ORBO – O nouă tehnologie de energie liberă

by Compania irlandeză Steorn Ltd. a anunţat că a dezvoltat o nouă tehnologie, numită ORBO. Aceasta se bazează pe interacţiunea unor câmpuri magnetice şi permite producerea de energie liberă (free energy). Compania susţine că tehnologia dezvoltată poate alimenta cu energie majoritatea dispozitivelor cunoscute, de la telefoanele celulare până la automobile […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania irlandeză Steorn Ltd. a anunţat că a dezvoltat o nouă tehnologie, numită ORBO. Aceasta se bazează pe interacţiunea unor câmpuri magnetice şi permite producerea de energie liberă (free energy). Compania susţine că tehnologia dezvoltată poate alimenta cu energie majoritatea dispozitivelor cunoscute, de la telefoanele celulare până la automobile şi avioane.

Printr-un anunţ apărut la mijlocul lunii august 2006 în revista „The Economist“, inventatorii ORBO au provocat comunitatea ştiinţifică internaţională să testeze această tehnologie.


„Ceea ce am dezvoltat este o modalitate de a construi câmpuri magnetice, astfel încât atunci când te deplasezi în apropierea lor, pornind şi oprindu-te câştigi energie,” a declarat directorul executiv al companiei, Sean McCarthy.

„În primele şase luni nici nouă nu ne-a venit să credem ce am descoperit. De trei ani facem testări riguroase în propriile noastre laboratoare şi în laboratoare independente, dar nu am reuşit să atragem un interes ştiinţific semnificativ. Pentru aceasta avem nevoie de o promovare la scară largă. Au fost oameni de ştiinţă care au venit, au testat această tehnologie şi au fost foarte fericiţi să constate că funcţionează. Însă pentru ca noi să fim capabili să o comercializăm şi să o aducem în viaţa oamenilor, avem nevoie de acreditările academice. De-abia de aici încolo începe provocarea.”


Cercetătorii de la Steorn Ltd. au fost criticaţi că şi-au anunţat descoperirea direct, fără a căuta în prealabil recunoaşterea din partea unor foruri ştiinţifice competente. Intenţia lor a fost însă ca tehnologia ORBO să fie pusă la dispoziţia tuturor, în mod gratuit prin intermediul internetului.

În vara lui 2007 a fost anunţată o prezentare publică a dispozitivului inventat de ei. Aceasta a fost însă anulată, iar singura ştire care a mai apărut de atunci este că validarea tehnologiei de către forurile competente este un proces de lungă durată şi până la încheierea acestuia, niciun detaliu nu va fi dezvăluit publicului.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=5589&lang=RO

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Stanley Meyer – Omul care a fost ucis pentru că a inventat motorul cu apă, precum și alte dispozitive ce funcționează pe baza energiei libere
Motorul cu magneti - un perpetuum mobile care va revolutiona industria auto a fost inventat de un roman ! Nimeni din sistemul capitalist nu este interesat sa-i finanteze cercetarile !
Lampa SALt - lampa care functioneaza cu apa sarata pe principiul celulei galvanice, care genereaza electricitate dintr-o reactie chimica intre apa sarata si electrozii aflati in interiorul lampii ! Lampa sta aprinsa tot timpul, timp de un an, dupa care electrozii trebuiesc inlocuiti !
Un brasovean a inventat motorul care functioneaza cu o sursa inepuizabila de energie ! Nimeni nu doreste insa sa-i sponsorizeze inventia !
Energie liberă extrasă din vid
Piramidele din întreaga lume sunt conectate între ele și generează energie liberă
Electricitatea din plante - bazata pe captarea electronilor din materia organica a plantei, in urma procesului de fotosinteza ! O companie olandeza dezvolta acest sistem !
Motoarele cu apă și inventatorii lor
Dispozitivul free-energy Magrav din ce în ce mai aproape de producția de serie
Invenții revoluționare îngropate de autorități
Fundatia Keshe a pus la dispozitia oamenilor tehnologii de energie gratuita! Documentele "secrete" ale lui Tesla nu mai sint de mult timp "secrete"! Oamenii interesati trebuie sa invete electrotehnica pentru a intelege!
Generatorul Captator de Electroni Tereștri - un generator de energie liberă, capabil să alimenteze o casă de mărime medie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro