Organizatia Mondiala a Sanatatii sperie oamenii cu "schimbarile climatice" din anul 2030 ! Aceleasi minciuni ca si "Incalzirea Globala", pentru a avea motiv sa ne dorim reducerea populatiei planetei !

by Exact ce va spuneam, Iluminati au inceput, cu clasica propaganda prin care vor sa ne induca ideea ca pe planeta vor fi tot felul de cataclisme, unde vor muri multi oameni (250.000 anual – ar vrea ei) si noi nu ne putem salva decat daca mai reducem din oameni. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Exact ce va spuneam, Iluminati au inceput, cu clasica propaganda prin care vor sa ne induca ideea ca pe planeta vor fi tot felul de cataclisme, unde vor muri multi oameni (250.000 anual – ar vrea ei) si noi nu ne putem salva decat daca mai reducem din oameni. O sa vedeti imediat la ce ma refer.

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, scrisa in „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, urmatoarele:


„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”

De pe site-ul AgerPress.ro citez mai mult:

“Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a publicat miercuri un raport șocant, menit să atragă atenția asupra riscurilor pe care le presupun schimbările climatice pentru sănătatea oamenilor, informează ziarul belgian ‘Le Soir’.

Modificarea climei ar putea provoca malnutriție, malarie, diaree, care s-ar solda anual cu câte 250.000 de decese din 2030, estimează OMS. Totodată, raportul consideră că schimbarea climei va antrena o creștere a cheltuielilor directe pentru domeniul sănătății de două până la patru miliarde de dolari pe an din prezent până în 2030.

‘Dovezile sunt de necontestat: schimbările climei amenință sănătatea oamenilor’, a afirmat directorul general al OMS, Margaret Chan, miercuri, în deschiderea unei conferințe de trei zile organizate la Geneva, la care iau parte peste 300 de experți.

Poluarea aerului stă, la ora actuală, la originea a șapte milioane de decese premature în fiecare an, a reamintit Maria Neira, director pentru sănătate publică și mediu înconjurător în cadrul OMS. ‘Dacă se reduc emisiile de gaze cu efect de seră, se diminuează în același timp poluarea aerului și numărul de boli cardiovasculare și respiratorii legate de aceste fenomene’, a mai spus ea.

Conferința urmează să adopte vineri o serie de recomandări adresate, în special, summitului asupra schimbărilor climatice ce va avea loc la New York la 23 septembrie și conferinței statelor părți la Convenția ONU asupra climei, care ar urma să se desfășoare la Paris în 2015.”[1]

Paul Ehrlich – profesor la Stanford, în cartea: „Bomba numită Populație”:


„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni… Noi trebuie să mutăm eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și lipsite de inimă…”

Pentru cei carora inca li se mai par “teorii nesabuite ale conspiratiei”, ii invit sa citeasca atat de multe citate, din diverse carti ale liderilor mondiali, incat n-or sa mai spuna asta -> http://www.fara-secrete.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

SURSE

1. http://www.agerpres.ro/sanatate/2014/08/27/din-2030-schimbarile-climatice-vor-provoca-anual-moartea-a-250-000-de-oameni-oms–19-05-37

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rotary și Lions - cluburile selecte ale Iluminaților
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
HAARP – De la "teoria conspirației" la realitate
UK. După cazul Charlie Gard, justiția progresistă face din nou ravagii: Un "refugiat" sirian care a atacat sexual șase femei după primirea azilului în Marea Britanie a primit amânarea executării pedepsei în așteptarea diagnosticului de "stres posttraumatic"
SUA zombizată: Implanturile cu CIP vor avea în curând același grad de acceptare ca piercing-urile și tatuajele
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Serviciile secrete manipulează opinia publică, creând grupări teroriste pe întreaga planetă
Oamenii în Negru, cei care apar imediat după un eveniment extraterestru
Operațiunea Gladio (1947-1983) - CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste
Umanismul ipocrit, înşelător şi falsificarea insidioasă a democraţiei
Dictatura LGBT: Guvernul catalan solicită denunțarea „homofobilor”
Naționalismul este în ascensiune în Europa. Globaliștii pierd puterea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro