Organizația Mondială a Sănătății exercită presiuni asupra Tanzaniei pentru a impune restricții, măști și pentru a vaccina oamenii. Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct (mai 2020)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Organizatia Mondiala a Sanatatii face presiuni asupra Tanzaniei pentru a impune restrictii, masti si pentru a vaccina oamenii!

„Tanzania neagă existența COVID. OMS face un APEL de urgență după moartea mai multor înalți oficiali guvernamentali din Zanzibar și autorități centrale


Organizația Mondială a Sănătății a cerut Tanzaniei (oficial Republica Unită a Tanzaniei) să înceapă raportarea cazurilor de coronavirus și să facă publice datele cu privire la cazurile de COVID-19, potrivit BBC. Tanzania este una dintre puținele țări din lume care nu publică date despre cazurile COVID-19.

Ultima dată a făcut-o în luna mai, când au fost înregistrate aproximativ 500 de cazuri și 20 de decese. Luna următoare, președintele John Magufuli a declarat Tanzania „liberă de coronavirus”.


OMS se declară îngrijorată și ia în calcul posibilitatea ca Tanzania să ascundă evoluția unei epidemii.

Apelul organizației vine după o serie de decese înregistrate în rândul oficialilor guvernamentali.

Vicepreședintele insulei semi-autonome Zanzibar din Tanzania, Seif Sharif Hamad, a murit miercuri, după ce anterior partidul său a anunțat că acesta s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Autoritățile din Tanzania nu au în vedere o campanie de vaccinare

Hamad a fost cel mai proeminent om politic din Tanzania care a recunoscut deschis că s-a infectat cu noul coonavirus.

Un alt oficial tanzanian, John Kijazi, a murit, de asemenea, miercuri, dar nu a fost comunicat nimic în legătură cu decesul său.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS a transmis, în cadrul unei conferințe, condoleanțe „fraților și surorile din Tanzania”.

Chiar și în aceste condiții, președintele Magafuli neagă existența virusului și refuză să ia măsuri pentru reducerea răspândirii coronavirusului. Ministerul Sănătății din Tanzania a transmis la începutul acestei luni că nu există planuri cu privire la o campanie de vaccinare.

Totuși, șeful statului a părut să recunoască prezența coronavirusului în țară, când în discursul de la funeraliile lui John Kijazi a spus că „Tanzania a învins coronavirusul anul trecut și o va face și anul acesta”. Ulterior, a încurajat cetățenii să poarte măști de protecție ca să prevină infectarea, însă numai din cele produse local, pentru că cele de import „nu sunt sigure”.”[1]

Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct (mai 2020)

“Kiturile de teste pentru  folosite în Tanzania dau rezultate eronate, a afirmat duminică preşedintele John Magufuli, el precizând că au avut rezultat pozitiv probe recoltate de la o capră şi de la un fruct pawpaw, notează Reuters, preluată de News.ro.

Magufuli, al cărui guvern a fost criticat pentru că nu oferă informaţii cu privire la evoluția pandemiei şi care le-a cerut cetăţenilor să se roage pentru dispariţia coronavirusului, a spus că respectivele kituri, care au fost importate, au “erori tehnice”.

Preşedintele a explicat că a instruit forţele de securitate să verifice calitatea kiturilor. Acestea au luat aleatoriu eşantioane non-umane, inclusiv de la un fruct pawpaw, de la o capră şi de la o oaie, şi le-au trimis la laborator cu etichete cu nume şi vârste de oameni. Tehnicienii de la laboratorul din Tanzania nu au ştiut originea eşantioanelor.

Eşantioanele de la pawpaw şi de la capră au avut rezultat pozitiv la Covid-19, a spus preşedintele, adăugând că asta înseamnă că probabil unii oameni testaţi pozitiv de fapt nu sunt infectaţi.

“Se întâmplă ceva. Am spus dinainte că nu ar trebui să acceptăm că orice ajutor este cu intenţie bună pentru această naţiune”, a afirmat Magufuli.

