Organizația teroristă HAMAS este creația MOSSAD

by “Premierul Benjamin Netanyahu l-a eliberat, surprinzător, pe Ahmed Yassin din închisoare din “considerente umanitare”. ÎmpreunĂ cu președintele SUA Bill Clinton, Netanyahu i-a cerut lui Arafat, culmea, să “controleze Hamas”. Arafat nu prea a mai avut ce face, deoarece în timpul războiului din Golf din 1991 l-a susținut pe Saddam […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul Benjamin Netanyahu l-a eliberat, surprinzător, pe Ahmed Yassin din închisoare din “considerente umanitare”. ÎmpreunĂ cu președintele SUA Bill Clinton, Netanyahu i-a cerut lui Arafat, culmea, să “controleze Hamas”.

Arafat nu prea a mai avut ce face, deoarece în timpul războiului din Golf din 1991 l-a susținut pe Saddam Hussein, fiind tăiat de la orice finanțare de emiratele din Golf. În schimb, șeicul Ahmed Yassin primise sute de milioane de dolari la aceleași emirate.


Astfel, bugetul Hamas a devenit mai mare decât cel al Autorității Palestiniene, condusă de Arafat.

Israelul nu a făcut nimic pentru a împiedica fluxul de capital către Hamas.


Ze’ev Schiff si Ehud Ya’ari în cartea “Intifada”, publicată în 1989 la doi ani dupa crearea Hamas,

scriau: “Organizația pentru Eliberarea Palestinei suspectează Israelul de a complota pentru întărirea Hamas și pentru a îndrepta aceasta organizație islamistă contra susținătorilor lui Arafat, creând astfel premisele unui război civil palestinian. Mulți ofițeri din Statul Major israelian cred că ascensiunea fundamentalismului în Ținutul Gaza trebuie neaparat exploatată, pentru a slăbi OEP”.

Tony Cordesman, fost ofițer CIA specializat în problemele Orientului Apropiat la “Center for Strategic Studies”, afirma că Israelul susține, în secret, Hamas pentru a dilua forța OEP.

Potrivit Departamentului de Stat, finanțarea Hamas, mișcarea pur islamică, venea de la statele arabe bogate în petrol și, indirect, din Israel.

În timp ce lichida discret anumiți lideri din Hamas, Israelul urmarea promovarea altora, dintre agenții de influență infiltrați în organizație de Mossad.

După ce OEP și-a mutat baza de operațiuni la Beirut, Hamas a rămas singura organizație care acționa în teritoriile palestiniene.

Richard Sale, de la UPI, scria pe 18 iulie 2002, în articolul “Analiză: Istoria Hamasului este legată de Israel”, că deși, aparent, Israelul și Hamas poartă un război crâncen, surse din serviciile secrete americane au dezvăluit că Ierusalimul finanțează organizația, prin intermediari, pentru a-și susține agenții de influență infiltrați și a-i propulsa la vârful organizației.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://evz.ro/mossad-hamas-islam.html

SURSE

  1. https://evz.ro/mossad-hamas-islam.html?v=347635&page=2
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Iluminatii pregatesc "permise pentru acces la internet"! Si uite asa ACTA sub o alta forma incearca sa-si faca simtita prezenta! Puterea internetului din anul 2014 a devenit un urias pericol pentru Iluminati!
Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !
Vladimir Putin este împotriva Noii Ordini Mondiale
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Slovacia și Cehia au refuzat să gazduiască trupe și baze NATO pe teritoriul lor!
Acordul de Liber Schimb Transatlantic și Noua Ordine Mondială
Vladimir Putin: "Occidentul este vinovat pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu şi pentru terorismul din Europa"
"Războiul împotriva terorismului" este o minciună a globaliștilor! Globaliștii SUA-UE sunt cei care finanțează terorismul pentru a lua libertățile tuturor oamenilor!
Ungaria sancționată de către UE, după ce a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă "George Soros" și toate ONG-urile lui George Soros
Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul „să redevină un sanctuar pentru teroriști”
Fostul consilier al președintelui Reagan, Pat Buchanan, denunță blocada impusă Yemen-ului de către Arabia Saudită cu ajutor american: Suntem gata să stăm și acceptăm că mii, zeci de mii de civili, vor muri de foame și de boli?
Rusia acuză Israelul, după doborârea unui avion rusesc în Siria
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro