Organizația Mondială a Sănătății a ordonat ca autopsiile să fie interzise, în cazul persoanelor infectate cu Covid-19, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mai întâi apare farsa – un guvern (aproape) universal minte întregul mapamond cu privire la un virus mortal, pe care OMS l-a numit COVID-19. Decizia privind o blocare globală – care în realitate urmărește prăbușirea economiei mondiale – a fost deja luată în cadrul conferinței Forumului Economic Mondial de la Davos, din 21 – 24 ianuarie 2020. În 30 ianuarie, OMS a declarat stare de urgență în domeniul sănătății publice și a catalogat boala indusă de COVID-19 ca pericol internațional (PHEIC – Public Health Emergency of International Concern).

În acel moment, existau doar 150 de cazuri COVID-19 în afara Chinei. Niciun motiv pentru a declara o pandemie. Pe 11 martie, dr. Tedros, director general al OMS, a transformat pericolul internaţional într-o pandemie. Acest fapt a dat undă verde pentru începerea și punerea în aplicare a „Planului”.


Pandemia era necesară ca pretext pentru a opri și a prăbuși economia mondială și țesătura socială de bază.

Nu există nicio coincidență. Au fost o serie de evenimente pregătitoare, toate îndreptându-se către direcția unui dezastru mondial monumental. A început cu 10 ani în urmă – dar în realitate probabil cu mult mai devreme – cu infamul raport Rockefeller 2010, care descria prima fază a unui plan monstruos – scenariul Lock Step (pasul de blocare). Printre ultimele mișcări pregătitoare pentru „pandemie” s-a numărat Evenimentul 201, organizat la New York în 18 octombrie 2019.


Evenimentul a fost sponsorizat de Centrul John Hopkins pentru Sănătate Publică, Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF) și Forumul Economic Mondial (WEF), clubul celor bogați și puternici care se întâlnesc în fiecare ianuarie la Davos, Elveția. Au participat firme producătoare de produse farmaceutice (grupuri de interes pentru vaccinuri), precum și Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) din SUA și din China.

Unul dintre obiectivele Evenimentului 201 a fost simularea computerizată a unei pandemii cu virus corona. Virusul simulat a fost numit SARS-2-nCoV, sau ulterior 2019-nCoV. Rezultatele simulării au fost dezastruoase, omorând 65 de milioane de oameni în 18 luni și prăbuşind piața bursieră cu mai mult de 30% – provocând șomaj și faliment grav. Tocmai scenariul pe care îl trăim acum.

Scenariul Lock Step prevede o serie de evenimente sau componente terifiante ale Planului, care urmează să fie implementate prin așa-numita Agenda ID2020, o creație Bill Gates, complet integrată în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) ale ONU – Agenda 2030, agenda ascunsă necunoscută pentru majoritatea membrilor ONU – având aceeași dată țintă pentru finalizare ca și Agenda ID2020 – anul 2030.”[1]

Ministerul Sănătăţii a interzis autopsia persoanelor declarate ca fiind moarte de Covid-19

Românii declaraţi ca fiind morţi de coronavirus, nu au fost autopsiaţi. Ministerul Sănătăţii a interzis încă din 13 martie 2020, efectuarea autopsiei în cazul persoanelor decrarate ca fiind moarte de covid 19. Motivul este halucinant.

Pe 13 martie 2020, Ministerul Sănătăţii a aprobat ORDINUL nr. 436 din 13 martie 2020, publicat în Monitorul Oficial nr. 207 din 13 martie 2020 ce include Protocolul Specific din privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2). Potrvit acestui ordin, morţii de covid se declară din pix, fără autopsie.

„În cazurile spitalizate pentru care în perioada internării în unitatea sanitară se confirmă (reconfirmă) diagnosticul de infecție cu noul coronavirus (SARS-CoV2), evoluția fiind urmată de deces, autopsia anatomopatologică a cadavrului pentru a confirma/preciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator (teste specifice) nu mai este necesară și este de evitat din cauza riscurilor de transmitere a bolii infectocontagioase, posibile în condițiile exercitării profesiei la personalul medical. Certificatul medical constatator al decesului va fi completat și eliberat de către medicul curant al pacientului din secția de spital”, se precizează în protocolul specific privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus.

Sunt permise autopsiile efectuate în scop științific conform protocolului de cercetare autorizat în cadrul fiecărei unități sanitare, cu respectarea măsurilor de protecție prevăzute în prezentul protocol.

Prezentul protocol specific se aplică în mod similar și următoarelor cazuri de deces, acestea fiind considerate decese ale pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2), confirmate ca fiind pozitive:

a) persoanelor aflate în izolare la domiciliu, aflate în evidența direcțiilor de sănătate publică;

b) persoanelor aflate în carantină, aflate în evidența direcțiilor de sănătate publică și a altor instituții ale statului.În situațiile de mai sus, atunci când nu se dispune autopsia medico-legală, în concordanță cu prevederile art. 185 din NCPP, medicul de familie va elibera certificatul medical constatator al decesului, în baza fișei medicale a pacientului.

c) persoanelor internate în spital suspecte de infectare cu COVID-19, la care nu s-a efectuat testarea pentru confirmare.În această situație, certificatul medical constatator al decesului va putea fi completat și eliberat de către medicul curant al pacientului din secția de spital, dacă nu se dispune efectuarea autopsiei medico-legale.

Fostul Preşedinte al Colegiului Medicilor, Vasile Asărăstoaie spune că „Recomandarea de a nu se efectua necropsia la decedații COVID-19 lasă loc liber la diferite speculații care circulă în spațiul public„.

Nu se dorește a se preciza cauza reală a morții, deoarece nu se diferențiază între cei care au murit din cauza coronavirusului și cei care au murit din cauza altei patologii, dar au fost pozitivi la testare. În acest mod se exagerează gravitatea pandemiei, se justifică, pe de o parte, limitarea drepturilor civile (și implicit criza economico-socială indusă), iar pe de alta parte, se amplifică profitul corporațiilor din domeniul medical.

Nu se dorește a se dezvălui carențele sistemelor medico-sociale incapabile să gestioneze o problemă de sănătate publică. Există voci (din ce în ce mai numeroase) care pun decesele numeroase din spitale și așezăminte pentru bătrâni pe seama acestor carențe. De exemplu, se afirmă că în COVID-19 nu pneumonia este pericolul maxim, ci microtrombozele și infecții asociate. Dacă e adevarat, atunci tratamentul cu anticoagulante și antibiotice este indicat. Intubarea și ventilarea mecanică fac mai mult rău decât bine. În absența unor studii anatomo-patologice consistente o asemenea ipoteză nu poate fi nici infirmată, nici confirmată.

