Oricine poate intercepta telefonul oricui. Iată cum!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nu este legal şi nici moral să-i spionezi pe cei din jurul tău. Şi totuşi sunt mulţi care fac acest lucru prin diverse mijloace. Vor să afle dacă iubitul sau iubita îl/o înşeală, de exemplu, şi atunci apelează la tot felul de mijloace care mai de care mai interesante. Însă de când au apărut smartphone-urile şi laptopurile, lucrurile au devenit mult mai simple.

Există câteva aplicaţii concepute special pentru a servi acestor scopuri. Le poţi folosi doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi. Mai jos sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile pe care curioşii vor să le afle:


– Flexispy
– Spyera

Toate aceste aplicaţii sunt contra cost şi au specificaţii identice. Pot fi folosite pentru spionat apeluri, mesaje text, e-mailuri, istoricul din browser, lista de contacte, calendarul de evenimente, IM-urile, documentele media, activitatea pe social media.

Există o specificaţie pe care o putem întâlni doar la câteva aplicaţii şi care este foarte solicitată. Spre exemplu, Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile sau pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil, scrie noobz.ro.”[1]


spying-scandal-usa-europe-prism-surveillance_society-domestic_espionage-scandal-nsa-gcan130l.jpg

Fiecare dintre dumneavostra aveti dreptul la viata privata! Acest drept este unul inviolabil. Cei care sustin ca “nu au nimic de ascuns”, ar putea sa renunte si la libertatea de exprimare, caci, asa, probabil nu au nici nimic de afirmat. O astfel de mentalitate este cat de poate de gresita si deosebit de periculoasa, caci o persoana ce gandeste asa pur si simplu se preda Iluminatilor.

Sunt mai multe metode de a va proteja pentru a nu fi interceptati:

– va instalati un antivirus puternic cu licenta pe smartphone (n.tr. telefon inteligent);

– va actualizati aplicatiile de pe smartphone;

– atunci cand un o aplicatie de pe smartphone va solicita accesul la locatia dumneavoastra, refuzati aceasta solicitare, iar daca nu vi se permite sa o refuzati, atunci dezinstalati aplicatia, asta daca ati instalat-o, iar daca nu ati instalat-o, renuntati in a o mai instala;

– aveti grija ca atunci cand folositi hotspot-ul smartphone-ului dumneavoastra pentru a transmite internet wifi catre orice alt dispozitiv (smartphone, tableta sau laptop), accesul sa fie restrictionat printr-o parola puternica, care sa contina o majuscula, litere mici, una sau mai multe cifre si una sau mai multe alfanumerice;

– niciodata sa nu va lasati hotspot-ul activat, daca nu il folositi, caci chiar daca este securizat printr-o parola, exista hackeri care o pot afla;

– in cazul oricarei suspiciuni ca pe telefonul dumneavoastra exista una sau mai multe aplicatii de spionaj, prezentati-va unui specialist IT pentru a va ajuta.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10420
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Atacurile informatice la nivel mondial - o operațiune "steag fals" a serviciilor secrete din SUA și UE
Lumina Toxică: Latura întunecată a becurilor economice
Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat de către Iluminați
Prăbușirea OZN-urilor, marea conspirație a omenirii
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Partidele extremiste anti-UE (nationaliste) castiga teren in toata Europa dand o lovitura teribila Noii Ordini Mondiale ! Clasicele partide de politruci se arata iritate de avantul acestora !
Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă "democrația" în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam...
Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
Legea privind ONG-urile cu finanțare externă, adoptată de parlamentul Ungariei
Dezvăluiri în Congresul American a unor date esențiale despre Bazele care există pe Lună
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro