Organizația teroristă HAMAS este creația MOSSAD

Distribuie!

„Premierul Benjamin Netanyahu l-a eliberat, surprinzător, pe Ahmed Yassin din închisoare din „considerente umanitare”. ÎmpreunĂ cu președintele SUA Bill Clinton, Netanyahu i-a cerut lui Arafat, culmea, să „controleze Hamas”.

Arafat nu prea a mai avut ce face, deoarece în timpul războiului din Golf din 1991 l-a susținut pe Saddam Hussein, fiind tăiat de la orice finanțare de emiratele din Golf. În schimb, șeicul Ahmed Yassin primise sute de milioane de dolari la aceleași emirate.


Astfel, bugetul Hamas a devenit mai mare decât cel al Autorității Palestiniene, condusă de Arafat.

Israelul nu a făcut nimic pentru a împiedica fluxul de capital către Hamas.


Ze’ev Schiff si Ehud Ya’ari în cartea „Intifada”, publicată în 1989 la doi ani dupa crearea Hamas,

scriau: „Organizația pentru Eliberarea Palestinei suspectează Israelul de a complota pentru întărirea Hamas și pentru a îndrepta aceasta organizație islamistă contra susținătorilor lui Arafat, creând astfel premisele unui război civil palestinian. Mulți ofițeri din Statul Major israelian cred că ascensiunea fundamentalismului în Ținutul Gaza trebuie neaparat exploatată, pentru a slăbi OEP”.

Tony Cordesman, fost ofițer CIA specializat în problemele Orientului Apropiat la „Center for Strategic Studies”, afirma că Israelul susține, în secret, Hamas pentru a dilua forța OEP.

Potrivit Departamentului de Stat, finanțarea Hamas, mișcarea pur islamică, venea de la statele arabe bogate în petrol și, indirect, din Israel.

În timp ce lichida discret anumiți lideri din Hamas, Israelul urmarea promovarea altora, dintre agenții de influență infiltrați în organizație de Mossad.

După ce OEP și-a mutat baza de operațiuni la Beirut, Hamas a rămas singura organizație care acționa în teritoriile palestiniene.

Richard Sale, de la UPI, scria pe 18 iulie 2002, în articolul „Analiză: Istoria Hamasului este legată de Israel”, că deși, aparent, Israelul și Hamas poartă un război crâncen, surse din serviciile secrete americane au dezvăluit că Ierusalimul finanțează organizația, prin intermediari, pentru a-și susține agenții de influență infiltrați și a-i propulsa la vârful organizației.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://evz.ro/mossad-hamas-islam.html

SURSE

  1. https://evz.ro/mossad-hamas-islam.html?v=347635&page=2
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...