Se încearcă un experiment social global condus  de o “ocultă“ transnațională (formată din mari corporații, oameni politici, oameni de știință și mass-media) care încearcă să impună o “dictatură politico-medicală” folosind un virus creat în laborator. Aflarea adevărului prin necropsii ar constitui o piedică pentru acest plan.

În concluzie, neefectuarea necropsiilor în COVID-19 constituie, după opinia mea, o mare eroare. S-a renunțat la o metodă științifică de fundamentare a planului de combatere a pandemiei și s-a lăsat loc teoriilor conspiraționiste.”“[2]

Medicul legist Vladimir Beliș: „Graficul deceselor de Covid e greșit. Fără autopsii nu se poate ști cu adevărat. Nu putem să spunem că testul e pozitiv și gata, asta e cauza decesului”

Medicul legist Vladimir Beliș a vorbit despre misterul deceselor de coronavirus în România. 1002 de persoane au murit în țara noastră în urma infectării cu coronavirus, însă Beliș e convins că această cifră nu este corectă, potrivit Sursa Zilei.

Medicul dă asigurări că toate graficele sunt greșite, în condițiile în care celor decedați nu li se face o autopsie pentru a se stabili clar cauza morții. În lipsa unei autopsii, graficul prezentat de autorități nu este elocvent, crede fostul director al INML, care se întreabă și cine a decis că nu mai e necesară autopsia. Totodată, Beliș afirmă că marea majoritate a cazurilor de deces ca urmare a infecției cu coronavirus au și foarte numeroase alte comorbidități.

„Să pornim de la legislație, articolul 185 al codului de procedură penală spune că autopsia se impună în caz de moarte violentă sau moarte suspectă de a fi violentă sau când cauza morții nu e necunoscută. Unde ne-am găsi noi? Medicina clinică are alte mijloace de diagnostic, medicina legală are acest mijlocul suveran de stabilire a cauzei morții. Pe ce bază s-a pus diagnosticul cauzei de moarte? Cel care constată moartea trebuie să își asume răspunde pentru că ceea ce scrie va fiind cauza medicală a morții.

Există două categorii de autopsii. Există autopsia de spital, care e necropsia, facem diferența între autopsie și necropsie. Când medicul de spital unde s-a produs deces și n-are explicație clară a cauzei, dacă are expirație clară își asumă acest lucru prin eliberea certificatului.

Sunt cazuri atunci când trece puțin timp de la internare la deces, când nu e suficient timp pentru a se clarifica cauza morții, atunci în aceste împrejurări el trebuie să se asigure că scrie cauza morții cea reală în certificat. Dacă nu are certitudinea că diagnosticul e corect, el e obligat să dispună să se efectueze o prospectură anato-patologică”, a declarat Beliș la Antena 3.

Fără necropsii nu se știe cu adevărat numărul morților

Fostul medic și profesor român insistă asupra faptului că fără necropsie nimeni nu poate înțelege cu adevărat ce s-a întâmplat cu persoanele care au încetat din viață după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

„Nu ești sigur de diagnostic, trebuie să recurgi la necropsie. Cazul 708, bărbat 46 de ani, decedat 25.04.2020. Diagnosticul se face prin testare la o persoană în viață prin secrețiile nazale. La o persoană decedată nefăcându-se acest test în timpul vieții, ca să-l poată confirma i-au luat prin sondaj din plămân, dar nu e test necroptic ci este o piesă biologică extrasă de la persoana decedată, nu e țesut necroptic. Că ar însemna să se facă autopsia, să îi ia fragment din organ.

Marea majoritate a cazurilor de deces ca urmare a infecției cu coronavirus au și foarte numeroase alte comorbidități. Cei care sunt cei mai vulnerabili la această infecție sunt cei cu comorbidități, indiferent de vârstă. Sau bătrânii cu imunitate scăzută.

Dacă nu se face autopsia și nu ai nici testul afli mai târziu că el era un test pozitiv, trebuie să vezi ce leziuni și ce organe sunt afectate de către coronavirus. Sunt plămânii și celelalte organe, inima, ficatul. Trebuie văzut în ce măsură gravitatea leziunilor pulmonare explică moartea.

Sunt mai multe rubrici. Cauza inițială, imediată. Cauza imediată e insuficiența cardio-respiratorie, inițială e infecția cu coronavirus. A determinat o leziune specifică a acestei afecțiuni. Sunt numeroase persoane asimptomatice, dacă ăsta din pricina coronavirus n-a avut niciun semn, dar era căptușit cu alte și alte afecțiuni. Nu mai poți să spui că a murit de coronavirus.

Să pui diagnosticul exclusiv fără autopsie e hazardat. Trebuie să-ți asumi un diagnostic pe care să-l și dovedești când ești întrebat. Poate avea o gripă banală, sezonieră? Mulți medici spuneau că nu au siguranța diagnosticului de moarte, iar familia se opune autopsiei. Atunci îi spui că nu îi dai certificatul de deces, atunci anunț Parchetul că nu am cauză de moarte, ce preferi?

Se știe că la mulți bolnavi sunt asimptomatic, e puțin cam riscant să pui eclusiv pe baza simplului test, în colaborare cu niște modificări clinice.

Indiferent ce ceea ce s-ar cere ca obiective în ordonanță, dat fiind situația actuală, aș fi dispus cu siguranță descrierea exactă a organelor cu primordialitate afectate. Refăcut testul pentru a face legătura între leziune și prezența coronavirusului. Cine a decis că nu mai e necesară autopsia? Autopsia e foarte utilă. Nu putem să spunem că testul e pozitiv și gata, asta e cauza morții.

 

La HIV lucrurile sunt foarte bine cunoscute, cu privire la Covid-19 lucrurile sunt la început, aș merge foarte riguros pe autopsii pentru a lămuri exact”, a concluzionat medicul.”[3]

Șefa DSP Suceava, demisă după ce a dezvăluit că se raporta numărul de teste ca îmbolnăviri

“Șefa DSP Suceava a fost schimbată din funcție, la câteva zile după ce a dezvăluit că acest județ are atât de multe cazuri de Covid-19 pentru că raporta numărul de teste efectuate drept număr de îmbolnăviri.

Medicul Manuela Trifan a primit marți de la conducerea Ministerului Sănătății decizia de încetare a mandatului interimar pe care îl avea la DSP Suceava, scrie Obiectiv de Suceava.

”Am primit o hârtie din care reiese că de mâine trebuie să mă întorc la Iași. Aștept și ordinul de ministru și mă voi conforma cu mare bucurie”, a declarat medicul Manuela Trifan pentru sursa citată.

Despre 736 de cazuri nu se știe de unde provin

Presa locală susține că Mariana Trifan și-a atras antipatia Ministerului Sănătății după ce a dezvăluit, săptămâna trecută, că Suceava apare cu atât de multe cazuri de Covid-19 întrucât, la începutul crizei, raporta numărul de teste efectuate ca și cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

 

Suceava este principalul focar de coronavirus din România, cu peste 3.300 de cazuri și 190 de decese.

Cu toate acestea, Trifan preciza săptămâna trecută că despre 736 de cazuri de îmbolnăvire nu există nicio informație de unde ar proveni.

Sursa: Cristian Anton”[4]

Italia: Protocoalele Organizației Mondiale a Sănătății au fost fatale pentru mulți bolnavi de Covid-19

“Deciziile și constatările Organizației Mondiale a Sănătății devin pe zi ce trece tot mai contestate. Structura de referință în lupta mondială cu coronavirusul își pierde credibilitatea, ba chiar este acuzată că ar fi emis protocole nocive. După ce președintele Trump i-a retras finanțarea, OMS a devenit ținta unor critici mondiale. Constatarea medicilor din Italia, țară lovită năpraznic de virusul ucigaș, este însă halucinantă. Specialiștii din peninsulă spun, cu subiect și predicat că protocoalele OMS au fost chiar fatale pentru mulți bolnavi de Covid19!

Controversa principală se referă la autopsiile celor decedați de coronavirus. În prezent, majoritatea medicior italieni nu respectă ordinul OMS de a nu face autopsii. Presa italiană citează specialiști care afirmă că mii de morți, la nivel planetar, ar fi putut fi prevenite, dacă nu existau protocoalele OMS. Primul dintre acestea se referă la ventilarea mecanică. În New York, circa 80 la sută dintre pacienții cărora li se aplică această procedură mor. De-asta se merge pe ideea abandonării ventilatoarelor.

 

În Italia, protocolul medical anti-covid s-a redus la un anticoagulant simplu, ce a permis externarea a 20.000 de oameni în doar 48 de ore. În consecință, specialiștii italieni susțin că aparatele respiratorii mecanice pe care OMS le indică nu sunt doar ineficiente, ci și periculoase, grăbind procesul degenerativ al pacientului. Același curent de gândire s-a extins și în Spania, acolo unde specialiștii contestă într-un număr tot mai mare deciziile OMS

Interzicerea autopsiilor a încurcat mult

 

Direcția Generală de Prevenire și Sănătate din Italia a fost prima instituție care a vorbit despre lipsa autopsiilor pentru decedații de Covid19. Cei de aici susțin că acest fapt a provocat diagnostice și terapii incorecte. Un medic italian a încălcat cu bună știință protocoalele și a făcut mai multe autopsii pe cadavre infestate cu coronavirus. Așa a depistat că primul efect al Covid19 este diseminarea coagulării intravasculare (formarea de cheaguri de sânge). Abia mai târziu, în cazurile rezistente la tratament , s-a ajuns la o pneumonie dublă.

Conform acestei descoperiri, s-a ajuns la concluzia că o parte din complicațiile pacienților au fost cauzate de diagnosticarea greșită și, în consecință de terapia inadecvată. Scandalul acesta a născut o serie de întrebări și controverse. De ce nu au fost făcute autopsii în masă, de la bun început? De ce au fost trimise cadavrele imediat la incineratoare? De ce au fost privați medicii de partea de cercetare? Acestea sunt problemele ridicate de medicii italieni, la care OMS va trebui să răspundă rapid.

Organizația Mondială a Sănătății a mai avut bâlbe în ultima vreme. Cea mai mare dintre ele se referă la purtatul măștilor. Acum 2 luni de zile OMS făcuse chiar și un filmuleț de prezentare, în care se vorbea despre măștile ce ar trebui purtate doar de anumite categorii de public. Astăzi, întreaga planetă este somată să le poarte. Este doar un alt exemplu de atitudine oscilantă a cremei specialiștilor din sănătate, oameni tot mai contestați în ultima vreme..”[5]

Patologii europeni au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus, ci cu coronavirus

În cadrul unui seminar al Asociației Europene de Patologie s-a discutat despre părerea patologilor cu privire la COVID-19. Patologii din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus.

În opinia patologilor, pentru a susține că o persoană a murit din cauza COVID-19, este necesar să se stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Până acum, nu au existat astfel de cazuri, scrie bpa-pathology.com.

Aceștia susțin că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

De asemenea, în opinia patologilor europeni, Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala când a declarat o pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii îl consideră greșit.

„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin aceștia.

Patologii spun că pacienții care suferă de alte boli au avut de suferit pentru că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.

„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer in situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.”[6]

Dr. Ligia Barbarii, șefa Laboratorului de Genetică din cadrul INML, despre lipsa autopsiilor, așa-zisele laboratoare ale DSP, teste îndoielnice și alte bâlbe: „Din cei 1.400 de decedați, câți, de fapt, au murit din cauza unor infecții respiratorii?”

“„Institutul Național de Medicină Legală ar fi trebuit să se implice mai mult în situația legată de COVID. Începând de la nivelul autopsiilor și până la testarea genetică propriu-zisă, care nu a fost inițiată”, spune Dr. Ligia Barbarii, medic primar de medicină legală, șef al Laboratorului de Genetică din cadrul INML „Mina Minovici” din București.

Într-un interviu pentru Jurnalul, medicul declară că în România, în cazul oricărei persoane, care a fost testată pozitiv, printre cauzele decesului s-a comunicat și COVID-ul, fără a fi efectuate autopsii. Dr. Ligia Barbarii explică în interviu că autopsiile nu s-au făcut pentru că așa a venit dispoziția de la Ministerul Sănătății, deși în toate aceste situații trebuia antrenată anatomia patologică.

„Au venit niște recomandări de la Organizația Mondială a Sănătății care nu au fost cele mai fericite, pentru că, de fapt, nu se cunoaște clar cum acționează acest virus. De ce la unii nu dă niciun simptom, iar la alții apar niște grozăvii de complicații? Medicii din Germania au protestat și au zis: „Nu! Noi facem autopsii și stabilim noi criteriile cu care înregistrăm decesul!”. Au spus clar dacă infecția cu COVID a avut un rol determinant, rol de facilitare a decesului sau, în ciuda infecției, cauza decesului a fost alta. Deci, infecția a avut rol decisiv, major, minor sau neglijabil în cauza decesului.

La noi, practic, în cazul oricărei persoane, care a fost testată pozitiv, printre cauzele decesului s-a comunicat și COVID-ul. Nu s-au efectuat autopsii. Au fost doar câteva autopsii efectuate pentru cauze de morți violente, unde a existat suspiciunea infecției cu COVID-19.

