Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) – cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ordinul Hermetic Golden Dawn, cunoscut ca si Zorii Aurii, este o miscare oculta si ezoterica de origine rozicruciana care a luat avand la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX in Marea Britanie, sprijinita financiara de monarhia britanica. Fondatorii acestui ordin sint: William Robert Woodman, William Wynn Westcott și Samuel Liddell MacGregor Mathers.

Soarele simbolul important pentru adorarea sa in cadrul ritualurilor lor sataniste!

Acestia sint si membri importanti in cadrul lojilor masonice din Marea Britanie, cum ar fi Ritul York sau Marea Loja Unita a Angliei (unita in a face rau, evident). Primul templu înființat de aceștia a fost Isis-Urania situat în Londra, iar primele inițieri au avut loc în anul 1888. Drept dovada acestia erau adoratori ai zeitei reptiliene Isis.


Blazonul lor impanat de simboluri reptiliene!

Mișcarea Zorii Aurii se dorea a fi în principal o școală consacrată studiului științelor oculte, precum misticism, Cabala, alchimie, teosofie, tarot, astrologie, magie sau geomanție etc. Sa mori de ras nu alta!

Mișcarea a fost întemeiată datorită în special publicării unor manuscrise codificate cumpărate de Wynn Westcott, dintr-un magazin de antichități. Westcot împreună cu Samuel Lidel McGregor Mathers, au decodat manuscrisul care conținea patru ritualuri complicate. În manuscris s-a găsit o adresă a unei persoane, Anna Sprengel din Germania care deținea un ordin magic secret.


De la aceasta au primit aprobarea (de la zei) de a fonda un alt ordin secret numit Golden Dawn (Zorii Aurii). Ordinul oferea o inițiere complexă în magie și avea grade care puteau fi asemanate cu Arborele Vieții. Pentru a dobândi un nou grad, trebuiau dobândite în prealabil cunoștințe practice și teoretice. Pentru a trece de la un grad la altul adepții trebuiau să practice un ritual în care primea fiecare diferite arme magice. Pentru fiecare grad exista câte un anumit halat, emblemă, simbol, slogan etc.

În scurt timp au fost înființate alte temple, Osiris în Weston-super-Mare, templul lui Horus din Bradford, Amen-Ra din Edinburgh și templul Ahathoor la Paris.

Din Zorii Aurii au făcut parte peronalități celebre, precum poetul William Butler Yeats sau magicianul Aleister Crowley, dar și cei doi oameni care au avut rolul fundamental în crearea tarotului Waite: Arthur Edward White, creatorul său la nivel de concept și de simboluri, și Pamela Colman Smith, cea care a desenat atât marile, cât și micile arcane (faptul că și micile arcane sunt illustrate reprezintă una dintre principalele inovații pe care acest pachet de cărți le-a adus în evoluția istorică a tarotului). Zorii Aurii era o societate ai cărei membri credeau în existența nu numai a OZN-urilor dar și a extratereștrilor. Alți membrii de renume ai societății au fost H.G. Wells, Bram Stoker, Jules Verne.

Merovingienii au revenit în atenţia opiniei publice în anii din urmă, datorită mai multor cărţi care au încercat să rezolve misterul unui micuţ cătun din vârful unui munte situat în Longuedoc, în sudul Franţei, numit Rennes-le-Chateau. Acesta a fost unul din cele mai importante centre ale Prioriei Sionului, alte templierilor, catarilor şi multor altor organizaţii care deţineau „cunoaşterea”.

Locul a fost cândva populat de celţi, proveniţi din cimerieni şi sciţi, care au venit din Orientul Apropiat şi din Munţii Caucaz. Pornind de la unul din triburile acestora, Renne-le-Chateau a fost numit Rhedae. Despre linia merovingiana reptiliana franceza, am scris intr-un articol anterior si puteti citii aici integral http://www.fara-secrete.ro/linia-genealogica-regala-a-reptilienilor-meronvingieni-cea-mai-importanta-linie-de-sange-regal-din-europa.

Druizii au făcut din el un loc sacru, căci este una din regiunile terestre cu o putere magnetică imensă. Pe la sfârşitul anilor 60, în Biblioteca Naţională din Paris a fost descoperit un document de provenienţă incertă, numit Şarpele Roşu sau Le Serpent Rouge. Acesta conţinea genealogia merovingienilor, două hărţi ale Franţei din perioada merovingiană şi un plan al St Suplice, centrul romano-catolic pentru studii oculte din Paris. St Suplice a fost construit pe ruinele unui templu al lui Isis/Semiramida, fiind inclusiv locul în care sunt înmormântaţi regii merovingieni.

