
Imaginaţi-vă preşedinţii americani, starurile mass-mediei, show-biz-ului şi ai finanţelor dedându-se unor ritualuri oculte. Pare imposibil? Bine aţi venit la Bohemian Club! Creat în 1872, acest cerc foarte închis şi elitist se auto-prezintă ca un inofensiv club de gândire şi de relaxare pentru cei foarte bogaţi. Cei 2000 de membri ai săi, care deţin împreună un sfert din averea privată din SUA, se reunesc o dată pe an într-un colţ izolat din California. Timp de două săptămâni, ceremonii cel puţin bizare se succed. În anul 2000, jurnalistul american independent Alex Jones a reuşit să se infiltreze în tabăra Bohemian Grove cu o cameră ascunsă, înregistrând o parte din straniile activităţi ale membrilor clubului: oameni îmbrăcaţi în robe roşii şi negre cu glugă, incantaţii, râsete şi urlete demoniace şi, punctul culminant al întâlnirii, ritualul ocult „Cremation of Care” („îndepărtarea grijilor”), în care efigia unui copil este arsă pe un altar, ca sacrificiu adus divinităţii antice Moloch. Printre membrii de frunte ai acestei instituţii „de prestigiu” regăsim pe Bush tatăl şi fiul, Dick Cheney, Jimmy Carter, Dwight Eisenhower, Gerald Ford, Al Gore, Arnold Schwarzenegger, Richard Nixon, Henry Kissinger, Colin Powell, Ronald Regan, Donald Rumsfeld. Şi lista continuă.
Ordinul „Skull and Bones” („Cap de mort”)
Societate secretă studenţească cuibărită în cadrul prestigioasei Universităţi Yale, „Skull&Bones” (sau Frăţia Morţii) îşi recrutează membrii dintre studenţii de elită, care vor deveni ulterior lideri politici sau financiari ai ţării. Fondată în 1832 de către William Russell, traficant de opiu, organizaţia îşi întăreşte forţele în fiecare an cu 15 studenţi promiţători şi de familie bună. Printre membrii acestui ordin se numără John Kerry şi George Bush. În 2004, amândoi s-au aflat în cursa prezidenţială. Ron Rosenbaum, jurnalist la New York Observer, a anchetat timp de 30 de ani subiectul „Skull&Bones” şi a reuşit să filmeze ritualul de iniţiere.
O femeie ţine un cuţit şi mimează că taie gâtul unuia dintre noii membrii întinşi la sol. Sunt strigăte şi urlete fără încetare!” scrie el. Aceasta nu este tot. Un alt ritual, pentru adepţi, constă în a se masturba în coşciuge în timp ce îşi povestesc experienţele sexuale. O terapie de grup destul de bizară!
„Lumea este împărţită în 3 categorii de oameni: un număr foarte mic, care face să se producă evenimentele, un grup ceva mai numeros care veghează punerea în aplicare a acestora şi, în fine, o mare majoritate care nu ştie niciodată ce se petrece în realitate.”Nicholas Murray Butler (1862-1947), preşedintele Societăţii Pilgrim, membru al Fundaţiei Carnegie pentru Pace şi al CFR (Consiliului pentru Relaţii Externe).

Grupul Bilderberg

„Ceva trebuie să înlocuiască guvernele, şi puterea privată îmi pare entitatea cea mai adecvată pentru a o face.”David Rockefeller, multimiliardar, membru al grupului Bilderberg, în Newsweek, februarie 1999.
Grupul Bilderberg reuneşte un număr foarte mic de persoane, cele mai bogate, cele mai influente, cele mai puternice ale momentului actual. O dată pe an, ei se întâlnesc sub protecţia armatei, a serviciilor secrete şi a poliţiei, la cel mai important eveniment din lume, pentru a discuta şi a pune la cale cele mai mari jocuri geopolitice şi economice. Membrii acestui grup sunt, categoric, cei care conduc lumea, deciziile lor influenţând viaţa fiecărui om de pe planetă. Dar, lucru extrem de bizar, totul se desfăşoară într-un secret total. Timp de decenii, chiar existenţa clubului a fost negată în mass-media. Doar câţiva jurnalişti independenţi au decis să expună problema. Jim Tucker a petrecut peste 30 de ani urmărind membrii grupului Bilderberg pretutindeni, asumându-şi uneori numeroase riscuri. Arestări arbitrare, filaje şi chiar focuri de armă, iată ce-i aşteaptă pe curioşi! În 2009, Charlie Skelton, jurnalist la celebrul ziar britanic TheGuardian, a fost însărcinat să acopere reuniunea anuală Bilderberg. După 3 arestări nejustificate la care a fost supus, el şi-a modificat radical punctul de vedere, şi acum face apel la cetăţenii întregii lumi pentru a se întâlni şi a demonstra în faţa reuniunii grupului Bilderberg din 2010. După membrii grupului nu este vorba decât de un forum privat de discuţii, dar pentru alţii, aceasta structureză opera instaurării Noii Ordini Mondiale – o lume unică, guvernată de o mică elită „iluminată”.”[6]

Oamenii de știință confirmă în mod indubitabil că Turnurile Gemene au fost demolate pe 9/11 cu anumite materiale explozive

Substanțe explozive extrem de puternice au fost descoperite în probele colectate la scurt timp după ce turnurile gemene au căzut pe 11 septembrie.

Dr. Steven Jones, profesor de fizică la Universitatea Brigham Young din Utah, SUA, a decelat prezența unor explozibili în resturile WTC și s-a alăturat unei echipe internaționale formate din nouă oameni de știință, pentru efectuarea de analize suplimentare. Prin intermediul unor teste de laborator elaborate, cercetătorii au ajuns la concluzia că substanțele descoperite erau de fapt explozibili cu nanotermită. După un proces de evaluare riguroasă, studiul lor a fost publicată în Bentham Chemical Physics Journal, revistă foarte respectată în cadrul comunității științifice, în care apar articole semnate de laureați ai premiului Nobel.

Explozibili cu nanotermită descoperiți în dărâmăturile WTC

Autorul principal al cercetării, dr. Niels Harrit, 37 de ani, expert în nano-chimie și profesor la Universitatea din Copenhaga, Danemarca, a declarat: „Explicațiile oficiale oferite de NIST (National Institute of Standards and Technology) din SUA încalcă legile fundamentale ale fizicii”.

Atât o serie de dovezi guvernamentale cât și dovezi independente întăresc concluzia cercetătorilor că au fost folosiți explozibili pentru a demola cele trei clădiri din complexul World Trade Center, pe 11 septembrie 2001.

Metal topit a început să curgă de pe fațada turnului sudic cu șapte minute înainte de prăbușire

Peste o mie de arhitecți, ingineri, oameni de știință și ofițeri militari de rang înalt, precum și sute de pompieri, supraviețuitori ai evenimentului din 11 septembrie și membrii familiilor celor dispăruți în tragicul eveniment au contestat varianta oficială a guvernului SUA, care susține că turnurile au fost doborâte de teroriști. Douăzeci și cinci de ofițeri militari numesc această versiune oficială ca fiind: „imposibilă”, „ridicolă”, „o cacialma bine organizată”. Patruzeci și unu de agenții de informații și de combatere a terorismului din SUA contestă versiunea oficială a evenimentelor din 11 septembrie, numind-o „teribil de eronată”, „plină de contradicții”, „o glumă”, „o mușamalizare”.

Majoritatea membrilor Comisiei 9/11, înființată pentru investigarea teribilului eveniment, declară acum că guvernul a mințit cu privire la faptele petrecute la acea dată. Între aceștia se numără: însuși președintele comisiei, Thomas Kean (republican), vicepreședintele Lee Hamilton (democrat), precum și consilierul juridic John Farmer, care afirmă chiar că „a existat un acord de a nu spune adevărul”.

Potrivit unui sondaj efectuat de New York Times și CBS News, doar 16% dintre americani cred că guvernul spune adevărul despre evenimentele din 11 septembrie 2001, în timp ce 81% cred că se ascunde ceva sau că guvernul minte în cea mai mare parte.

Un alt sondaj efectuat de CNN arată că 89% dintre cei chestionați cred că guvernul SUA a mușamalizat ceea ce s-a petrecut pe 11 septembrie.”[7]

Revista Europhysics: Probele dezvăluite indică în mod concludent că pe 9/11 turnurile gemene au fost de fapt doborâte prin demolare controlată
Anul acesta s-au împlinit 15 ani de la incidentele din 11 septembrie 2001, când se presupune că două avioane conduse de piloţi începători şi presupuşi terorişti ar fi reuşit să doboare trei clădiri din New York (două fiind alăturate – Turnurile Gemene, iar o a treia clădire, numită WTC7, aflându-se la o anumită distanță).

Timp de 15 ani a existat un mic grup de investigatori care au pus sub semnul întrebării ideea că Turnurile Gemene din New York City s-au prăbuşit din cauza căldurii intense şi a incendiilor răvăşitoare declanşate după ce două avioane, direcţionate de presupuşi terorişti, au intrat în clădiri.

De 15 ani, echipa de investigatori este acuzată că promovează teorii conspiraţioniste fără bază. Acum, totuşi, revista Europhysics – o respectată publicaţie a comunităţii fizicienilor europeni – a publicat un raport realizat de patru experţi care susţin că: „dovezile indică, în mod covârşitor, spre concluzia că cele trei clădiri au fost distruse prin demolare controlată”.

Studiul este rezultatul muncii lui Steven Jones, fost profesor de fizică la Universitatea Brigham Young din SUA, Robert Korol, profesor emerit de inginerie civilă la Universitatea McMaster din Ontario, Canada, Anthony Szamboti, inginer în design mecanic cu o experienţă de 25 de ani în design structural în industriile aerospaţială şi a comunicaţiilor, şi Ted Walter, director de strategie şi dezvoltare pentru Architects & Engineers for 9/11 Truth (Arhitecti & Ingineri pentru descoperirea adevărului din 9/11), o organizaţie nonprofit care reprezintă în prezent peste 2.500 de arhitecţi şi ingineri revoltaţi de varianta oficială vehiculată în SUA.

De asemenea, raportul a concluzionat: „Ţinând cont de implicaţiile complexe, este obligatoriu, din punct de vedere moral, ca această ipoteză să fie supusă unei investigaţii cu adevărat ştiinţifice şi imparţiale de către autorităţile responsabile”.
Cercetătorii au mai descoperit faptul că „singurul fenomen capabil să provoace prăbuşirea completă a unor astfel de clădiri este cunoscut sub numele de demolare controlată, în cadrul căreia explozibili sau alte dispozitive sunt folosite pentru a demola intenţionat o structură”.

Conştientă de controversata natură a raportului, revista Europhysics a inclus o notă a redactorului alături de studiu, în numărul său din septembrie 2016: „Acest articol este oarecum diferit de articolele noastre pur ştiinţifice, deoarece conţine unele speculaţii. Totuşi, ţinând cont de momentul şi importanţa chestiunii, considerăm că acest articol este suficient de tehnic şi de interesant pentru a merita să fie publicat pentru cititorii noştri. Evident, conţinutul acestui articol este responsabilitatea autorilor.”

În august 2002, Institutul National pentru Standarde si Tehnologii din SUA (U.S. Naţional Institute of Standards and Technology – NIST) a lansat ceea ce urma să devină o investigaţie de 6 ani asupra prăbuşirii celor trei clădiri în 11 septembrie 2001. Investigaţia a concluzionat că Turnurile Gemene precum şi World Trade Center Building 7, care avea 47 de etaje şi care nu a fost lovită de vreun avion, s-au prăbuşit ca urmare a incendiilor şi a căldurii intense. Dar chiar şi NIST a descoperit că cele trei clădiri au fost „singurele cazuri cunoscute de prăbuşiri structurale totale ce au implicat zgârâie-nori şi unde incendiile au jucat un rol semnificativ”.

Ar trebui repetat faptul că incendiile nu au provocat niciodată prăbuşirea totală a unui zgârie-nor cu structură de oţel înainte sau după 9/11”, au subliniat cercetătorii. „Am fost martori la un eveniment fără precedent în trei ocazii separate în 11 septembrie 2001?”.

Cercetătorii au notat că la 15 ani de la acel eveniment tragic, un număr tot mai mare de arhitecţi, ingineri şi savanţi sunt tot mai puţin convinşi de varianta oficială.

Ei au scris: „Prăbuşirea totală a WTC 7 la ora 5:20 p.m. în 11 septembrie este remarcabilă deoarece a înfăţişat toate însemnele clare ale unei implozii: clădirea s-a aflat în cădere liberă pentru primele 2,25 secunde ale prăbuşirii, pe o distanţă de 32 de metri sau opt etaje. Tranziţia sa de la stază la picaj liber a fost bruscă, având loc în aproximativ o jumătate de secundă. Clădirea s-a prăbuşit simetric. Scheletul său de oţel a fost aprope în întregime dezmembrat şi a ajuns în cea mai mare parte în interiorul fundaţiei clădirii, în timp ce majoritatea betonului său a fost pulverizat în particule mici.

În cele din urmă, prăbuşirea a fost rapidă, având loc în mai puţin de şapte secunde. Ţinând cont de natura prăbuşirii, orice investigaţie care aderă la metoda ştiinţifică ar fi trebuit să ia în mod serios în considerare ipoteza detonării controlate, dacă nu chiar să fi început cu ea. În schimb, NIST (precum şi Federal Emergency Management Agency, care a desfăşurat un studiu preliminar înaintea investigaţiei NIST) a început cu concluzia predeterminată că prăbuşirea a fost provocată de incendii.”

Investigaţiile iniţiale au notat: „Specificul incendiilor de la WTC 7 şi modul în care acestea au provocat prăbuşirea clădirii rămân necunoscute pentru moment. Deşi cantitatea totală de combustibil diesel aflat la faţa locului conţinea o energie potenţială masivă, există doar o mică probabilitate pentru ca acest lucru să se producă.””[8]

Un fost pilot CIA depune mărturie: niciun avion nu a lovit turnurile gemene pe 11 septembrie 2001
Chiar dacă au trecut peste 13 ani de la atentatul asupra World Trade Center din New York, discuțiile pe marginea tragicului eveniment sunt departe de a se fi stins. Într-o declarație sub jurământ, un fost pilot CIA afirmă că este fizic imposibil ca vreun avion Boening-767 să fi lovit şi distrus turnurile gemene în 11 septembrie 2001, mai ales pilotat de cineva neexperimentat. John Lear, fiul inventatorului Learjet – Bill Lear, având o vastă experienţă ca pilot şi instructor de zbor, a ajuns la această concluzie analizând cu luciditate datele oficiale ale atentatului. Piloții avioanelor Boeing care au efectuat zborurile AA11 şi UA175 au fost, conform afirmaţiilor mass-media şi autorităţilor, hijackeri fără prea mare experienţă în pilotaj.

Cităm din declaraţia pe proprie răspundere a lui John Lear:
„Niciun Boeing 767 nu a lovit turnurile gemene, aşa cum au susţinut în mod fraudulos în declaraţiile oficiale guvernul, mass-media, NIST (National Institute of Science and Technology – Institutul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie) şi experţii în domeniul construcţiilor.”

„Astfel de accidente nu au avut loc deoarece sunt fizic imposibile așa cum au fost descrise, din următoarele motive: în cazul zborului UA175 care ar fi lovit turnul de sud, un Boeing 767 real ar fi început să se telescopeze în momentul în care botul avionului ar fi lovit structura masivă din coloane de oţel cu diametrul de 14 inch (aproximativ 35,5 cm) la bază şi vârf şi de 39 de inch (aproximativ 99cm) în partea de mijloc.”

„Coada orizontală şi cea verticală s-ar fi separat instantaneu de avion, ar fi lovit coloanele de oţel şi ar fi căzut la sol. Aceste resturi nu au fost găsite.”

„Motoarele, la impactul cu coloanele de oţel, şi-ar fi menţinut forma generală şi fie ar fi căzut la sol, fie ar fi fost găsite printre ruinele clădirii prăbușite.”

„Niciun Boeing 767 nu ar fi putut atinge viteza pe care declaraţiile oficiale susţin că ar fi avut-o, de 540 mile/h (aprox. 870 km/h), la 1000 de metri deasupra nivelului mării. Sistemul de ventilaţie al motorului nu este conceput pentru a accepta la acea altitudine un volum şi o presiune a aerului corespunzătoare unei astfel de viteze.” (La altitudinea de 8000-12000 de metri la care evoluează aeronavele actuale, aerul este rarefiat, opunând o rezistă minimă înaintării avioanelor, iar temperatura lui este de cca -50°Celsius, n.r.)

„Bucata de fuzelaj extern cu trei sau patru hublouri găsită printre dărâmături este incompatibilă cu un avion care ar fi lovit coloane din oţel de 14 inch (35,5 cm), la o viteză de peste 500 mph (870km/h), aşa cum susţin autorităţile şi mass-media. În urma unui asemenea impact fuzelajul avionului «s-ar fi făcut armonică».”

„Nicio parte semnificativă a Boeingului 767 sau a motorului nu ar fi putut străpunge structura solidă, cu coloanele groase de oţel a turnului, fără ca bucăţi din ea să nu fie găsite la sol.”

„Resturile rămase în urma coliziunii ar fi trebuit să conţină secţiuni masive ale Boeing-ului 767, inclusiv miezurile celor trei de motoare, având fiecare o greutate de aproximativ patru tone, care nu ar fi avut cum (şi de ce, n.r.) să fie ascunse sau «să se piardă». Cu toate acestea, nu există nicio «urmă-probă» din aceste componente structurale masive ale niciunuia din cele două Boeing 767 la WTC. Dispariţia completă a celor două avioane Boeing 767 este imposibilă.”