A fost un cetățean care și-a dat foc, un accident rutier…”, spune Dr. Ligia Barbarii. „Autopsiile nu s-au făcut pentru că acestea au fost dispozițiile de la Ministerul Sănătății. S-a considerat că pacienții sunt foarte contagioși și nu e nevoie de autopsie. Poate, într-un prim moment, când într-adevăr nu existau echipamente, nu era cazul să se procedeze la autopsii. Dar ulterior, poate era cazul să ne revizuim poziția”, consideră aceasta.

Medicul susține că aceste autopsii trebuiau făcute și cu scop științific.

„La fel cum dorești să afli gradul de imunizare al populației și declanșezi testarea a 10.000 de cetățeni pe Arena Națională, ar fi normal să ai o inițiativă prin care să vezi care au fost cauzele de deces? Din cei 1.400 de decedați, câți, de fapt, au murit din cauza unor infecții respiratorii, câți din cauza hemoragiilor etc.? Ca să ai tu propria statistică națională cu care să te compari cu ceea ce raportează alții la OMS. E important să te poți raporta la ceva. Ca să știi ce ai de făcut în viitor, trebuie să știi ce s-a întâmplat în propria ta curte”.

În ceea ce privește testările, dr. Ligia Barbarii le consideră „îndoielnice”, având în vedere că în această perioadă funcțonează mai multe categorii de laboratoare. „Inițial, au participat niște laboratoare mari de referință ale spitalelor de boli infecțioase Matei Balș și Victor Babeș, Institutul Cantacuzino. După care s-au alăturat laboratoarele unor spitale private…Unele s-ar putea să meargă bine, altele s-ar putea să meargă foarte poticnit”.

„S-a acceptat cu pasivitate lipsa autopsiilor în scop științific în spitale. Alt minus. Iar în privința testărilor în această pandemie, poate că ar trebui să gândească decidenții noștri din Ministerul Sănătății la un sistem de evaluare al laboratoarelor implicate”, concluzionează Ligia Barbarii.″[7]

 

Adevărul despre testul RT-PCR, folosit pentru detectarea Covid-19

“Testul Covid-19, despre care am auzit de atatea ori vorbindu-se la televizor sau scris in presa, consta in folosirea unei reactii de tip RT PCR (Reverse Transcription Polymerase Chain Raction). Acest test a fost inventat de un bio-chimist american in 1984.

Inventatorul Kary Mullis a ajuns la acest tip de test facand studii asupra materialului genetic. RT PCR nu testeaza propriu-zis virusul, deci sa detecteze coronavirusul in organism. Testeaza doar materialul genetic si nimic mai mult. Acest material genetic il gasim in absolut orice fiinta vie, intrucat contine genom! RT PCR colecteaza material genetic pe care îl amplifica, mai pe intelesul tuturor “il mareste”.

Daca aparatul RT PCR este setat, sa zicem, la 30/35 de cicluri de amplificare, atunci, cel mai probabil se va obtine un test negativ. Dar daca este setat la 60/65 de cicluri de amplificare, atunci cu siguranta se va obtine un test pozitiv. Iar asta e valabil pt toata lumea. Se intampla asa pentru ca s-a produs atat de mult material genetic incat rata de amplificare e atat de mare incat va detecta orice urma de material genetic din familia virusilor, inclusiv coronavirus.

Practic, ciclul amplificarilor dicteaza numarul de teste cu rezultate pozitive sau negative, dupa cum se doreste. Este foarte important de stiut ca inventatorul Kary Mullis a declarat ca acest test nu poate fi folosit pentru a diagnostica boli infectioase sub nici o forma. Mullis a murit anul trecut la varsta de 74 de ani. El a ramas ferm pe pozitia sa pana pe patul mortii. A spus ca nu se poate sub nici o forma sa obtii un rezultat precis cu acest test.”[8]

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: “Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%”

“Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) indică o rată a mortalității pentru COVID-19 de numai 0,26%, dublu față de cea a gripei sezoniere, dar mult mai mică decât estimările inițiale.

Determinarea ratei mortalității COVID-19 a fost unul dintre cele mai importante deziderate ale oamenilor de știință, de la descoperirea bolii, la sfârșitul anului trecut. Însă, din eroare sau rea-credință, omenirea a fost bombardată cu cifre apocaliptice

La începutul lui februarie, experții de la Imperial College din Londra au estimat că în jur de 1% dintre infecțiile cu COVID -19 duc la deces.

Cifra aceasta, care era de zece ori mai mare decât cea a gripei sezoniere, a reprezentat un șoc pentru Statele Unite, Marea Britanie și pentru lumea întreagă, fapt care a determinat luarea unor măsuri severe de restricționare a libertăților individuale.

Aceste estimări îngrijorătoare au persistat timp de luni de zile. Consilierul medical al Casei Albe, faimosul, de acum, medic Anthony Fauci, a declarat că boala „este de 10 ori mai mortală decât gripa”.

Organizația Mondială a Sănătății, blamată în repetate rânduri de către Trump, a anunțat la începutul lui martie că rata mortalității este de 3,4%, sporind panica și înăsprind regimurile de izolare din lumea întreagă.

Totuși, administrația Trump a îndemnat guvernatorii statelor să relaxeze restricțiile, fapt care i-a atras critici severe din partea presei.

În ultimele săptămâni, totuși, în Statele Unite, estimările atât de sumbre privind rata mortalității, s-au mai luminat.

Ținând cont de testele serologice la scară mare, care au indicat că maladia este mult mai răspândită, și în consecință mult mai puțin mortală, decât se crezuse inițial, oamenii de știință și-au revizuit estimările privind rata mortalității.

Pe 22 mai, CDC a publicat o listă numită „scenarii de planificare pandemică a COVID-19”. Documentul enunță cinci scenarii diferite, dintre care unul este numit „cea mai bună estimare curentă” a pandemiei.

Scenariul afirmă că rata generală a mortalității pentru COVID-19 este de 0,4%. Totuși, CDC spune că estimează că 35% dintre infecții aunt asimptomatice, ceea ce înseamnă că rata totală a mortalității, în scenariul „cea mai bună estimare” este de 0,26%.

Cifra deceselor de COVID-19 a ajuns în Statele Unite în jurul a 100.000, iar potrivit statisticilor CDC, numărul victimelor de gripă înregistrate anual este de circa 60.000.”[9]

Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global

“Un document intern, realizat de mai mulți experți, la comanda Ministerului german de Interne, susține că măsurile luate de Guvernul de la Berlin pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost exagerate.

Potrivit raportului, pandemia de COVID-19 nu este atât de gravă, fiind mai degrabă o alarmă falsă la nivel mondial, informează Global Research.

Guvernul federal al Germaniei, dar și presa din această țară, se confruntă cu un scandal după ce documentul a apărut recent în spațiul public.

Printre cele mai controversate puncte ale raportului se numără ideea că pericolul prezentat de COVID-19 a fost mult supraestimat. Autorii susțin că nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de noul coronavirus ar fi fost mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general.

Raportul mai notează că multe dintre persoanele care au murit din cauza acestei boli ar fi murit oricum, din punct de vedere statistic, anul acesta, ori din cauza vârstei înaintate, ori ca urmare a afecțiunilor de care majoritatea sufereau.

Autorii documentului fac și o comparație cu mortalitatea provocată de alte afecțiuni. Astfel, ei notează că, la nivel mondial, în trei luni au murit 250.000 de persoane din cauza COVID-19, comparativ cu 1,5 milioane de decese provocate în întreaga lume de epidemia de gripă din 2017-2018.

În concluzie, potrivit studiului, pericolul prezentat de noul tip de coronavirus nu este mai mare decât al altor tipuri de virus și nu există dovezi care să indice că pandemia de COVID-19 nu ar fi altceva decât „o alarmă falsă”.

Măsurile luate de statele lumii au avut „consecințe numeroase și grave”

Raportul susține că măsurile luate de Guvern pentru limitarea răspândirii bolii a avut „consecințe numeroase și grave” asupra populației. Mai mult, autorii susțin că restricțiile impuse de stat au provocat mai multe decese decât coronavirusul, dat fiind faptul că pacienții care suferă de alte boli decât COVID-19 au fost ignorați de sistemul de sănătate german. De altfel, luna trecută, presa germană susținea că peste 52.000 de intervenții chirurgicale în cazul pacienților cu afecțiuni oncologice ar fi fost amânate în perioada restricțiilor.

Inițial, Guvernul a încercat minimalizarea importanței raportului, despre care a spus că ar fi scris de un singur angajat, iar conținutul documentului ar reprezenta doar opinia proprie a acestuia.

Cu toate acestea, raportul de 93 de pagini a fost scris de o echipă de oameni de știință, aprobat de Ministerul de Interne și format din experți în domeniul sanitar din cadrul mai multor universități germane.

De altfel, experții care au redactat documentul au transmis un comunicat prin care au criticat Guvernul de la Berlin că ar fi ignorat sfaturile lor și i-au cerut ministrului de Interne să facă o declarație oficială despre acest raport.

Guvernul german nu a reacționat până în prezent față de informațiile apărute în presă.”[10]

Cum se manipulează certificatele de deces Covid-19

“Dr. Annie Bukacek este medic în Montana, S.U.A., având peste 30 de ani de experiență în practica medicală. O parte de rutină a meseriei sale este completarea certificatelor de deces. În videoclipul de mai jos, dr. Bukacek atrage atenţia asupra modului în care Centrul pentru controlul şi prevenirea Bolilor (CDC) îi instruiește pe medici să exagereze cauza morţilor Covid-19 pe certificatele de deces:

Iată câteva extrase din discursul ei:

 

Într-un moment în care a spune adevărului este considerat a fi o amenințare la adresa securității naționale, suntem binecuvântați dacă avem un pastor, un preot sau pe cineva care ne spune totuși adevărul. Suntem binecuvântați peste măsură…“

Restricțiile fără precedent impuse de guvern s-au bazat pe presupusa mortalitate dată de Covid-19. Se bizuie această rată a deceselor pe adevăr?…“

 

Decesele raportate ca având drept cauză Covid-19 sunt cu adevărat datorate acestui virus? Pentru a răspunde la această întrebare, este necesar să discutăm despre cum se realizează certificatele de deces, deoarece ele sunt sursa de bază a informațiilor privind cauza morții…“

Hotărâri care schimbă istoria omenirii se bizuie pe aceste date, în ciuda faptului că sunt complet greșite, fiind ori insuficiente, ori adesea inexacte. Foarte puține ființe știu cât de multă putere este legal acordată doctorului sau medicului legist care semnează certificatul de deces. Cum știu asta? Am completat certificate de deces de peste 30 de ani. De aceea pot afirma că, mai des decât vrem să admitem, nu știm cu certitudine cauza morțiiatunci când completăm certificatele de deces. Chiar și în cazurile în care se fac autopsii, ceea ce se petrece foarte rar, cauza morții nu este întotdeauna clară…“

Medicii fac cea mai bună estimare posibilă, completează formularul, iar acea cauză de deces este introdusă într-o bază de date pentru a fi folosită ulterior într-o analiză statistică, care apoi furnizează date inexacte.

Aceste date inexacte sunt apoi acceptate ca informații sigure, chiar dacă o mare parte dintre acestea sunt false. Așadar, chiar înainte de apariția virusului Covid-19, certificatele de deces s-au bazat și se bazează în continuare pe presupuneri și estimări care ulterior nu mai sunt puse la îndoială.”

Când vine vorba de cauza decesului prin Covid-19, apare o răstălmăcire suplimentară pentru faptul că nu există o definiție universală a morții datorată virusului Covid-19.

Instrucțiunile din 4 aprilie ale CDC afirmă în continuare că datele privind mortalitatea datorată lui Covid-19 includ atât cazurile confirmate, cât și cele presupuse… Deci, CDC consideră adevărate atât cazurile de Covid-19, cât și presupunerile speculative de Covid-19, numindu-le pe ambele «moarte prin Covid-19». Automat, ei supraestimează numărul real al morților prin propria lor presupunere…“

Înainte de Covid-19, existau mari șanse ca diagnosticul morții să fie real, atunci când decesul avea loc în spitale (se estimează că în S.U.A. aproximativ 60% dintre oameni mor în spitale), deși nu întotdeauna el era clar, mai ales la cei care sufereau de mai multe boli înainte de moarte. În celelalte cazuri, când oamenii mor acasă (20%) sau în cămine de îngrijire (20%), adevărata cauză a morții rămâne de obicei necunoscută. Această situație nu a contat prea mult în trecut, dar astăzi când guvernul face schimbări majore care ne ating drepturile constituționale, iar aceste schimbări se bizuie pe statistici inexacte, contează!

De asemenea, majoritatea care ies pozitivi la testul actual de Covid-19, au simptome uşoare sau deloc. Aşadar, a ieşi pozitiv la acest test, nu însemnă neapărat că persoana în cauză este bolnavă sau, dacă moare, că a murit din acest motiv.”

Este necesar să înțelegem felul în care CDC și Sistemul Naţional de Statistică Vitală (NVSS) instruiesc medicii să completeze certificatele de deces legate de Covid-19: «Presupunerea morții de Covid-19 poate fi făcută chiar și fără nicio testare. Doar pe baza unor presupuneri, decesul poate fi raportat publicului ca un nou deces datorat Covid-19.»
Notele NVSS din martie 2020 mai precizează:
«Regulile privitoare la codificarea și selecția cauzei principale a morții se așteaptă, în cazul Covid-19, ca acesta să fie de cele mai multe ori cauza principală».

Ștefan Schwartz, directorul național al departamentului de statistici de sănătate, a fost întrebat de organizația «Alertă Covid-19»: «Este necesar să declarăm Covid-19 pe certificatul de deces numai după un test confirmat?» Iată răspunsul lui:
«Covid-19 este necesar să fie declarat pe certificatul de deces pentru toate situațiile în care acest virus a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces. Certificatorii vor include cât mai multe detalii posibile, pe baza cunoștințelor lor despre caz, a documentelor medicale, a testelor de laborator etc.»…

Deci, dacă un pacient este găsit pozitiv Covid-19 și apoi moare din orice altă cauză, cum ar fi sepsisul pneumococic, este considerat corect să se declare că acea persoană a murit de Covid-19 și nu din alte motive. Ghidul CDC socotește acest caz ca fiind o moarte datorată Covid-19 și trece la următorul deces discutabil, îl etichetează drept Covid-19 și continuă tot așa. Se poate vedea cum, în felul acesta, fiind atât de ușor să se adauge numere false într-o bază de date oficială, statisticile au ajuns să arate înfricoșător.”

Cât de mulți oameni au murit de fapt de Covid-19, numai Dumnezeu știe aceasta. Dar cu siguranță, putem afirma că, având în vedere felul în care se completează certificatele de deces, numărul lor este cu mult mai mic decât a fost declarat oficial…
Pe baza unor date inexacte și incomplete, oamenii sunt terorizați de creatorii de panică pentru a renunța la libertățile lor.
Numerele nu mint, dar mincinoșii născocesc numere false
.”

Dr. Annie Bukacek nu este singurul medic care a dezvăluit publicului larg abaterile grave de la etica deontologică medicală la care medicii americani au fost îndemnați să fie părtași, de anumite foruri superioare. Un alt exemplu este cel al medicului senator Scott Jenson, care în prezent a ajuns chiar să fie cercetat din cauza declarațiilor publice pe care le-a făcut într-un program de știri. El a fost acuzat că a răspândit „dezinformare” privind completarea certificatelor de deces și a oferit sfaturi „imprudente”, comparând Covid-19 cu gripa obișnuită. Aici puteţi găsi mărturia lui.”[11]

Doctorița americană Annie Bukacek despre cum se manipulează numărul morților de COVID-19

0:00 Prezentator: Doamna Annie Bukacek este medic internist la cabinetul medical Hosanna din Kallispell, Montana (SUA). Ea practică medicina de peste 30 de ani, cea mai mare parte a acestor ani, în Montana (stat din SUA). Este absolventă a facultății de medicină de la Universitatea statului Illinois din Chicago, și-a făcut stagiul și rezidențiatul în medicină internă la Universitatea de Științe Medicale din Oregon. Dr. Annie este membră în conducerea Consiliului American al Medicilor, filiala Montana. În 2019 a cîștigat premiul ACP pentru excelență în îngrijirea medicală în comunitatea sa. Este membră în consiliul de conducere al asociației medicale din Montana. A fost votată cea mai bună doctoriți de familie din comitatul Flathead în 2012 și 2019 și este membră în comisia de sănătate a comitatului Flathead. Dr. Annie a fost președintă a coaliției pro-viață din Montana din 2008 și este membră a comitetului de conducere al asociației de tir din Montana. Este mamă a 5 copii și bunică a 12 nepoți. Să-i urăm bun venit doamnei dr. Annie Bukacek! (aplauze)

1:50 Annie Bukacek: Mulțumesc pentru prezentare. Într-o vreme cînd a spune adevărul e considerat o amenințare pentru siguranța națională, sîntem binecuvîntați că avem un trecut care spun adevărul. Voi citi de aici, ca să nu fac comentarii prea lungi. Voi discuta azi despre certificatele de deces. Restricțiile fără precedent impuse de guvern se bizuie pe presupusa mortalitate dată de COVID-19.

Se bizuie această rată a mortalității pe adevăr? Am pus următoarea întrebare ieri pe facebook: Știe cineva vreo persoană care avea o stare de sănătate de bază bună să fi fost spitalizată doar pentru COVID-19 și care ar fi murit de COVID-19? Asta a fost întrebarea mea. Am pus întrebarea în acest fel fiindcă dacă știi pe cineva personal poți știi și amănunte despre situația sa de sănătate și despre caz. A avea rezultat pozitiv la COVID-19 nu înseamnă că ai boala. Chiar punînd întrebarea în acest fel am primit răspunsuri de la oameni care spuneau că știu pe nevasta unui prieten al unui prieten al unui nepot din New York.

Cineva mi-a spus „da” dar n-a dat amănunte, deși i-am cerut să dea amănunte. Am primit 350 de comentarii și am primit zeci de răspunsuri de „nu”. Ultima oară cînd am verificat erau 3 sau 4 care au răspuns „da”, dar fără să dea amănunte. Dar chiar și acestor 3-4, să le dăm beneficiul îndoielii că au răspuns sincer pe cît cunoșteau ei de bine, înseamnă asta că persoana pe care o cunoșteau a fost afectată de COVID-19?

Mințile care își pun întrebări vor să știe: sînt morțile raportate de covid-19 cu adevărat morți pricinuite de covid-19? Pentru a răspunde la asta trebuie să discutăm despre certificatele de deces, fiindcă acestea sînt sursa de informații cu privire la mortalitate. Discuția despre certificate de deces nu este una plăcută. Cu toții am pierdut oameni dragi. Totuși trebuie să vorbim despre ele, căci pe baza lor se socotește așa-numita mortalitate a covid-19. Hotărîri care schimbă istoria se bizuie pe aceste date, în ciuda faptului că ele sînt complet greșite, se bizuie pe date care sînt insuficiente și deseori inexacte. Puțină lume știe cîtă putere e dată legal doctorului ori medicului legist care iscălește certificatul de deces.

De unde știu asta? De 30 de ani completez certificate de deces. Mult mai des decît recunoaștem, noi nu știm motivul morții cînd completăm un certificat de deces. Asta-i viața. Sîntem doctori, nu Dumnezeu. Rareori se fac autopsii, și chiar cînd se fac autopsii pricina morții nu e totdeauna lămurită. Doctorii fac cea mai bună estimare posibilă, completează formularul și apoi această cauză a morții e băgată într-o bază de date pentru a fi folosită într-o analiză statistică, care dă apoi date inexacte, după cum vă puteți da seama.

Aceste numere inexacte sînt apoi acceptate ca informații sigure, deși multe dintre ele sînt false. Deci, chiar înainte să auzim despre COVID-19, certificatele de deces se bizuiau pe presupuneri și estimări ale specialiștilor, care apoi nu mai erau puse la îndoială. Cînd e vorba de COVID-19, apare o răstălmăcire suplimentară a datelor din faptul că moartea pricinuită de COVID-19 nu are o definiție universală.

Instrucțiunile actualizate ieri ale Centrului de Control al Bolilor încă spun că „datele” de mortalitate includ atît cazuri confirmate cît și cele presupuse de COVID-19. Asta-i de pe saitul lor. Tălmăcire: Centrul de Control al Bolilor socotește atît cazurile adevărate de COVID-19 cît și estimările speculative de CIVOD-19 la fel. Le numește pe amîndouă „morți datorită COVID-19”. Automat, ei supraestimează numărul adevărat al morților, după cum ei înșiși au recunoscut.

Înainte de COVID-19, oamenii aveau șanse mai mari să aibă scris pe certificatul de deces pricina reală a morții dacă mureau într-un spital. De ce e mai exact cînd pacientul a murit la spital? Pentru că la spital doctorii au la dispoziție examinările pacientului, analizele de laborator, radiografiile, pentu a ghici în mod competent. Se apreciază că 60% dintre oameni mor la spital, dar nici la cei morți la spital pricina morții nu e întotdeauna sigură, mai ales la cei care au mai multe probleme medicale, fiecare dintre ele putînd pricinui moartea.

Cazuri clare de moarte pot fi traumatism cranian, în caz de accident de mașină, epilepsie, astm, septimcemie de la o infecție generalizată, anevrism cu ruptură, cancer în metastază, atac de cord, atac cerebral, embolie pulmonară. Voi discuta dspre inexactitățile la cauza morții la morții din spitale odată cu introducerea testelor de COVID-19. Există deasemeni cauze neclare ale morții la cei morți în ambulanțe. Asta e realitatea.

Un exemplu poate fi cineva cu mai multe boli mortale căruia i se oprește respirația și moare înainte ca o evaluare să poată fi făcută. A fost boala de plămîni sau cea de inimă care l-a făcut pe pacient să aibă greutăți la respirație și să cheme ambulanța? Sau a fost o pneumonie simultană, sau altă problemă? Nu putem ști fiindcă pacientul a murit înainte de a i se putea face o evaluare. Se estimează că în această țară 60% dintre oameni mor la spital, 20% mor acasă și 20% mor în cămine de îngrijire.

Adevărata pricină a morții în aceste situații rămîne de obicei necunoscută. Certificatul de deces este completat cu cea mai bună estimare competentă. Cauze necunoscute ale morții includ bătrîni or tineri cu probleme de inimă care mor pașnic în timpul somnului. Nu este acceptat să trecem „bătrînețe” la cauza morții, deși deseori ar fi mai exact decît ce notăm ca pricină a morții în certificatul de deces. Avem voie să trecem la pricina morții arteroscleroză, o boală vasculară, și asta poate fi cea mai bună presupunere în multe din aceste cazuri. Dar este ea cu adevărat pricina? Cine știe? Numai Dumnezeu din ceruri știe.

Îngăduiți-mi să vă dau o pildă din viața reală. Tatăl unui pacient al meu a murit în urmă cu 17 ani. Era bătrîn și avea cancer în stare teminală. Avea deasemeni și boală de inimă, dar era prea bătrîn și bolnav ca să i se poată face operație. Cînd s-a apropiat de sfîrșitul vieții, s-a îmbolnăvit de ceea ce părea o pneumonie. Pacientul meu, fiul acestui om, a stat lîngă tatăl său lîngă patul de moarte, acasă, pînă bătrînul a murit. Nimeni altcineva n-a fost acolo. Cel de la pompe funebre a fost chemat să ridice leșul la ora 2 noaptea. Ziua următoare casa funerară a sunat la telefon și l-a întrebat pe fiul răposatului la ce oră a murit și care a fost pricina.

Certificatul de deces a notat estimarea făcută de fiu. Pricina morții declarată de fiul celui răposat a fost făcută oficială. Mortul a fost incinerat, deci n-a existat vreo a 2-a evaluare. Acel om nici măcar n-a avut vreo pregătire medicală să dea diagnosticul către cel de la pompe funebre. Asta se întîmplă mereu, mai ales în zonele sărace și la sate. În cazul acesta, pricina exactă a morții avea vreo importanță? Nu prea. Dar azi, cînd guvernul face schimbări majore care ne ating drepturile constituționale, iar aceste schimbări se bizuie pe statistici inexacte, contează.

Formularul standard american pentru certificatul de deces include o rubrică pe care scrie „pricina imediată a morții”, urmată de 2 sau 3 rubrici cu „antecedente care au dus la cauza imediată” și 1 sau 2 rubrici cu „alte probleme de sănătate semnificative care au contribuit la moarte, dar nu sînt strîns legate de cauza imediată”.

De pildă: Pricină imediată a morții – septicemie, cauză antecedentă – pneumonie pneumococică, alte probleme de sănătate semnificative – boală pulmonară obstructivă cronică (BOPC). Să combinăm informațiile pe care vi le-am dat pînă acum legate de munca de estimare la certificatele de deces și s-o aplicăm la COVID-19. În actualul climat medical presupun că majoritatea pacienților spitalizați vor fi verificați pentru COVID-19. Deasemeni, știm deja în acest moment că majoritatea celor care sînt pozitivi la COVID-19 au simptoame ușoare sau deloc. Așadar, a ieși pozitiv la restul de COVID-19 nu înseamnă că persoana e bolnavă, sau dacă moare, că a murit din acest motiv.

Trebuie să înțelegem cum Centrul de Control al Bolilor și sistemul național de statistică îi instruiește pe medici să completeze certificatele de deces cu COVID-19. Fiți atenți și gîndiți-vă ce vă zic. Presupunerea de moarte datorată COVID-19 poate fi făcută chiar și fără nici o testare. Doar pe baza unor presupuneri, moartea poate fi raportată publicului ca o nouă moarte datorată COVID-19. Instrucțiunile din 24 martie 2020 ale sistemului național de statistică spun, citez: „La codificarea și alegerea cauzei principale a morții, se așteaptă în cazul COVID-19 să fie de cele mai multe ori cazua principală”. Încheiat citatul.