 

Tanzania a înregistrat până acum 480 de cazuri de infectare cu  şi 17 decese.”[2]

Video

Covid-19 – o fraudă globală. Un virus cu o rată de vindecare de 99,98%, o plandemie a testelor fals pozitive RT-PCR și “morții de Covid” fără autopsie

Covid-19 este o fraudă globală, care se bazează pe:

1. Un virus slab, care are o rată de mortalitate de 0,1-0,2%, așa cum au calculat cei de la Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și Universitatea Stanford. Organizația Mondială a Sănătății a afirmat că virusul are o rată de mortalitate de 3,4%. Alti cercetatori sustin ca rata de vindecare este de 99,98%.

Rata de vindecare pe grupe de varsta:

0-19: 99,99%
20-49: 99,98%
50-69: 99,5%
70+: 94,6%

“Die Welt dezvăluie raportul secret despre cum a manipulat Berlinul pandemia: Date umflate ca să justifice măsurile dure anti Covid. Guvernul a angajat experți pentru a dramatiza excesiv amenințarea coronavirusului

Un document comandat în numele Ministerului de Interne german și semnat de un grup de experți autorizați ar fi servit la justificarea măsurilor restrictive impuse de Germania pentru a limita răspândirea Sars-CoV-2, scrie blogul ziarului Il Giornale.

Raportul, care a rămas pînă acum secret, conținea cifre umflate și profeții dramatice care nu s-au împlinit niciodată. Documentul a care face referire publicația Die Welt vorbea despre un milion de morți și șapte din zece germani infectați cu covid-19. O mistificare a realității, în condițiile în care astăzi, la un an de la izbucnirea pandemiei, Germania are aproape 63 de mii de morți și 2,29 milioane de infectați.

În esență, previziunile sumbre ale oamenilor de știință din documentul pe care îl prezintă Die Welt, solicitat de ministrul de Interne, Horst Seehofer, ar fi fost folosit de Berlin ca justificare. Pentru a justifica în fața cetățenilor închiderile stricte. Iar totul ar fi fost amplificat cu bună știință la solicitarea lui Seehofer.” (activenews.ro)

“OMS confirmă că SARS-Cov-2 nu e mai periculos decât gripa

Organizația Mondială a Sănătății a confirmat, fără să vrea, ceea ce mulți experții rebeli și studii „controversate” spun de multă vreme – Covid-19 nu este mai periculos decât gripa sezonieră.

Firește, OMS nu a făcut nicio declarație în acest sens. Au existat, însă, răuvoitori care au făcut calculele pe baza cifrelor vehiculate de OMS cu privire la rata de infectare cu coronavirusul chinezesc.

Iată despre ce e vorba. Unul dinte conducătorii Organixației Mondiale a Sănătății a făcut un anunț extrem de interesant în timpul unei sesiuni speciale a consiliului executiv de pe 5 octombrie, numai că nimeni nu a părut să înțeleagă cu adevărat despre ce era vorba.

Și totuși, la acea ședință, Dr. Michael Ryan, Executive Director, Health Emergencies Programme (WHO), a declarat că aproximativ 10% din populația lumii a fost deja infectată cu Sars-Cov-2.

Aceasta este, potrivit lui, „cea mai bună estimare”. Cifra reprezintă o creștere imensă a numărului de cazuri recunoscute oficial (aproximativ 35 de milioane de oameni).

Dr. Margaret Harris, o purtătoare de cuvânt a OMS, a confirmat ulterior cifra, afirmând că s-a bazat pe rezultatele medii ale tuturor studiilor făcute în întreaga lume.

Evident, OMS a încercat să învârtă aceste cifre încât să reiasă că este un lucru foarte rău. Dr. Ryan chiar a declarat că această cifră arată că „marea majoritate a lumii rămâne în pericol”.

Cât de mortal este virusul chinezesc
Site-ul zerohedge.com a făcut, însă, calculele și susține că, de fapt este de fapt o veste bună. Mai precis, această cifră confirmă că virusul nu este la fel de mortal cum ni se spune continuu.

„Populația globală este de aproximativ 7,8 miliarde de oameni. Dacă 10% dintre oameni au fost infectați, înseamnă că ajungem la 780 de milioane de cazuri. Numărul global de morți atribuit în prezent infecției cu Sars-Cov-2 este de 1.061.539. Cu alte cuvinte este vorba de o rată a mortalității infecției de aproximativ 0,14%.

0,14% este de peste 24 de ori mai scăzut decât „cifra provizorie” a OMS, de 3,4% calculată în martie. Această cifră a fost utilizată în modelele care au fost folosite pentru a justifica blocajele și alte politici draconice.

De fapt, având în vedere raportarea excesivă a presupuselor decese Covid, rata este probabil chiar mai mică de 0,14% și ar putea demonstra că noul coronavirus provoacă o boală mult mai puțin periculoasă decât gripa.

Desigur, presa mainstream nu a abordat astfel lucrurile. Ziariștii care au preluat cuvintele doctorului Ryan au încercat să facă din aceste cifre titluri înfricoșătoare și să provoace și mai multă panică.

Se pare că nici ei, nici OMS, nu prea se pricep la matematica simplă, care ne arată că aceasta este o veste bună. Și că scepticii Covid-19 au avut dreptate tot timpul”, notează zerohedge.com.” (evz.ro)

2. Testele RT-PCR fals pozitive. Testele RT-PCR au fost desființate de Curtea de Apel din Lisabona, care a decis că sunt nesigure, iar carantinarea pe baza unui test este ilegală. În decembrie 2020, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut că testele RT-PCR au probleme.

“Avocatul german Reiner Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de Organizația Mondială a Sănătății, de alte organizații și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții

Contrar afirmațiilor OMS și ale virologilor germani Christian Drosten și Lothar Wieler de la institutul Robert Koch, testele PCR „nu dau nici o indicație despre infectarea cu nici un virus, cu atât mai puțin cu SARS-CoV-2”, a declarat Fuellmich.

„Nu doar că testele PCR nu au fost aprobate expres pentru scopuri de diagnosticare, așa după cum corect scrie pe prospectele care însoțesc aceste teste, și după cum inventatorul testului PCR, Kary Mullis, a subliniat în mod repetat”, a continuat Fuellmich. „Dimpotrivă, sunt pur și simplu incapabile să pună un diagnostic pentru nici o boală.”

„Contrar afirmațiilor lui Drosten, Wieler și OMS, făcute de la declararea pandemiei, rezultatul unui test PCR pozitiv nu înseamnă că este prezentă o infecție”, a spus Fuellmich.” (evz.ro)

Testele RT-PCR nu fac diferența dintre SARS-CoV-2 și alți viruși, și nici diferența dintre un virus activ și unul mort. Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a murit în august 2019, a afirmat că aceste teste nu trebuie folosite pentru a pune diagnostic. Exact asta au făcut globaliștii! Covid-19 este o p(l)andemie a testelor RT-PCR fals pozitive.

3. “Morții de Covid” fără autopsie. La scurt timp după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat p(l)andemie, doar pe baza testelor RT-PCR, OMS a ordonat tuturor țărilor să nu facă autopsii, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor.

“Morții de Covid” fără autopsie reprezintă o fraudă globală pe care se bazează propaganda Covid-19. Fără autopsie, nu poți cunoaște cauza decesului. Oameni care au murit din alte cauze au fost trecuți la “deces de Covid”. Este o mare diferență între “a murit DE Covid” și “a murit CU Covid”.

In Romania, Ministerul Sanatatii a decis ca nu trebuie facute autopsii persoanelor care au fost testate pozitiv cu testele RT-PCR, aceste persoane fiind prezentate, in mod fals, ca “morti de Covid”. Aceasta decizie contrara stiintei medicale a fost criticata de medicii Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania), Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala) si Razvan Constantinescu (medic gastroenterolog la Spitalul județean „Sfântul Spiridon” din Iași).

“Printr-un ordin al Ministerului Sanatatii, medicii sunt obligați să noteze coronavirusul ca fiind cauză a decesului la toți pacienții care au murit și erau infectați, chiar dacă mulți din ei erau în stadiu terminal, având boli grave.” (stiripesurse.ro)

„Încă o dovadă că s-au exagerat și falsificat datele cu privire la mortalitatea și morții de SARS-CoV-2.
Iată un document oficial al Ministerului Sănătății din Quebec, Canada:

“Dacă presupusa cauză de deces este Covid-19 (cu sau fără un test pozitiv), ar trebui evitată autopsia, iar moartea ar trebui atribuită Covid-19 ca fiind cauza probabilă a decesului. În plus, decesele a căror cauză probabilă este Covid-19 sunt considerate naturale și nu fac obiectul unui raport post-mortem emis de medicul legist.”

De asemenea, în raport se spune clar că trebuie IGNORATE comorbiditățile și că familiile nu pot cere autopsie dacă nu acceptă drept cauză a decesului infecția cu sars-CoV-2, indiferent de rezultatul testului.

 

45% dintre decesele din Quebec din ultimul an au fost atribuite infecției cu sars-CoV-2.” (Facebook/Iosefina Pascal)

Globaliștii au aruncat la gunoi știința medicală și au creat o falsă știință medicală.

4. Mass-media a jucat un rol esențial în propagarea fricii la nivel global. Jurnaliști mincinoși, plătiți de stat, ne explicau cât de periculos este SARS-CoV-2 și cum vor muri mulți oameni, dacă nu acceptăm restricțiile impuse, care nu au niciun temei științific. În România, mass-media a primit 76 milioane de euro de la stat pentru a speria oamenii cu privire la Covid-19.

5. Fraudă științifică. Peste 10.000 de oameni de știință au criticat restricțiile impuse de globaliști, sub pretextul “luptei împotriva Covid-19”, declarația lor fiind cunoscuta ca “Marea Declarație Barrington”.

“Blocajele au fost inspirate de Partidul Comunist Chinez. O recunoaște „creierul” din spatele lockdown-ului din Anglia, Neil Ferguson

Un epidemiolog britanic de top, care a cerut blocarea poporului, apoi a fost prins încălcând propriile reguli de distanțare socială pentru a-și întâlni iubitul, a recunoscut acum că modelul lokdown-ului a venit de la chinezi. Profesorul Neil Ferguson, omul aflat în spatele politicilor de blocare draconică, a relatat de unde a venit inspirația sa. Și recunoaște că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără exemplul strălucitor al Partidului Comunist Chinez, potrivit Breitbart.

„Într-un interviu pentru Times (din Londra), Ferguson admite că, dacă nu ar fi existat exemplul Chinei, nicio țară occidentală nu ar fi visat vreodată să-și pună populația în arest la domiciliu. „În 2019, cam în momentul în care cineva se infecta de la un liliac, niciun plan european de pandemie nu oferea serios perspectiva de a pune o țară în pauză. Apoi, China a făcut acest lucru. „Cred că sentimentul oamenilor a ceea ce este posibil în ceea ce privește controlul s-a schimbat destul de dramatic între ianuarie și martie”, spune profesorul Ferguson. Acesta pare să găsească ideea de a emula un stat totalitar mai degrabă interesantă. În ianuarie, membrii SAGE, grupul consultativ științific al guvernului, au văzut cum China a adoptat această „intervenție inovatoare” în controlul pandemiei, dar și o intervenție medievală.

„Au susținut că au aplatizat curba. Am fost sceptic la început. Am crezut că era vorba de o mușamalizare masivă a chinezilor. Dar pe măsură ce datele s-au acumulat, a devenit clar că a fost o politică eficientă”

Apoi, Sage a analizat dacă modelul chinez poate fi aplicat. „Este un stat comunist cu un singur partid, am spus. Noi nu avem așa ceva în Europa, ne-am gândit. În februarie, unul dintre acele focare a izbucnit chiar sub Alpi. „Și apoi Italia a făcut-o. Și ne-am dat seama că putem.”

Deși blocajele sunt fără precedent în istoria modernă – în Marea Britanie au fost responsabile pentru cea mai mare prăbușire a PIB-ului din ultimii 300 de ani, precum și pentru distrugerea a mii de companii și a sutelor de mii de locuri de muncă – Ferguson nu arată nicio compasiune pentru toată această nenorocire.” (activenews.ro)

Restricțiile, măștile, distanțarea fizica, circulația interzisă noaptea nu au avut niciun efect împotriva virusului, căci virusul a continuat să se extindă. Toate aceste restricții au avut rolul de a determina oamenii să accepte să trăiască în dictatura globaliștilor cunoscută ca Noua Ordine Mondială, Marea Resetare sau Agenda 2030.

De asemenea, restricțiile au rolul de a distruge economia globală, pentru ca apoi națiunile să accepte Marea Resetare plănuită de Forumul Economic de la Davos, Grupul Bilderberg și de alte organizații globaliste. Restricțiile afectează în mod grav sănătatea oamenilor.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

15 februarie 2021

 

India ne arată că imunitatea de grup funcționează. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani

Strategia imunității de grup funcționează, deși globaliștii au militat împotriva imunității de grup. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani.

“India, o realitate care dă peste cap scenariile experților

Eduard Dumitrache

Anul trecut am văzut o fotografie dintr-un bloc din India, un amfiteatru imens. Cred că erau mii de oameni, familii cu peste opt-nouă membri, la balcoanele unite. Am zis atunci că India este proba finală în pandemie: este absolut imposibil să distanțezi social milioanele de indieni comasați în zonele urbane, care interacționează zilnic, nu în supermarketuri ci în piețele unde adeseori totul de vinde direct de pe asfalt.

Ce titlu citesc săptămâna aceasta : ​„Scăderea spectaculoasă a cazurilor de coronavirus în India lasă experții perplecși”. Sau îi lasă „mască“.

Apropo de mască, multe zone din India nu au putut implementa purtatul măștii, fiind un lux pentru locuitori. Dar scăderea a avut loc în toate zonele și este de necontestat : spitalele se golesc. Numărul de infectări a scăzut din toamnă de zece ori, de la 100.000 pe zi, la 10.000 de infectări, scădere ce nu poate fi pusă pe seama testării, conform BBC.

Și nici vaccinul nu poate fi vinovatul în situația actuală, acțiunea de vaccinare începând în ianuarie.

Mai multe instituții din India și din afară au evaluat la peste 50% numărul de indieni care au trecut deja prin infectarea cu Covid-19. Mai mult, scăderea numărului de pozitivi ar fi cauzată de numărul ridicat de persoane care au anticorpi, epidemiologii nu văd un al doilea val periculos.

Astăzi în India trăiesc peste un miliard trei sute milioane de suflete, un număr foarte apropiat de populația Chinei. Cum au putut milioane de indieni să treacă prin pandemie ca asimptomatici, este inexplicabil pentru experți. Sunt mai multe păreri, care acum se bat cap în cap cu ce spuneau în toamnă. De exemplu opinia conform căreia că de fapt modul de trai din satele indiene, ce presupune mult stat în aer liber, a ajutat mult.

Specialiștii spun că s-ar fi atins imunitatea de turmă. Ceea ce este plauzibil. Dar cum? Oricum, fără un dezastru pandemic cum prognozau unii.”[3]

Strategia imunității de grup funcționează, deși globaliștii au militat împotriva imunității de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani. Dr. Marty Makary arată că mulți experți, dar și politicieni și ziariști sunt reticenți să discute despre imunitatea de turmă, în condițiile în care, în America, a căpătat o conotație politică. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup.

In aceasta perioada a plandemiei, neomarxistii/globalistii au aruncat la gunoi stiinta medicala si au promovat o stiinta falsa. Suedia a fost atacata de neomarxisti/globalisti, dupa ce a ales strategia imunitatii de grup. Globalistii au cerut tuturor tarilor de pe planeta sa impuna restrictii, sub pretextul “luptei impotriva virusului ucigas”, care are o rata de vindecare de 99,98%. Restrictiile nu au avut efect impotriva virusului. Peste 10.000 de oameni de stiinta au semnat Marea Declaratie Barrington, in care condamna restrictiile. Aceste restrictii au afectat sanatatea oamenilor si economia.

Covid-19 are legatura cu Marea Resetare a globalistilor, cunoscuta ca Agenda 2030 sau Noua Ordine Mondiala. Covid-19 nu a aparut intamplator. Imediat dupa aparitia virusului, globalistii Forumului Economic de la Davos au anuntat Marea Resetare. Covid-19 este o frauda globala, care se bazeaza pe un virus cu o rata de vindecare de 99,98%, pe testele RT-PCR si pe “mortii de Covid” fara autopsie.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a afirmat ca imunitatea se obtine numai prin vaccinare. Globalistii sunt impotriva imunitatii de grup obtinuta natural, deoarece ei pierd multi bani. In acest context, medicina naturista a fost ignorata in mod intentionat de catre politicieni, mass-media si medici. Politicienii, mass-media si medicii au ascuns informatii cu privire la imunitatea de grup.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

21 februarie 2021

Expert american: SUA vor ajunge la imunitatea de turmă în luna aprilie

Trendul actual de scădere drastică a infectărilor cu Covid-19 din Statele Unite indică faptul că noul coronavirus va dispărea în cea mai mare parte până în aprilie iar americanii vor putea reveni la o viață normală, argumentează, într-un editorial publicat de Wall Street Journal , dr. Marty Makary, chirurg și profesor la Johns Hopkins School of Medicine și Bloomberg School of Public Health.

“Pe traiectoria curentă, mă aștept ca Covid să dispară în cea mai mare parte până în aprilie, permițând astfel americanilor să revină la o viață normală”, scrie acesta, în editorialul intitulat “Vom avea imunitate de turmă până în aprilie”.

Acesta notează că, în mijlocul teribilelor avertismente legate de Covid, un aspect “crucial” a fost în mare parte ignorat: numărul de cazuri a scăzut cu 77% în ultimele șase săptămâni. “Dacă un medicament ar reduce cazurile cu 77%, l-am numi un medicament miraculos. De ce numărul de cazuri cade mult mai rapid decât predicțiile experților?”, se întreabă el, înainte de a răspunde:

“În mare parte deoarece imunitatea naturală din infecțiile anterioare este mult mai curentă decât ceea ce a putut fi măsurat prin teste. Testele nu au surprins decât între 10% și 25% dintre infecții, în funcție de momentul în care, în timpul pandemiei, cineva a luat virusul. Aplicarea unei medii de detectare a cazurilor ponderată în timp de 1 din 6,5 la totalul de 28 de milioane de cazuri confirmate ar însemna că circa 55% dintre americani au imunitate naturală”.

La această valoare trebuie adăugate persoanele deja vaccinate – 15% dintre americani la sfârșitul acestei săptămâni, iar numărul e în creștere rapidă.

În opinia sa, studiile care analizează anticorpii subestimează “aproape cu siguranță” imunitatea naturală. Astfel, testele de detectare a anticorpilor nu detectează imunitatea mediată de celulele T, care dezvoltă o “memorie” după ce au fost activate de virus. Studii efectuate în 2008 au descoperit că supraviețuitorii Gripei spaniole aveau încă celule T capabile să producă anticorpi neutralizatori – 90 de ani mai târziu.

