Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că testele PCR dau rezultate fals pozitive

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă


Tot ce vedem ca se edifica de zor se bazeaza pe aceste teste: Marea Resetare, lockdown, masti obligatorii, vaccinare, etc.

Dar pana la urma ata se va rupe, iar cand aceasta se va rupe, furia maselor va fi de nestavilit.


Deoacamdata, ata s-a mai slabit oleaca. Iata ce putem citi la WHO (Finally) Admits PCR Tests Create False Positives de pe Zero Hedge:

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Avertismentele cu privire la numărul mare de cicluri de amplificare vin cu câteva luni întârziere … de ce apar acum ? Posibila explicație este de un cinism șocant.

Articol de Kit Knightly, via Off-Guardian.org,

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis pe 14 decembrie un document orientativ, prin care avertizează că numărul mare de cicluri de amplificare va duce la rezultate fals-pozitive. Informațiile sunt corecte, dar sunt cunoscute de luni de zile. Așa că trebuie să ne întrebăm: de ce vorbesc despre asta abia acum? Cumva pentru a da impresia că vaccinul funcționează?

Testele ”standard” pentru Sars-Cov-2 se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR). Această metodă presupune a lua nucleotide – mici fragmente de ADN sau ARN – care sunt amplificate (înmulțite) până devin ceva suficient de mare pentru a fi identificat. Amplificarea se face în cicluri, fiecare ciclu dublând cantitatea de material genetic. Numărul de cicluri necesare pentru a produce ceva identificabil este denumit „pragul amplificării” (cycle treshold). Cu cât valoarea acestui prag este mai mare, cu atât e mai mică probabilitatea să fie detectat ceva semnificativ.

Această nouă informare a OMS afirmă că utilizarea unui prag de amplificare ridicat (pentru a testa prezența Sars-Cov-2) va duce la rezultate fals pozitive. Cităm din propria lor declarație (sublinierile ne aparțin):

”Utilizatorii reactivilor RT-PCR ar trebui să citească instrucțiunile de utilizare cu atenție, pentru a vedea dacă este necesară ajustarea manuală a pragului de pozitivitate pentru a ține cont de orice zgomot de fond, astfel încât să nu se ajungă ca o mostră supusă unui număr mare de cicluri de amplificare să fie interpretată ca rezultat fals-pozitiv”.

Ei continuă cu explicațiile (din nou, sublinierile ne aparțin):

”Principiul de proiectare al RT-PCR presupune că, pentru pacienții cu niveluri ridicate de încărcătură virală, este nevoie de relativ puține cicluri pentru a detecta virusul; și astfel, valoarea pragului de amplificare va fi scăzută. În schimb, pentru mostrele care dau rezultat pozitiv și s-a folosit un prag mare de amplificare, asta înseamnă că a fost nevoie de multe cicluri de amplificare pentru a detecta virusul. În unele situații, distincția dintre zgomotul de fond și prezența reală a virusului este greu de stabilit”.

Desigur, acestea nu sunt o noutate pentru cei care au fost atenți. Că testele PCR au fost manipulate cu ușurință și că au un potențial mare de a fi inexacte … asta a fost unul din avertismentele repetate adeseori de noi, cei care contrazicem varianta oficială și politicile implementate pe baza testelor. Au fost scrise multe articole pe această temă, de către mulți experți, jurnaliști medicali, și alți cercetători. De luni de zile, a devenit un lucru comun că orice test PCR care utilizează peste 35 cicluri de amplificare este posibil să n-aibe nici un sens. Dr. Kary Mullis, care a câștigat Premiul Nobel pentru inventarea procesului PCR, a spus clar că PCR nu a fost proiectat pentru diagnostic. El a zis:

Cu testul PCR poți găsi aproape orice în oricine”.

Iar despre ciclurile de amplificare, odată a zis:

Dacă trebuie să recurgi la mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă, ceva este greșit cu testul pe care l-ai făcut”.

Instrucțiunile MIQE pentru utilizarea PCR afirmă:

”Valorile ciclurilor de cuantificare (Cq) mai mari de 40 sunt suspecte, datorită eficienței scăzute. În general nu ar trebui raportate”.

(Notă: Există un sistem de raportare denumit ”Informațiile minime necesare pentru a publica rezultate cantitative ale experimentelor RT-PCR”. Acronim MIQE)

Toate acestea sunt lucruri cunoscute încă de când s-au început închiderile. Site-ul guvernului australian a admis că testele sunt eronate, iar o instanță din Portugalia a decis că nu sunt de încredere pentru detectarea virusului. Chiar și dr. Anthony Fauci a admis public că, la mai mult de 35 cicluri de amplificare, vor fi detectate „nucleotide moarte” și nu un virus viu (notă: tweetul e raportat ca nefiind disponibil). Cu toate acestea, se știe că multe laboratoare din întreaga lume au folosit teste PCR cu peste 35 de amplificări, și chiar peste 40.

Prin urmare, care este explicația că OMS a decis să spună despre acest lucru că e greșit ? Ce motiv ar avea pentru a recunoaște, în sfârșit, acest lucru evident ? Răspunsul la această întrebare este posibil să fie de un cinism șocant: acum au un vaccin. Nu mai au nevoie de rezultate fals-pozitive.

Oficial, sistemul a obținut leacul miraculos. Deci, după ce toată lumea va fi vaccinată, toate testele PCR se vor face „în conformitate cu noile instrucțiuni ale OMS”, care vor stabili că trebuie 25-30 cicluri de amplificare, și nu peste 35. Iată! Numărul „cazurilor pozitive” va scădea, și vor avea confirmarea că vaccinul lor miraculos funcționează.

După luni de zile în care raportările au fost umflate cu rezultate fals-pozitive, în care ”din greșeală” au fost adăugați la morții de covid și cei care au murit din alte cauze, în care au stabilit în certificatele de deces că a fost o ”moarte legată de covid” (pentru ceilalți, care nu erau trecuți că au murit direct de covid) … se pot opri. Mașinăria de inducere a fricii poate fi dată la zero…

Dar asta atâta timp cât facem cum ni se spune. Orice semne de opoziție – de exemplu, oamenii refuzând în masă vaccinarea – și pragul de amplificare poate crește din nou, astfel încât aduc din nou în scenă această boală magică.”[1]

SURSE

  1. https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/23/oms-recunoaste-in-sfarsit-ca-testele-pcr-dau-rezultate-fals-pozitive
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...