Raportul Centrului de Control al Bolilor de ieri cu privire la numărul de cazuri spune că numărul morților e „preliminar” și n-a fost confirmat. Citez: „rezultatele sînt preliminare și n-au fost confirmate”. Încheiat citatul de pe saitul Centrului de Control al Bolilor. Aici este un citat cu încă mai mult tîlc. Steven Short, directorul național al departamentului de statistici de sănătate, spune în răspunsul către organizația „Alertă COVID-19”. Citez: „Trebuie să fie declarat COVID-19 pe un certificat de deces numai după un test confirmat?”.

Verificați-i răspunsul. Citez din raportul după care am o copie: „COVID-19 trebuie să fie raportat pe certificatul de deces pentru toate situațiile cînd boala a pricinuit sau se presupune că a pricinuit ori contribuit la moarte. Emitenții certificatului trebuie să includă cît mai multe amănunte posibile pe baza cunoștiințelor lor despre caz, înregistrări medicale, analize de laborator etc.”. Am încheiat citatul.

Voi sînteți convinși că guvernul le cere doctorilor să facă cea mai bună estimare posibilă. Nu e așa. Fapt: „COVID-19 pricină a morții”, încheiat citatul, și „se presupune COVID-19 ca pricină a morții”, încheiat citatul, nu sînt același lucru. Pentru cei care au murit din alt motiv și avînd întîmplător rezultat pozitiv la testul de COVID-19, a muri de COVID-19 nu e același lucru cu a muri cu COVID-19.

Aproape am isprăvit, dar vreau să lămuresc procesul cu exemplul unui alt pacient. E o situația care se poate întîmpla des, nu mă gîndesc la un pacient anume. Să zicem că un pacient bolnav are acasă probleme respiratorii. Este intubat acasă. E dus cu ambluanța la spital. E pus la un ventilator la terapie intensivă, i se dau antibiotice pentru o presupusă septicemie. I se dă perfuzie pentru că i-a scăzut presiunea sîngelui.

I se găsește bacteria pneumococ în sînge. La radiografie se vede că are pneumonie. În ciuda eforturilor medicilor, moare după 2 zile. Cum am spus, acest scenariu nu e neobișnuit. Pacientul e găsit pozitiv la COVID-19. Doctorul are posibilitatea să treacă pe certificatul de deces COVID-19 ca pricină imediată ori ca antecedent, deoarece doctorul presupune că la moarte a contribuit COVID-19. În oricare din cazuri, merge în baza de date ca moarte pricinuită de COVID-19.

Să recapitulăm: Dacă un pacient iese pozitiv la COVID-19 și moare din altă pricină, precum septicemie pneumococică, ar fi exact să spunem că acea pesoană a murit cu COVID-19, nu de COVID-19. Dar după îndrumările Centrului de Control al Bolilor, acest caz va fi trecut ca încă o moarte pricinuită de COVID-19.

Și vor merge la următoarea moarte discutabilă pe care o vor eticheta COVID-19, și asta continuă. Puteți vedea cum au fost făcute statisticile să arate înspăimîntător, cînd e așa de simplu să adaugi numere la baza de date oficială. Acest numere false sînt apoi confirmate de Centrul de Control al Bolilor, prin raportul lor de ieri, 4 aprilie. Am scos la imprimantă aceste rapoarte pentru cazul că mai multă lume va începe să se uite pe saitul lor și ei vor hotărî că este prea mult adevăr pentru noi. Nădăjduiesc că am fost în stare să-mi expun opinia.

NUmărul adevărat de morți de COVID-19 nu este cel care li se spune oamenilor și pe care ei îl cred. Cîți oameni au murit de COVID-19? Se paote doar ghici. Doar Dumnezeu știe. Dar pe baza felului cum sînt completate certificatele de deces putem fi siguri că numărul e mai mic decît ni s-a spus. Pe baza unor date inexacte și incomplete, oamenii sînt terorizați de creatori de panică pentru a renunța la libertate. Mulțumesc (aplauze). Am o adăugire: Nu poți avea o rată a mortalității corectă fără să testezi un număr mare de oameni. Dar asta e alt subiect. Dar e o vorbă veche: Numerele nu mint. Mincinoșii născocesc numere. Mulțumesc.”[12]

Video

SURSE

 1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24012
 2. https://www.recentnews.ro/ministerul-sanatatii-a-interzis-autopsia-persoanelor-declarate-ca-fiind-moarte-de-covid-decesul-se-stabileste-din-pix
 3. https://www.activenews.ro/stiri/Medicul-legist-Vladimir-Belis-%E2%80%9EGraficul-deceselor-de-Covid-e-gresit.-Fara-autopsii-nu-se-poate-sti-cu-adevarat.-Nu-putem-sa-spunem-ca-testul-e-pozitiv-si-gata-asta-e-cauza-decesului-161508
 4. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sefa-dsp-suceava-demisa-dupa-ce-a-dezvaluit-ca-se-raportau-numarul-de-teste-ca-imbolnaviri.html
 5. https://jurnalist.ro/atac-devastator-la-oms-protocoalele-lor-au-fost-fatale
 6. https://www.gandul.ro/coronavirus/parere-patologii-europeni-au-ajuns-la-concluzia-ca-nimeni-nu-a-murit-de-coronavirus-ci-cu-coronavirus-19466704
 7. https://www.activenews.ro/stiri/Dr.-Ligia-Barbarii-sefa-Laboratorului-de-Genetica-din-cadrul-INML-despre-lipsa-autopsiilor-asa-zisele-laboratoare-ale-DSP-teste-indoielnice-si-alte-balbe-%E2%80%9EDin-cei-1.400-de-decedati-cati-de-fapt-au-murit-din-cauza-unor-infectii-respiratorii-162187
 8. https://www.ziuanews.ro/stiri/ce-inseamna-un-test-rt-pcr-folosit-pentru-detectarea-coronavirusului-unde-e-de-fapt-inselatoria-si-ce-nu-vrea-oms-sa-stim-1490666
 9. https://evz.ro/anuntul-bomba-al-cdc-rata-mortalitatii-covid-19-este-de-026.html
 10. https://www.nationalisti.ro/covid-19-document-oficial-al-ministerului-german-de-interne-pandemia-a-fost-o-alarma-falsa-la-nivel-global
 11. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24166
 12. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/18/doctoritia-americana-annie-bukacek-despre-cum-se-manipuleaza-numarul-mortilor-de-covid-19-video
 13. Foto: Internet
 14. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...