Operațiuni “Steag Fals”: Colectiv și Bamboo

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania este un stat mafiot. Romania este condusa de catre globalistii SUA-UE-Soros si Noua Securitate. Presedintele Romaniei, oricare ar fi el, este doar un pion in mana acestor indivizi. Acesti indivizi sunt in stare de orice pentru a face schimbari politice. Ei nu sunt de acord cu alegerile democratice.

Pentru acesti indivizi conteaza emotiile si se folosesc de orice tragedie pentru a schimba alegerile democratice. Au de partea lor o uriasa presa de propaganda, dintre care unii sunt in insolventa, dar totusi vocali in ceea ce priveste propaganda.


Iata cateva analize cu privire la atentatele de la Colectiv si Bamboo:

“1. Incendiul Bamboo a durat doua zile si nu avem, inca, nicio pierdere de viata omeneasca. „Incendiul” Colectiv a durat sub doua minute si ne-am trezit cu cea mai mare tragedie dupa insingeratul Decembrie ’89: 64 de vieti pierdute si zeci de raniti grav!


2. Si atunci, si acum, guvernare PSD. Coldea & Co la Iohannis!

3. Premierul de atunci, Ponta, era in America Centrala (Mexic), premierul de acum, Grindeanu, era in America de Nord (USA).

4. Vineri seara si atunci, vineri seara si acum.

5. In Colectiv au fost 400 de oameni, aproximativ 40% devenind victime. In Bamboo au fost aproximativ 3.000 de oameni, sub 1% victime! Nu exista nicio comparatie intre gravitatea urmarilor dintre cele doua „incendii”!”[1]

Am putea spune “coincidenta”, dar chiar este o coincidenta?

“Colectiv si Bamboo – doua incendii, acelasi discurs la Iohannis

In noiembrie 2015 Iohannis a spus ca “a fost nevoie sa moara oameni” pentru ca demisia guvernului Ponta sa se produca. “Daca s-ar fi respectat si dacă s-ar fi impus respectarea normelor si a legilor, niciunul nu ar fi trebuit să moara”, a mai spus Iohannis. Aveti clipul mai jos. E important sa-i urmariti tonul si privirea la sfarsit.

In urma acelor morti nevinovati a venit guvernul “lui”, plin de incompetenti promovati de servicii care pozau, insa, in tehnocrati si salvatorii Romaniei.

Guvernul Ciolos ar fi trebuit sa corecteze TOT ce a facut gresit sau ignorat precedentele guverne, mai ales sa se asigure ca toate cluburile si localurile sunt in acord cu legea.

Acest lucru, insa, nu s-a intamplat!

Azi, 21 ian 2017, a ars pana la temelie clubul Bamboo din Bucuresti.

La cateva ore dupa incendiu, Iohannis a scris pe Facebook: “În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om.” Poate daca murea cerea demisia si acestui guvern.

Iohannis a continuat: “Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol.” (VIDEO mai jos)

Pai exact acesta ar fi fost rolul guvernului “lui” Iohannis, sa se asigure ca normele si legea sunt respectate, ceea ce, tot dupa spusele lui Iohannis, nu s-a intamplat.

Daca in noiembrie 2015 Iohannis a folosit expresia “coruptia ucide”, din care propaganda Noii Securitati a facut slogan, acum sloganul va fi ca trebuie sa se respecte legea, deci institutiile de forta trebuie intarite si mai mult.

E important de remarcat, de asemenea, cum Iohannis deja insinueaza cauza incendiului de la Bamboo: incalcarea legii, “se pare”. Prevad ca acest “se pare” va disparea din discursul public, iar incalcarea legii, ca si cauza a incendiului, va fi prezentata ca o certitudine.

Pana la finalizarea unei investigatii nu ai de unde sa stii cauza. Poate a fost o mana criminala acolo.

Sa cititi discursul lui din noiembrie 2015 unde vorbeste despre proteste si sa faceti paralela cu ce se intampla in aceste zile. Se repeta acum acelasi scenariu.

Pentru a prelua puterea dupa caderea lui Ceausescu in 1989, Vechea Securitate a instrumentat diversiunea cu teroristii, facandu-i pe romani sa se omoare uniii pe altii, in timp ce ei confiscau statul.

Vechea Securitate, devenita intre timp Noua, se vede ca are nevoie acum de o alta diversiune pentru a se asigura ca nu pierde puterea confiscata in 1989.

Daca un guvern si-a dat demisia pentru ca altii nu au respectat legea, iar prin vointa exclusiva a lui Iohannis a venit un alt guvern care nu a aplicat legea, in urma incendiului de la Bamboo si in baza criteriilor impuse altora, Iohannis ar trebui sa isi dea demisia. A fost guvernul “lui” cel care nu a aplicat legea la Bamboo.

Nu va mai lasati manipulati!

UPDATE: Guvernul Ciolos a dat un HG ca “până la 30 iunie 2017, construcţiile şi amenajările care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest document”, iar “până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investiţiilor” – DETALII.”[2]

“Incendiul de la Clubul „Bamboo” este cumva parte a Operaţiunii „Colectiv 2”?

Exact acum 10 zile, „Cotidianul” publica editorialul „Se pregăteşte Operaţiunea “Colectiv 2” pentru un nou “Guvern al Meu”?”, în care atrăgeam atenţia asupra mobilizării pe Facebook în vederea unui miting ciudat împotriva Avocatului Poporului, la care erau aşteptate 130.000 de persoane! Noaptea trecută, Clubul „Bamboo” a ars din temelii, peste 40 de victime ajungînd la spital!

Oricît am fi de scorţoşi la minte, nu putem ignora o serie de coincidenţe care trezesc serioase suspiciuni. Înainte de analiza acestor coincidenţe, cu scuzele de rigoare, să revedem ce scriam acum 10 zile în Editorialul din „Cotidianul” (http://www.cotidianul.ro/se-pregateste-operatiunea-colectiv-2-pentru-un-nou-guvern-al-meu-294344/):

Ştirea că miercuri sînt aşteptaţi 130.000 de oameni pentru a protesta împotriva Avocatului Poporului, mai exact faţă de decizia acestuia de a sesiza CCR în legătură cu neconstituţionalitatea Legii 90/2001, este îngrijorătoare. Nu pentru că ar crede cineva că vom vedea acest număr de persoane în Piaţa Universităţii, ci pentru că această campanie de pe Facebook este identică cu aceea de după „Colectiv”, din noiembrie 2015, în urma căreia a căzut guvernul Ponta.Ne aducem aminte că preşedintele Klaus Iohannis vorbea în acea vreme din ce în ce mai des despre nevoia unui „Guvern al Meu”, iar mitingul din seara de 3 noiembrie 2015 i-a oferit ocazia să instaleze guvernul Cioloş. Toate aceste coincidenţe ne determină să ne întrebăm dacă nu cumva mitingul de miercuri este doar primul pas dintr-o serie de acţiuni de protest care să fie folosite în interes politic de aceleaşi forţe care au pus la cale şi mitingul din noiembrie 2015. Personajele care stau în spatele organizării acestui miting par să fie aceleaşi!

Nu sînt nici Tata Omidu şi nici vreun alt ghicitor în foc, ci doar un jurnalist care pune cap la cap nişte informaţii publice, analizînd similitudini şi coincidenţe care nu par a fi întîmplătoare. Lucruri pe care vă propun să le trecem în revistă împreună.

1. Ca şi în toamna anului 2015, asistăm acum la o atmosferă tensionată între Preşedintele României şi Guvernul PSD. Atunci, Klaus Iohannis afirma peste tot că-şi doreşte un „Guvern al Meu”, deşi Parlamentul avea o majoritate PSD-ALDE care susţinea Guvernul Ponta. Acum, avem un Guvern PSD-ALDE, a cărui învestire Klaus Iohannis a încercat din răsputeri s-o împiedice. Avem chiar mărturisirea lui Tăriceanu, care a spus că însuşi Preşedintele i-a cerut să nu intre în alianţă cu PSD, ci să se alăture PNL şi USR pentru a face un alt „Guvern al Meu”!

2. În 3 noiembrie 2015, un miting de 30.000 de participanţi a dus la căderea Guvernului Ponta. Acum 10 zile, adică pe 11 ianuarie 2017, a fost organizat un miting la care erau aşteptaţi 130.000 de participanţi, cei care semnaseră deja o petiţie pentru demiterea Avocatului Poporului pentru că a sesizat CCR în legătură cu neconstituţionalitatea Legii 90/2001, cunoscută acum ca „legea Dragnea”.