Iar scăderea consistentă și rapidă a numărului de noi cazuri zilnice începând cu 8 ianuarie nu poate fi explicată decât prin imunitatea naturală, în condițiile în care:
comportamentul populației nu s-a îmbunătățit brusc în timpul perioadei de vacanță
americanii au călătorit mai mult de Crăciun decât au făcut-o în martie
vaccinurile nu pot explica declinul rapid din ianuarie, în condițiile în care rata de vaccinare era slabă atunci

“Predicția mea potrivit căreia Covid-19 va fi în cea mai mare parte dispărut în aprilie se bazează pe date de laborator, date matematice, literatura publicată și conversațiile cu experți. Dar se bazează de asemenea și pe observația directă a dificultăților de testare, în special pentru cei săraci. Dacă trăiești într-o comunitate înstărită, unde oameni îngrijorați sunt atenți să se testeze, ai putea crede că majoritatea cazurilor de infectare sunt surprinse prin testare. Dar dacă ai văzut numeroasele bariere pentru americanii cu venituri mici, poți crede că foarte puține infectări au fost surprinse la centrele de testare. Rețineți că multe infecții sunt asimptomatice, dar tot declanșează o imunitate naturală”, subliniază acest expert.

Dr. Marty Makary arată că mulți experți, dar și politicieni și ziariști sunt reticenți să discute despre imunitatea de turmă, în condițiile în care, în America, a căpătat o conotație politică. Dar imunitatea de turmă este rezultatul inevitabil al răspândirii virusului și al vaccinărilor. Când lanțul de transmise a virusului este rupt în multiple locuri, este mai greu pentru el să se răspândească – inclusiv pentru noile tulpini, spune el.

Expertul american notează că imunitatea de turmă a fost bine documentată în orașul brazilian Manaus, unde cercetătorii de la Lancet au raportat o prevalență a infecției cu o formă anterioară a coronavirusului de 76%, care a antrenat o încetinire semnificativă a epidemiei. Acum, este analizată prezența unei noi tulpini, care amenință să scape imunității colective. Dar chiar și țările unde au apărut noi tulpini, cum sunt Marea Britanie, Africa de Sud și Brazilia, raportează de asemenea scăderi semnificative în noile cazuri detectate zilnic. Riscul apariției de noi mutații trebuie să fie un semnal de alarmă că noul coronavirus va persista decenii după sfârșitul pandemiei și ar trebui să creeze un sentiment de urgență în dezvoltarea, autorizarea și administrarea de vaccinuri care țintesc noile variante.

Acesta explică și de ce a ales să publice aceste date, în condițiile în care unii experți medicali care s-au declarat de acord cu el l-au sfătuit să nu discute în mod public despre imunitatea de turmă deoarece oamenii ar putea renunța la măsurile de precauție sau la vaccin.

“Dar cercetătorii nu ar trebui să încerce să manipuleze publicul prin ascunderea adevărului. În timp ce încurajăm pe oricine să se vaccineze, trebuie de asemenea să redeschidem școlile și societatea pentru a limita efectele negative provocate de carantine și izolarea prelungită”.

Iar discuțiile despre redeschiderea economiei și societății în aprilie ar putea oferi speranță celor disperați sau celor care au trecut prin mari sacrificii personale, mai argumentează el.”[4]

SURSE

  1. https://www.stiripesurse.ro/tanzania-neaga-existenta-covid-oms-face-un-apel-de-urgenta-dupa-moartea-mai-multor-inalti-oficiali-guvernamentali-din-zanzibar-si-autoritati-centrale_1656065.html
  2. https://www.g4media.ro/presedintele-tanzaniei-spune-ca-testele-pentru-coronavirus-folosite-in-tara-sa-dau-rezultate-eronate-dupa-ce-au-fost-testate-pozitiv-probe-recoltate-de-la-o-capra-si-de-la-un-fruct.html
  3. https://r3media.ro/india-o-realitate-care-da-peste-cap-scenariile-expertilor
  4. https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24618144-expert-american-sua-vor-ajunge-imunitatea-turma-luna-aprilie.htm
  5. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...