Orban: „Ungaria nu poate fi obligată să renunțe la poziția sa față de imigranți”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Orban: Ungaria nu poate fi obligată să renunțe la poziția sa față de imigranți

Nimeni nu poate obliga Ungaria să renunțe la poziția sa cu privire la migrație, a declarat vineri, pentru Radio Kossuth, premierul ungar Viktor Orban, transmite MTI, potrivit Agerpres.


”Ungurii au afirmat foarte clar că nu doresc să vadă imigranți ilegali”, a spus Orban, în legătură cu procedura de infringement declanșată recent de Comisia Europeană contra Ungariei. El a adăugat că ‘poți trage unui guvern un pumn în burtă’, dar acest lucru nu poate fi făcut unei întregi țări.

Viktor Orban a insistat asupra faptului că rata de participare ridicată la referendumul organizat de guvernul ungar în legătură cu migrația înseamnă că ‘o întreagă țară caută mijloace pentru a susține poziția acestuia de a nu permite intrarea oamenilor cu culturi și civilizații diferite’.


Ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a subliniat că țara sa nu va ceda în fața încercării Comisiei Europene de a ‘șantaja’ statele membre ce refuză să pună în practică sistemul de redistribuire a migranților.”[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/06/orban-ungaria-nu-poate-fi-obligata-sa-renunte-la-pozitia-sa-fata-de-imigranti.html
  2. Foto: napocanews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Franța săracă declară război dictaturii financiare Rothschild
Big Brother a fost INSTITUIT în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT
Letonia respinge și ea ideologia feminismului „gender” și refuză semnarea Convenției de la Istanbul
Dr. Martin Pall, despre tehnologia 5G: "Introducerea reţelelor 5G fără ca un singur test biologic să fi furnizat dovada siguranţei în ceea ce priveşte sănătatea fiinţelor umane, animalelor şi mediului este absolut nebunească"
Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți
George H. W. Bush și Noua Ordine Mondială
Marine Le Pen promite că va scoate Franța din UE și NATO
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
Sistemul de Mare Putere cu Microunde (HPM – High Power Microwave), cunoscut sub numele de Sistemul Activ de Negare (Active Denial System – ADS), pulsează radiații electromagnetice de 95 GHz, făcând astfel ca moleculele din și de sub piele să fiarbă, topind organele interne
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Sistemul nostru imunitar este sub asalt
Conspiratii ale SUA care s-au dovedit a fi adevarate si sunt incontestabile
Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...