Organizația Mondială a Sănătății a schimbat definiția pandemiei și definiția imunității colective, pentru a servi Agenda Globalistă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De-a lungul timpului, Organizația Mondială a Sănătății a schimbat definiția pandemiei și definiția imunității colective, pentru a servi Agenda Globalistă

Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani.


“Intre ianuarie 2003 si iulie 2008, pe site-ul OMS definitia PANDEMIEI era urmatoarea:

O pandemie de gripă are loc când apare un nou virus gripal împotriva căruia populația nu are imunitate, și care rezultă în câteva epidemii simultane pe tot globul, cu un număr enorm de morți și de bolnavi. Când are loc o schimbare majoră într-una sau în ambele proteine de pe suprafața virușilor, nimeni nu va avea imunitate parțială sau totală împotriva infecției pentru că este un virus complet nou. Dacă acest nou virus are și capacitatea de a se răspândi de la om la om, atunci o pandemie va avea loc.


In 2011 gasim deja alta definitie, schimbata in punctele esentiale:

Pandemia este definită ca „o epidemie care apare la nivel mondial sau într-o zonă foarte largă, care traversează granițele internaționale și care afectează de obicei un număr mare de oameni”
A disparut conditia aceea cu numarul de victime! Pe vechea definitie boala trebuia sa fie catastrofala pentru a capata denumirea de PANDEMIE. Pe noua definitie, orice, chiar si o simpla raceala cu mare raspandire poate fi declarata PANDEMIE.

O alta definitie importanta a fost schimbata din mers de OMS. Este vorba despre imunitatea colectiva( de turma!) .

Iunie 2020: ”Imunitatea de turmă este protecția indirectă la o boală infecțioasă care se produce când o populație devine imună fie prin vaccinare, fie dobândește imunitate naturală în urma infectării”

Octombrie 2020: ”Imunitatea de turmă, cunoscută și ca ”imunitatea populației” este un concept folosit pentru vaccinare; populația poate fi protejată împotriva unui anumit virus când un anumit procent este vaccinat”.

Cu alte cuvinte, potrivit noii definitii, doar vaccinarea da acest tip de imunitate, nu si trecerea prin boala!!!

Si acum o mica intrebare! Daca astazi ar fi fost in vigoare vechea definitie a PANDEMIEI si vechea definitie a imunitatii de turma, am mai fi avut ceea ce avem si vedem acum?”

SURSA: Razvan Dumitrescu

Adevarul despre Covid-19, testele RT-PCR si “mortii de Covid” fara autopsie

Cand o persoana este testata pozitiv cu testul RT-PCR nu inseamna ca are virusul SARS-CoV-2! Testul RT-PCR nu face diferenta dintre SARS-CoV-2 si alti virusi, si nici diferenta dintre un virus activ si unul mort.

Dacă mărești ciclurile de amplificare, poți crea “pozitivi” pe bandă rulantă, poți crea o plandemie și poți impune restricții.

“În studiul Borger se arată că “aplicarea unui număr de cicluri mai mare de 35 detectează doar semnale care nu sunt corelate cu infecţia virală”, iar dacă testul PCR este pozitiv când se utilizează un număr Ct mai mare de 35, cum este cazul în Europa şi SUA după cum precizează autorii, atunci “probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3%”, adică “probabilitatea unui fals pozitiv este de 97%”.

Concluzia este evidentă. Creşterea puternică a numărului persoanelor testate, coroborată cu aplicarea unui prag Ct de peste 35 în cadrul testului RT-PCR va conduce la creşterea explozivă a numărului de infectări.

De fapt, este vorba despre creşterea accelerată a numărului de rezultate fals pozitive, însă autorităţile “omit” acest aspect esenţial atunci când impun carantina totală.

După cum se mai subliniază în raportul Borger, protocolul Corman-Drosten, preluat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, recomandă 45 de cicluri de amplificare în cadrul testului PCR, însă acest nivel este “lipsit de orice semnificaţie din punct de vedere ştiinţific şi al diagnosticului”.

Atunci cum rămâne cu ştiinţa promovată de “autorităţi” şi de numeroşi “specialişti”? Unde sunt evaluările realizate de “somităţile” de la noi, care încă ne dau impresia că ne fac o favoare deosebită pentru că nu impun o nouă izolare totală?

De ce nu se raportează pragurile de amplificare, astfel încât să se mai reducă, cel puţin, o parte din incertitudinea rezultatelor “oficiale”, care oricum nu sunt comparabile nici măcar între laboratoarele publice şi cu atât mai puţin la nivel naţional sau între ţări diferite?

Autorii studiului Borger mai arată că “produsele PCR nu au fost validate la nivel molecular”, iar “testul PCR nu conţine niciun element de control pozitiv pentru evaluarea specificităţii SARS-CoV-2 şi niciun element de control negativ, astfel încât să fie exclusă prezenţa altui coronavirus”.

Nu în ultimul rând, analiza critică a studiului Corman-Drosten arată că există conflicte de interese pentru cel puţin patru dintre autori, pe lângă faptul că doi dintre autori, Christian Drosten şi Chantal Reusken, fac parte din conducerea editorială a revistei Eurosurveillance.

Astfel, o actualizare a informaţiilor de pe pagina studiului Corman-Drosten, din iulie 2020, arată că unul dintre co-autori, Olfert Landt, este director executiv la TIB-Molbiol, compania care a produs primele kit-uri de testare PCR, iar Marco Kaiser este cercetător senior la GenExpress dar şi consultant ştiinţific la TIB-Molbiol. Aceste “interese” nu au fost declarate la publicarea iniţială a studiului Corman-Drosten.

Dacă aceasta este “ştiinţa” pe care trebuie să o acceptăm fără crâcnire, oare negarea vehementă şi rezistenţa necondiţionată nu sunt singurele răspunsuri care trebuie aruncate în faţa acestor sociopaţi, gata să distrugă societăţi deja slăbite din cauza altor “boli” sau chiar civilizaţii?” (bursa.ro)

Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a fost asasinat in august 2019, a afirmat ca testul RT-PCR nu iti spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi si ca nu trebuie folosite pentru a pune diagnostic. Exact asta au facut globalistii: le-au folosit pentru a pune diagnostic si fac asta in continuare! Cu testele RT-PCR poti sa creezi o plandemie de ce vrei tu.

Curtea de Apel din Lisabona a desfiintat testele RT-PCR, afirmand ca testul este nesigur si ca este ilegala punerea in carantina a unei persoane doar pe baza unui test RT-PCR. In decembrie 2020, Organizatia Mondiala a Sanatatii, care orchestrat această fraudă globală si a promovat aceste teste, a recunoscut ca testele RT-PCR au probleme, asta dupa ce adevarul a iesit la iveala. Folosirea testelor RT-PCR reprezinta o frauda globala. Plandemia Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive.

“Virusul ucigas” are o rata de vindecare de 99,98% pentru tineri. Cei care au probleme sunt persoane, care fie au alte boli grave sau sunt in varsta, fie au sistemul imunitar slab. Sunt atatia tineri care nu au avut nicio problema. Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat, in mod fals, o rata de mortalitate de 3,4% cu scopul de a speria oamenii, astfel incat oamenii sa accepte toate restrictiile draconice, care nu au niciun fundament stiintific si nu au limitat sub nicio forma raspandirea virusului.

Nu virusul a fost pus in izolare, ci oamenii, caci virusul s-a imprastiat fara probleme. Ideea ca guvernele pot controla virusii este o minciuna.
In mai 2020, Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a afirmat ca rata mortalitatii este de 0,26%, cu mult mai mica decat cea prezentata de OMS. Universitatea Stanford a indicat o rata de mortalitate mai mica, intre 0,1-0,2.

“Mortii DE Covid” reprezinta o frauda globala. Imediat dupa ce a declarat pandemie, bazandu-se pe testele RT-PCR, Organizatia Mondiala a Sanatatii a interzis tuturor tarilor sa faca autopsii. Persoanele decedate din alte cauze, care au fost testate pozitiv cu testele RT-PCR, au fost trecute la “morti DE Covid”.

Fara autopsie, nu poti cunoaste adevarul cauza unui deces. Stiinta medicala a fost aruncata la gunoi. Primii care au incalcat ordinele ilegale a OMS au fost italienii, care au inceput sa faca autopsii pentru a afla adevarul despre cauza deceselor. Interzicerea autopsiilor a fost criticata de medici ca Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala din Romania), Vasile Astarastoae (fose Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania).

Protocoalele OMS sunt criminale pentru că rata de mortalitate de la ATI din Romania este uriașă, oamenii nu primesc tratament care sa ii salveze, ci sunt sedați și legați de pat, și intubați, astfel încât puțini sunt cei care scapă. Sunt multe mărturii cu privire la abuzurile/crimele comise în spitale care au ieșit la iveală și ele nu mai pot fi ascunse.

Covid-19 este o frauda globala!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

20 martie 2021

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...