Operatiuni „Steag Fals” in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Operatiuni „Steag Fals” in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!

Franta este din nou zguduita de o serie de atentate teroriste sub Steag Fals (n.tr. False Flag Operation – definite in manualul operativ al serviciilor secrete), la aproape un de la Atacul de la Charlie Hebdo.


Dupa Atacul de la Charlie Hebdo, viata francezilor s-a modificat radical intrucat au fost dispuse o serie de masuri (legi) antiteroriste care au rolul de a restrange foarte mult libertatile civile.

Realitatea TV scrie urmatoarele:


„Trei atacuri teroriste au avut loc, vineri seara, la Paris. Este vorba despre un atentat kamikaze, de langa Stade de France, unde are loc meciul amical dintre Franta si Germania. Presedintele francez Francois Hollande a fost evacuat de pe stadion.”[1]

Pana in prezent se afirma ca au murit 60 de morti si ca au fost luati 100 de ostateci, iar denigrarea arabilor este pe buzele tuturor. In cazul de la Charlie Hebdo, agentii erau francezi si mai mult decat atat, inca din anul 2005 acordau interviu la TV, aratand cum se antreneaza si care este agenda lor. Mai este ceva de spus in acest sens ? Nimic decat ca totul a fost planificat de aceeasi globalisti.

Update: Noi informatii prezinta un bilant alcatuit din 129 de morti si 352 de raniti!

Puterea se teme doar de spațiile neorganizate, de sferele descentrate, care scapă controlului, iar hipertelia luptei, cum nuanțează Baudrillard (Jean Baudrillard, Strategiile fatale, Editura Polirom, Iaşi, 1996), e teroarea, terorismul, destructurarea, sabotajul (terorismul se globalizează, spune Baudrillard, singurele războaie sunt un fel de război civil, în care terorismul este singura luptă posibilă și statele sunt înarmate cu terorism; la asta aș adăuga și pespectiva lui Agamben: teroarea iacobină și lagărul de concentrare s-au globalizat).

Ce ne spune Baudrillard: “Prețul securității: un stat care ar dori să disuadeze terorismul ar trebui să se înarmeze el însuși cu un nivel al terorismului de așa natură încât ar generaliza teroarea la toate nivelurile. […] Violența este anomicã, teroarea este anomalică. Mai violent decât violența însăși este terorismul. […] Terorismul este executorul unui sistem care, și el, vizează anonimatul total și responsabilitatea totală a fiecãruia dintre noi. […] Monstruozitatea terorismului decurge din ideea de responsabilitate universală, monstruoasă și teroristă în esența ei. […] Problema securității s-a substituit demult celei a libertății.

Prima etapă a fost cea difuză, extensivă a sistemului, care a produs libertatea. Ulterior, un sistem mai dens a produs securitatea. În cele din urmă, un sistem de proliferare și saturare a produs panica și teroarea. […] Terorismul ar fi un act politic dacă ar fi doar opera oprimaților disperați. Dar în fapt a devenit comportamentul normal, generalizat al tuturor națiunilor și al tuturor grupurilor.” (Jean Baudrillard, op. cit.)”

Franţa – unul dintre cele mai totalitare regimuri democratice (ştiu, sună ca dracu’, dar n-am o formulare mai bună). În Franţa libertăţile reale sunt discrete şi, sub tirania „LIBERTĂŢII” în sine, e mai simplu să inventariezi ce ai voie să faci decât ce nu ai voie. E libertate religioasă, dar e interzisă burka. Ştiu, îmi veţi înşira argumente, dar aveţi puţintică răbdare. În unele instituţii, e interzisă şi crucea. Da, cruciuliţa aia, pe care unii şi-o pun la gât strict estetic, te poate trimite în faţa unei comisii de disciplină pe motiv de … prozelitism religios. Dar să nu divagăm!

Pentru cei care nu ştiu, serviciile de informaţii franceze sunt atotputernice. Au voie să asculte, au voie să-ţi intre în casă, au voie chiar şi să te percheziţioneze şi să te aresteze mascat (sub forma unei anchete care nu suportă amânare). Surprinşi? Mai avem: în Franţa a-ţi cripta datele e infracţiune! Vi se pare ciudat? Nu, nu e nicio fabulaţie, asta e realitatea.

Să revenim acum la burka (doar nu întâmplător am amintit-o). Interzicerea sa s-a făcut chipurile din cauză că aduce atingere sentimentelor religioase ale celorlalţi, că înjoseşte femeia s.a.m.d. Argumente puerile! În realitate s-a interzis deoarece – ţineţi-vă bine! – serviciile de securitate franceze nu puteau identifica pe camerele de supraveghere purtătoarele de burka (pentru recunoaşterea rapidă e nevoie de triunghiul format de ochi şi gura, incluzând – logic – nasul).

În aceste condiţii, cum de sunt luate din nou prin surprindere serviciile de informaţii? Cum de se ajunge la un carnagiu, culmea, chiar în apropierea preşedintelui statului?

Vă pot înşira dileme până mâine. Reţineţi însă un lucru în loc de concluzie: vine democraţia peste noi. Aia radicală!

Mirel Curea (Facebook):

Sa te tii, iar isi schimba populimea fb-ului pozele din avatare, de nu mai cunosti pe nimeni, ca asa intelege romanul sa faca, in loc sa incerce sa inteleaga ceva. Eu zic asa, aia care aveti deja negru si/sau candele, lasati negru si/sau candele, iar aia de aveti Schengen lasati tot negru si/sau candele, ca tocmai muri si asta.

Sa-i odihneasca Dumnezeu pe nevinovatii aia de la la Paris si pe toti nevinovatii lumii, care mor doar pentru ca emotia sa impinga omenirea in directii decise de niste jeguri demente, c`asa au ei chef si viziuni.

[…] Am scris textul acesta la inceputul lui 2015, dupa atacul de la redactia publicatiei pariziene de satira Charlie Hebdo. Cu doar cateva zile inainte de nenorocirea de la Paris, Boko Haram – fanciza Al-Qaeda pe atunci, intre timp s-a aliat cu Statul Islamic – comisese cel mai sangeros masacru din istoria Nigeriei. A ajuns in buletinele de stiri, undeva pe la mijloc, tocmai pentru ca era cel mai sangeros masacru din istoria Nigeriei. Dar nimeni n-a deschis jurnalul cu acel masacru si n-a plans victimele asa cum s-au solidarizat atunci cu Charlie Hebdo. In Liban, am fost si noi solidari, desi, dupa ani in sir de atentate , razboi si asasinate care n-au prea fost bagate in seama de Occident, simteam o oarecare amaraciune ca noua ne pasa de ei, dar lor nu prea le pasa de noi.

Cu toate acestea, oamenii din Orientul Mijlociu s-au solidarizat cu #JeSuisCharlie pentru, de fapt, ei tot fusesera Charlie timp de decenii. Oamenii mor in fiecare zi in atentate teroriste peste tot in lume, dar nimeni nu iese in strada sa faca marsuri de solidaritate decat daca nenorocirea se intampla in vest.  

Cateva zile mai tarziu, Frontul Nusra a trimis doi sinucigasi  la Tripoli, in Liban, si cei doi s-au detonat intr-o cafenea. Nu s-a solidarizat nimeni. Pana si liderul hezbollah Hassan Nasrallah a iesit sa se solidarizeze cu Charlie Hebdo, desi putin ii pasa de satira francezilor. Momentul atacurilor de la Paris ii serveau perfect intereselor politice : Hezbollahul lupta impotriva Statului Islamic in Siria, deci hezbolahul nu mai e organizatie terorista (dintr-o data bombele de la Buenos Aires si deturnarile de avioane prin Europa erau sterse cu buretele).

Au urmat multe atentate dupa chipul si asemanarea atacului de la Charlie Hebdo. Adepti ai jihadului de peste tot au incercat sa isi faca simtita prezenta organizand maceluri de tot felul =, doar ca sa dovedeasca faptul ca si ei pot, ca si ei au forta politica sa convinga niste tineri ca se sincid si ucid pentru o cauza sfanta. « Da, si noi putem duce la capat o astfel de operatiune ! » E o strategie de marketing, dincolo de toate. Tinerii nascuti si crescuti on Occident nu sunt atrasi de ideologia Statului Islamic sau Al Qaeda pentru le place ideea de a se sinucide si a-i ucide pe altii. Sunt atrasi de ideea de forta politica, de ideea ca au un cuvant greu de spus dupa ce o viata intreaga s-au dus la scoala intr-un ghetou si au fost marginalizati pentru ca sunt mai maronii si vorbesc Araba.

Ceea ce orice vanzator de toneta in Orietul Mijlociu stie si cei mai multi analisti, comentatori si politicieni din vest nu pricep deloc e ca terorismul nu are drept cauza religia. Nu vine din nevoia de a demonstra cat de diferit de Dumnezeul nostru fata de Dumnezeul lor, nu e viorba despre o pictura, o caricatura, un film, o carte sau un articol. Nu e nici macar o problema de libertate de exprimare. E o problema de asertivitate politica – a orice nivel.

Militantii Boko Haram nu au masacrat 2000 de oameni pentru ca au visat ca asta isi doreste Dumenzeu. Sigur ca pot sa foloseasca religia drept scuza, dar adevarul este ca in acest fel au transmis un mesaj politic si ca in felul acesta s-au simtit in control, ca au un cuvant de spus din punct de vedere politic. Cei 8 care s-au detonat la Paris aeara n-au facut-o din cauza religiei. Asta a fost pretextul poate ;au  pus la cale atentatele pentru ca au un proiect politic si pentru au simtit ca astfel contribuie, sunt importanti din punct de vedere politic. Cum zice americanul, s-au simtit « empowered » .

****

Organizatiile terroriste islamice nu se formeaza la moschee. Nu apar de la sine din cauza unor doctrine religioase. Ele apar pe campul de lupta intr-un razboi sau altul, dintr-un conflict politic sau altul. Isi trag seva din nemultumiri sociale, din saracie, din marginalizare, din lipsa unor drepturi de baza in largi comunitati musulmane.

Al Qaeda, din care s-a nascut si Statul Islamic, n-a luat fiinta din cauza Coranului. Gruparea si, mai tarziu, reteaua, au aparut din cenusa luptei pentru putere dintre Statele Unite si Uniunea Sovietica. Daca URSSul nu invada Afganistanul si SUA nu ar fi intervenit sa ii tin ape rusi in frau, Operatiunea Ciclonul a CIA n-ar fi trimis fonduri Islamistilor afgani. Daca tarile in Golf nu ar fi sustinul politic si fiannciar initiativa, Bin Laden si Abdullah Azzam n-ar fi avut vreo sansa sa dezvolte Al Qaeda.

N-a fost niciodata porunca lui Dumnezeu care i-a trimis pe Islamisti la razboi. A fost dorinta de de putere politica. Dorinta de putere politica a si propagat ideologia in lumea larga. Dpa raboiul cu sovieticii, Islamistii au cooptat alte organizatii Islamiste cu scopuri politice din alte zone ale lumii. U aveau aceleasi scopuri politice, lupta lor nu is avea radacinile in aceeasi cause sociale, dar la nivel politic toti voiau acelasi lucru: sa conduca in propriul teritoriu.  Islamistii nu au inventa tapa calda : asa s-a raspundit si comunismul din Rusia pana in America de Sud. Miscarile politice folosesc ideologii, dar in cele din urma au doar un scop : puterea politica.

Mujahedinii isi extend operatiunile cu scopul de a include cauze politice ale Islamistilor din toate colturile lumii. Organizatii rasar peste tot. Al-Qaeda n-a ramas acceasi organizatie din Afganistan care lupta impotriva sovieticilor. A adugat la scopuri si lupta impotriva globalizarii si-a militat impotriva globalizarii cu propriile arme ale globalizarii : s-a nascut din lupta impotriva marxismului si s-a trasformat intr-o organizatie care lupta impotriva oricarei forme de imperialism, mai ales cel vestic. Faptul ca foloseste religia drept unelta nar trebui sa surprinda pe nimeni ; lucrul acesta s-a intamplat de prea multe ori in istoria omenirii. 

****

E prima lectie pe care o invata un tiran de la tatal sau: dezbina si cereste. Cu totii stiu ca trebuie sa existe intotdeauna un  « noi » si un « ei » ca sa tii la putere o dictatura. Terorismul, in orice forma, e o idee perfecta de a tine tirani la putere. Nu e o greseala si nici o coincidenta ca orice miscare sociala, orice forma de opozitie in regimuri autocrate este acuzata de terorism.

Gruparile Al –Qaeda si azi, Statul Islamic,  au reusit sa supravietuiasca pentru ca au fost incurjate.  Existenta lor a ajutat tirani si regimuri corupte sa supravietuiasca. Gruparile radicale au fost finantate pentru ca, la momentul potrivit, acestia sa poata spune « Hei, stim ca noi nu suntem perfecti. Da, am ucis oameni. Dar noi suntem o alternativa mai buna. Noi asiguram ordinea, cu noi aveti Securitate in Orientul Mijlociu. Astia sunt niste teroristi.”

Cei defavorizati simt ca au un cuvant de spus ca au putere politica. Ideologii si revolutionarii vor ca toti cei defavorizati sa ii sustina. Tiranii au nevoie de teroristi pe care sa dea vina si care sa-i ajute sa para baieti buni.[…]/ integral inorientulmijlociu.blogspot.com

Mortile altora ne sperie și ne preocupă. Îi numărăm pe cei de la Colectiv, transformând fiecare dramă într-un număr. Îi numărăm în cor, ca la trecerea dintre ani. E recolta dezastrului. Dezastrul altora, la care suntem spectatori, liberi sa compătimim sau să ne detașăm, atunci când nu mai putem duce.

Moartea altora ne sperie. Am început numărătoarea morților din Paris. Punem funde pe facebook, lumânări, drapelul Franței. Compasiunea afișată a devenit o noua rasă de pisică pe rețelele de socializare. O compasiune falsă, născută din frică și din necredință. Moartea altora ne sperie și ne preocupă. Dar e atâta moarte în noi…!

Suntem mai fără de viață decât cei care au plecat la Dumnezeu. Moartea altora ne preocupă, propria moarte ne lasă reci. Și încă nu s-a inventat funda de doliu pentru aceia care, în viață încă fiind, au intrat, în adâncul ființei lor, într-un tragicrigor mortis.

[…] Astazi, 128 de civili inocenti din Paris nu mai sunt cu noi. Ieri, 45 de civili inocenti din Beirut nu mai erau cu noi. In mijlocul haosului si al tragediei, un gand sacaitor nu ma lasa in pace. Este acelasi gand care apare de fiecare data cand are loc un astfel de eveniment: noi nu contam. 

Cand poporul meu era facut bucati pe strazile din Beirut, pe 12 noiembrie, titlurile erau: explozii in cartierul Hezbollah, de parca sublinierea fundalului politic al unei zone urbane ar plasa terorismul in context.

Cand poporul meu a murit pe strazile din Beirut, pe 12 noimebrie, liderii lumii nu au condamnat actul. Nu au fost afirmatii care sa exprime simpatie fata de poporul libanez. Nu a existat o revolta globala legata de faptul ca oameni inocenti, a caror singura vina a fost ca s-au aflat in locul gresit, la timpul nepotrivit, nu ar fi trebuit niciodata sa treaca prin asa ceva, sau ca apartenenta religioasa sau politica a cuiva nu ar trebui sa conteze atunci cand ne exprimam oroarea in fata trupurilor arse, carbonizate. Obama nu a emis nicio declaratie despre faptul ca mortile lor ar fi o crima impotriva umanitatii; pana la urma, nu este umanitatea un termen subiectiv care arata valoarea unei fiinte umane? 

In schimb, am auzit un senator american cum si-a exprimat fericirea ca poporul meu moare, ca Beirut a fost zguduit, ca inocenti si-au pierdut vietile si ca pierderile au atins oameni de toate felurile.

Cand oamenii mei au murit, nicio tara nu s-a obosit sa puna drapelele in berna. Nici facebook nu s-a obosit sa puna o aplicatie prin care cei din poporul meu sa poata sa arate ca sunt bine. 

Cand poporul meu a murit, nimeni nu a trimis lumea in doliu. Mortile lor au fost o pata neinsemnata in ciclul stirilor internationala, ceva ce se intampla in acele parti ale lumii. […]

 

“Acesta este un capitol din cel de-al Treilea Război Mondial. Ceea ce s-a întâmplat nu poate avea nici o justificare religioasă şi nici una umană”, a declarat Papa Francisc I, potrivit RadioRomâniaCluj.

Acesta nu este un lucru uman. Din acest motiv sunt aproape de întreaga Franță, pe care o iubesc atât de mult”, a adăugat Suveranul Pontif.

Totodată, monseniorul Federico Lombardi, purtătorul de cuvânt al Suveranului Pontif, a declarat sâmbătă:

“Papa Francisc şi toţi iubitorii de pace condamnă atentatele în cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenţă teroristă nebunească; este necesar un răspuns decisiv pentru contracararea urii criminale”, a subliniat reprezentantul Vaticanului, potrivit Mediafax.

Serviciile de informații franceze sunt ținta unor critici intense după ce s-au dovedit a fi incapabile să prevină recentele atentate sângeroase de la Paris, deși, după atentatul de la redacția Charlie Hebdo din ianuarie, au beneficiat de puteri semnificativ sporite în războiul lor contra terorismului, cum ar fi permisiunea legală de a intercepta convorbiri telefonice și corespondență electronică fără a obține în prealabil mandat de la instanțele de judecată.

În replică, susținătorii comunității de informații a Franței susțin că anvergura și complexitatea la care a ajuns amenințarea jihadistă a copleșit pur și simplu sistemul francez de apărare și securitate, scrie The Guardian.

De la atacul din ianuarie de la Charlie Hebdo, soldat cu 12 morți, au fost luate mai multe măsuri de întărire a prerogativelor serviciilor de securitate ale Franței. Acestea au căpătat, de exemplu, permisiunea de a intercepta telefoane și e-mailuri fără mandat de la judecător, iar furnizorii de servicii de telefonie și internet au fost obligați să predea date-cheie autorităților la cererea acestora.

Statul nu are niciodată resurse suficiente

Mai mult, structurile antitero ale Franței au fost reorganizate în cadrul unui sediu comun, sub comanda unică a Ministerului de Interne. Au fost create 2.000 de posturi noi în cadrul acestor structuri, procesul de ocupare a lor fiind încă în desfășurare.

Toate aceste măsuri luate după atentatul de la Charlie Hebdo au fost menite să permită serviciilor secrete să supravegheze mai multe persoane suspecte de activități teroriste, sugerându-se că, până atunci, agențiile de securitate ale statului nu dispuneau de suficiente resurse pentru a face față amenințărilor. Astfel, supravegherea unor figuri-cheie implicate în atacul de la Charlie Hebdo a fost ridicată cu puțin timp înainte ca acestea să înceapă planificarea activă a atentatului și redirecționată către alți suspecți, bănuiți de legături cu rețele teroriste din Siria sau Irak.

Se estimează că peste 1.500 de cetățeni francezi au călătorit în cel puțin una dintre cele două state menționate și că circa 250 s-au întors. O bază de date a statului conține numele a peste 11.000 de persoane suspecte de terorism, iar Le Monde susține că serviciile de informații nu reușesc să proceseze imensul volum de date.

Noile măsuri antiteroriste din Franța au avut ca intenție creșterea capacității de supraveghere a instituțiilor de forță ale statului, însă Yves Trotignon, fost oficial cu atribuții antiterorism în serviciul de informații externe al Franței, DGS, pune la îndoială eficiența sporirii capacităților de supraveghere în absența unei reforme organizaționale a serviciilor secrete, astfel încât fluxul de informații să poată fi prelucrat cu acuratețe, în vederea identificării amenințărilor reale și a ierarhizării corecte a acestora în funcție de gradul de risc.

“Făptuitorii mai multor atacuri teroriste recente din Europa erau cunoscuți de către serviciile de intelligence, dar asta nu a fost suficient pentru prevenirea atentatelor”, spune Trotignon.

S-au delimitat de “războiul împotriva terorismului”

Unul dintre motivele pentru care Franța nu s-a confruntat cu atacuri teroriste după evenimentele din SUA din data de 11 septembrie 2001 a fost acela că serviciile de informații franceze au fost mai eficiente decât omoloagele lor anglo-saxone în a înțelege adevărată natură a amenințării reprezentate de fundamentalismul islamist.

Pe de altă parte, instituțiile de forță ale Franței dispuneau deja de mai multă vreme de prerogative de arestare și detenție mult mai largi decât cele ale altor țări europene.

Un alt motiv pentru care Franța a fost relativ protejată până nu demult de acte de violență teroristă, comparativ cu alte state occidentale, a fost preocuparea clasei politice de a delimita statul francez de războiul global împotriva terorismului condus de Statele Unite și cvasiunanimitatea cu care politicienii din Franța s-au opus războiului din Irak.

“Aceste avantaje defensive s-au evaporat. Nu ne mai putem ascunde după deget. Ne aflăm în mijlocul furtunii, iar ce e mai rău stă să vină”, conchide Marc Trevidic, magistrat francez specializat în spețe de terorism.

Noua legislație a permis, de asemenea, serviciilor secrete să plaseze camere de supraveghere și instalații de ascultare în locuințe private, precum și dispozitive care permit înregistrarea în timp real a oricărei apăsări de taste pe un computer. Autoritățile au dreptul de arhiva înregistrările și de a le păstra timp de o lună, iar metadatele aferente acestora – timp de 5 ani.

În plus, furnizorii de servicii de internet au fost obligați să instaleze așa-numite “cutii negre”, algoritmi meniți să identifice succesiuni de matrici de comportament online considerate suspecte, cum ar fi cuvintele-cheie utilizate pe motoare de căutare, site-uri vizitate și contacte online efectuate.

Toată presa internațională transmite un nou breaking news în urma atacului de vineri din Paris. 

Potrivit informației care circulă în toată presa internațională, unul dintre atacatorii de vineri face parte din noul val de imigranți.

Pașaportul unui sirian a fost găsit lângă trupul unuia dintre atacatorii de la Paris, care s-a detonat. Pașaportul teroristului sinucigaș a fost înregistrat în insula grecească Leros în 3 octombrie. Este informație oficială, transmisă de Guvernul Greciei. Leros este una dintre insulele grecești care “se scufundă” sub imigranții sirieni. 

Bilanțul provizoriu, în urma celor șapte atacuri teroriste simultane din inima Parisului, de vineri, arată că 128 de oameni au murit, 300 sunt răniți, în spitale. Doi dintre morți sunt români. ISIS și-a revendicat atacul și amenință că este doar începutul.

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris.

Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters. Konrad Szymanski isi va prelua luni postul in guvernul format de castigatorii alegerilor de lna trecuta, partidul conservator si eurosceptic Lege si Justitie (PiS).  

“Atacurile inseamna ca este necesara o si mai aprofundata revizuire a politicii europene in privinta crizei migrantilor”, a spus acesta intr-o conferinta de presa.

Vom accepta refugiati doar daca avem garantii de securitate. Aceasta este o conditie cheie iar astazi s-a pus un semn de intrebare in aceasta privinta’, a declarat viitorul ministru, fara sa precizeze ce inseamna garantii de securitate. 

Potrivit planului european, acceptat de guvernul pro-european ce isi incheie mandatul duminica, Polonia trebuie sa preia 4.500 de refugiati, plus cei 2.000 cu a carei venire fusese de acord in schema de relocare anterioara. Szymanski a spus, intr-o interventie la un post de radio, ca “decizia Consiliului european este valida pentru toate tarile UE, dar implementarea este foarte greu de imaginat astazi”.

Slavă Domnului, Traian Băsescu nu mai e preşedintele României. Fostul preşedinte s-a repezit azi-noapte – cînd evenimentele erau în plină desfăşurare, când domneau încă teroarea şi confuzia – să posteze pe facebook.

Începuse bine: ”În Europa avem o singură soluţie: uniţi fără rezerve împotriva islamismului terorist”. Dacă s-ar fi oprit aici, defilând doar cu această idee, ar fi fost decent, lăudabil de-a dreptul. Dar, luat de val, Traian Băsescu a împărţit indicaţii preţioase: “Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranţii musulmani printre care se strecoară grupări teroriste sunt o necesitate imediată”.

Cu alte cuvinte, pune din nou semnul egalităţii între refugiaţi şi terorişti. Fanteziile sale vindicative vărsate asupra unei realităţi în mişcare, sunt ca gazul pe foc. Un demers iresponsabil, menit să alimenteze violenţa şi să-i ascundă cauzele.

Cine se mai ia după Băsescu? O oaste de agitaţi, gugălari de Wikipedia, teleinflamaţi, taclagii de forumuri, extremişti de profesie, flegmatori de prefabricate xenofobe. Mai rău e când oameni cumsecade, îngrijoraţi de soarta lor şi a familiilor lor, intră în această nevroză a urii oarbe.

Tragedia de la Paris a şi fost revendicată de autointitulatul Stat Islamic. Refugiaţii fug şi de ororile Statului Islamic. Că printre ei s-ar putea să se fi infiltrat teororişti ai Daesh, dezaxaţi independeţi, criminali şi psihopaţi, dar şi agenţi ai tuturor serviciilor secrete – aşa se întâmplă mereu când avem de-a face cu o coloană în marş sau cu tabere de azilanţi. E problema autorităţilor din fiecare ţară să cearnă teroriştii.

Refugiaţii sunt la fel de inocenţi ca victimele tragediei de azi-noapte, cu desoebirea că au ei avut şansa să fugă.

Autointitulatul Stat Islamic jubilează. Şi-a atins scopul – a semănat teroare. Ameninţă Londra, Roma, Washingtonul.

In timpul operatiunii „Steag Fals” de la Charlie Hebdo, teroristii si-au pierdut buletinele in masina folosita in operatiune (?!), iar acum, in operatiuniea de tip „Steag Fals”, un alt terorist si-a pierdut, de data asta, pasaportul! In Franta, teroristii isi pierd cate ceva (buletine, permise auto, pasapoarte).

Mergem mai departe cu o intrebare: daca cineva arunca, acolo, la fata locului un pasaport sau buletin fals al oricarei persoane ? Persoana respectiva devenea suspecta de terorism ! Oricum, dupa evenimentele de la Charlie Hebdo, globalistii au reusit sa restranga libertatile civile ale francezilor docili si manipulati de presa si Think Tank-ul estabilishment-ului si astazi, culmea, serviciile secrete, „n-au putut prevedea acest atentat” !

Dupa cele intamplate, legile Big Brother vor spori, iar cetatenii francezi, si asa cu limite ale libertatilor, vor trai intr-o democratie totalitara. Pare un oximoron, insa globalistii vor sufoca libertatile francezilor, dar si pe ale celorlalti, asta daca oamenii nu vor intelege cine sunt adevaratii artizani si finantisti ai terorismului.

Paul Craig Roberts, fostul sef al Trezoreriei SUA sustine ca, de fapt, a fost o operatiune sub „Steag Fals”

SUA şi NATO au plănuit atacurile din Paris – sub forma unei “operaţiuni sub acoperire” – pentru a se implica complet în războiul sirian, susţine un analist american.

„Este vorba de o operaţiune sub acoperire”, a declarat Paul Craig Roberts în legătură cu atacurile de vineri noaptea din Paris în care au murit 132 de oameni. „Acele atacuri nu servesc scopurilor Statului Islamic, ci instituţiilor politice occidentale”.

Statul Islamic, care controlează mari porţiuni din Irak, Siria şi Liban, şi-a asumat răspunderea pentru atacurile din capitala franceză.

„Cred că povestea este falsă. Nu cred că refugiaţii pot introduce ilegal arme automate şi bombe în ţările europene”, a declarat Roberts.

Roberts, un fost asistent al secretarului pentru politică economică din cadrul Trezoreriei americane, a declarat că partidele de guvernament din ţări occidentale precum SUA şi Franţa folosesc atacurile ca o scuză pentru a-şi închide graniţele în faţa refugiaţilor, în timp ce îşi subminează de asemenea oponenţii.

„Partidele politice occidentale au susţinut războaiele Washingtonului în Orientul Mijlociu, care au generat valul curent de refugiaţi ce se îndreaptă spre Europa”, a adăugat Roberts.

La scurt timp după atacurile devastatoare din 13 noiembrie din Paris, preşedintele francez Francois Hollande a declarat că va închide graniţele ţării sale.

Administraţia franceză este, de asemenea, tentată să invoce Articolul 5 al NATO, care descrie un atac asupra unuia dintre membrii săi ca un atac împotriva tuturor membrilor alianţei militare vestice.

Dacă este invocat, articolul ar putea pava drumul pentru o implicare totală a NATO în războiul din Siria.

Roberts a declarat că “operaţiunea sub acoperire” este probabil folosită ca o scuză pentru invadarea rapidă a Siriei de către NATO, aducând alianţa militară faţă în faţă cu Rusia, care îşi desfăşoară propria ei campanie de bombardamente împotriva Statului Islamic începând cu 30 septembrie.

„Acest lucru înseamnă o confruntare între NATO şi Rusia şi, bineînţeles, că Washingtonul va folosi o eventuală invazie NATO împotriva preşedintelui sirian Bashar al-Assad”, a mai susţinut Roberts.

Washingtonul susţine că este imposibil ca actualul conflict din Siria să se finalizeze paşnic cât timp Assad se află la conducerea ţării arabe, cerând în repetate rânduri retragerea acestuia de la putere. De cealaltă parte, Moscova este un aliat puternic al lui Assad.

Dr. Paul Craig Roberts a fost asistent al secretarului pentru politică economică din cadrul Trezoreriei SUA şi redactor asociat la Wall Street Journal. De asemenea, a fost editorialist pentru Business Week, Scripps Howard News Service şi Creators Syndicate.

Liderul Iranului, Ali Khamenei, acuza SUA si aliatii sai pentru atacurile de la Paris

O înregistrare video, aparent produsă de biroul liderului suprem iranian Ali Khamenei şi postată marţi pe media de socializare, invinuieşte SUA şi aliaţii săi pentru atacurile teroriste din Paris.

Materialul video, postat pe o pagină de Facebook afiliată Gărzilor Revoluţionare ale Iranului şi raportat prima dată de Middle East Media Research Institute, susţine că SUA a creat Statul Islamic pentru a-şi promova propria agendă.

Statul Islamic [cunoscut şi sub numele de ISIS sau ISIL] şi-ar fi asumat răspunderea pentru atacurile teroriste din Paris din noaptea de 13 noiembrie, în care au murit 132 de oameni şi au fost răniţi aproximativ 35.

“Franţa trece prin nopţi sângeroase şi triste. S-a vărsat mult sânge pe străzile Parisului, aparent de către teroriştii ISIS”, susţine naratorul, în timp ce materialul video prezintă diverse scene filmate după atacurile din Paris. “Mulţi îşi exprimă condoleanţele. Chiar şi regele saudit şi preşedintele american. Aceleaşi persoane a căror implicare în crearea proiectului ISIS este expusă mai mult ca niciodată”.

Naratorul discută despre cum “a apărut” grupul, citând rapoarte media occidentale ca dovezi ale faptului că SUA a creat grupul terorist, conform Washington Free Beacon.

“Mass media occidentală a dezvăluit în noiembrie 2014 faptul că ISIS a luat naştere ca urmare a unei greşeli comise de guvernul SUA în Camp Bucca [în Irak], în timpul procesului de creare a unei alianţe între Al-Qaeda şi partidul Ba’th”, susţine naratorul. “Când [liderul ISIS Abu Bakr] al-Baghdadi a fost eliberat din închisoarea americană Bucca din Irak, el deja se transformase dintr-un susţinător tipic al [partidului] Ba’th într-un terorist super profesionist care şi-a format o relaţie profundă atât cu partidul Ba’th cât şi cu mişcarea Al-Qaeda în Irak.”

Materialul video include de asemenea imagini cu fostul secretar de stat american Hillary Clinton depunând o mărturie în Congres în privinţa rebeliunii talibane în 2009, susţinând: “Haideţi să ne aducem aminte aici, oamenii cu care luptăm astăzi noi i-am finanţat”.

“Bineînţeles, nimeni nu ar trebui să fie surprins de suportul SUA pentru ISIS, din moment ce acest lucru nu a fost fără precedent şi politicienii americani au recunoscut deja că au susţinut Al-Qaeda”, susţine naratorul în materialul video.

La finalul înregistrării video, naratorul ridică semne de întrebare în privinţa implicării grupului Al-Qaeda în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

“După ce a avut loc tragedia 9/11 în SUA, şi în condiţiile în care principalii vinovaţi ai acestui eveniment nu au fost prezentaţi lumii, guvernul american a lansat atacuri asupra Irakului şi Afganistanului ca răspuns şi a început să răspândească nesiguranţa şi terorismul în regiune timp de un deceniu”, mai susţine naratorul.

“Acest act de război, în schimb, a distras atenţia opiniei publice de la crimele israelienilor şi de la răspândirea terorismului în Asia de Vest şi a asmuţit multe ţări musulmane să se ridice unele împotriva altora. La ce vom fi martori după atacurile din Paris?”

Conform Middle East Media Research Institute, biroul lui Khamenei ar fi fost în spatele realizării înregistrării video. Clipul se termină cu o imagine ce conţine adresa website-ului liderului suprem.

Noi diversiuni folosite de autoritatile franceze pentru a restrange libertatile cetatenilor si pentru a avea pretext de a se implica in Orientul Mijlociu

Nu toti oamenii iau drept „adevar” povestile globalistilor, care, asa cum ne-a aratat istoria, au mintit tot timpul. Dupa operatiunea „Steag Fals” de la Charlie Hebdo, cand acei doi teroristi si-au pierdut cartile de identitate in masina cu care venisera, a urmat operatiunea recenta, tot sub „Steag Fals”, unde, la fel, un terorist si-a pierdut pasaportul, nu inainte de a se autodetona.

Dincolo de toate aceste fapte, autoritatile au amplificat panica afirmand ca, in zona X, Y si Z s-ar putea comite atentate teroriste, fara sa existe vreo dovada clara, iar francezii sunt tinuti, de fapt, intr-o stare de teroare artificiala. Mai nou, astazi, autoritatile de la Paris au afirmat ca, „teroristii ar putea ataca Franta cu arme chimice si bacteriologice”, dupa modelul american, cand vicepresedintele SUA, Dick Cheney afirma: „stim noi ca Saddam Hussein are arme de distrugere in masa, chimice si biologice pe care nu va ezita sa le foloseasca impotriva noastra si a prietenilor nostri.”

Terorismul – creatia SUA-UE pentru a putea lua libertatile civile ale oamenilor

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară.

Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Strategia tensiunii din Italia, care a avut loc în anii 1970-1980.

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare.

Iată o listă de astfel de operațiuni:

– Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
– Incendierea Reichstag-ului (1933) – comisă de naziști pentru a da vina pe comuniști. Incendierea Reichstag-ului a dus la proclamarea luptei Germaniei împotriva terorismului comunist prin proclamarea Verordnung des Reichspräsidenten zum Schutz von Volk und Staat, decret care a anulat unele drepturi civile cheie ale cetățenilor germani
– Incidentul Gleiwitz (Operațiunea Tannenberg) (1939) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
– Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
– Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
– Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
– Zborul 103 Pan Am (1988)
– Atentatul asupra WTC pus la cale de FBI (1993)
– Bombele din apartamentele rusești
– Bombele din Oklahoma City (1995)
– Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
– Zborul 800 TWA (1996)
– Teoriile conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)
– Controverse asupra atentatului de la Charlie Hebdo, Paris (2015)

De fapt, acesta-i scopul pentru care globalistii Bilderberg au creat si finanteaza acest flagel numit Terorism – pentru a putea restrange pana in totalitate drepturile si libertatile individuale, fiecare om fiind considerat un posibil terorist.

In SUA, imediat dupa Operatiunea „11 septembrie 2001”, in octombrie 2003, a intrat in vigoare celebra lege Patriot Act, in baza careia cetatenii americani erau tratati si sunt, si azi, drept teroristi.

Asadar, in baza acestei legi politia si chiar armata puteau intra pe proprietatea unui cetatean fara mandat, puteau sa-l retina pe o perioada nelimitata, putea sa-l priveze de orice drept de a avea avocat si puteau chiar sa-l tortureze.

In 2007, Curtea Constitutionala a SUA a declarat legea Patriot Act ca fiind neconstitutionala intrucat incalca in mod grav libertatile civile. In August 2014, Presedintele SUA, Barack Obama, a facut o declaratie socanta in opinia globalistilor, sustinand ca, „dupa 11 septembrie 2001, America a torturat oameni”.

Putem merge chiar mai departare la inchisoarea Guantanamo – un veritabil loc de tortura, dar si inspre inchisorile CIA care au operat in Europa, inclusiv Romania, acestea fiind si in continuare, sa nu ne facem iluzii desarte.

Cu ce ne afecteaza ? Simplu: ei vor sa ne faca, sa credem in existenta unui astfel de „dusman”, care totusi este invizibil, dar dusman pe care nu-l vei invinge niciodata. In schimb, noi, trebuie sa ne cedam libertatile noastre civile, pentru „a fi in siguranta”.

Fost ministru britanic de externe: “Al Qaeda nu e un grup terorist” !

Cu puţin timp înainte de moartea sa (petrecută în 2005), fostul ministru britanic de externe Robin Cook (între 1997 şi 2oo1) spunea Parlamentului Marii Britanii că Al Qaeda nu reprezintă de fapt un grup terorist, ci o bază de date de mujaheddini şi luptători islamici, folosiţi de CIA şi de Arabia Saudită pentru a lupta împotriva sovieticilor din Afghanistan.

“Adevărul este că nu există nici o armată islamică sau grup terorist numit Al-Qaeda. Şi orice ofiţer de informaţii în cunoştinţă de cauză ştie acest lucru. Dar, există o campanie de propagandă pentru a face publicul să creadă în prezenţa unei entităţi identificate ce reprezintă “diavolul”, doar cu scopul de a determina telespectatorii să accepte o conducere internaţională unică pentru un război împotriva terorismului.Ţara din spatele acestei propagande este SUA…”

false-flag-operations-610x400 false-flag-operations operationnorthwoodsfalse-flag Acts-of-Terror-911

Fostul sef al FBI-ului, pe Departamentul din Los Angeles, Ted Gunderson, a spus ca, „atentatele teroriste sunt puse la cale de FBI si CIA pentru a ne lua libertatile civile”. De asemenea, Ted Gunderson a devenit un expert in Societati Secrete, Iluminati si satanism, iar pana la moartea sa „controversata”, el s-a ocupat de a tine conferinte celor interesati de Cunoastere si Adevar.

In anii ’50, SUA au pus la cale Operatiunea Northwood’s, in baza careia trebuiau comise o serie de atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, pentru a se da vina pe Fidel Castro, urmand ca apoi Cuba sa fie invadata. Documentele Operatiunii Northwood’s au fost declasificate, din greseala, in 1997, in timpul anchetei cu privire la scandalul Watergate.

Spre sfarsitul anilor ’70, pe teritoriul Italiei, NATO a desfasurat Operatiunea clandestina Gladio, in baza careia s-au pus la cale o serie de atentate teroriste, care spre deosebire de cele din Operatiunea Northwood’s au fost duse la indeplinire, iar dupa acestea au fost invinovatiti socialistii italieni. Existența structurii Gladio a fost dezvăluită abia la începutul anilor 1990 de către fostul premier italian Giulio Andreotti care a confirmat că „armata italiană din spatele frontului numită Gladio” a existat începând cu 1958 cu aprobarea guvernului italian.

Documentar !

SURSE

  1. http://www.realitatea.net/atacuri-la-paris-francois-hollande-prezent-la-franta-germania-a-fost-evacuat-de-pe-stadion_1830108.html
  2. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/14/terorism-cu-pasaport-de-refugiat-comentarii-si-reactii-pe-marginea-atentatelor-de-la-paris-eludarea-cauzelor-reale-construirea-democratiei-totalitare-si-fanteziile-psihotice-papa-francisc-est/
  3. http://epochtimes-romania.com/news/fost-oficial-american-atacurile-din-paris-prea-sofisticate-pentru-a-fi-desfasurate-de-statul-islamic—240697
  4. http://epochtimes-romania.com/news/material-video-iranian-invinuieste-sua-pentru-atacurile-din-paris—240746

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...