Documentul Le Serpent Rouge a fost datat 17 februarie 1967, iar fişa de depozit de la Biblioteca Naţională a fost datată 18 februarie 1967. În cele din urmă, s-a demonstrat că documentul este un fals, adevărata dată la care a fost depozitat fiind 20 martie. La momentul respectiv, toţi cei trei presupuşi autori ai documentului, Pierre Feugere, Louis Saint-Maxent şi Gaston de Koker, au murit la mai puţin de 24 de ore unul de celălalt, respectiv pe datele de 6, 7 şi 8 martie. Lucrurile devin însă şi mai ciudate, căci s-a dovedit în final că cei trei nu erau de fapt autorii documentului. Se crede că cineva s-a folosit de numele lor, ceea ce sporeşte şi mai mult misterul. Între cele trei morţi subite şi data depozitării documentului la bibliotecă au trecut exact 13 zile. Cea de-a 13-a pagină a documentului include câteva poeme scurte în proză, corespunzând fiecărui semn al zodiacului, dar prezintă 13 semne zodiacale.

Cel de-al 13-lea este numit Ophiuchus (Stăpânul Şarpelui) şi este situat între semnul Scorpionului şi cel al Săgetătorului. Cel mai important număr al templierilor era 13 şi el va deveni din ce în ce mai relevant pentru povestea noastră, pe măsură ce vom continua. Personal, am crezut dintotdeauna că la origini au existat 13 semne zodiacale. Textul intitulat Le Serpent Rouge prezintă şi o versiune a basmului Frumoasei Adormite în care prinţesa (energia feminină) este condamnată să doarmă până când prinţul cel frumos va sosi să o trezească. Această poveste este de asemenea foarte relevantă pentru numărul 13, din motive pe care le voi explica ulterior. Le Serpent Rouge confirmă între altele că Maria Magdalena este doar un simbol al lui Isis. Iată ce spune textul în această direcţie:

„… În timpuri mai vechi, unii o numeau ISIS, regina energiei benefice, VENIŢI LA MINE, VOI, CEI ÎMPOVĂRAŢI ŞI SUFERINZI, ŞI EU VĂ VOI DA ODIHNĂ, alţii o numeau. MAGDALENA, la fel ca faimosul vas cu balsam vindecător. Dar iniţiaţii îi cunosc adevăratul nume: NOTRE DAME DES CROSS”.

Energia feminină şi liniile genealogice reptiliene sunt transmise mai departe pe linie maternă, iar de la opera lui Ninkharsag şi Enki această energie a fost simbolizată de Maria, Isis şi Semiramida, dar a fost cunoscută şi sub numele de Diana. Prinţesa Diana a fost asasinată într-un străvechi altar merovingian pentru sacrificii, închinat chiar zeiţei Diana. Maşina prinţesei s-a izbit de cel de-al 13-lea stâlp de susţinere, făcându-se praf. Peştera Sainte-Baume din sudul Franţei este considerată mormântul catolic oficial al Mariei Magdalena. În realitate, în timpul perioadei romane această peşteră era un centru de adorare a zeiţei Diana Lucifera – Diana Purtătoarea de Lumină sau Iluminatoarea.

Exact acest nume i l-a dat Mariei Magdalena Jacobus de Voragine, arhiepiscopul dominican al Nobilimii Negre din Genova. Un alt aspect interesant se leagă de faptul că atunci când templierii din întreaga Franţă au fost arestaţi şi torturaţi de către Filip cel Frumos în anul 1307, cei din regiunea Rennes-le-Chateau, care include de asemenea Le Bezu, le Valdieu şi Blanchefort, au fost lăsaţi în pace. Această zonă avea o importanţă foarte mare pentru templieri, care aveau legături cu familia Blanchefort, a cărei reşedinţă era Chateau de Blanchefort, situat la numai trei kilometri de Rennes-le-Chateau. Unii cercetători cred că templierii şi-au îngropat cea mai mare parte a aurului lângă Rennes-le-Chateau.

Structurile geometrice fantastice ale acestei zone care reunesc munţi, locuri sacre şi biserici, au fost identificate în vremea noastră de oameni ca Henry Lincoln, un cercetător-pionier al misterelor de la Rennes-le-Chateau, sau de cei doi autori ai cărţii Genisis şi Geneset, David Wood şi Ian Campbell. Zeiţa Isis este menţionată în nişte documente vechi găsite la Rennes-les-Bains, o localitate situată la mică distanţă de Rennes-le-Chateau, iar în ultimul secol a fost descoperită o statuie a lui Isis în apropiere de sat. Wood şi Campbell sugerează că Rennes-le-Chateau şi Rennes-les-Bains s-ar traduce prin Regina Casei şi Regina Apelor – nume date de egiptenii din antichitate zeiţelor Nephthys şi Isis.

Regiunea din jurul satului Rennes-le-Chateau este una din cele mai importante în structura energetică a pământului, motiv pentru care a atras atenţia tuturor celor care ştiau acest lucru în antichitate, inclusiv cum să controleze această energie enormă. Lumea modernă nu a aflat de povestea satului Rennes-le-Chateau decât după filmele de televiziune ale BBC-ului, regizate de Henry Lincoln, şi după cartea acestuia, Sfântul sânge, Sfântul Graal, scrisă în colaborare cu Michael Baigent şi Richard Leigh. Cartea a fost inspirată de povestea lui Berenger Sauniere, care a devenit preot al bisericii Sfintei Maria Magdalena din Rennes-le-Chateau, în anul 1855.

În prezent există mai multe organizații care au reînviat din învățăturile și ritualurile originale ale Golden Dawn. Dintre acestea, cele mai notabile sunt:

  • Order of the Golden Dawn Collegium Spiritu Sancti
  • Temple of Ptah (Chicago, S.U.A.)
  • Temple of Thoth-Hermes (Colorado, S.U.A.)
  • Hermetic Order of the Golden Dawn
  • Temple of Horus
  • Open Source Order of the Golden Dawn

Un alt membru faimos al Golden Dawn a fost poetul W.B. Yeats, un prieten al lui Claude Debussy. Atunci când a descris societatea ideală, Yeats a sintetizat perfect scopurile Frăţiei Babiloniene:

„… o civilizaţie aristocrată în forma sa desăvârşită, ierarhizată până în ultimele detalii, cu petiţionari adunându-se dimineaţa la porţile marilor oameni, cu o mare bogăţie acumulată în mâinile unui număr mic de oameni, în care toată lumea depinde de aceşti câţiva, mergând până la împărat, care este un zeu ce depinde de un alt zeu mai mare. Inegalitatea ar trebui să domnească pretutindeni, ca lege, în familii, la Curtea imperială, etc.”

Aceasta este chiar viziunea plănuită pentru rasa umană de reptilieni. Dacă Sauniere şi prietenii săi se învârteau în cercul Emmei Calve, avem cu siguranţă de-a face cu activităţi sataniste.

Mari personalitati politice care ne-au aratat “semnul lui Satan”!

George W. Bush si nevasta-sa facand acel semn!

George W. Bush admirand cu bucurie semnul satanic al fiicei sale!

Fostul Papa Benedict!

 

Va recomand totusi un documentar numit “Sfarsitul Libertatii” pentru a vedea cat de fascista si totalitara a ajuns America!

Politicile lui Obama de a implanta microcipuri obligatoriu la tot poporul american!

Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
Ticalosul Obama a dat acest ordin pentru toata America!
Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul! Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

Apoi in Aprilie 2013, vicepresedintele american Joe Biden, a iesit la rampa sustinand cat de importanta este o Noua Ordine Mondiala -> http://www.fara-secrete.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

Satanistii din America vor ridica o statuie cu reptilianul Baphomet, in fata cladirii guvernamentale a Capitoliului din Oklahoma! Satanistii din America se plang ca nu li se respecta credinta!

Scriam la data de 8 ianuarie 2014, despre faptul ca satanistii din Oklahoma (SUA), doresc sa ridice o statuie cu reptilianul Baphomet, celebrul personal din cultul mistic al satanismului pentru a-l adora. Evident ca ei au fost atacati de o parte mare a opiniei publice si acestia au inceput sa se vaite sustinand ca “nu trebuie sa li se incalce dreptul la credinta”.

Mai multe am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/satanistii-din-america-vor-ridica-o-statuie-cu-reptilianul-baphomet-in-fata-cladirii-guvernamentale-a-capitoliului-din-oklahoma.

Sa vedem ce credinta? Credinta e aceeasi ca faimosului satanist Aleister Crowley – cel care se lauda cu faptul ca “ii place sa faca rau”

Eu cand folosesc termenul de “satanism” nu ma refer la acel personaj mistic din biblie care poarta numele de “satan”, pentru ca oricine a citit Vechiul Testament, stie sau ar trebui sa stie ca acel personaj era mana dreapta a lui Dumnezeu Iehova, acel teribil zeu, adorat de iudeo-crestini, care uciderea tot ce ii statea in cale: copii, batrani, femei etc. – cine a citit Numerii, Deuteronom si Levitic vede atrocitatile sale.

Potrivit Vechiului Testament, satan, desi era mana dreapta a lui Iehova, nu i s-a opus niciodata lui Iehova, ci era comandat de Iehova si pus sa testeze credinta oamenilor in el (Iehova), asa cum a facut cu Iacov Israelitul, care l-a respins. Satan in Biblie, a ucis doar cateva persoane, tot la indemnul lui Iehova, dar nu se compara cu crimele facute de insusi Iehova. Secta Martorii lui Iehova si Mormonii ar trebui sa stie si sa nu mai faca pe “prostii”.

Satanismul si istoria sacrificiilor umane!

Eu cand spun “satanism”, nu ma refer la acel personaj Biblic care era mana dreapta al lui Iehova, dupa cum spuneam, ci ma refer la tot ce inseamna magie neagra, sacrificii umane, adica tot ce e consemnat si in istorie. Acelasi lucru se petrece si astazi, nu va imaginati ca doar in trecut, pentru ca liniile genealogice regale, au pastrat aceleasi traditii, ca si semi-zei, mostenindu-le de la zeii Anunnaki. Acel Baphomet pe care vor ei sa-l ridice reprezinta in mod special pe zeul reptilian Adonai (cel biblic) fratele lui Iehova, pentru ca vorbim aici de O FRATIE BABILONIANA A SARPELUI.

Baphomet a fost adorat de Cavalerii Templieri, lui Baphomet, conform cronicilor istorice i se sacrificau copii, pentru ca, copii au o anumita energie pura pe care o doresc reptilienii si fara de care nu si-ar putea mentine forma de om. Iata, de pilda, cum este descris zeul reptilian, Moloh de catre poetul John Milton in “Paradisul Pierdut”:

“Moloh, cumplitul rege, pătat de sânge
Rezultat din sacrificii umane şi de lacrimile părinţilor.
Ţipetele copiilor trecuţi prin foc, în onoarea idolului lor hidos,
Au rămas neauzite
Din cauza bătăilor în tobe şi a zgomotelor”[1]

Este un exemplu de satanism ancestral, ce nu este nici de acum o suta de ani, nici de doua sute de ani, ci din vechime, din perioada sumero-babiloniana. Mulţi sceptici se întreabă cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri şi crime comise de satanişti. Ei ar trebui să ţină cont mai întâi de toate de felul oamenilor implicaţi în aceste acte.

David Berkowitz, criminalul în serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a mărturisit că a făcut parte dintr-un grup de satanişti care a orchestrat toate crimele sale. Într-o scrisoare adresată unui preot, Berkowitz spune:

„… acest grup practica un amestec de tehnici satanice, inclusiv învăţăturile lui Aleister Crowley şi Eliphas Levy [un alt satanist notoriu]. Era un grup orientat în întregime către vărsarea de sânge… Doctrinele sale sunt un amestec alcătuit din religia druidică antică, învăţăturile ordinului Golden Dawn, magie neagră şi o sumedenie de alte practici ilegale şi neortodoxe…
Sataniştii sunt oameni neobişnuiţi.

Ei nu sunt nişte ţărani ignoranţi sau analfabeţi. Din rândul lor fac parte medici, avocaţi, oameni de afaceri şi, în general, cetăţeni foarte respectabili… Nu sunt în nici un caz un grup de oameni neglijenţi, capabili să facă greşeli. Sunt extrem de ascunşi şi îi leagă dorinţa comună de a face rău. Aleister Crowley a fost cel care a spus: ‚Doresc să comit blasfemii, crime, violuri, revoluţii, tot ce este mai rău pe lume”.[2]

Scrisă în anul 1929 cartea “Teoria si practica magiei”, explică motivele care justifică moartea rituală şi de ce băieţii foarte mici sunt victimele ideale:

„Magicienii din antichitate credeau că orice fiinţă vie reprezintă un depozit de energie, care depinde cantitativ de mărimea şi starea de sănătate a animalului, iar calitativ de mentalul şi de caracterul său moral. Atunci când animalul moare, energia sa este eliberată brusc. Cel care doreşte să facă o lucrare spirituală de bună calitate trebuie să îşi aleagă victima cu cea mai mare atenţie, astfel încât să obţină forţa cea mai pură şi mai puternică. Victima cea mai perfectă cu putinţă este un copil de sex masculin, absolut inocent şi înzestrat cu o inteligenţă nativă cât mai mare”[3]

David Icke le mentioneaza:

“Unele dintre cele mai importante centre rituale satanice sunt deseori conacele şi castelele gotice ale familiilor regale şi aristocrate europene şi americane, îmi amintesc o vizită la castelul Hearst din California, marele conac al magnatului media şi mare iniţiat Iluminat, Randolph Hearst, care este acum deschis publicului pe durata zilei.

Este unul dintre cele mai întunecate locuri pe care le-am vizitat, încă bântuit de entităţi foarte neplăcute din alte dimensiuni. Dumnezeu ştie ce s-a întâmplat acolo în timpul ocupării sale de către Hearst! Şi mai grav, poate că astfel de lucruri încă mai au loc! Castelul Hearst este plin de vechi artefacte egiptene şi situat într-un bastion important al satanismului, între Los Angeles şi San Francisco. Am simţit aceleaşi vibraţii în Marea Britanic în locuri ca Chatsworth House din Derbyshire, vechiul cămin al ducilor de Devonshire şi la Clivedon House, fost conac al familiei satanice Astor.

Această temă a fost ilustrată de filmul lui Stanley Kubric, Eyes Wide Shut, cu Tom Cruise şi Nicole Kidman în rolurile principale, care abordează tema satanismului în rândul elitei. Kubric a murit la scurt timp după terminarea filmului, care relatează o poveste despre un cult satanic în rândul celor mai de seamă personaje dintr-un oraş american, care se întâlnesc într-un mare conac gotic. Asemenea locuri sunt situate pretutindeni în lume.

De exemplu, în Belgia există castelul Mamelor întunericului, unde familia regală britanică şi elita Iluminaţilor europeni îndeplinesc multe dintre marile lor ritualuri, la fel şi în castelul Balmoral din Scoţia, unde familia regală britanică îşi petrece vacanţele de vară.

Insula luminii… şi a întunericului în prezent eu trăiesc pe Insula Wight, la câţiva kilometri de coasta de Sud a Angliei, exemplu perfect al conexiunii dintre unele puncte importante de vortex şi satanism. Reţeaua satanică a Iluminaţilor îndeplineşte acolo cele mai importante ritualuri în punctele-cheie de vortex energetic de pe reţeaua globală, deoarece ceremoniile lor perverse suprimă frecvenţa câmpului energetic al Pământului, menţinând prin urmare omenirea în aceeaşi închisoare vibraţională. De asemenea, este mai uşor pentru o entitate să se manifeste în aceste vortexuri interdimensionale. Insula Wight a fost dintotdeauna un loc sacru pentru cei care cunosc reţeaua energetică a Pământului. Druizii aveau trei centre pentru elita lor de „arhidruizi” (de aici arhiepiscopi) din insulele britanice, situate pe insule „magice”: Insula Man, Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor şi Insula Wight.”

Brian Desborough afirmă că prima biserică creştină din Britania a fost stabilită pe Insula Wight şi nu la Glastonbury, după varianta oficială. Bisericile creştine, cel puţin cele de la început, erau situate în puncte importante ale vortexului, deoarece înlocuiau religia „păgână”. Astăzi insula Wight este loc sacru pentru satanişti din cauza importanţei sale în reţeaua energetică globală. Autorul Mark Amaru Pinkham relatează că în vechime se numea „Insula Dragonului” şi ar putea fi „vortexul pivotai” din reţeaua de nord a planetei. Straniu este că aici s-au descoperit multe oase de dinozaur care sunt expuse într-un muzeu nou înfiinţat! Satanismul înregistrează o creştere pe această insulă şi implică nume faimoase din insulele britanice, cât şi personaje importante din afaceri, politică, poliţie, justiţie şi servicii sociale. Insula Wight are două faţete diferite (este cunoscută şi ca Insula Luminii). Una se vede şi alta nu. Cea vizibilă este un extraordinar peisaj terestru şi marin, frumuseţe care m-a atras de mulţi ani.

