Ordinul Iezuiţilor conduce lumea împreună cu Iluminații

Distribuie!by “O teorie incredibilă, care circulă de când papa Francisc se află în fruntea Vaticanului, spune că lumea este condusă din umbră de „șeful” papei, o opinie susţinută de scriitorul american Eric Jon Phelps, liderul Mişcării Căutătorilor Adevărului şi autor al cărţii „Asasinii Vaticanului” (apărută în anul 2000). Lucrarea a […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O teorie incredibilă, care circulă de când papa Francisc se află în fruntea Vaticanului, spune că lumea este condusă din umbră de „șeful” papei, o opinie susţinută de scriitorul american Eric Jon Phelps, liderul Mişcării Căutătorilor Adevărului şi autor al cărţii „Asasinii Vaticanului” (apărută în anul 2000).

Lucrarea a intrat din nou în atenţia publică după ce s-a aflat că papa Francisc e unul dintre liderii Ordinului Iezuiţilor. Cunoscătorii realităţii conspiraţiei spun că, prin papa Francisc, aşa-numitul „papă negru” şi-a adjudecat şi ultimul bastion pe care şi-l dorea, pentru a controla complet planeta. (Termenul de „papă negru” este folosit pentru descrieirea liderului suprem al iezuiţilor care se îmbracă mereu în negru şi asupra căruia planează un mare mister).


Începând din anul 2008, liderul iezuiţilor este Adolfo Nicolas, un spaniol de 76 de ani, despre care Eric Jon Phelps a scris: „El este dictatorul absolut. Atunci când el vorbeşte, supuşii lui ascultă. El conduce acum lumea. El e şeful papei de la Vatican şi va forma împreună cu aşa-zişii «iluminaţi» un guvern mondial.

Jon Phelps susţine că deţine documente care atestă implicarea iezuiţilor în evenimente precum asasinarea preşedintelui american J.F.Kennedy sau bombardarea nucleară a Japoniei, la Hiroshima şi Nagasaki. „Iezuiţii nu uită, în cazul în care nu le dai atenţie când ordonă! Şi apoi se răzbună într-un mod… istoric”.


În sprijinul teoriei conform căreia iezuiţii conduc serviciile secrete din cele mai importante ţări vine şi istoricul american James Parton care a afirmat că „CIA, agenţia centrală de informaţii americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez”.

Conform aceloraşi adevăruri conspiraţioniste, Adolfo Nicolas ar ghida guverne, servicii secrete, clanuri mafiote, ba chiar şi Hollywood-ul şi celebre cluburi sportive din toată lumea.

Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi „negru”, adică, potrivit unor interpretări, „în haine negre, de iezuit”. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8586
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei
Ministrul britanic de Externe, despre teroristul apărut în documentarul Channel 4: "Cum Dumnezeu l-am scăpat din vedere?"
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Italia: Protocoalele Organizației Mondiale a Sănătății au fost fatale pentru mulți bolnavi de Covid-19
Construcția pe verticală - un plan pentru a dezechilibra energetic, mental, emoțional și spiritual oamenii, îndepărtându-i de Pământ
Strategia lui Emmanuel Macron a eșuat, susținerea pentru "vestele galbene" crește! "Salvatorul UE" riscă o înfrângere devastatoare
Tentative ale francmasonilor de a-l ucide pe ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei
Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă
Epidemia de "gripă spaniolă" din 1918 a fost cauzată chiar de vaccinuri
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Presedintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, doreste crearea unei armate europene ! UE face parte din piesa de puzzel a Guvernului Mondial !
Assange acuză CIA de „incompetență devastatoare”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro