Oricine poate intercepta telefonul oricui. Iată cum!

Distribuie!

„Nu este legal şi nici moral să-i spionezi pe cei din jurul tău. Şi totuşi sunt mulţi care fac acest lucru prin diverse mijloace. Vor să afle dacă iubitul sau iubita îl/o înşeală, de exemplu, şi atunci apelează la tot felul de mijloace care mai de care mai interesante. Însă de când au apărut smartphone-urile şi laptopurile, lucrurile au devenit mult mai simple.

Există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi acestor scopuri. Le poţi folosi doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile pe care curioşii vor să le afle:


– Flexispy
– Spyera

Toate aceste aplicaţii sunt contra cost şi au specificaţii identice. Pot fi folosite pentru spionat apeluri, mesaje text, e-mailuri, istoricul din browser, lista de contacte, calendarul de evenimente, IM-urile, documentele media, activitatea pe social media.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care este foarte solicitată. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile sau pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil, scrie noobz.ro.”[1]


spying-scandal-usa-europe-prism-surveillance_society-domestic_espionage-scandal-nsa-gcan130l.jpg

Fiecare dintre dumneavostra aveti dreptul la viata privata! Acest drept este unul inviolabil. Cei care sustin ca „nu au nimic de ascuns”, ar putea sa renunte si la libertatea de exprimare, caci, asa, probabil nu au nici nimic de afirmat. O astfel de mentalitate este cat de poate de gresita si deosebit de periculoasa, caci o persoana ce gandeste asa pur si simplu se preda Iluminatilor.

Sunt mai multe metode de a va proteja pentru a nu fi interceptati:

– va instalati un antivirus puternic cu licenta pe smartphone (n.tr. telefon inteligent);

– va actualizati aplicatiile de pe smartphone;

– atunci cand un o aplicatie de pe smartphone va solicita accesul la locatia dumneavoastra, refuzati aceasta solicitare, iar daca nu vi se permite sa o refuzati, atunci dezinstalati aplicatia, asta daca ati instalat-o, iar daca nu ati instalat-o, renuntati in a o mai instala;

– aveti grija ca atunci cand folositi hotspot-ul smartphone-ului dumneavoastra pentru a transmite internet wifi catre orice alt dispozitiv (smartphone, tableta sau laptop), accesul sa fie restrictionat printr-o parola puternica, care sa contina o majuscula, litere mici, una sau mai multe cifre si una sau mai multe alfanumerice;

– niciodata sa nu va lasati hotspot-ul activat, daca nu il folositi, caci chiar daca este securizat printr-o parola, exista hackeri care o pot afla;

– in cazul oricarei suspiciuni ca pe telefonul dumneavoastra exista una sau mai multe aplicatii de spionaj, prezentati-va unui specialist IT pentru a va ajuta.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10420
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...