Osama bin Laden, liderul mujahedinilor Al-Qaeda, a fost finanțat de către CIA

by Osama bin Laden, unul dintre cei mai cunoscuti teroristi, a fost finantat de catre CIA. Acesta a fost liderul luptatorilor mujahedini Al-Qaeda (n.tr. “Baza”), finantati de catre CIA in cadrul operatiunii “Cyclone”, cu scopul de a lupta pentru “libertate” impotriva sovieticilor din Afganistan, in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989). […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Osama bin Laden, unul dintre cei mai cunoscuti teroristi, a fost finantat de catre CIA. Acesta a fost liderul luptatorilor mujahedini Al-Qaeda (n.tr. “Baza”), finantati de catre CIA in cadrul operatiunii “Cyclone”, cu scopul de a lupta pentru “libertate” impotriva sovieticilor din Afganistan, in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989). Operatiunea “Cyclone” a costat SUA aproape un miliard de dolari, fiind considerata drept “cea mai costisitoare din istorie”.

Noi il cunoastem oficial sub numele de “Osama bin Laden”, dar acesta este un nume de scena, un nume de “vedeta”, caci numele sau real a fost Tim Osman. SUA si-au folosit propria lor creatie drept “sperietoare” cu scopul geo-politic de a declansa asa-zisa “lupta impotriva terorismului”, inceputa la scara mondiala, imediat dupa ce americanii si-au demolat turnurile WTC, la 11 septembrie 2001, ucigand astfel 2996 de oameni, atragand astfel sustinerea majoritatii oamenilor.


La acea vreme, oamenii n-au inteles ca “lupta impotriva terorismului” pe care o repeta obsesiv George W. Bush, este, de fapt, o lupta impotriva libertatilor fundamentale si ca “terorismul” este pretextul folosit de catre globalisti pentru a lua libertatile oamenilor prin adoptari de legi Big Brother (vedeti “Patriotic Act”, din octombrie 2001).

Pe langa luarea libertatii oamenilor ca un “bonus” vin si cardurile biometrice pe baza de microcip (vedeti Proiectul LUCID din 1996), iar ultimul pas, dupa cum spunea si Nick Rockefeller lui Aaron Russo, “este implantul microcipului in mana”. Prin terorizarea populatiei, globalistii ii determina pe oameni sa renunte de buna voie la propriile libertati. Toata propaganda se desfasoara in baza dialecticii hegeliene – PROBLEMA <-> REACTIE <-> SOLUTIE.


In 1989, dupa retragerea sovieticilor din Afganistan, CIA a inceput sa cultive opium. Opiumul sta la baza producerii heroinei, care provoaca anual zeci de mii de decese. Traficul cu droguri al CIA nu este un subiect necunoscut, diversi jurnalisti au fost asasinati de-a lungul timpului, dupa ce au relatat in presa acest fapt, aducand si argumente incontestabile, ceea ce a pus Casa Alba intr-o lumina proasta, provocand un urias scandal, care nu s-a stins nici astazi.

garyWebbCIAdrugsMeme

there-is-no-al-qaeda-robin-cook

Zbigniew Brzezinski si Osama bin Laden

 

Zbigniew Brzezinski, co-fondator al Comisiei Trilaterale si Consilier pe Probleme de Securitate Nationala, in timpul Administratiei Carter, a fost fotografia, de nenumarate ori, in multe ipostaze, in anii ’80, impreuna cu Osama bin Laden. Zbigniew Brzezinski este unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai Noii Ordini Mondiale, dar si a controlului oamenilor. A scris numeroase carti unde isi prezinta limpede si clar toate planurile: “Marea tabla de sah”, “Marea dilema: a domina sau a conduce”, “Viziunea Strategica”.

Citiți și...

Alegerile din SUA reprezintă o perdea de fum în spatele căreia se ascund interese financiaro-corporatiste
Fiinţele umane sunt înrobite prin intermediul unui câmp de manipulare şi de control psiho-mental orchestrat în mod abil şi subversiv de către Iluminați
Vladimir Volkoff - Tratat de dezinformare
24 martie 1999 - bombardarea Serbiei de către NATO! Premierul Vucici: "Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!"
Venezuela: Președintele Maduro susține că CIA pregătește un complot împotriva lui
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: "Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici"
Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene
Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas
Operațiune “Steag Fals”: Atentatul de la WTC din 1993 – orchestrat de către FBI pentru a lua libertățile oamenilor. Dezvăluirile lui Ted Gunderson, fost șef al FBI în Los Angeles
Președintele Franței, Emmanuel Macron, este deranjat de faptul că Polonia și Ungaria au ales naționalismul, îndepărtându-se de "valorile UE"
Ungaria: Proteste pentru susținerea lui George Soros
Efecte letale ale unor vaccinuri, confirmate de un amplu studiu ştiinţific
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro