Origini și tehnici de control al conștiinței de tip Monarch

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Programarea Monarch este o metodă de control a conștiinței folosită de numeroase organizații pentru îndeplinirea unor sinistre scopuri ascunse. Este o continuare a proiectului MK-Ultra, un program de control al conștiinței dezvoltat de CIA și testat pe militari și civili.

Metodele sunt uluitor de sadice (cu scopul de a traumatiza victima), iar rezultatele așteptate sunt îngrozitoare: crearea unui sclav a cărei conștiință este controlată și care poate fi activat oricând pentru a executa orice acțiune solicitată de către programatorul său. În timp ce presa ignoră această problemă, în jur de 2 milioane de americani au experimentat ororile acestui program.


Programarea Monarch este o tehnică de control al conștiinței care cuprinde elemente ale ritualului satanic de abuz (SRA) și ale tulburării de personalitate multiplă (MPD). Folosește o combinație de date și metode psihologice și neuroștiințifice împreună cu ritualuri oculte în cadrul cărora se creează în interiorul sclavilor o altă personalitate care poate fi activată și manipulată de către programator. Sclavii Monarch sunt folosiți de câteva organizații ce au legătură cu elita lumii.

De-a lungul istoriei, au fost înregistrate mai multe documente care descriau ritualuri și practici asemănătoare controlului conștiinței. Una dintre cele mai vechi scrieri care face referire la utilizarea ocultismului pentru a controla conștiința poate fi găsită în Cartea Egipteană a Morților.


Este o alcătuire de ritualuri, studiate din greu de societățile secrete actuale, care descriu metode de tortură și intimidare (pentru a crea traume), utilizarea băuturilor (drogurilor) și vrăjilor (hipnotism), rezultând în cele din urmă înrobirea totală a inițiatului.

mind control

Alte evenimente atribuite magiei negre, vrăjitoriei și posesiei demonice (când victima este posedată de o forță exterioară) sunt de asemenea strămoșii programării Monarch.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20071
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...