Cealaltă, invizibilă, este într-adevăr foarte întunecată. Insula are o reţea francmasonică extinsă, fapt uimitor pentru o zonă cu numai 125.000 de locuitori, reţea cu care m-am confruntat în repetate ocazii în anii ’80, în timpul unor dispute legate de protecţia mediului, când francmasonii trăgeau sforile unui proiect de construire a unor clădiri ce le-ar fi adus o adevărată avere. Dar de atunci, cercetările mele despre manipularea lumii au avansat cu încă zece ani şi chiar mai mult până am realizat ca secretele întunecate de pe Insula Wight erau mult mai adânci decât ce ştiam la vremea aceea. Aceasta este una dintre capitalele satanice ale Marii Britanii. In acelaşi timp, această frumoasă insulă, care ar trebui să fie un loc minunat, are cele mai mari rate de sinucidere şi depresie din Marea Britanie.

De ce? Din cauza intensităţii mari a energiei negative în care trăiesc oamenii, produse de desele ritualuri satanice realizate în punctele de vortex, care pun în rezonanţă câmpul energetic al insulei cu frecvenţa celei de-a patra dimensiuni. Iată ce fac Iluminaţii prin crearea şi menţinerea unei închisori vibraţionale, care deconectează oamenii de la nivelurile superioare ale fiinţei. Pe insulă există multe centre ale acestei reţele satanist-pedofile, inclusiv o mare casă la ţară, unde copiii sunt aduşi la petrecerile lor, fiind violaţi de către oaspeţi. Alte centre rituale sunt un yacht-club şi un hotel pe malul mării, dar nu numai. Urma’ de calcar care înconjoară „Insula-diamant” pare şi ea foarte importantă pentru satanişti.

Acum câţiva ani, un lucrător local a relatat pentru Nexus Of The World, cel mai bine vândut ziar britanic de duminică, despre teribilele ritualuri şi sacrificii satanice de pe insulă şi participarea la acestea a francmasoneriei, a politicienilor locali, a celor din administraţia locală, a proprietarilor de hoteluri şi a altor oameni de afaceri.1 Cu toate acestea nu s-a făcut nimic, şi totul a fost muşamalizat.

Icke spune:

“Am vorbit cu alţi oameni care ştiu ce se petrece în realitate şi trebuie să spun că povestea Insulei Wight este oribilă, fără ca mass-media locală să dorească să ştie cum stau lucrurile, încă o dată, Ted Heath, fostul prim-ministru care a adus Marea Britanieîn Comunitatea Europeană, se află printre cei numiţi de victimele care au fost abuzate pe această insulă. Heath a fost identificat de foarte mulţi oameni abuzaţi şi torturaţi de el pe când erau copii. în cartea Secretul Suprem l-am demascat ca satanist, torţionar şi sacrificator de copii. Mai multe surse mi-au relatat că Heath este oaspete obişnuit la singuraticul hotel Priory Bay din estul insulei şi că tot acolo vine adesea şi fostul ministru Peter Mandelson, deşi nu am putut confirma acest fapt până în momentul publicării acestei cărţi.

Mandelson este cunoscut confraţilor parlamentari ca „Prinţul întunericului” şi a fost silit să demisioneze din funcţia guvernamentală în urma unui abuz de putere. El a avut un rol important pentru Iluminaţi în guvernul laburist al lui Tony Blair. Şi Heath, şi Mandelson sunt membri în Grupul Bilderberg al Iluminaţilor, la care voi reveni într-un capitol ulterior. Ca o coincidenţă, Tom Cruise şi Nicole Kidman, protagoniştii filmului Eyes Wide Shut, se pare că au fost oaspeţi ai hotelului Priory Bay, conform spuselor unui fost lucrător, iar Ernest Bevin, ministru de externe, a stat aici când şi-a scris discursul în care propunea stabilirea unei alianţe militare numite Uniunea European-Occidentală, cunoscută acum ca NATO.

Familia regală britanică are şi ea legături puternice cu insula Wight. Regina Victoria şi Albert, soţul ei, francmason german cu grad înalt, aveau un palat pe insulă, numit Osborne House. Descendentul satanist şi Rothschild, lordul Mountbatten, a fost guvernator al Insulei Wight. Prinţul Charles este un alt oaspete, ca şi prinţul Philip, care iese în public la sărbătoarea Cowes Week, petrecerea elitei yachtingului. Mulţi satanişti faimoşi vizitează insula sub pretextul „navigaţiei”. Interesant este că, atunci când scriam această carte, am primit o invitaţie de la Grupul de Asigurări Rothschild pentru a participa la o „conferinţă financiară” la… hotelul Priory Bay. Aş fi mers să văd cum stau lucrurile, dar circumstanţele m-au îndreptat altundeva.”

Cântec pentru Satana

David Icke spune despre zona in care acesta locuieste:

“Insula Wight este doar un exemplu al imensei reţele globale de centre şi culte satanice care implică sacrificii umane, consum de sânge şi invocarea demonilor din alte dimensiuni. Cele mai multe sunt necunoscute, dar unele ca Biserica Satanei şi Templul lui Set din Statele Unite beneficiază de publicitate gratuită din partea mass-mediei. Biserica Satanei a fost înfiinţată la 30 aprilie 1966 de către Anton Szandor La Vey. Noaptea de 30 aprilie/l mai este una dintre cele mai importante date pentru ritualurile sataniste.

Bunica din partea mamei lui La Vey provenea din Transilvania, ţinutul legendar al vampirilor din România de astăzi. Aceasta este regiunea lui Dracula şi mulţi descendenţi importanţi ai Iluminaţilor au legătură cu această zonă. Se presupune că La Vey a descoperit-o pe Marilyn Monroe în cluburile de noapte şi s-a folosit de contactele sale pentru a o transforma într-o vedetă de cinema. Ea era mai degrabă o sclavă cu personalitate multiplă. Hollywood (Hollywood sau Helle-wood, pădurea saeră a druizilor) musteşte de satanişti, ca şi industria divertismentului în general.

Printre relaţiile lui La Vey din divertisment şi politică se numărau preşedintele John F. Kennedy, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford şi Jayne Mansfield. Sammy Davis Jr. este unul dintre primii membri ai Bisericii Satanei, ca şi actriţa Jayne Mansfield, care a murit decapitată într-un „accident de maşină” în 1967 (vezi secţiunea de imagini). Frank Sinatra se ocupa de manipularea şi abuzarea sclavilor controlaţi mental. Un exemplu elocvent este Michael Aquino, care a lucrat cu LaVey în cadrul Bisericii Satanei, dar mai ‘ târziu s-au separat pentru a forma Templul lui Set.

Aquino era un programator mental notoriu, menţionat de Cathy O’Brien şi mulţi alţii, dar şi om de vârf în Divizia pentru Război Psihologic din cadrul Agenţiei de Informaţii din Departamentul de Apărare. Soţia lui Aquino, care a lucrat cu el, se numeşte Lilith Sinclair. Numele de Lilith este un simbol al descendenţilor reptilieni, iar unul din filoanele importante ale labirintului genetic al Iluminaţilor este familia scoţiană Sinclair, fosta descendenţă franceză St. Clair. Clanul St. Clair şi adoratorul Madonnei Negre, Sf. Bernard, au fost implicaţi în formarea ordinului Cavalerilor Templieri.”

Capela Sinclair de la Rosslyn, aproape de Edinburgh, este un altar al Iluminaţilor care include imaginea Omului Verde – reprezentarea lui Balder din poveştile despre regele Arthur. Lilith provine de la Lilim sau „copiii lui Lilith”, cu trimitere la simbolismul lui Set. Lilith Aquino a înfiinţat Grota Lilith din Biserica Satanistă a lui LaVey şi era membra a Consiliului celor Nouă. Biserica oficială a Satanei subliniază filosofia sa:

„Suntem prima organizaţie oficială din istorie care se dedică acceptării adevăratei naturi umane -aceea de bestie carnală, care trăieşte într-un cosmos pătruns şi motivat de Forţa întunecată pe care o numim Satana. In decursul timpului, omul a invocat această Forţă prin mai multe nume şi a fost ponegrit de cei a căror natură îi face să fie separaţi de această sursă a existenţei. Ei trăiesc cu invidia obsesivă faţă de noi, care existăm firesc, purtaţi de în-spăimântătorul Prinţ al întunericului. Iată de ce aceia care rezonează (vibrează) cu Satana au fost dintotdeauna o elită străină, deseori proscrişi în culturile ale căror mase urmează o divinitate exterioară. Noi, sataniştii, suntem propriii noştri Zei şi exploratori ai Căii Mâinii Stângi. Nu ne plecăm în faţa miturilor şi ficţiunii adepţilor spirituali sterpi ai Căii Mâinii Drepte.”

Nu, ei se pleacă în faţa miturilor şi ficţiunilor entităţilor din altă dimensiune. Şi nu este vorba de a alege între calea mâinii drepte sau calea mâinii stângi. Mai există una, care merge drept înainte. Templul lui Set neagă şi faptul că este implicat în orice act teribil. Pagina sa web “ne asigură”:

„Regretam că mai există unele persoane pentru care ideea de satanism este în mare parte o sinteză simplă a propagandei creştine şi a filmelor de groază de la Hollywood (realizate deseori de sataniştii). Templul lui Set se bucură de moştenirea Artelor Negre, iar noi folosim multe forme de imagistică istorică satanică pentru propria plăcere şi stimulare artistică. Dar nu suntem preocupaţi de activităţi pe care un intelect iluminat şi matur le-ar percepe ca nedemne, criminale sau depravate, care sunt mult mai puţin esenţiale operei noastre.”

Desigur că nu este nimic nedemn, sadic, criminal sau depravat la Michael Aquino, inspiratorul Templului Iui Set, şi nici controlul mental sau tortura aplicată de către el bărbaţilor, femeilor şi copiilor nu e ceva ce merită crezut; ce să mai vorbim despre implicarea sa într-un grup de elită din Divizia pentru Război Psihologic din armata americană! Un fost sclav controlat mental de un grup al elitei Iluminaţilor din San Diego mi-a spus cum lucrase îndeaproape cu Aquino în anii ’80. „Era o persoană rece, arogantă şi cu inima şi spiritul întunecate, îi plăcea sa se folosească de oameni şi avea o slăbiciune pentru băieţi, era pedofil confirmat”, mi-a spus sursa.

Aceeaşi sursă confirmă că Aquino implementase un „experiment ştiinţific” (control mental) în diverse baze militare şi pe proprietatea unui anume JonathanMeier, cel mai mare trainer al Iluminaţilor din acea parte a Americiu Aquino mai avea o proprietate în Germania, unde îşi ducea liderii şi copiii de care abuza. Sursa, care era antrenată mental pentru a controla pe alţii, spunea că fusese acolo de câteva ori.

Bohemian Grove – locul in care elita mondiala se intalneste anual pe 21-22 iulie pentru a face sacrificii umane!

Alex Jones este singurul om care s-a deghizat si a ajuns acolo unde a filmat un ritual de sacrificiu uman prin arderea unui om!

Ritual de ardere a unui om la propriu!

Alex Jones a reuşit să intre pe teritoriul de 2700 de acri aflat în proprietatea clubului californian şi a ieşit după cinci ore, după ce a filmat ritualul „Cremation of Care”. El a declarat apoi:

„Slavă Domnului că am reuşit să filmez tot, pentru că altfel nimeni nu m-ar fi crezut! Aproape că nici nu-mi venea nici mie să cred că e posibil să se petreacă ceea ce am văzut cu ochii mei. Atât de bizar a fost totul!”

O ştire bombă, ocultată de ani de zile

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare, inclusiv în presa locală, cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă, de aproximativ 13 m înălţime, având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.
Alex Jones, fiind gazda unui talk-show de radio, a auzit de mai multe ori aceste zvonuri. Astfel, s-a hotărât să facă nişte cercetări asupra subiectului. Spre surprinderea sa, articole din ziare şi reviste cunoscute (Parade Magazine, Associated Press, Reuters, Sacramento Bee, Washington Times) confirmă incredibilul. Liderii lumii mergeau anual pe colinele acoperite de păduri de conifere din nordul Californiei şi chiar au existat poze cu acea statuie-bufniţă gigantică şi oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii.

Pentru mai multe informatii despre ceea ce a filmat, ce a scris Alex Jones cu privire la Bohemian Grove cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Pentru mai multe informatii despre sacrificii umane care se fac si astazi va invit si cititi mai multe articole, la mine pe site, in cadrul acestei categorii -> http://www.fara-secrete.ro/category/sacrificii-umane.

P.S. Cand satanistii vin sa ne minta cu “altruismul” si “bunatatea” lor crezand ca nu stim istoria lor, ar face bine sa nu mai incerce, caci noi avem dovezile cand ii facem negativi pe ei.

SURSE

1. John Milton in “Paradisul Pierdut”

2. http://www.trutv.com/library/crime/serial_killers/notorious/berkowitz/letter_1.html

3. Aleister Crowley in cartea sa “Teoria si practica magiei” (1929)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...