Organizația 666

Distribuie!

„Nu se cunoaste aproape nimic despre aceasta organizatie. Se stie doar ca membrii ei sunt reprezentantii spirituali ai Marii Finante Mondiale. In anul 1995, a fost „sinucis” celebrul ziarist canadian, Serge Monaste, pentru curajul sau de a fi sustras si dat publicitatii un document al acestei organizatii.

Document intitulat „Panem et circenses” elaborat in iunie 1967 la Toronto (Canada), din care reproduc:


„In cadrul structurii statului, sa ne atasam de scoaterea in evidenta a <<respectului>>, obligatoriu fata de diversitatea de <<culturi>>, de <<popoare>>, de <<religii>>, de <<etnii>>, cu prioritate fata de notiunea de <<uniune nationala>>; acest lucru ne va permite sa divizam eficace populatiile statelor nationale si, astfel, sa le slabim autoritatea si capacitatea de actiune.

Impins la limite extreme, dar pe plan international, acest concept in viitor va determina etniile diverselor natiuni sa se regrupeze pentru a-si revendica fiecare, individual, propria participare la <<Putere>>, ceea ce va sfarsi prin a ruina natiunile si le va face sa se fragmenteze in razboaie intestinale interminabile.


Cand natiunile-state vor fi astfel slabite prin toate aceste lupte intestine, toate intemeiate pe recunoasterea <<Drepturilor Minoritatilor>> la independenta, cand nationalistii divizati in diferite fractiuni culturale si religioase se vor confrunta orbeste in lupte fara nici un rezultat, vom putea sa ne servim de Natiunile Unite pentru a incepe sa ne impunem Noua Ordine Mondiala.”

666

De asemenea, se mai mentioneaza:

„Vom veghea sa avem o autoritate absoluta asupra structurilor supranationale ale natiunilor. Aceste organisme internationale trebuie sa fie plasate sub jurisdictia noastra absoluta.””[1]

SURSE

  1. Teodor Filip – „Conspiratia Satanei – Tinta Romania”, volumul 2, pag. 42-43, Editura Obiectiv.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...