3. La fel ca în noiembrie 2015, şi la acest miting din 11 ianuarie 2017 mobilizarea participanţilor s-a făcut pe Facebook, cu implicarea mai multor ONG-uri din reţeaua Soros.

4. Nu s-a reuşit în 11 ianuarie decît un protest de vreo 1.000 de persoane, însă mobilizarea pe Facebook a continuat, astfel încît în 18 ianuarie a fost organizat un alt miting la care au participat vreo 4.000 de persoane. Motivul invocat acum a fost „Legea amnistiei”, care acum se află abia în faza consultărilor publice. Potrivit Hotnews, s-au scandat lozinci de genul „Fără amnistie, vă vrem la puşcărie”, „Voi furaţi, voi amnistiaţi”, dar şi altele, cu trimitere concretă: „PSD, ciuma roşie”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!”. Nu trebuie omis faptul că, doar cu o zi înainte, Klaus Iohannis s-a dus la Guvern pentru a împiedica emiterea unei Ordonanţe privind graţierea şi amnistia, care, în realitate, nu era pe ordinea de zi!

5. Pe 19 ianuarie 2017, deci numai cu o zi înainte de incendiul de la „Bamboo”, au fost organizate tot printr-o mobilizare pe Facebook noi proteste în Bucureşti, Sibiu, Braşov, Cluj, Iaşi şi Craiova.

6. Tot pe 19 ianuarie 2017, Pro TV anunţa: „Noi proteste faţă de proiectele de ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi Codul penal, promovate de Ministerul Justiţiei, sunt anunţate pe Facebook, pentru duminică, la ora 17.00, în Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară, dar şi la Copenhaga. Proteste similare sunt anunţate pentru duminică, 22 ianuarie, la ora 17.00 şi în Piteşti, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava, Satu Mare, Brasov şi Iaşi, potrivit News.ro. Şi la Copenhaga este anunţat protest duminică, în faţa Ambasadei României.

Scenariul protestelor de acum este identic cu cel anunţat după incendiul de la „Colectiv” (http://www.cotidianul.ro/pe-net-exista-din-prima-zi-un-desfasurator-al-protestelor-pana-in-decembrie-271258/), în care erau anunţate mitingurile! Iată cum urmau atunci, în noiembrie 2015, să se organizeze aceste mitinguri:

Multora n-o să le vină să creadă, însă chiar pe pagina de Facebook citată de ProTV, există un desfăşurător al mitingurilor de protest programate acum pînă pe 1 februarie! Iată şi acest desfăşurător:

Ca poză de profil pe această pagină este chiar versul melodiei celor de la „Goodbye to Gravity”, trupa care a concertat în Clubul „Colectiv”, sub care citim „18 Ianuarie 1 Februarie. 18 Ianuarie la 18:00, până la 1 Februarie la 0:00”. Mai mult, chiar, se scrie că site-ul este „Organizat de Corupţia ucide”, celebrul slogan al preşedintelui Iohannis după tragedia de la „Colectiv”:

7. La începutul manifestărilor de acum împotriva Guvernului PSD, pînă şi Alina Mungiu Pippidi, şefa informală a ONG-urilor finanţate de George Soros, se întreba într-o emisiune TV: „Cine i-a chemat pe oameni în stradă?” O analiză a noilor „şefi” ai ONG-urilor puteţi citi în ediţia print a ziarului nostru din 20 ianuarie 2017. Este însă cît se poate de evident faptul că nu sîntem în faţa unor proteste spontane din partea „tinerilor frumoşi şi liberi”, ci în faţa unei organizări paramilitare, care urmează un scenariu bine pus la punct, chiar mai bine decît ca în noiembrie 2015!

8. Ceea ce lipsea acum pentru ca efectul să fie similar cu cel al protestelor din noiembrie 2015 era O EMOŢIE PUTERNICĂîn rîndul populaţiei. În 2015 a apărut incendiul de la „Colectiv”, iar acum apare incendiul de la „Bamboo”! Atunci au fost 64 de morţi, acum au fost 40 de victime spitalizate. Din fericire, la „Bamboo” n-a murit nimeni, deşi clubul este mult mai mare şi găzduia nu număr uriaş de oameni. Numai faptul că evacuarea celor din interior s-a putut face mai repede a făcut ca acum să nu înregistrăm o tragedie de proporţii şi mai mari! Totuşi, declaraţiile martorilor descriu scene apocaliptice şi la „Bamboo”, cu oameni care au sărit de la etaj pentru a se salva sau cu cei care s-au aruncat în lac pentru a scăpa de flăcări! Culmea este că, din primele mărturii, rezultă că şi la „Bamboo” incendiul ar fi fost declanşat tot de nişte artificii!

Acestea sînt doar cîteva dintre coincidenţele pe care le semnalăm între episoadele „Colectiv” şi „Bamboo”, fără a avea vreo dovadă concretă despre vreo mînă criminală care să fi generat cele două drame. Totuşi, semnele de întrebare care au rămas nelămurite după „Colectiv” sînt „reîncălzite” acum, după incendiul de la „Bamboo”.

Sînt prea multe întrebări, prea multe coincidenţe şi prea multe interese obscure pe care nimeni nu le vrea descifrate pînă la capăt.

P.S. În urmă cu puţin timp, Cătălin Botezatu a făcut la „România TV” o declaraţie şocantă care confirmă bănuielile noastre: „Focul a pornit – ca să fie clar, că sunt atâtea speculații, privesc la televizor și mă minunez – din stânga barului, unde este intrarea într-un alt club, într-un ballroom. În acea zonă nu intra nimeni.Nu au fost depozitate în acea zonă băuturi, cum s-a mai spus. E un hol frumos. Doar cineva care știe poate intra. Și noi vrem să știm sursa incendiului. Este posibil să fi fost pus cu intenție, dar nu vrem să acuzăm pe nimeni”. Ca şi la „Colectiv”, există bănuiala unei mîini criminale şi la „Bamboo”!“[3]

“O interceptare a unui colonel STS readuce în atentie ipoteza atentatului la Colectiv

În urma publicării unei stenograme dintre un colonel și un primar din Constanța, revine în discuție teoria potrivit căreia incendiul de la Colectiv ar fi fost pus de o mână criminală

Colonelul Ștefan Enache, angajat al Serviciului de Telecomunicații Speciale și transferat din 1991 în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), susține, în cadrul unei discuții cu primarul din Năvodari Nicolae Matei, că știe el din sursă sigură faptul că incediul din clubul Colectiv, în urma căreia au murit 63 de tineri, a fost provocat de o mână criminală. Potrivit acestuia, inclusiv ministrul de Interne de la acea dată, Gabriel Oprea, ar fi știut că se pregătește un eveniment major care are ca scop schimbarea Guvernului. Aparent fără nicio legătură cu cazul de corupție în care era implicat colonelul STS, care dorea să cumpere ieftin și să vândă scump două vile ale Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), anchetatorii de la DNA au păstrat în rechizitoriu acest pasaj despre incendiul de la Colectiv. Am întrebat un specialist în Drept, fostul magistrat și avocatul Gheorghe Corbeanu, care au fost rațiunile pentru care procurorii au păstrat acest pasaj, chiar dacă nu are legătură directă cu procesul de corupție al colonelului STS. „De când se practică înregistrările pe scară largă, după întocmirea rechizitoriilor și trimiterea dosarelor în instanță, inculpații au început să conteste interceptările. Ba că sunt trucate, ba că sunt incomplete, ba că sunt scoase din context. În aceste condiții, pentru ca acuzații să nu mai susțină că anumite pasaje din interceptări îi dezavantajau și că au fost îndepărtate fără niciun filtru de către procurori, anchetatorii au decis să le depună pe toate la dosar, pe DVDuri întregi. Să nu mai fie discuții, le trec pe toate la dosar”, susține Gheorghe Corbeanu.

Spusele colonelului Enache au fost alimentate, imediat după producerea tragediei, de o serie de teorii ale conspirației care au circulat pe rețelele de socializare. Astfel, s-a afirmat că patronii localului au părăsit clubul cu 10 minute înainte de izbucnirea incendiului și că ar fi circulat mai multe SMS-uri care îndemnau tinerii să nu meargă la lansarea albumului formației Goodbye To Gravity.

În urma incendiului din seara de 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv, provocat de un foc de artificii, au murit 63 de tineri.

Ce spun specialiștii

Insemex Petroșani, institutul care a preluat probe de burete din Clubul Colectiv, nu agreează ipoteza colonelului Enache și susține că, potrivit testelor, focul se putea propaga în câteva secunde. Conform declarațiilor directorului Constantin Lupu, raportul final al experților va fi gata în cel mult o lună. El a precizat, pentru postul B1TV, că raportul privind cauza incendiului din Colectiv din 30 octombrie 2015 va fi prezentat procurorilor de la Parchetul General. Lupu a mai spus că, în urma experimentelor efectuate, a rezultat că, în condițiile date, buretele din Colectiv putea lua foc de la artificiile montate pe scena concertului.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, a luat cuvântul pe marginea acestui subiect și jurnalistul Robert Turcescu. El a cerut Serviciului de Telecomunicații Speciale să facă publice toate apelurile efectuate în seara de 30 octombrie 2015 de la Clubul Colectiv.

Ce știa colonelul Enache

Primar PSD: Mamă, vor să vină ăştia să facă revoluţie…

Ștefan Enache: Păi să vină, că eu sunt din ’91 aicea, şi m-am săturat, să-i vezi că fac ce fac şi tot o laie merge.

Primar PSD: Dacă nu ne-nţelegem… guvernăm pentru români, guvernăm pentru străini, băga-mi-aş …

Ștefan Enache: Ce, eu nu leam spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu leam spus: „D-acolo nu scapă nimeni!”. Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.

Primar PSD: Zici că a fost provocare?

Ștefan Enache: Provocare…

Primar PSD: Provocare, ă?

Ștefan Enache: Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat SMSuri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe – mamă, israelienii le spun, ruşii – tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor… Şi gazul ăla dezvoltă 2.000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat, a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.

Mâna criminală, exclusă de expert

„Din sutele de situații întâlnite, pot spune că niciun incident nu seamănă cu altul. Situațiile nu pot fi comparate, niciun incendiu, nicio explozie nu seamănă una cu alta”, a declarat Constantin Lupu (foto). Întrebat dacă este vorba de o mână criminală, el a precizat că nu este treaba celor de la Insemex să stabilească acest lucru dar, din puctul său de vedere, incendiul nu a fost provocat cu intenție. Datele de până acum au demonstrat că este posibil ca buretele să se aprindă de la artificiile folosite în Colectiv. „Există probabilitatea ca acele scântei să aprindă buretele pus pe stâlpi. Extinderea focului pe buretele de pe stâlp și apoi pe tavan se putea face în câteva secunde”, a mai precizat Lupu.”[4]

Ce este o Operatiune “Steag Fals”?

“Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară. Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

Al Doilea Război Mondial a fost precedat de o asemenea operațiune sub steag fals: Incidentul Gleiwitz din 1939.

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare. Iată o listă de astfel de operațiuni:

– Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
– Incendierea Reichstag-ului (1933) – comisă de naziști pentru a da vina pe comuniști. Incendierea Reichstag-ului a dus la proclamarea luptei Germaniei împotriva terorismului comunist prin proclamarea Verordnung des Reichspräsidenten zum Schutz von Volk und Staat, decret care a anulat unele drepturi civile cheie ale cetățenilor germani
– Incidentul Gleiwitz (Operațiunea Tannenberg) (1939) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
– Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
– Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
– Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
– Zborul 103 Pan Am (1988)
– Bombele din apartamentele rusești
– Bombele din Oklahoma City (1995)
– Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
– Zborul 800 TWA (1996)
– Teoriile conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)”[5]

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/colectiv-si-bamboo-doua-incendii/
  2. http://www.stiripesurse.ro/colectiv-si-bamboo-doua-incendii-acelasi-discurs-la-iohannis_1175144.html
  3. http://www.cotidianul.ro/incendiul-de-la-clubul-bamboo-este-cumva-parte-a-operatiunii-colectiv-2-294946/
  4. http://www.evz.ro/o-interceptare-a-unui-colonel-sts-readuce-in-atentie-ipoteza-atentatului-la-colectiv.html
  5. https://ro.wikipedia.org/wiki/Steag_fals
  6. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...