OSN-urile: Obiectele Subacvatice Neidentificate

Distribuie!

„Fie că vorbim despre extratereştri, fie că vorbim despre intratereștri, aceştia, după cum ne arată şi istoria, dar şi diverşi cercetători, ocupă atât uscatul, cât şi mările şi oceanele.

Cum ştim că un OZN sau OSN este de origine extraterestră, intraterestră, militară sau nazistă (Haunebu şi Vril) este într-adevăr greu de răspuns, deoarece diferenţele sunt atât de mici, încât pot trece neobservate. În cazul farfuriilor zburătoare naziste Haunebu şi Vril, acestea au inscripționată întotdeauna o svastică despre care cei ce le-au zărit au spus că este „inconfundabilă”.


OSN-urile: Obiectele Subacvatice Neidentificate

În ceea ce priveşte observaţiile privind OZN-urile, raportate de martori oculari, se remarcă o stranie preferinţă a lor pentru apă. Chiar se vorbeşte adesea de OSN-uri – Obiecte Subacvatice Neidentificate – ca fiind ipostaze ale unor OZN-uri.


Un astfel de caz s-a petrecut la 6 iulie 1965, când ofiţerii şi marinarii de pe petrolierul norvegian Jawesta, care naviga în Oceanul Atlantic, au observat un obiect cilindric de mari dimensiuni ieşind din apă şi luându-şi zborul, la o distanţă destul de mică de vas. Pe flancurile obiectului au fost zărite hublouri, iar din partea posterioară ieşea o lungă flacără albăstruie.

În ziua de 30 iulie cargoul argentinian Naviero, aflat în largul coastelor braziliene, a observat un „tub” luminos bine conturat, de circa 30 de metri lungime, şi 1-1,5 metri diametru, deplasându-se la 3-5 metri deasupra apei şi la o distanţă de 15 metri de vas. Observaţia a durat 15 minute, după care ciudatul obiect s-a scufundat în adâncuri.

Exemple de relatările de tipul acesta sunt foarte multe. Există însă şi unele mai particulare.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=13969
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...