OZN prăbușit pe o insulă de lângă Antarctica?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„OZN prăbușit pe o insulă de lângă Antarctica? Imagini controversate

Un obiect misterios a fost detectat în apropiere de Antarctica cu ajutorul programului Google Earth. Cei care l-au descoperit, o echipă de ufologi amatori, sunt de părere că este un OZN în formă de trabuc, care s-a prăbușit în stratul gros de gheață. Aceasta teorie poate fi confirmată de amprenta extrem de lungă, pe care a lăsat-o în stratul de gheață.


OZN prăbușit sau fenomen natural?


La prima vedere, obiectul misterios, reperat în Antarctica, cu ajutorul Google Earth, pare nefiresc. El nu ar avea ce să caute acolo, în condițiile în care se poate vedea o urmă extrem de lungă în zăpadă, ca și cum acesta s-ar fi târât prin ea.

La o primă evaluare, obiectul are o lungime de peste 60 de metri și o lățime extrem de mică. Unii ar putea să spune că este vorba despre un OZN în formă de trabuc. Acest tip de OZN a fost reperat în numeroase locuri de pe glob și din acest motiv asemănarea poate fi justificată.


Cel mai interesant aspect este urma pe care a lăsat-o obiectul misterios. Se preconizează că aceasta are circa 3 kilometri și după cum se poate vedea este o amprentă puternică în stratul gros de gheață. Pornind de la acest aspect, se poate trage concluzia că obiectul misterios este foarte greu, pentru că altfel nu ar fi putut lăsa o astfel de urmă.

De cealaltă parte, acest obiect poate fi vârful unul munte. Singura problemă, în acest caz, este urmă în stratul de zăpadă, care nu poate fi explicată.

Localizarea obiectului misterios


Membri canalului de Youtube, SecureTeam10, cei care au făcut descoperirea, sunt convinși că este vorba despre un OZN prăbușit. Ei susțin că acesta se află pe controversata insula Georgia de Sud, situată în Atlanticul de Sud, nu departe de Antarctica.

Georgia de Sud și Insulele Sandwich de Sud este un Teritoriu britanic de peste mări format din arhipelagurile Georgia de Sud și Insulele Sandwich de Sud situate în Atlanticul de Sud.

 

Insulele nu au populație nativă, și singurii locuitori sunt ofițerul guvernului britanic, cercetători și personal auxiliar al bazelor de cercetare antarctică britanice. Argentina revendică insula Georgia de Sud din 1927 și insulele Sandwich de Sud din 1938 unde a avut o bază navală între 1976 și 1982. Insulele au fost ocupate de către armata argentiniană în timpul războiului din Insulele Falkland dar au fost recuperate de Regatul Unit.

Explicația oficială?


Richard Waller, geolog de la Universitatea Keele, susține că nu este vorba despre niciun obiect misterios, ci este vorba despre vârful unui munte. Dâra este rezultatul unei avalanșe, care a avut loc recent. De asemenea, geologul nu exclude posibilitatea ca o parte dintr-un ghețar să se fi rupt și astfel explică ciudata dâră prin zăpadă.

Oare care este adevărul?”[1]

Video

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/ozn-prabusit-pe-o-insula-de-langa-antarctica-imagini-controversate
  2. Foto: efemeride.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...