Operațiune “Steag Fals”: Atentatul terorist din Orlando a fost orchestrat de către CIA cu scopul de a adopta noi legi “Big Brother” și pentru a interzice armele

Distribuie!by “FOX NEWS: Omar Mateen, teroristul din Orlando, a fost instruit de CIA Omar Mateen a fost un adept al lui Marcus Dwayne Robertson, un fost pușcaș marin şi bodyguard al lui Omar Abdul-Rahman, supranumit „Blind Sheikh”, potrivit rapoartelor de știri. BUCUREŞTI, 13 iunie — Sputnik. În ciuda avertismentelor date […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“FOX NEWS: Omar Mateen, teroristul din Orlando, a fost instruit de CIA

Omar Mateen a fost un adept al lui Marcus Dwayne Robertson, un fost pușcaș marin şi bodyguard al lui Omar Abdul-Rahman, supranumit „Blind Sheikh”, potrivit rapoartelor de știri.


BUCUREŞTI, 13 iunie — Sputnik. În ciuda avertismentelor date de procurori, fostul puşcaş marin Marcus Dwayne Robertson a fost eliberat din închisoare anul trecut, scrie Fox News.

Se întâmplă în Statele Unite ale Americii: islamişti radicali racolaţi şi antrenaţi de CIA în anii 1980 sunt transformaţi în terorişti, eliberaţi din închisori pentru ca apoi să execute atentate.


„Trăgătorul care a ucis cel puțin 50 de persoane într-un club de noapte din Florida duminică dimineaţa a fost adeptul unui mafiot devenit jefuitor de bănci, Marcus Dwayne Robertson, care a fost eliberat din închisoare anul trecut, în ciuda avertismentelor din partea procurorilor că el ar recruta oameni care să efectueze acte violente”, au declarat surse pentru FoxNews.

La rândul lui, Marcus Dwayne Robertson a fost puşcaş marin în armata Statelor Unite ale Americii şi bodyguard al lui Omar Abdul-Rahman, liderul spiritual al Mujaheddinilor din Afganistan în anii 1980. Robertson a lucrat şi ca informator FBI timp de 15 ani, apoi a fost arestat, închis și acuzat de posesia unei arme de foc de către un infractor condamnat în 2011.

În 1980, Abdul-Rahman “a colaborat cu SUA și cu oficiali ai serviciilor secrete pakistaneze, care au orchestrat războiul afgan”. Șaizeci şi ceva de ofițeri ai CIA şi ai Forțelor Speciale staţionate acolo l-au considerat un “atu valoros”, conform uneia dintre surse, și au trecut cu vederea mesajul său anti-occidental și incitarea la război sfânt pentru că l-au dorit să ajute la unificarea grupurilor Mujaheddine”, scria The Atlantic Monthly în mai 1996.

După ce mentorul lui Osama bin Laden, Abdullah Azzam, a fost asasinat în 1989, CIA a colaborat strâns cu Abdul — Rahman. CIA l-a adus în Statele Unite în numeroase ocazii, în ciuda faptului că figura pe lista de supraveghere a terorismului. El a fost, de asemenea, plătit de CIA pentru a vizita Londra, unde a radicalizat musulmani și i-a recrutat pentru războiul împotriva sovieticilor în Afganistan (vezi Sean O’Neill, The Suicide Factory, Abu Hamza and the Finsbury Park Mosquea). În New York, potrivit unui “oficial egiptean rang foarte înalt”, Abdul-Rahman a continuat să lucreze cu CIA.

Abdul — Rahman a fost implicat în asasinarea rabinului sionist Meir Kahane, dar CIA a blocat ancheta începută împotriva teroristului. „Nu a fost un accident că Sheikhul a primit viză și că el este încă în țară. El e aici, sub steagul securităţii naționale, al Departamentului de Stat, al NSA și al CIA”, declara un agent FBI pe 30 martie 1994, potrivit Voice Village.

CIA avea să blocheze şi investigațiile privind implicarea lui Abdul — Rahman în complotul din 1993 al detonării WTC. El a fost în cele din urmă arestat și acuzat mai târziu. Însă un document intern al CIA a concluzionat că agenția este “parțial vinovată” pentru atentatul din 1993 de la World Trade Center, deoarece i-a sprijinit pe unii dintre teroriști, scria pe 24 ianuarie 1994 The Boston Herald.

Marcus Dwayne Robertson, mentorul lui Omar Mateen, devenise între timp membru al mafiei din New York şi lucra în paralel pentru CIA.

“În timp ce această afirmație poate părea fantezistă, un memoriu de condamnare emis de avocații săi la sfârșitul lunii aprilie afirmă că guvernul a confirmat o serie de reclamații în privința lui Robertson în ceea ce privește activitățile clandestine din trecut desfășurate în numele guvernului”, scrie Murtaza Hussain pentru Intercept.

Robertson, care a lucrat ca informator FBI timp de 15 ani, a fost arestat, închis și acuzat de posesia unei arme de foc de către un infractor condamnat în 2011.

Bill Warner, detectiv particular în Sarasota şi activist anti-musulman, l-a urmărit pe Marcus Robertson din 2009. El susține că, în plus față de cele mai recente infracțiuni, Robertson are legături cu Al- Qaeda de mai bine de 20 de ani, cu mult timp înainte de atacurile de WTC din 1993 și cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe Omar Abdel-Rahman, al cărui grup extremist este acuzat pentru bombardarea World Trade Center din 1993, scria Fox News în martie anul trecut.”[1]

Ucigașul din Orlando era gay, dezvăluie fosta lui soție, dar și mai mulți clienți ai clubului Pulse

“New York Post publică mai multe dezvăluiri care aruncă în aer cazul „măcelarului din Orlando”. Fosta soție a lui Omar Mateen a declarat ieri că ea crede că acesta era homosexual. Tot ea a fost dezvăluit și faptul că Omar a frecventat acel club de noapte gay, unde a pus în scenă teribilul masacru.

Sitora Yusufiy (foto dreapta), care a fost căsătorită cu Mateen în 2009 timp de trei luni, a făcut șocanta declarație pe postul de televiziune brazilian SBT Brazilia.
Yusufiy a mărturisit că e convinsă că Mateen avea „tendințe gay” și spune că tatăl acestuia l-ar fi numit chiar „homosexual”, de față cu ea. Fosta soție a mai susținut și că „FBI-ul i-a cerut să nu facă aceste declarații în mass-media americană”.
Această mărturisire a venit după ce un fost coleg de clasă de-al lui Omar Mateen a declarat că a primit o invitație romantică din partea acestuia. Conform relatărilor lui, Omar mergea adesea în clubul de noapte Pulse.
Fostul coleg a relatat că a ieșit cu Mateen, mergând prin baruri gay, după absolvirea cursurilor de la Indian River Community College – Academia de poliție, în 2006 – și că atunci, o singură dată, Mateen l-a întrebat dacă n-ar vrea să aibă „o întâlnire romantică”, potrivit Palm Beach Post. „Am refuzat oferta lui”, spune fostul coleg, care susține că, în opinia lui, Omar Mateen era un homosexual nedeclarat.
Ȋn presa americană au aparut mai multe dezvăluiri conform cărora Mateen a frecventat clubul Pulse timp de ani de zile, înaintea masacrului de duminică.
„Este același tip”, a declarat, pentru Canadian Press, Chris Callen, un transsexual care susținea un show în acel club. „A fost în acest bar timp de cel puțin trei ani.”
Cel puțin patru clienții care frecventau acest club și-au amintit că l-au mai văzut pe Mateen acolo de mai multe ori, în trecut. Autoritățile susțin că nu aveau aceste informații suplimentare luni, când au fost întrebate despre legăturile dintre criminal și clubul în care a avut loc masacrul. NBC a raportat că FBI-ul cerceta „presupusele sale vizite în club”.
Kevin West, un alt client frecvent al clubului Pulse, a declarat pentru Los Angeles Times că Mateen folosea frecvent aplicații pentru întâlnirile gay și că l-ar fi surprins  chiar în timp ce posta pe o astfel de aplicație, Jack’d.
Teoria că Mateen  a suferit un „declic” când a văzut doi bărbați sărutându-se în public este „o idioțenie”, spune Ty Smith, partenerul lui Chris Callen. „Fără nicio supărare. E un rahat! El a fost acolo, în jurul nostru. Iar unii dintre acești oameni făceau un pic mai mult decât (un sărut) în afara barului…””[2]

Legi “Big Brother”, controlul armelor si propaganda LGBT

Nu intamplator a fost ales locul: acela era un club frecventat de homosexuali, iar printr-un astfel de atac, activistii LGBT se vor victimiza la maximum, vor specula aceasta tragedie, aratand cu degetul catre toti cei care vor mai incerca sa-i critice, considerandu-i potentiali “extremisti”, adica persoane care ar “incita la ura”, cerand astfel pedepsirea penala. Acesta este dictonul pe care il utilizeaza ei dupa aceasta tragedie.

Acesti marxisti, in furia lor nestavilita impotriva religiei, au inceput sa acuze in stanga si in dreapta religiile, ca fiind “o sursa a intolerantei”, iar aberatiile si acuzatiile sunt care mai de care mai absurde.

Dincolo de acest aspect al activistilor LGBT, apar activistii “Big Brother” si cei care sustin interzicerea armelor pentru ca, nu-i asa, daca armele sunt interzise, un popor dezarmat este unul “in siguranta”, aflat sub asa-zisa “protectie a statului”. Amintim ca dictorii lumii, prima data cand au venit la putere, au emis legi draconice de tipul “Big Brother”, care impuneau un control strict al presei, oamenilor si mai ales ca acestia sa nu aiba arme. Vedem insa ca istoria se repeta, parca trasa de indigo, in spatele evenimentelor din trecut fiind aceeasi indivizi, care ne conduc vietile astazi.

Orlando atentat cia steag fals

Iata si cateva “coincidente” cu privire la acest atentat:

  • pe 12 iunie este ziua de nastere a lui David Rockefeller si a lui George H.W. Bush;
  • pe 12 iunie 2016 s-a terminat intrunirea anuala a grupului Bilderberg, care a avut loc in Germania.

SURSE

  1. http://sputnik.md/moldova_romania_international/20160613/7286050.html
  2. http://www.activenews.ro/externe/Ucigasul-din-Orlando-era-gay-dezvaluie-fosta-lui-sotie-dar-si-mai-multi-clienti-ai-clubului-Pulse-134132

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro
Citește mai multe:
Naţionalismul, ideologia secolului XXI

Banii, datoriile şi sistemul bancar modern

Spania nu mai vrea în UE

București, 17 septembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii

Programul HAARP și manipularea vremii: Savanții vorbesc despre „capriciile” vremii din ultimii ani și despre modificarea climei la nivel planetar

Închide