„Presupusa coborâre a avioului în New York, cu o viteză foarte mare, pe o linie relativ dreaptă, de către un pilot novice este puţin probabilă din cauza dificultăţii extreme de a controla poziţia, rata de coborâre şi viteza de coborâre în parametrii de zbor «controlat».”

„Este nevoie de un pilot cu înaltă calificare pentru a interpreta EFIS (displayurile electronice de zbor) şi de a folosi comenzile, inclusiv eleroanele, cârma, elevatoarele, spoilerele şi drosselii, cu care piloţii hijacker, neinstruiţi, nu aveau cum să fie familiarizaţi, astfel încât să iniţieze, să menţină şi să controleze o asemenea coborâre.”

John Lear, în conformitate cu declaraţia sa sub jurământ, are peste 19000 de ore de zbor la activ, a zburat cu peste 100 de tipuri diferite de avioane în timpul celor 40 de ani de zbor şi deţine mai multe certificate de aviator FAA decât orice alt pilot FAA certificat. A zburat pentru CIA în misiuni secrete din Asia de Sud-Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa între 1967 şi 1983, apoi a lucrat timp de 17 ani în cadrul mai multor companii aeriene de transport de pasageri şi de marfă ca instructor de zbor şi căpitan.

Declaraţia pe propria răspundere din care v-am oferit citatele de mai sus a fost dată pe 28 ianuarie 2014, în cadrul unui proces deschis de către Morgan Reynolds la Tribunalul Districtual SUA al Districtului de Sud, New York.

În martie 2007, Reynolds, fost economist-şef în administraţia George W. Bush a depus o cerere de corectare la Institutul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie din SUA, invocând convingerea sa, susţinută de dovezi concludente, că turnurile WTC  nu au fost lovite de avioane.

Deşi Mişcarea Adevărul despre 9/11 a respins iniţial teoria „Nu au existat avioane” ca fiind prea bizară, după o analiză ştiinţifică şi raţională, aceasta a devenit o explicaţie larg acceptată, datorită probelor colectate.

Spre deosebire de orice altă formă de declaraţii, o declaraţie pe propria răspundere devine adevăr de drept, în cazul în care aceasta nu este infirmată. În acest caz, guvernul american va fi obligat să admită că varianta oficială dată de Comisia 9/11 este greşită.

Comisia de investigare a atacului asupra turnurilor WTC nu a luat probe de la experţi în zbor sau piloţi, atunci când a efectuat cercetările în 2002-2004.

Ideea vehiculată recent în ceea ce priveşte prăbuşirea turnurilor gemene este că s-a folosit tehnologie holografică pentru a induce imaginea, prezentată şi pe posturile de televiziune, a două avioane care au intrat cu viteză în cele două turnuri, dar acestea au fost lovite şi distruse cu o armă electromagnetică, scalară, cu impuls sau de alt gen, necunoscută nouă.”[9]

Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.

Vă prezentăm în acest articol câteva aspecte, mai puţin cunoscute chiar şi pe site-urile şi blogurile alternative, în legătură cu atacurile din 11 septembrie 2001 asupra turnurilor gemene World Trade Center din New York.

Despre acest eveniment care a șocat America și o lume întreagă s-a scris enorm – au fost prezentate și analizate dovezi incontestabile ale existenței unei conspirații dar au fost lansate și numeroase speculații, inevitabil pentru un eveniment de o asemenea magnitudine. În acest context complex, au apărut și informații cu totul surprinzătoare care furnizează noi motive posibile pentru punerea în scenă a așa-zisului atentat terorist. După cum veţi vedea, se pare că „păpuşarii” Cabalei au creat un scenariu foarte greu de imaginat care, probabil, va rămâne peste timp un exemplu uimitor de manipulare la scară planetară.

Cunoscutul jurnalist Benjamin Fulford a oferit o perspectivă cu totul nouă asupra declanșării evenimentelor de la 11 septembrie, într-un amplu interviu acordat lui David Wilcock. Iată, în continuare, fragmentele revelatoare în care Fulford dezvăluie un scenariu surprinzător, cu o miză gigantică – sute de mii de tone de aur! (Interviul poate fi citit integral pe site-ul yogaesoteric.net aici: IIIIIIIVV).

Presa occidentală nu a avut curajul să scrie adevărul despre 9/11

Benjamin FulfordPrin aceasta urmăream ca tot ceea ce spuneam şi scriam să apară şi în presa occidentală. Atunci mi-am dat seama că jurnaliştilor din Occident ori le era teamă să nu-şi piardă slujbele, ori la acele conferinţe erau prezenți doar agenţi sub acoperire care pozau ca jurnalişti. Concluzia în ambele cazuri este că mass-media era în întregime controlată. Nu mi-am imaginat că este atât de controlată, dar m-am convins de aceasta în momentul în care am ţinut acele conferinţe şi am prezentat dovezi de necontestat cu privire la falsul atentat din 9/11. Cu acea ocazie, corespondentul de la New York Times mi-a spus că el ar fi imediat concediat dacă ar scrie despre aşa ceva!

David WilcockDeci nu eşti de acord cu scenariul clasic. Ai putea să ne spui pe scurt care este concluzia la care ai ajuns tu, care apoi ţi-a adus unele necazuri?

BFPe scurt, totul a fost o înscenare din interior. Există dovezi zdrobitoare ce arată dincolo de orice dubiu că nu este nici pe departe vorba despre nişte terorişti din Arabia Saudită. Problema pentru multe fiinţe umane care aud aceasta este că deşi încep atunci să îşi dea seama că nu a fost vorba de un atac terorist pus la cale de arabi, totuşi alternativa devine atât de năucitoare încât nu o pot suporta. Ei încep să creadă în mod fals că o astfel de conspiraţie este prea mare pentru a putea fi vreodată posibilă.

Însă cei care conduc din umbră au pus la cale întotdeauna incidente false pentru a-i face pe oameni să fie de acord cu un război. Tocmai de aceea, dacă privim în trecut, la cazuri istorice, oamenii nu au traume asociate cu acele evenimente. De exemplu, ceea ce a declanșat războiul hispano-american, a fost un fals incident: explozia navei americane USS Maine, pentru care a fost acuzată Spania. Însă 70 de ani mai târziu a fost recunoscut că de fapt americanii înșiși au aruncat în aer nava respectivă. Dar dacă la acea vreme ai fi spus că incidentul a fost fabricat de americani, ai fi fost linșat în plină stradă.

În 1998, Kuomintang-ul a dat în judecată Banca Rezervei Federale pentru a-și primi înapoi aurul

BFÎn 1998, chinezii au dat în judecată Consiliul director al Băncii Rezervei Federale. Practic, mesajul lor era „Ne vrem aurul înapoi! Am încheiat un acord. V-am oferit cantităţi enorme de aur. Termenul de 50 de ani a expirat, aşa încât ne vrem aurul înapoi!”

DWDe ce au aşteptat 4 ani? De ce abia în 1998?

BFÎn anul 1938, şapte nave de război încărcate cu aur au fost trimise din China în Statele Unite. Au existat mai multe transporturi de aur către SUA, dar în 1938 aurul chinezesc a fost evacuat pentru a nu fi luat de japonezi. Americanii le-au dat chinezilor obligaţiuni emise de Banca Rezervei Federale, promiţând să înapoieze aurul în 60 de ani (adică în 1998).

DWExistă vreo consemnare în istorie legată de aceste evenimente?

BFSigur că da! Chinezii au foarte multe documente şi dovezi, de aceea astăzi este posibil acest uluitor proces judecătoresc. Actele există ca documentaţie în dosar, astfel că odată ce va începe procesul, ele vor deveni documente publice.

DWEconomistul vestic de rând a ştiut despre aceste transporturi de aur din 1938?

BFDa, pentru că a fost o ştire bombă. Este o informaţie despre care sigur găseşti documentaţie. Trebuie doar să cauţi prin arhive. Sunt sigur că se găsesc materiale despre aurul pe care l-au scos din China.

FRB a considerat că cele 200.000 de tone pe care le înapoiaseră Chinei în anii ’70 au fost suficiente

BFRevenind la procesul din 1998, cei din consiliul Director al Băncii Rezervei Federale au spus că nu era necesar să mai înapoieze nicio cantitate de aur. Ei au susținut că l-au restituit în 1970, când i-au dat 200.000 de tone de aur lui Mao, cu prilejul reînnoirii relaţiilor SUA cu China comunistă.

DWDar 200.000 de tone de aur încap în mai puţine vase de război, nu în şapte.

BFDa, și au pierdut procesul.

Americanii trebuiau să înapoieze aurul începând cu 12 septembrie 2001

BFCurtea Internaţională de Justiţie a decis că americanii trebuiau să înapoieze aurul pe care îl luaseră, iar primul transport ar fi trebuit să plece spre Asia pe 12 septembrie 2001. După cum ştim, pe 11 septembrie, World Trade Center a fost aruncat în aer. Iar aurul care se afla la subsol a dispărut.

Sediul companiei Cantor Fitzgerald Securities, care se ocupa de documentaţie, a fost şi el distrus în urma exploziilor, iar cei 600 de angajaţi ai companiei au murit. Sediul se afla în unul dintre cele două turnuri gemene. Clădirea 7, în care se aflau cei care asigurau paza şi protecţia la Trezorerie, a fost şi ea aruncată în aer şi toate actele au fost distruse.

Cu această lovitură, ei urmăreau să transmită mesajul că nu aveau de gând să înapoieze aurul. Există o mulţime de dovezi care confirmă ceea ce spun. Fratele preşedintelui Bush era şeful pazei la World Trade Center. Multe zone de acolo erau încă în şantier.

DWCeea ce ne dezvălui este uimitor şi cu totul nou – o explicaţie mult mai tulburătoare decât toate teoriile pe care le-am auzit până acum cu privire la motivul real pentru care au fost aruncate în aer clădirile World Trade Center.
Depozitul imens de aur care era ascuns în subsolurile World Trade Center a fost bineînţeles scos de acolo înainte de explozii – presupun că au făcut aceasta cu ajutorul vreunei căi ferate sau ceva asemănător.

BFAurul a fost transportat în California şi apoi cred că în Paraguay.

DWChinezii sigur au ştiut că au fost înşelaţi când au văzut turnurile World Trade Center prăbuşindu-se!

BFBineînţeles! Și-au dat seama că nu vor primi aurul înapoi și că acești nemernici au de gând să declanşeze al Treilea Război Mondial.
Rezultatul a ceea ce s-a petrecut a fost că bugetul armatei Statelor Unite s-a mărit de cinci ori odată cu pornirea aşa-zisului război împotriva terorismului.

„Anunţul N.E.S.A.R.A.” şi momentul 11 septembrie 2001

În anii 1990, dr. Harvey Francis Barnard a elaborat un set de reforme economice și administrative ce viza restructurarea din temelii a sistemului actual corupt din Statele Unite. Proiectul de lege inițiat de el, intitulat National Economic Security and Recovery Act(N.E.S.A.R.A.), a fost însă respins de Congres. Ani de zile după aceea, dr. Barnard, un filozof de sisteme, s-a străduit să atragă atenția Congresului asupra sugestiilor sale de reformă monetară. Totuși, N.E.S.A.R.A. a coagulat în jurul ei un grup important de susținători, care se luptă în continuare pentru înlăturarea de la putere a Cabalei criminale.

Un pas important a fost făcut în anul 2000. Deoarece Preşedintele Clinton nu a avut niciun interes în a semna N.E.S.A.R.A., pe 10 octombrie 2000, în conformitate cu ordinele de la generalii militari americani, elitele „Naval Seals” și „Delta Force” au luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armelor, l-au forţat pe Bill Clinton să semneze acest act. În acest timp, serviciilor secrete şi de securitate de la Casa Albă, precum şi personalului, li s-a ordonat să rămână pe loc, dezarmaţi, permiţându-li-se să asiste la acest eveniment cu ordinul de a păstra secretul.

La început, Bush sr., guvernul corporativ, bănci importante şi grupul Carlyle s-au opus.

Pentru a se păstra secretul, detaliile de caz și numerele de înregistrare au fost sigilate și revizuite în Registrul Oficial al Congresului; apoi, din nou, acestea au fost revizuite, chiar mai recent. Acesta este motivul pentru care nu există înregistrări publice ale Congresului referitoare la acest act şi de ce, la o căutare a acestei legi, nu vor fi găsite detaliile corecte, până după ce reformele vor fi făcute publice.

Aceeaşi mită obişnuită le este oferită oficialilor guvernamentali/militari de elită, de la putere/guvern. De aceea, nu este surprinzător că există atâta dezinformare despre N.E.S.A.R.A. pe internet. De exemplu, articolul Wikipedia este o totală dezinformare.

11 septembrie 2001 a fost următorul pas în a anunța N.E.S.A.R.A. lumii, dar aceasta nu a fost deloc o sarcină ușoară, după cum s-a văzut. Multe grupuri puternice s-au străduit să împiedice punerea în aplicare a Legii N.E.S.A.R.A.

La data de 10 septembrie 2001, George Bush sr. s-a mutat în Casa Albă, pentru a-l coordona pe fiul său (Bush jr.) cu privire la modalitatea de a bloca anunțul. A doua zi, pe 11 septembrie 2001, la ora 10.00 Eastern Daylight Time, Alan Greenspan a fost programat pentru a anunţa noul sistem american al Trezoreriei SUA, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și abolirea I.R.S. (Agenția pentru colectarea taxelor), ca primă parte a anunțurilor publice ale N.E.S.A.R.A.

Chiar înainte de lansarea anunţului, programată pentru ora 9 a.m., Bush sr. a ordonat distrugerea World Trade Center, cele două turnuri gemene, pentru a opri computerele bancare internaționale de la etajele 1 și 2, din Turnul de Nord, de la inițierea noului sistem american al Trezoreriei SUA.

Explozibilii din turnurile gemene World Trade Center au fost amplasați de către operatori și detonaţi de la distanţă, din clădirea nr. 7, care a fost demolată ulterior, în aceeaşi zi, în scopul de a face să dispară urmele tehnologiei lor criminale.

Aceeaşi comandă de la distanţă a fost folosită şi pentru producerea unei alte explozii, în Pentagon, la locaţia exactă a „Cavalerilor albi”, din noul lor Naval Command Center (Centrul Naval de Comandă), care coordonau activitățile de sprijinire a implementării N.E.S.A.R.A., la nivel naţional.

Astfel, anunţul N.E.S.A.R.A. a fost oprit, iar personajele principale, ucise…

George Bush sr. a decapitat speranţele de revenire rapidă a guvernul înapoi, la cetățeni.

În ultimii 10 ani, în Statele Unite ale Americii, precum şi în numeroase alte ţări, rareori trece o zi în care să nu auzim o menţiune despre momentul 11 septembrie 2001…

… Dr. Harvey F. Barnard a murit pe 18 mai 2005.

Notă:
Evenimentele din 11 septembrie 2001 au schimbat faţa planetară pentru următorii aproximativ 13 ani. Privite din această perspectivă, am putea spune că ceea ce se petrece în prezent în întreaga Europă legat de aşa-zisa „dramă a refugiaţilor”, ar putea fi numit ca „Momentul 11 septembrie 2001 al Europei”. Aceasta este o manipulare teribilă a aceloraşi „păpuşari”, deşi, între timp, aceştia s-au „subţiat” considerabil, ca număr şi ca putere…

Acum, în prezentul acestor tulburi şi tulburătoare vremuri, învăţămintele trase în urma experimentării unor astfel de momente teribile – cum a fost şi cel din 11 septembrie 2001, ne sunt de un real folos: să nu ne lăsăm manipulați, înţelegând că ceea ce se petrece are legătură (la un anumit nivel!) cu aceleaşi tentative ale „păpuşarilor” Cabalei de a provoca, pur şi simplu, un haos declanşator al unui nou război mondial.”[10]

Tirania lui 11 septembrie: cărămizile statului poliţienesc american, de la A la Z

Niciun om nu poate teroriza o întreagă naţiune decât dacă noi suntem cu toţii complicii lui
Edward R. Murrow

Poporul american a parcurs un drum straniu şi apăsător după 11 septembrie 2001, presărat cu rămășițele fostelor libertăţi la care aspira. În ultimii 15 ani, americanii au ajuns, de la o naţiune care punea un preţ deosebit pe a fi un model de democraţie reprezentativă, la o naţiune care este model al persuasiunii exercitate asupra cetăţenilor pentru ca să mărşăluiască în pas impus într-un stat poliţienesc.

Ceea ce a început cu votarea legii Patriot Act în octombrie 2001 a devenit, în virtutea efectului obţinut prin rostogolirea bulgărelui de zăpadă la vale, o eradicare a oricărei siguranţe vitale în faţa extinderii puterii guvernului, a corupţiei şi a abuzurilor. Aceasta nu este libertate. Este o celulă în puşcărie!

Întocmite pentru a proteja cetățenii de continua supraveghere pe care o exercită guvernul, de poliţie militarizată, de raiduri ale echipelor SWAT, de confiscarea de bunuri, de exproprieri, de supracriminalizare, de drone pentru supraveghere armată, de scanere pentru întregul trup, de rețineri şi cercetări hilare, de raiduri la întâmplare ale echipelor de patrulare şi de altele asemenea – toate acestea au fost sancţionate de Congres, de Casa Albă şi de curţile de justiţie – libertăţile constituţionale ale poporului american au fost în mod consecvent reduse, subminate, erodate, puse la pământ şi în general discreditate.

Pierderile poporului american cresc pe zi ce trece. Discursul liber, dreptul la protest, dreptul de a contesta greșelile guvernului, dreptul la un proces legal, prezumţia de nevinovăţie, dreptul la apărare, răspunderea guvernului în fața cetățenilor și transparența sa, dreptul la intimitate, libertatea presei, suveranitatea, dreptul la libera asociere, integritatea trupească, guvernare reprezentativă: toate acestea și încă multe altele au devenit victime ale războiului pe care guvernul SUA îl duce împotriva poporului său, război care se vede din ce în ce mai bine după 11 septembrie.

De la căderea turnurilor gemene pe 11 septembrie 2001, poporul american a fost tratat ca un inamic combatant, a fost spionat, urmărit, scanat, percheziționat, anchetat, supus la toate tipurile de intruziuni, intimidat, invadat, hăituit prin raiduri, manipulat, cenzurat, redus la tăcere, împuşcat, dus la pușcărie cu interzicerea dreptului la proces.

Poporul american, permiţând să fie distras de exerciţiile de simulare ale unor acte de terorism, de războaiele declanșate de SUA, de avertizări cu diverse coduri în variate culori, de sinucigaşi cu bombe şi de alte exerciţii de propagandă construite cu grijă, prin trucuri şi confuzie, a eşuat în recunoaşterea faptului că adevăratul inamic al libertăţii a fost ascuns tot timpul în interiorul său. Într-adevăr, guvernul SUA prezintă acum o ameninţare la adresa libertăţilor cetăţenilor săi mult mai mare decât orice terorist, extremist sau entitate străină.

Iată în continuare, de la A la Z, ce înseamnă de fapt tirania guvernului SUA după 11 septembrie:

A – American Police State / statul poliţienesc american.

B – Bill of Rights / legislaţia drepturilor cetăţenilor americani, care a fost călcată în picioare.

C – Civil asset forfeiture / confiscarea bunurilor cetățenilor, o manevră diabolică a guvernului pentru a-i priva pe americani de libertăţile lor, mai precis, de dreptul la proprietate.

D – Drones / drone armate, echipate cu lasere, electroșocuri şi aparatură de scanare, care ţintesc tocmai poporul american.

E – Electronic Concentration Camp / lagăr electronic, în care toţi cetăţenii sunt suspecţi, iar activităţile lor sunt monitorizate şi reglementate, mişcările sunt urmărite, comunicaţiile sunt spionate, iar vieţile lor, libertăţile şi căutarea fericirii depind de indicațiile pe care le dă guvernul.

F – Fusion centers / centre de fuziune care servesc ca arhivă pentru informaţiile împărtăşite între stat şi agenţiile locale şi federale. Aceste centre de fuziune pot monitoriza în mod constant comunicaţiile, în totalitate, de la paginile de internet accesate și până la e-mailuri, sms-uri și apeluri telefonice.

G – Grenade launchers şi Global police / lansatoare de grenade şi poliţie globală. Se iau forţe poliţieneşti din oraşe mici, se echipează cu suficientă putere armată pentru a face orice rezistenţă cetăţenească inutilă, iar apoi sunt puse pe lista programului ONU – Strong Cities Network, şi nu va fi doar o armată care poate opera dincolo de „graniţele” Constituţiei, ci una care este parte dintr-o poliţie globală.

H – Hollow-point bullets / gloanțe hollow-point (care se expandează la impact). Eforturile Guvernului SUA de a-și militariza şi înarma agenţiile şi angajaţii atinge proporţii epice. Agenţiile federale, foarte numeroase, ca de exemplu Departamentul pentru Securitate Internă sau Administraţia Securităţii Sociale, au fost dotate cu milioane de gloanţe letale care se expandează la impact, producând astfel victimelor răni devastatoare.

I – Internet of things / internetul obiectelor – o nouă fază de dezvoltare a societăţii informaţionale, în care internetul nu va mai lega numai calculatoare şi terminale de comunicare, ci practic toate obiectele din jurul nostru: haine, bunuri de consum etc., cu ajutorul microcipurilor. Această industrie „conectată” propulsează populaţia spre un viitor în care poliţia poate aresta practic pe oricine dacă guvernul „bănuiește” că acela ar fi comis o infracţiune, în care maşinile fără şofer vor umple autostrăzile, în care datele biometrice ale persoanelor vor fi constant scanate şi folosite pentru a urmări toate mişcările cetățenilor, pentru a-i îndopa cu mesaje publicitare şi pentru a-i ţine sub o continuă supraveghere.

J – Jailing for profit / încarcerarea oamenilor pentru profit. De când deținuții din SUA au fost trimiși în închisori particulare aflate în proprietatea unor corporații, această formă de pedepsire în masă pentru profit a dat naştere unei industrii a pușcăriilor private de 70 de miliarde de dolari, care se bazează pe complicitatea guvernului, pentru a-şi menţine pline centrele de detenție cu un mare număr de americani condamnați pentru fapte absolut minore.

K – Kentucky V. King – o reglementare care deschide uşa raidurilor poliţieneşti fără mandat, lăsându-i pe americani cu o protecţie reală foarte mică în faţa tuturor tipurilor de abuzuri realizate de oficialii care impun legea.

L – Licence plates readers / cititoare pentru plăcuţele de înmatriculare, care permit celor ce impun legea să urmărească pe oricine se află într-un anumit vehicul, pe întregul teritoriu al Americii.

M – Main core – nume de cod pentru baza de date a guvernului SUA, care conține cel puțin 8 milioane de nume şi informaţii despre americanii consideraţi „ameninţări” pentru naţiune şi care ar trebui să fie arestaţi în caz de urgenţă naţională sau dacă se impune legea marţială.

N – No-knock raids / descinderi în forță. Peste 80.000 de descinderi paramilitare sunt desfăşurate în fiecare an în SUA – mai mult de 200 de raiduri ale echipelor SWAT au loc zilnic. Toate sunt realizate pentru a căuta pe câte cineva care este suspect că ar fi putut comite o infracţiune, de obicei posesia unei cantităţi foarte mici de droguri.

