Operațiune “Steag Fals” – Atentatul din Marea Britanie (22 martie 2017) și legile Big Brother

by “Cel mai sângeros atentat produs la Londra în ultimii 12 ani a avut loc miercuri, 22 martie, şi s-a soldat cu moartea a cinci persoane şi rănirea a aproximativ 40. Atentatorul a intrat în plin cu maşina în trecătorii aflaţi pe Podul Westminster. Imaginile au fost filmate întâmplător, la […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cel mai sângeros atentat produs la Londra în ultimii 12 ani a avut loc miercuri, 22 martie, şi s-a soldat cu moartea a cinci persoane şi rănirea a aproximativ 40. Atentatorul a intrat în plin cu maşina în trecătorii aflaţi pe Podul Westminster.

Imaginile au fost filmate întâmplător, la câteva minute după producerea tragediei, când martorii tragediei se aflau în stare de şoc. În prima fază, cei care filmează n-au idee ce s-a întâmplat şi asistă parcă la un scenariu apocaliptic. Pe jos zac oameni răniţi care primesc ajutor din partea semenilor, iar trotuarul e plin cu bucăţi de plastic şi obiecte sparte.


Între timp au primit informaţii de la martori despre ce s-a întâmplat, după care poliâia le-a cerut să se întoarcă, zona fiind deja închisă.”[1]

Ce este o operatiune “Steag Fals”?


“Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară.

Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.”[2]

Ce se intampla dupa un atentat terorist?

Dupa un atentat terorist, serviciile secrete cer mai multe legi Big Brother si mai putina libertate pentru oameni. Globalistii au creat terorismul mondial cu scopul de a putea restrange libertatile oamenilor pentru a putea instaura o Noua Ordine Mondiala.

“Folosindu-se de pretextul atentatului de la Londra, ministrul de interne britanic vrea decriptarea Whatsapp

Nivelul criptării mesajelor trimise prin aplicaţii ca Whatsapp oferă „teroriştilor un loc secret unde să poată comunica”, a declarat Amber Rudd, ministrul britanic de Interne, în contextul informaţiilor că autorul atacului de la Londra ar fi trimis un mesaj prin Whatsapp chiar înainte de atentat.

Presa britanică a relatat că autorul atacului terorist de la Londra a transmis un mesaj criptat prin Whatsapp cu puţin timp înainte de a comite atentatul soldat cu patru morţi şi zeci de răniţi. Până în acest moment, autorităţile nu au reuşit să afle conţinutul mesajului, informează BBC News online.

Este „complet inacceptabil, nu ar trebui să existe un loc unde teroriştii să se poată ascunde. Trebuie să ne asigurăm că organizaţii ca Whatsapp, şi mai sunt multe altele la fel, nu oferă teroriştilor un loc secret unde să poată comunica între ei”, a declarat ministrul britanic de Interne la emisiunea Andrew Marr de la BBC.

„Trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre de informaţii au capacitate de a soluţiona situaţii precum mesajele criptate de Whatsapp”.

„Avem nevoie de ajutorul companiilor de social media, Google, Twitter, Facebook şi altele din întreaga lume”, a adăugat ministrul britanic.”[3]

In fotografia de mai jos, vedeti o analiza cu privire la atentatul din Marea Britanie. Este analizata data atentatului 22.03.2017. Autorul analizei face legatura cu organizatia satanista “Skull and Bones”, care are numarul “322”.

SURSE

  1. http://www.romaniatv.net/primele-imagini-filmate-imediat-dupa-atentatul-de-la-londra-proportiile-tragediei-vazute-chiar-de-pe-pod-video_347735.html
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Steag_fals
  3. http://www.flux24.ro/folosindu-se-de-pretextul-atentatului-de-la-londra-ministrul-de-interne-britanic-vrea-decriptarea-whatsapp/
  4. Foto: Facebook/The Underground Resistance Network

Citiți și...

Operațiunea Gladio (1947-1983) - CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste
E-mailurile private ale lui Hillary Clinton arată că Arabia Saudită şi Qatar, aliaţi SUA, au sprijinit ISIS
Big Brother în Germania: Serviciile secrete germane obțin dreptul să supravegheze în masă populația, dar și pe străini
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Atacurile informatice la nivel mondial - o operațiune "steag fals" a serviciilor secrete din SUA și UE
GLADIO, rețeaua creată de CIA şi care a comis un asasinat celebru. Lumea neştiută a serviciilor secrete
CIA oprește sprijinul acordat rebelilor sirieni! SUA au creat și finanțat organizația terorista ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
SUA formează unități de luptă în Siria cu ajutorul teroriștilor ISIS
Descoperite în Siria: Arme NATO şi alte dotări ale insurgenţilor
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro