Organizația Mondială a Sănătății s-a răzgândit și laudă Suedia, care nu a impus restricții și izolări

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Organizația Mondială a Sănătății s-a răzgândit și laudă Suedia, care nu a impus restricții și izolări: „Reprezintă un model” și putem lua lecții de la ea

Organizația Mondială a Sănătății a laudat Suedia, considerând-o un „model” pentru combaterea coronavirusului, după ce statul scandinav a fost ținta criticilor unor experți pentru că a refuzat până acum să impună restricții, scrie New York Post.


Dr. Mike Ryan, principalul expert al OMS pentru situații de urgență, a declarat miercuri că „putem lua lecții” de la națiunea scandinavă, care s-a bazat în mare măsură pe cetățeni. Laudele aduse acum de OMS vin însă după ce majoritatea țărilor din Europa și-au periclitat serios economia, ținând oamenii în case și punând în dificultate companiile.”Cred că există percepția potrivit căreia Suedia nu a impus măsuri de control și că a lăsat boala să se răspândească”, a declarat pentru presă Ryan. Dar ”Nu este deloc adevărat”, a continuat acesta.

Ryan a precizat că, în loc de izolare, Suedia a ”implementat o politică publică foarte puternică privind distanțarea socială, cu privire la îngrijirea și protecția persoanelor plasate pe termen în instituții de îngrijire”.


”Ceea ce a făcut în mod diferit este că s-a bazat foarte mult pe relația cu cetățenii și capacitatea și voința acestora de a implementa auto-distanțarea socială și auto-reglementarea”, a subliniat el.”În acest sens, ei au implementat o politică publică printr-un parteneriat cu populația”, a insistat el.

De asemenea, Suedia a intensificat testarea și are o capacitate adecvată în spitale de gestionare a focarelor, a relevat el.

”Cred că dacă vrem să ajungem la o nouă normalitate, Sueedia reprezintă un model, dacă vrem să ne întoarcem înapoi la o societate în care să nu avem izolare”, a apreciat expertul OMS.

Cu o populație de 10,3 milioane de locuitori, Suedia a înregistrat peste 20.300 de cazuri și 2.462 de morți – un bilanț cu mult mai mare decât vecinii săi din nordul Europei care au implementat măsuri mai stricte.

În schimb, Danemarca a înregistrat 9.206 de cazuri și 443 de decese în rândul celor 5,8 milioane de locuitori, în timp ce Norvegia a înregistrat 7.680 de cazuri și 207 de decese la o populație de 5,4 milioane, potrivit celor mai recente cifre ale Universității John Hopkins. Finlanda a confirmat doar 4.906 de cazuri și 206 de decese la o populație de 5,5 milioane.

Abordarea Suediei a fost criticată de 2.300 de oameni de știință, care luna trecută au adresat o scrisoare guvernnului, cerându-i să-și reconsidere politica privind neimpunerea unor restricții.”[1]

De la inceputul isteriei coronavirusului Covid-19, globalistii ne-au spus ca trebuie sa stam inchisi in case, caci numai asa putem evita raspandirea virusului. Taiwanul a publicat un e-mail pe care l-a trimis in decembrie catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustinand ca Organizatia Mondiala a Sanatatii l-a ignorat.

„Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) este asaltată de critici, după ce Taiwanul a publicat conţinutul unui e-mail trimis în decembrie către OMS, în care cerea date despre răspândirea virusului Wuhan de la persoană la persoană, afirmând că a fost ignorat de OMS şi că organizaţia a refuzat să transmită autorităţilor taiwaneze informaţii adecvate pentru a lupta împotriva virusului, arată un articol FoxNews.

Taiwanul acuză OMS că în răspunsul dat a minimizat gravitatea şi răspândirea epidemiei de virus Wuhan pentru a menaja regimul comunist, chiar şi după ce Taiwanul a tras alarma cu privire la cel puţin şapte cazuri de pneumonie din Wuhan, despre care se ştia.”[2]

La fel, in martie, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Premierul, Ludovic Orban, au minimalizat pericolul coronavirusului Covid-19, desi fusesera informati din ianuarie 2020. Declaratiile lor sunt publice.

Suedia a fost criticata de globalisti, dupa ce a refuzat sa adopte masurile restrictive pe care le-au adoptat aproape toate tarile. Suedia a ales sa foloseasca strategia imunizarii de grup. Ce inseamna asta? Inseamna ca populatia tanara sa fie lasata sa se infecteze, astfel incat sa obtina acea imunitate de grup, iar virusul sa nu mai aiba puterea pe care o are. De-a lungul evolutiei sale, omul s-a protejat de virusi si bacterii cu ajutorul sistemului imunitar. Astazi, Organizatia Mondiala a Sanatatii, acest far calauzitor, vine si ne spune ca ceea ce a facut Suedia este, de fapt, bine. Si cat s-au chinuit cei din presa globalista sa combata strategia Suediei…

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/OMS-s-a-razgandit-si-lauda-Suedia-care-nu-a-impus-restrictii-si-izolari-%E2%80%9EReprezinta-un-model-si-putem-lua-lectii-de-la-ea-161276
  2. http://epochtimes-romania.com/news/taiwanul-publica-emailul-catre-organizatia-mondiala-a-sanatatii-aratand-ca-oms-stia-ca-virusul-este-contagios—300070
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...