O – overcriminalization / supracriminalizarea, care face ca din ce în ce mai mulți americani să fie arestaţi şi aruncaţi în închisoare pentru „încălcări” absurde ale legilor, cum ar fi lăsarea copiilor să se joace în parc fără supraveghere, colectarea apei de ploaie sau îndepărtarea zăpezii de pe proprietatea personală, creşterea de legume în propria grădină sau organizarea de întâlniri pentru studierea Bibliei în locuința personală.

P – Pathocracy & Precrime / patocraţia (sistem politico-economic corupt, în care se află la putere psihopați) şi sistemul de prevenire a infracțiunilor. Dacă tirania unei administrații psihopate este corelată cu programe guvernamentale de prevenire a infracțiunilor care înmuguresc pe zi ce trece, atunci oricine poate fi văzut ca opozant al statului, indiferent dacă are orientări politice de stânga, de dreapta, sau pur și simplu moderate, şi devine un potenţial extremist în ochii forțelor de menținere a legii și ordinii publice.

Q – Qualified immunity / imunitate calificată, care permite ofiţerilor să scape de repercusiunile faptelor lor, fără să fie nevoiți să dea socoteală pentru ceea ce au făcut greşit.

R – Roadside strip searches & Blood draws / Percheziții la pielea goală pe marginea drumului şi probe de sânge. Curţile de justiţie comit din ce în ce mai multe erori dând oficialilor guvernului, și în special poliţiei, permisiunea să realizeze percheziții cu dezbrăcarea persoanelor, prelevarea de probe de sânge şi chiar de probe anale pentru o gamă largă de încălcări ale legii, indiferent cât de minoră ar fi abaterea.

S – Surveillance state / statul supravegherii. Zi de zi, americanii obişnuiți care îşi văd de treburile cotidiene sunt monitorizați, supravegheați, spionați şi urmăriți în mai mult de 20 de moduri, atât de guvern cât şi de ochii-şi-urechile corporatiste.

T – Tasers / armele cu electroșocuri şi alte arme neletale care permit poliţiei să agreseze cetățenii printr-o simplă apăsare de buton și care pot face ca incidente minore să escaladeze.

U – Unarmed citizens shot by police / cetăţeni neînarmaţi împuşcaţi de poliţie.
Nu mai este neobişnuit să se audă de incidente în care poliţiști din SUA mai întâi împuşcă indivizi neînarmaţi şi apoi le pun întrebări, deseori acest fapt fiind atribuit fricii pentru propria siguranţă.

V – VIPR squads / trupe VIPR, care sunt însărcinate să realizeze inspecţii de securitate a „ţintelor uşoare” oricând şi oriunde guvernul consideră adecvat, la orice oră, în orice loc şi fără justificarea unei ameninţări specifice.

W – Whole-body scanners / scanere pentru întregul trup care utilizează fie raze X, fie unde radio. Aparatele de scanare şi unităţile mobile de percheziție ale guvernului sunt utilizate nu doar ca să „vadă” prin hainele cetăţenilor, dar de asemenea pentru a-i spiona în intimitatea lor, la ei acasă.

X – X-Keyscore – unul dintre multiplele programe de spionaj folosite de NSA (National Security Agency) care poate urmări orice persoană din SUA care foloseşte un computer sau un telefon.

Y – You-ness / specificul personal. Programele de computer pentru recunoaştere facială promit să creeze o societate în care o persoană să poată fi urmărită pe baza imaginilor feţei, manierelor, rețelelor de socializare şi alor aspecte care țin de specificul personal.

Z – Zero tolerance / toleranţă zero – din ce în ce mai mulți tineri sunt văzuţi ca suspecţi şi sunt trataţi de parcă ar fi criminali de către oficialii şcolilor şi de cei ce impun legile, deseori pentru a fi depăşit cu foarte puţin limitele comportamentului copilăresc. Lecţia care se dă celor mai tineri – şi mai impresionabili – cetăţeni americani este aceasta: în statul poliţienesc american, fie eşti prizonier (încătuşat, controlat, monitorizat, limitat în ce poți spune sau face, ți se dau ordine, viaţa ta nu este de fapt a ta) sau eşti un birocrat al închisorii (politician, poliţist, judecător, gardian, spion, profitor etc.).

În America de după 11 septembrie 2001 guvernul face orice doreşte, iar libertatea este pusă la colţ.

Alegerile pe care le are cetăţeanul american sunt chiar în faţa sa
Poate trăi în trecut, gândindu-se nostalgic și visând la libertăţile de care se bucura cândva şi deplângând fără speranţă distrugerea lor.
Se poate scufunda în actualitatea prezentă, permiţându-şi să fie în mod inimaginabil distras de circul divertismentului ştirilor şi al titlurilor mereu în schimbare, eşuând astfel în a acorda atenţie sau a face ceva referitor la puterea din ce în ce mai mare a guvernului de a-i lua libertăţile.
Își poate „agăța” speranţele de viitor, crezând împotriva tuturor evidenţelor că ceva sau cineva – fie că este vorba de un politician, de o mişcare sau de un salvator religios – va salva americanii de la o distrugere inevitabilă.

Sau cetățeanul american poate începe chiar acum să ia atitudine, introducând modificări la nivel local, făcându-i pe oficialii guvernamentali responsabili să aplice legile şi să reinstituie Constituţia, recunoscând că dacă eşuează în a face aceasta şi, în schimb, îşi urmează doar traiectoria curentă, imaginea viitorului SUA va fi foarte aproape de ceea ce George Orwell a descris foarte plastic ca fiind „o cizmă zdrobind fața unui om – pentru totdeauna”.”[11]

Documentar: Terrorstorm

SURSE

 1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5020&lang=RO
 2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5031
 3. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4752
 4. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5698
 5. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4478
 6. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6223
 7. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10611
 8. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10360
 9. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8327
 10. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9106
 11. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10719
 12. Foto: Internet
 13. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro