Organizația Mondială a Sănătății schimbă pe furiș definiția imunității de turmă, care de acum este legată exclusiv de vaccinare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Organizația Mondială a Sănătății a schimbat în secțiunea destinată covid-19 de pe site-ul oficial definiția valabilă de generații a „imunității de turmă”. Acum, OMS susține că imunitatea de turmă este „un concept folosit în vaccinare”.

În luna iunie 2020, definiția era următoarea. „Imunitatea de turmă este protecția indirectă la o boală infecțioasă care se produce când o populație devine imună fie prin vaccinare, fie dobândește imunitate naturală în urma infectării”. Este o definiție similară cu cea găsită pe mai toate site-urile universităților.


Pe 15 octombrie, OMS a schimbat însă această definiție, care acum sună astfel: „Imunitatea de turmă, cunoscută și ca «imunitatea populației» este un concept folosit pentru vaccinare; populația poate fi protejată împotriva unui anumit virus când un anumit procent este vaccinat”. Pentru a intra într-o contradicție și mai flagrantă cu definiția valabilă până acum câteva luni, pe site-ul OMS mai este scris: „Imunitatea de turmă este obținută prin protejarea oamenilor de un virus, nu prin expunerea lor la un virus”.

Această nouă definiție a fost prezentată de directorul OMS la jumătatea lunii octombrie 2020, iar câteva zile mai târziu a înlocuit vechea definiție și pe site-ul organizației. Rareori știința se schimbă peste noapte. Politica, de la cea a guvernelor și până la cea a marilor producători de medicamente și organizații internaţionale, se schimbă mereu, de data aceasta contorsionând și definiția imunității de turmă.”[1][2]


SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/oms-schimba-pe-furis-definitia-imunitatii-de-turma-care-de-acum-este-legata-exclusiv-de-vaccinare
  2. https://www.cotidianul.ro/oms-schimba-pe-furis-definitia-imunitatii-de-turma
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...