Operațiunile lui George Soros în Europa de Est anchetate de către Congresul SUA

Distribuie!by “Șase membri ai Congresului Statelor Unite cer o investigație amplă privind activitatea lui George Soros, mai exact modul în care fundațiile sale folosesc banii publici. Principalul semnatar al documentului, congresmanul Christopher Smith cere să se investigheze fundaţiile lui Soros din Europa de Est. Se suspectează faptul că acestea s-au […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Șase membri ai Congresului Statelor Unite cer o investigație amplă privind activitatea lui George Soros, mai exact modul în care fundațiile sale folosesc banii publici.

Principalul semnatar al documentului, congresmanul Christopher Smith cere să se investigheze fundaţiile lui Soros din Europa de Est. Se suspectează faptul că acestea s-au implicat în finanțarea unor partide, fiind avansat exemplul Macedoniei, acolo unde acestea ar sprijini stânga.


Respectând aceleași principii, nu ar fi exclusă nici verificarea modului în care operează fundațiile din România care au legături cu miliardarul, a spus Mihai Gâdea la ”Ediție Specială”.”[1]

SURSE


  1. https://www.antena3.ro/externe/operatiunile-lui-george-soros-in-europa-de-est-sub-lupa-congresului-sua-400492.html
  2. Foto: antena3.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.