OZN de formă cilindrică fotografiat în anul 1971, în oceanul Arctic, de către submarinul USS Trepang

Distribuie!

„Alex Mistretta este cercetător și a dat publicității o fotografie realizată în anul 1971, în oceanul Arctic, de către un submarin. În anul 1971, submarinul nuclear USS Trepang a efectuat o misiune științifică și militară în oceanul Arctic. Periscopul submarinului a identificat un obiect misterios.

Unul dintre ofiţer a reușit să facă mai multe fotografii. Mistretta a intrat în posesia unei fotografii cu misteriosul obiect. Pe fotografie este scris, a nu se publica, subiect de securitate, certificat SSN 674, sanction criminal. Mistretta a publicat fotografia în revista franceză Top Secret și a declarat că fotografia a fost făcută în apropiere de insula norvegiană Jan Mayen.


La scurt timp, cercetătorul rus Valentin Decterev publică o fotografie captată de un satelit în Antarctica în care se poate observa un OZN într-o crevasă.

După publicarea acestei fotografii, un ofițer de marină american a declarat că în perioada 1983-1997 a efectuat mai multe misiuni militare în Antarctica, la bordul unui avion Lockheed LC130. Conform spuselor sale, în Antarctica există o bază extraterestră, pe care au identificat-o și observat-o în cele 300 de zboruri pe care le-au efectuat.


La scurt timp, Google Earth a publicat o imagine cu o imensă structură. WikiLeaks a completat această informație cu faptul că începând cu anul 2004, SUA duc un adevărat război cu extratereștrii în Antarctica.

În 11 iulie 1999, în timpul eclipsei de soare, mai multe OZN-uri au fost observate în Antarctica. Ipoteza cu privire la existența unor baze extraterestre în Antarctica nu este una nouă. În perioada 1946-1947, SUA au trimis 4700 de militari, în cadrul operațiunii Highjump.

Operațiunea a fost un dezastru pentru SUA. Au murit foarte mulți militari, în condiții inexplicabile. În momentul în care a ajuns într-un port chilian, la întoarcerea din misiune, amiralul american care a condus operațiunea a declarat, am întâlnit un inamic care poate zbura cu viteze incredibile de la un pol la altul.

Declarațiile amiralului Byrd au fost preluate de media chiliană dar, niciodată de cea americană. Serviciile secrete americane nu au știut cu cine se confruntă soldații americani și nu au vrut să panicheze populația.

OZN3 INAMICUL CARE POATE ZBURA CU VITEZE INCREDIBILE DE LA UN POL LA ALTUL

navy-4-314595 navy-1-589775

După căderea URSS-ului, în anul 1991, a fost dat publicității un document KGB, în care Stalin era informat că armata americană s-a deplasat în Antarctica pentru a distruge o bază nazistă dar, a fost atacată de OZN-uri. În document se mai spune că OZN-urile trăgeau în vasele americane cu un laser mortal.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/inamicul-care-poate-zbura-cu-viteze-incredibile-de-la-un-pol-la-altul
  2. Foto: express.co.uk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...